Jaguar

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

rool paremal

madis
15:57 09.10.2004
ostsin 1994a jaaguari xj6 3,2 rool paremal pool kas ümber annab tõsta?
stihl
08:34 11.10.2004
Endal oli sama plaan - Inglismaal need autod ju üldse ei maksa midagi...
Ja ringi annab kindlasti vahetada, tarvis vaid armatuuri ja roolilatti.

Ainult selline küsimus: kas registreerimisega probleeme ei tekkinud?
madis
10:35 11.10.2004
Auto on inglise registris minu nimel.Peale 1 maid ei tohiks se mingi probleem olla.Aind ma ei tea mis kindlustusest saab.
ametnik
10:48 11.10.2004
...ka uut juhtmestikku tarvis, pidurisüsteem, esituled ja kindlasti midagi veel. Arvan, et ümberehitamine ei tasu ära!
stihl
15:47 11.10.2004
juhtmestiku ja piduritorud annab n.ö. töö käigus ringi vedada.

Aga mis pärast 1.maid juhtub?
madis
18:16 11.10.2004
peale 1 maid 2004 peaks ma saama inglise registris ja parempoolse rooliga autoga eestis ringi sõita kaua tahan.euroopa liit ju.ennem oli mingi jama et aind mingi aeg võis siin olla siis pidid korra üle piiri käima.
ap
18:32 11.10.2004
oot..

1) jagage infi, kui odavad need jaguarid siis ingl. maal on?

2) see et EU on ei loe, minuteada eestis paremp. rooliga autot arvele ei tohi võtta (mõned eranind v.a. nagu postiautod, tänavapuhastusmasinad jne).

3) kas see rooli ümber tõsstmine on nii lihtne ? Palju see operatsioon maksab (ma ei mõtle mingi külasepa juures, vaid ikka niiet pärast rool sõiduajal ära ei kukuks).
madis
20:09 11.10.2004
minu xj6 3,2 1994 130000 miili sõitnud maksis 650 naela ja eestise ma teda arvele ei võtagi jääb inglise registrisse
ap
20:48 11.10.2004
ot kui UK-s arvel siis soita voib eestis???
kuidas maksudega siis on, mis UK-sse pead maksma mis est-oniasse?
madis
21:28 11.10.2004
huvijuht
20:23 13.01.2005
to madis: kle aga sa mingeid makse siis ei pea maksma, et ta sul inglismaal regatud? või mis moodi see värk toimib?Ehk jagaksit infot:)
rynts
08:03 27.09.2005
Palju kindlustus kallimaks läheb ja kuda ka ülevaatuse teed.
mart
13:31 19.03.2006
xj6 3.2 1994.
15:06 05.09.2006
tõin ise just inglismaalt xj6 3.2 1994a parempoolse rooliga... rooli ümbertõstmise mõtteid ei mõlguta...auto on samamoodi inglismaal arvel ja minu nimel....eestis võin sellega sõita kaua tahan... kindlustuse kohapealt kaasa ei räägi :D(võimalusi erineviad) ja mingeid maxe kellegile ei maxa.
Kui oled 6 kuud ametlikult tööl olnud ing siis saad võtta masina eestis arvele...oli veel mingi punkt et peab olema aasta seal ka eland aga see peax suht savi olema...
auto eest maxin 500 naela( u 11500 eeku)
toomine läx 300 naela ja 2600km sõidurõõme

Muudetud 05.09.06 18:47

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte