Remont ja hooldus

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Tak-Auto Tartus

maestro
20:58 03.09.2004
Mida oskate öelda Tak-Auto kohta Tartus, millised on positiivsed ja negatiivsed kohemused, igasugune inf oleks tore. Plaanin nimelt auto sinna remanti (Audi A6) viia aga tahaks veidi lisainfi saada
Vader
10:43 04.09.2004
minul negatiivne kogemus,vahetati rooliots ja keegi eo öelnud et oleks vaja silda ka regullida
dislamees
08:23 08.09.2004
Asjalikud mehed ja pole kallis töö ka.Tehakse täpselt seda mida klient soovib.
Willem
14:52 28.01.2005
Mis aadressil see Tak -auto asub Tartus
marxi
19:06 28.01.2005
oman samuti nendega igati norm kogemusi ei saa kurta miskit siiamaani olen tehtud töödega ja hindadega rahul olen seal käint vajadusel kuskil 4aastat vot kuidas präegu aga vist mingi pool aastat tagasi nad mootoereid ei teind (vahepeal)
Muhkel
20:10 28.01.2005
Tehakse korralik töö normaalse hinnaga,asub Aardla bensujaama taga
Promo2
23:04 22.11.2008
Norm. koht.Hinnad on norm. ja ei nöörita ka.Tehakse seda,mis lubatud.Aus koht.Tervitus meestele.
Mafia3
18:10 02.12.2008
Normaalne koht,mehed tasemel põhi et eesti mehed ja ei tüssa.Õige koht remondiks.Jõudu meestele.
Promo2
23:02 27.12.2008
Ise tahad ju,et mehed teeks seda mis vaja?Kui mehed soovitavad midagi veel korda teha,siis sõimatakse röövliteks!Tee Mees endale selgeks mida vajad(see kes ei olnud sillaga rahul).Kui küsid nõu ,siis saad kindlasti ka asjalikku nõu..PS. mehed on ausad!Tehtakse seda,mida on tellitud.
ei soovita
07:38 30.12.2009
hoidke sealt küll eemale täielikud ****keerajad lõhuvad asja ära ning ei maini autoomanikule panevad kirja asju mida pole ise teinud ei soovita
ära tee seda
21:26 30.12.2009
sinna ei soovita minna, näevad viga, aga ei anna teada, teevad vaid seda, mida kästakse
Aga Näituse 27 käi sealt läbi, sai ise seal käidud, jäin rahule
Kas keegi teab uuemaid andmeid
13:09 25.05.2012
Ei tea kuidas nende töö nüüd sujub, kas teevad ka head tööd? Või kus soovitate autot remontida
Tuscan
14:42 31.05.2012
Olen käinud ja käin ka praegusel ajal. Ütleme et üle keskmise koht, kuid just ahhetama ja ülivõrdes kiitma ei pane. Hinna ja kvaliteedi suhe on hästi paigas vähemalt.
themm
21:29 01.06.2012
Tean et mul töökaaslane käib seal ja tema on jäänud rahule. Autodeks olid audi80 ja nüüd a6
kliend juba 7aastat
16:09 02.06.2012
Tak Auto mehed igati normaalsed,auto vaadatakse igati üle nimekiri mis vaja teha antakse kaasa ohtliku veaga autot sealt juba välja ei lasta

Jõudu Tak-Auto mehed
......
10:19 13.11.2016
Ei soovitaks seda kohta vihavaenlasele ka. Mul hiljutine väga väga valus kogemus olemas
Qqqkkk
16:24 13.05.2017
Õudne koht, petavad inimesi. Ei soovita.
EI
17:57 16.11.2017
Samuti ei soovita seda kohta.Ei pea kokkulepitud hindadest kinni ja teevad tööd mida ei ole tellitus,hiljem nõuvavad raha selle eest. Igatahes väga ebameeldiv koht,kunagi ei tõsta oma jalga sinna.
a.o.
22:08 16.11.2017
Olen seal mõned korrad käinud, tehtud on küll lihtsamaid töid. Negatiivseid kogemusi ei ole. Töötunni hind on suhteliselt soodne.
maakas5
08:20 17.11.2017
Normaalne koht ja mehed. Tehakse seda mida vaja.
KristiinaRr
22:22 05.07.2018
Väga õudne koht...petavad kliente täielikult. Mitmeid kordi oleme käinud ja igakord tõmmatakse p... lohku. Töö tehakse nii ära, et ei küsita ka kas soovid või mitte. Pärast esitatakse korralik arve. Palusime auto üle vaadata mis viga on. Toonitasime mitmeid kordi, et palun helistada ennem kui parandama hakatakse. Seda aga ei tehtud. Helistati lihtsalt et auto valmis. Julged veel midagi öelda siis ei saa võtmeid ka kätte. Väga agressiivsed kauplemisvõtted. Leian isiklikult, et selline teguviis on lausa lubamatu. Ei soovita!
ei usu
04:55 06.07.2018
Pole negatiivseid kogemusi nenedega.
Imestan
10:57 06.07.2018
Kui ei meeldi, on üle hinnatud, petetud jms- siis võtmeid mitte anda on lubamatu!
Tegemist on seejuures siiski lepinguliste vaidlustega, milliseid lahendab tsiviilkohus, tarbijakaitse.
Kui ei anta võtmeid, siis on see juriidilises tõlgenduses nimelt see, et ebaseaduslikult takistatakse kodanikul temale kuuluva vallasasja vaba kasutamist- kriminaalses mõistes aga on tegemist omastamisega.
Sellistel juhtudel tuleks kohale kutsuda politsei ja teha ka vastav avaldus omastamise tunnustega kuriteo kohta. Siis lõppeb selline jant ära, isehakanud kunne on miskipärast kõik kohad meil täis.
autolerattadalla
23:10 12.11.2019
Teevad korda asju, mida pole eelnevalt kokku lepitud ja siis nõuavad raha selle eest. Ja kusjuures palju raha. Ei soovita, otsige mõni teine töökoda.
Jannejj
15:12 03.11.2020
Üks omanik on šovinist ja klientidest ei hooli. Ei näe mõtet ka neid pinnal hoida. Ei soovita mitte kellegile. Viisime auto, leppisime kokku ühe omanikuga mida nad teevad, lubati et hakkavad vaatama järgmise päeva hommikul kell 10 ka siis helistavad. Järgmise päeva kella 1ks polnud keegi helistanud... Ettevõtte numbrit otsi ka nagu nõelapead heinakuhjast..võib olla leiad õige numbri. Helistasin ise siis neile, tutvustasin kes olen ja miks helistan ja kaua veel nende arvates läheb. Sain vastuseks et autol pole mitte midagi viga, (aga miks siis juba varem polnud mulle helistatud?) ütlesin et aga ju öeldi et on eile viga autol, lugesin ette mis öeldi sain väga umbmäärase vastuse et ah need kindlasti pole, küsisin siis et kuna ma autole järgi saan tulla et kui viga pole midagi siis ärge parandage kah, ülbelt vastati no küll ma helistan.. Kuna te helistate? No ma helistan. Ütlesin et ei ma soovib teada saada kuna te helistate, kas täna, homme, ülehomme? Sellele küsimusele vastust ei saanudki, mingi hetk suutis teisel pool olev meesterahvas.. Pärast sain teada et see on tak auto teine omanik!!!.. Mulle öelda et ah ma olengi naine et mulle peabki ju mitu korda seletama asju et ma ei sa aru asjadest ja ma ei tea midagi autodest. Pikk jutt lühidalt, soovisin et autoga midagi ei tehtaks ja ütlesin et tulen autole järele kuna hetkel teie poolne suhtumine on väga halb ja üleolev, millepeale hakkas sealt uuesti tõmblemist tulema. Ja samuti eelmine päev leppisime ühe omanikuga kokku et vaadatakse lihtsalt üle ja täna selgus et nad tahtsid parandama hakata juba.. Kuigi keegi ei palunud. Niiet ei soovita tak autot mitte kellegile.
Aga.... .
19:39 03.11.2020
Väga segane jutt-kirjutis.Aga midagi nad ikka ju tegid,kasvõi niipalju et tuvastasid auto korrasoleku.Samas erinevate vigade otsimine võib võtta erinevalt aega ja selle eest tuleb tõenäoliselt midagi ka maksta.
Kunagi keegi siin kirjutas kuidas erinevad remondikohad ei suutnud autol viga tuvastada.Kui lõpuks viimaks keegi peale päev otsa otsimist katkise juhtme leidis ja selle ära parandas ei olnud klient nõus maksma küsitud summat ,kuna pidas seda kahe juhtmeotsa kokku keeramise eest paljuks.
Jannejj
12:27 05.12.2020
Kui jutust aru ei saa siis loe uuesti. Nii segane see olukord oligi nagu kirjutasin ja midagi ei teinud nad autoga, ütlesin et kena suhtumine teil antud olukorda ja läksin võtsin katkise auto ära ja viisin mujale parandusse. Siukeste šovinistlike sigade juurde ei jäta oma autot. Kena suhtumine on seal.. Naistesse
Neid kohti
20:26 11.12.2020
Mis on klientidesse ebaviisaka suhtumisega ja ebapädevusega on Tartus mitmeid. Omal kogemus olemas.
.
21:37 11.12.2020
Neid on alati olnud aga valik on vaba ja lõpuks leiad ikka sobiva kui tahtmist.
Siim9963
20:28 18.01.2025
Mina soovitan küll neid soojalt. Alati olen sealt abi saanud. Auto käis mitmes töökojas ja viga ei leitud. Sõber soovitas Tak autot ja siin leiti viga ülesse tundidega ja lahendati ka ära.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte