Hyundai

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

ELANTRA

Melka
22:27 11.11.2002
On kellegil sellise autoga kogemusi või informatsiooni vastupidavuse kohta (suhteliselt uus mudel)
Rax
20:58 19.11.2002
Võin isiklikule kogemusele (3 aastat meie teedel) toetudes julgelt öelda, et tegemist väga vastpidava liikuriga. Oman küll 95 aasta 1,6 (82kw)USA versiooni, kuid sellest hoolimata manuaalkastiga ning eriti väheste lisadega, mis ongi suurimaks miinuseks veidi mürarikka maantee sõidu kõrval. Edasi astub aga mehe moodi, arvestades mootorit 1,6.
Vastupidavuse eest annaks 10 punktist julgelt 9, et mitte anda max punkte. Kõige suuremaks tööks on olnud amordide vahetus ja mõned puksid, mis on meie teedel nö. standardprogramm.
Konkreetsel juhul küsiti vist arvamust uue Elantra kohta. Arvan, et uus mudel on suht normaalne ja tähele olen pannud, et päris norm. kiirendusega, eriti 2,0 versioon.
95 aasta versiooni halb mürasummutus on uue mudeli puhul päriskindlasti ajalugu.
Melka
22:18 02.12.2002
Ostetud olen sõiduomadustega väga rahul
huviline
14:45 04.05.2004
Melka millise versiooni ostsid elantrast ja kuidas liigub?
Melka
10:24 11.05.2004
Liigub hästi ostsin 1,6 mootoriga GLS´i v.a.2002 (esindusest uuena) sõitnud olen 50000 km olen käinud ainult korralises hoolduses.
123
09:28 04.12.2004
istusin mersust elantrasse.selline tunne nagu sealauta oleks sattunud.koliseb ja nagiseb,plekki raisal polegi õietti.välja näeb odav.**** minu arust.
Rax
11:07 17.12.2004
To 123

Kui sa mõne aasta veel oma väljendusoskust ja elementaarseid viisakusteadmisi parandad, siis võiks sinu kommentaarist isegi asja saada. Praegusel juhul on selle puhul tõesti tegemist täieliku, tsiteerides sind - P....a.
riivo
14:17 19.12.2004
Olen Lantra omanik ostetud uuena poest 1997 läbisöit 125000 km ühtegi tösist viga pole olnud olen vahetanud vaid piduriklotse ja veel nipet-näpet.
Muidugi pead arvestama ,et tegemist pole körgema klassi autoga paratamatu on see ,et kipub kruusa peal nagisema ja natuke koliseb.
Veel pean ütlema ,et peale 100000 km on mootor muutunud väheke õliseks kuid varda pealt näha ei ole ,et veel öli vötaks. Ah-jaa unustsin ,et köva külmaga ei taha töötada kesklukk.Kokkuvötteks täiesti norm auto ainult järelmüügi hind on olematu.
elantra omanik
23:39 24.01.2005
sõidan Elantraga ja olen väga rahul!!!! Mootor töötab uskumatult vaikselt ja juhitavus+manööverdusvõime on eriti head. kahju et ostsin enne kui ilmus soodushind hyundai kodulehele.
Tomm
21:04 20.11.2005
Miks selline idioodi valik - Mersust Hyundaisse? Pankrott või ajuhaigus ...
kasutaja
14:05 29.11.2005
Sõidan ligi pool aastat Elantraga, mingeid muresi ei ole.
2 aastat Hyundai roolis
16:23 03.01.2006
Olen sõitnud 2004 aasta Elantra 2,0 GLS-ga 70 000 km. ja väga rahul. Eelmised kogemused Saksa ja Prantsuse autodega (muide kõik otse poest uuena!) ei anna võrreldagi - soovitan soojalt...
ummi
19:07 19.01.2006
Lantra on sama mis Elantra. Mul 1997.a. 28.jaan. ostet Lantra Wagon 1,6. Seni 262 000 km läbisõit ja ei mingeid probleeme. Tagaamordid on vahetet 2 korda, esimene x 70 000, teine x kuskil250 000 km, esimesed töötavad briljantselt siiani, ei tea miks?!? Muid probleeme pole olnd kui välja jätta, et genekas nüüd uus vaja, sest rootor on suuremaks paisund kui staator.Kere kah, sunnik, ei taha roostetada, aint paar vahekohta üleminekul plaststangedele.
Vinge riist kui vähegi hooldad ja lugu pead. Ääretult palju sõltub suhtumisest.
kogemus
17:07 23.03.2006
Lantra Wagon 1,6 aastast 1997.Läbisõit seniks 265 000. Probleeme ei ole old, ürgvastupidav massin. Esiamordid ikka samad algsed, tagumised kaks korda vahetet ( 70 tuh. ja 250 tuh.). Uus genekas 260 tuh.pealt, muu värk töötab tõrgeteta siiani. Eks ole ta eest hoolt ka peetud, aga mitte liigselt.
Aknakuup
02:12 24.08.2006
Kummaline on see,et Elantrast on foorumis suhteliselt vähe juttu.Kas sellest ,et ostetakse vähe ja on nii öelda suht tundmatu mark nagu stiilis Lacettid või kestab see masin tõesti hästi,et pole nagu millegi üle kurta?
Lantra 1996 1.6 84kW
16:46 31.08.2006
Võrreldes mu isa Passatiga (a. 93) on asi jah suht vastupidav, ei ole veel esinenud soojendusradiaatori leket, pidurite blokeerumist (korduvat), sumbuti pooleksminemist, mootori väljasuremist käiguvahetamisel, katalüsaatori peedistumist, signaali (see mida roolilt vajutad) pealejäämist, abs pidurite mittetöötamist jne kõik ei tulegi meelde. Ainult tagumine amort tahab vahetamist, selle puks on ennast läbi närinud. Numbrituli nagu oleks ka kustus, peab vaatama selle ka

Kurta võib müra üle maanteel ja tooli alumise osa (see millele toetud p...se) kallet ei saa muuta, kuigi osadel parematel isenditel peaks saama.

Edasi läheb julmalt, niipalju kui pressid, nii läheb, ei jõua käike lappida pöörded kohe põhjas eriti üksi sõites.
mops
10:45 17.02.2007
soovin ka elantrat osta aga ei tea suht midagi aga teie kirjadest loen et norm auto
einzwei
15:53 03.03.2007
Vaata autonetist-seal elantrasid on kül;)
viimane
19:21 19.04.2007
...uus pidi olema topautto salongis sõpukal - 2,0 ja gls (automaatne kllimatroonik jne)
See viimane ELANTRA
02:33 03.12.2007
Kui aprilli kuus lugesin seda foorumit siin ,siis kirjutas "viimane" ,et 1 seisab salongis -Läksin vaatasin ja siis mõned kuud hiljem ......nüüd käes.Väga hea auto on.Olen väga rahul sellega.Huvitav ,millal Eestisse jõuab 2007 aasta Elantra.Tuttav vaatas kuskil netis ja pidavat päris kabe olema nii seest kui väljast.
eiolesinuasi
10:36 14.02.2008
ostsin endale 92.a.elantra mootor on tiptopp aga roostetab räbak. on müügis 7000eek tõmme ja sellised asjad on head.salong läheb nii soojaks et armatuuri peal võib muna praadida.
meelis344
21:17 16.09.2008
Kas kellelgi on kogemused rihma purunemisega.... Kas klapid lööb kõveraks või piisab rihma vahetusest....
See viimane ELANTRA
03:59 29.10.2008
Olen nüüdseks sõitnud tibake üle aasta selle autoga ligi 17 000 km ja pidanud arvestust kütuse kulu - maksumuse suhtes ja muude tarvikute suhtes.Selle auto sõidutamiseks on kulunud 1441 liitrit kütust.Aastane ülalpidamine (kütus+hooldused+autopesulad) on 35 000 krooni -see hind ei sisalda kaskot ega liikluskindlustust.
Üldiselt olen autoga väga rahul !!!
hullud
16:44 02.12.2008
Mersu ja hyundai on sama nagu sapikas ja volga. Üks on kvaliteetauto teine lihtsalt odava klassi auto!
Siiski on
02:50 09.05.2009
uus ELANTRA olemas ! Ja peaks mainima,et väga kenake.Oleks vaid Eestis olemas, siis võtaks ligi küll. http://worldwide.hyundai.com/worldwide_index.html
Siin leheküljel samuti
02:55 09.05.2009
See viimane ELANYRA
23:35 20.09.2019
3 nädalat tagasi müüsime teisele omanikule noormehele. Autoga siis sai liigeldud 2007- 2019 ja läbisõiduks jäi 128 000km kui autovõtmed üle andsime. See auto tasus end kuhjaga ära, sõidetud hooldusest hooldusesse vaid iga aasta. Super hea kooste kvaliteet!
Las nüüd naudib seda hästi hoitud autot noor peremees ja palju kilomeetreid turvaliselt liigeldrs!

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte