Cadillac

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Seville 1998 müügiplatsil !

caddi-ants
17:55 30.08.2004
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php/Cadillac+Seville+4.6
+224kW/id=78895

On jäänud silma see auto. Suht uus ja suht hea hind. kas peab hästi vastu ja kuidas juppide saadavus on. See nüüd Carmani müügiplatsil suht hea näeb välja ka!
Kes midagi teab võiks seda mullegi rääkida. sest pimesi osta ei tahaks! tänud!
Cad
21:18 31.08.2004
See ju Saksast toodud, järelikult ajalugu on must auk. Nii väike läbisõit ja isegi hooldusraamatut pole... Hind ka odav, seega üsna kahtlane.
Eldorado.
05:58 01.09.2004
Mul sama mootoriga 4,6 northstar, aga tiba vanem. Elektroonikat on palju, aga koik tootab laitmatult. Jupid on samas hinnas koigi usakatega,va. amordid, mul vahemalt, on teised elektrooniliselt seatavad jne. Bensu kulu maanteel 110 nega on 10. Tombe vastu eriti keegi vist ei saa,auto saab aru mida tegema peab. Mugavus ja ruumikus tipp topp. Mulle igatahes vaga meeldib. Kui vaatama lahed, lulita konditsioneer valja, ja lase kohapeal kaia umbes 2500 pooret ja jalgi temperatuuri, et kuumaks ei lahex. Kont kindlasti off, sest siis hakkavad vendikad hiljem kaima.
meeme mee
09:54 11.09.2004
samal aastal tuli ka uus mudel-seega vast ka odav hind.Olen jälginud ühe uuema kerega mudeli (sama aasta) sevilli käekäiku mõned aastad (väga heal sõbral on) ja olen õnnelik et ei pea sellist autot omama. Kui auto oli alla 100 000 sõitnud kadus ära tagumine käik-remont võttis aega yle kuu ja jube kallis. Hiljuti läks plokikaas. Ja üldse koguaeg mingid hädad küljes-see pardakompuuter käsib koguaeg miskeid asju kontrollida.
Aga kui töötab siis kohale saab väga kiiresti ;o)
veel hindadest-kädi märk ees 800 raha ja valuvelje keskel plastmassist ümmargused pisikesed sts kirjad 300 raha.ei ole vist väga odav...
Janno
10:33 11.09.2004
Cadillac meeldib igale normaalsele mitte-ekoloogiliselt mõtlevale inimesele ma arvan.
Odav on masin küll ning kui vaadata Mobile.de lehte, siis naljalt nii väikese läbisõiduga suurautot ei leia küll.

Paistab, et istmed on ära istutud.
reikin
10:50 11.09.2004
ega sul raha vist pole et sellist jama kysid. reeglina kellel seda autot vaja on ei hakka kysima palju jupid maksavad jne.
olen täheldanud et septembri kuu on käes ja lapsed koolis peaks õppima mitte arvutiklassis muu tegevusega tegelema.
Ihiii
11:20 11.09.2004
Naljakas, et hind ja läbisõit on samad suurused!
unknown
11:26 11.09.2004
Istmete järgi võib öelda, et spido keritud.
btw reikin see siin ongi laste foorum ju rohkem - pidevalt lollusi küsitakse ja aetakse suust välja ning inimesed, kes viimase raha eest tahavad viimase raha eest autot osta uurivad selliste autode kohta, mida ei suuda üleval pidadagi ... tegelikult siis kas tõesti lapsed või mingid veidrikud.
caddi-ants
21:38 11.09.2004
To unknown: no sellise kommentaari oleks küll võind ütlemata jätta. Ja pole kellegi muu süü kui sa ennast nende veidrikute hulka loed!
Ja pole sinu asi kas keegi ostab endale midagi või mitte, uurida ja küsida ning huvi võib ju tunda ning see pole keelatud.
lihtsalt lapsik sinu poolt!
unknown
10:44 17.09.2004
to caddi-ants: Pigem on sinu kommentaar lapsik. Ma ei näe mingit mõtet küsida asju autode kohta, mida inimene ilmselt mitte kunagi osta ei jõua ... kui jõuaks siis ei küsiks poole miljoniliste autode kütusekulusid ja muud sellist!

Lisaks Eestis enamus autosid keritud spidodega ja suht lollus arvata, et auto päriselt nii palju sõitnud. Need "targad", kes arvavad, et ongi õige võiks sel juhul ära seletada mulle mismoodi eestis kõik autod ühepalju sõitnud saavad olla ... ehk siis kõik kuskil 100 000-200 000 km ja vahet pole mis aasta - nii 2 aastat vana kui ka 12 aastat vana.
Caddy juppide kohta nii palju, et osta saab ainult ameerikaauto poodidest ja kuna neid siin eriti palju liikvel ei tohiks olla siis ilmselt ka mujalt ei saa.
uhmu
11:06 17.09.2004
konkreetse isendi puhul on tuvastatud, et spido näit on sulaselge lollus ja seda, et auto on pehmeks sõidetud.
remontida saad seda kõvasti. kindlasti ei ole tegemist ökoautoga.
to:unknown
20:35 18.10.2004
esiteks ei ole antud juhul sugugi tegemist "poolemillise" autoga ja teiseks kust v6tad sina kas inimene jaksab autot ylval pidada v6i mitte?
ning yldiselt peaks uudishimu eesti vabariigis t2iesti legaalne olema
Ühe sellise omanik
13:47 02.12.2004
Auto on igati hea. Mul on elektroonikaga natuke jamamist olnud kuid muidu OK. Mul veitsa vanem mudel 92a 4,9 W8. Kütusekulu linnas 17 maanteel 11. Ökonoomsemalt saaks ka kui vaikselt sõita aga siis ma ei näe selle auto ostul erilist mõtet. Mul juba 4 aastat ja kokkuvõttes rahul.
hmm
18:41 14.12.2004
kui keegi tahab 150 000, mingit ameerika rapet osta ei pea miljonär olema, saab oma vitsad kätte ja järgmine kord ostab parema auto, näiteks 700 bmw
ts
11:10 15.12.2004
to hmm

ja siis saab omale pehme 700 ja siis jälle kirub ennast ja ostab omale ühe auto teise järel jne... kuni lõpuks hakkab bussiga sõitma!
seville ja 750 on niivõrd erinevad autod, et neid ei ole õige võrrelda! (ainus enamvähem võrdne asi on mootori võimsus)
isiklikult pooldan igal juhul seville, kuna disain (nii interjöör, kui välimus märksa meeldivam!

s
11:55 15.12.2004
ega seal pole tõesti midagi võrrelda, välimus sõltub vaatajast, aga juhitavus, kvaliteet
ts
12:22 15.12.2004
to s

selleks, et juhitavust hinnata peab kõigepealt mõlemaga sõitma... ise kaldun arvama, et seville võiks rohkem pakkuda (väiksem ja sportlikum ikkagi), teisalt üks esiveoline teine tagaveoline

kuna mõlemaga sõitnud ei ole, siis siinkohal kaasa ei räägi :-D

kvaliteet? kuidas võrrelda koostekvaliteeti autodel? see et kõik on kuskilt kuulnud et bmw on kvaliteetsem, kui cadillac, ei pruugi veel seetõttu tõele vastata, pealegi kui ostan omale auto siis ei huvita eriti kes auto kokku pani ja millise tehnoloogiaga neid värvitakse/keevitatakse.
volk
04:34 26.12.2004
kui sporti tahad osta sasma papi eest turboSAAB endale

ma tõesti ei saa aru mida nendes tänapäeva ameerika autodes nähakse, tehke palun selgeks mulle... mingid idiootsed kraisler sebringud jms teema american car my ***...
ts
10:06 13.01.2005
to volk

teema ei ole sebringud neonid ja muu selline american car your ***..

teema praegu sevillest, mis erineb sinu poolt mainitud toodangust üsna korralikult...

p.s. 2,3 turbo ja 4,6 vabalthingavat V8 mootorit ei ole mõtet võrrelda...
stef
10:27 13.01.2005
mõttetu hind sellel kuulutuses oleval autol. ennem võtaks 170000eek eest juba uuema keremudeliga seville -99 ls. 200000km hoolusraamatuga. kui keegi tahab, siis andke märku.
kingsepp
03:45 22.01.2005
seville on hea nagu aru olen saand,aga concours 1997(võrus)tänan.
huviline
07:52 24.01.2005
to kingsepp
Oskad ka öelda mis sel võru concoursil viga on. Äkki ma siis ei veagi end kohale vaatama. Küllalt pikk maa ikkagi.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte