autoks 88.aasta 924.kuna mootori remont on hädavajalik,sest õlisurve tühikäigul samahästi kui puudub, otsustasin juba asja korralikult ja tervenisti ära teha.plaanis on plokk üle puurida,kepsud ja kolvid kergemaks puurida ning kaalu ajada,nukvõlli nukki suuremaks teha,kaanel sisse ja väljalasked suuremaks lihvida ja kolektori asendab torukolektor.
mis arvate plaanidest??
1988 ei toodetud 924! Tehti veel mõned tuhanded 924S; 924 tootmine lõppes juba 1985.
Teiseks, kas asi on seda väärt? Auto väärtust sellega ei tõsta, nii et ainult enda lõbuks. Samas osta juba 944 või 924S ja saad selle performance'i kätte ka ilma viilimise/puurimiseta
auto passis on tootmis aasta 1988 kuigi samas ma tean et 924 tootmine lõpetati 88 aasta,tekib küsimus kas passis on võlts andmed???
mootori kohabealt niipalju et niikorras autot kui see isend on annab otsida eestist seega ei hakka ma ültse üritamagi leida korraliku 944-ja.
ma arvan et need lisa hobused mis ma sealt välja meelitan on täiesti piisavad ja rahuldavad minu jaox,ning pealegi tegemis rõõm on ka suur rõõm;)
See on võltsandmetega kaks-neli. Ka mulle on seda kunagi pakutud. Tegemist on vist mingi 82 või 83 isendiga, selle loed välja kerenumbrist. ARKist ei tohiks selline jama enam läbi minna.
huvitav tõesti... kuid et just sinu 924 korralikum oleks.. vaidleks vastu... siin liigub neid veel, kuid jah 3-4 kuu eest läks üks selline korralik soome.. sellest on väga kahju.
kunagi sai ka ise plaanitud 924 näts võimsust tõsta... selajal tundus kõige mõtekam 2,2turbo(audi) vahele tõsta.
Kui suuremat ehitust plaanid, siis äkki oled huvitatud korralikust 944-ja tehnikast? 924 mootori tuunimine vs 944 moto hinna poolest väga erinevaks ei pruugigi jääda, kuid lõpptulemuses on kindlasti vahe sees.
(registreerimata) 08:07 täna
Re: 924 mootori tuuning
huvitav tõesti... kuid et just sinu 924 korralikum oleks.. vaidleks vastu... siin liigub neid veel, kuid jah 3-4 kuu eest läks üks selline korralik soome.. sellest on väga kahju.
kunagi sai ka ise plaanitud 924 näts võimsust tõsta... selajal tundus kõige mõtekam 2,2turbo(audi) vahele tõsta
vabandan kui enda autot kellegi omast paremax pidasin seda mitte, vaid mõtlesin seda et korraliku autot müügis juba naljalt ei leidu,head ja korralikud masinad on meestel kes nendest eriti loobuda ei taha!!
Kui suuremat ehitust plaanid, siis äkki oled huvitatud korralikust 944-ja tehnikast? 924 mootori tuunimine vs 944 moto hinna poolest väga erinevaks ei pruugigi jääda, kuid lõpptulemuses on kindlasti vahe sees.
omalgi see mõte peast läbi käis,aga siinkohal kohe küsimus,et kui keeruline on istutada 924-le 944-ja moto ja kõik muu sellega kaasnev.
Aga huvi sinu tehnika konta on anna teada!!!
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.