Saab

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Saabi remont

hooldust vajav
09:08 08.02.2005
Kus on Tallinnas kõige mõistlikum Saabi remontida?
NG900 Turbo
10:49 08.02.2005
1. Viking Motors http://www.vikingmotors.ee/
2. Saabianti http://www.saabianti.ee/
3. Hr. Trionic keda saab saabnet.ee foorumis kohtuda.
leo
14:10 26.07.2006
ja ise loomulikult
Hm
13:55 17.09.2009
Sa vaata troostautot
creative1
23:38 30.09.2009
mis mure saabiga on? kirjuta.! remondikohti on ka peale Tallinna mujalgi!
karr
19:33 04.10.2009
Pole peale Tallinna ühtegi Saabi kohalt pädevat remondimeest! See on teada tuntud fakt.
saabuklaabu
22:24 04.10.2009
Ehk oskad soovitada mõnda muud kohta? Oleks kasulik info kõigile, kes elavad Tln-st kaugemal.
hauka pauka
22:18 05.10.2009
Saabide hooldus Tallinnas Saabid OÜ, Tel: 5236279, proovi seda, enamus on siin juba ära mainitud!
vaatasiia
16:28 06.10.2009
eisaa
14:47 14.01.2010
Mina olen kõiki proovinud ja saabiantis nööritakse kõige vähem, naisterahvas nagu ma olen.
Saab küll
20:23 15.01.2010
Naiste käest ei tohiks üldse tasu nõuda! Naisi tuleb hoida!
saab katki
22:52 07.10.2010
ma ei tea kas poordu oigesse foorumisse selle murega,aga mul selline asi et soetasin endale esimese saabi,tapsemalt 9-5,hea mugav ja suur auto.naistele meeldib ka.aga ykshommik enam kaima ei lanud ja siis seisis mingi aja kuskil mone h ilma akuta ja siis laks ise kaimaaga nyyd jalle sama pull,votsin ooseks akuklemmi maha eks paistab mis hommuikul on,ei tea kas moni andur jamab v mis,ja kuhu sellise probleemiga oleks koige kasulikum poorduda
Konson
21:23 07.12.2011
Selline mure,et tyhjal käigul kõik ok.aga nii kui panen esimese sisse ja hakkan liikuma tuleb summutist sädemeid.kas keegi teab mis viga võiks olla?
äkki selles,et mul sõber ytles et lisada diislile õli,et mootor ei jõua põletada seda.muidu on saab 9-5 2.2 TDI.
tean saabidest paljugi
21:35 07.12.2011
vaata esimesed lehtvedrud üle,äkki mõni leht katki ja koliseb sädeledes vastu maad?!
konson
22:10 07.12.2011
põhja all kõik ok.äkki on see mingi coolerilõdvik või õhulugeja nahkas.
ei tea ise saabidest suht midagi,sest esimene auto mu elus.vahepeal kaob nagu jõud ka ära.käis kyll mõned nädalad tagasi saabianti juures remondis.
siis oli kõik ok.või äkki lääb sädemeid,sest klots käib vastu ketast?
tean saabidest paljugi
22:17 07.12.2011
aga turbsi oled suhkruga seest kastnud?
konson
22:31 07.12.2011
mis asja?
korralik kyte on sees olnud;)
tean saabidest paljug
22:39 07.12.2011
siis jääb ikkagi esimesed lehtvedrud uurida
konson
22:41 07.12.2011
suured tänud .
ja kui kellegil veel mõtteid mis võib olla siis andke teada.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte