Gaz

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

tahaks osta volgat või pobeedat

iff
02:04 23.03.2005
mis lehelt ma leiaks koha kus müüakse volgasid ja pobeedasid.hädasti on vaja.äkki keegi teab
erkki2001
08:35 23.03.2005
Surm
08:45 23.03.2005
Romuralli jaoks või?
iff
10:27 23.03.2005
romuralli jaoks jah
erta
10:40 23.03.2005
kutid mis seal auhind oligi
to iff vana lurban
22:41 23.03.2005
normaalne,ajudega inimene ei müü oma unikumieas pobedat või volgat mingile ****le,kes ta täiesti segi sõidab ja emexisse viib.
iff
03:59 24.03.2005
kuule tont mida sa virised jube uunikum on küll.kellele uunikum kelle midagi muud.
vihane
13:34 24.03.2005
pange teema lukku!
swebb
13:41 24.03.2005
Ausalt öeldes ei saa mina ka sellest auto narrimisest aru, mida üldsus romuralliks nimetab. Kas tõepoolest peab kõike lõhkuma?
rolf
14:21 24.03.2005
kuulge ma arvan ,et keegi ei taha uunikumi vaid omadega õhtal autot.ega keegi ei hakka ostma endale korras auotot selle jaoks.ja jätke oma uunikumi taga NUTTMINE.
51
23:23 25.03.2005
romurallil lõhuti ka jumala korraliku kerega pobedad ära.Ma ei saa aru neist inimestest.Lõhkugu muud soga(näiteks mädand opelid,fordid,bemmid,jne)mida on kõvasti rohkem...
u
23:38 25.03.2005
romet
08:49 21.04.2005
mul on müüa bopeeda ja tel on 58 099 038 küsi kui huvi on
pobeda
13:13 21.04.2005
mis auto see bopeeda on? Kirjutaks ikka õigesti- pobeda.
ahsel
17:14 05.09.2015
Mul naabril on volga gaz 24 põõsa ääres. aasta on 1989.

Foorumisse postitamiseks peavad küpsised (cookies) olema lubatud.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte