Lexus

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Uus Lexus IS250

-CTR-
14:14 10.03.2006
Tere

Kuulaks siis foorumi külastajate arvamusi ja ehk leidub ka mõni omanik siit. Mis plussid, mis miinused, kuidas konkurentidega võrreldes seda masinat näete.

Endal proovisõit tehtud ja plaan ka masin ära võtta. Ise võrrelnud masinat enim uue 3 seeria mudeliga, täpsemalt peres 325 touring. Veidi ehk enda tähelepanekuid siis. BMW istub paremini teel ja kindlam, ergonoomiliselt on ka kuidagi väga hästi kõik paigas. Touring on suht ilus, sedaan variant ei meeldi kohe üldse, ennem olnud eelmise kerega mudel, see isegi tundub veidi ilusam kui uus. Sõit on üsna jäik, siit ka tuleb Lexuse eelised, tõesti väga mugav ja vaikne auto, see lausa hämmastav kui vaikseks suudetud teha. Dünaamika pole jälle nii täpne kui BMW-l see ehk veidi häirib. Prooviautol olid all ka 17 tollised lamellid ja see stabiilsuskontroll on ikka oluliselt laisem kui BMW oma (hiljem sekkub). Enda jaoks ongi nii et Lexus meeldib välimus ja mugavus, bmw juures aga sõidu dünaamika ja see mootor (160kw liigutab masinat ikka imeliselt). Lexuse suurimaks trumbiks siiski hind, standardis pea kõik olemas ja sama varustusega BMW pea 100tuhat kallim. Ahjaa Lexuse tagaistmel väga vähe ruumi, eelmise mudeli 3ndal oli sama mure, uuel puhul nagu seda enam öelda ei saa.

Lexuse toodang üldse sümpatiseerib, GS350 prooviks olnud ja väga meeldiv mulje jäänud, kujult siiski IS ilusam minu silmis. GS peale kahjuks ei käi aga rahakott. RX300 peres juba teine, ainus mille üle kurta saab on külmaga nagisemine, mis näib lexuse suurim puudus olevat. Ja kõik kellele vähegi võimalust siis Mark&Levinsson (ei tea kas nüüd sai õigesti kirja) audiosüsteem on viimasepeal (hind muidugi ka vastav)

Nii et ootaks teie kommentaare ja tähelepanekuid, seni Eestis avaldatud arvamused on küll kuidagi väga emotsioonide põhised olnud.

Parimat
ctr
denis200
20:51 11.03.2006
no minu arust sa oled niigi juba asjadega kursis ja nagu aru sain valik juba tehtud. (väga mõistlik minu atust). Ja need 160KW on loomulikult super, aga igapäevaauto saab ka vähemaga edukalt hakkama. Ühesõnaga olen sinuga täesti nõus v.a. see jutt, et lexused külmaga nagisevad. Minu IS200 ei nagise ka suurema külmaga ja selles suhtes on täisti probleemivaba.
IS220D
15:58 13.03.2006
Sõidan viimasel ajal uue IS 220D-ga. Vaikne, mugav, kütust ei võta... Väga - ma kordan VÄGA mõnus auto. Lisaks odav. Kulud Avensisega võrreldavad, samas auto oluliselt seksikam.
Tom
15:51 15.03.2006
BMW tehase garantii on 2a, Lexusel 3a. Eks loe erinevaid kvaliteediuuringuid, vaata mis kohal on Lexus ja kus on BMW.

Test: IS220d vs 320d

http://youtube.com/watch?v=I6Uwz_pQWlA&search=lexus

Top Gear IS vs 3-seeria

http://www.topgear.com/content/features/stories/2006/01/stor
ies/21/1.html

erol
12:45 16.03.2006
Minu kõrv ei teinud küll mingit vahet M&L ja standard audio vahel (subbari olemasolust ei saanud nt üldse aru). a noh, kui võtad lux või sport paketi, siis saad M&L-i niikuinii.

Mind ajas (ja ajab tänaseni) see puuteekraan seal närvidele - iga kord, kui alustad sõitu, pead vajutama "I Agree". kui hakkad tagurdama "I agree" jne jne Ei ole normaalne (sellep saigi ilma "monitorita" ver võetud).

Mis puutub TRC-sse, siis proovi "vana" IS-i. Nüüd ikka minuarust jubekiirelt reageerib ja suht märkamatult.

paar miinust panin sinna kirja:
http://www.car.ee/testdrive/2006-02-28/testdrive-lexus-is-25
0/ee/comment.php

T
13:45 16.03.2006
Ainult autoga sõitu alustades peab üks kord vajutama "I agree", kui vahepeal mootorit välja ei lülita, siis rohkem ta seda ei küsi.
-CTR-
10:50 20.03.2006
Nii nüüdseks nii kaugel asjaga, et täna saan uue auto kätte. 4 kuud ooteaega möödus täpsemalt siis umbes nädala ajaga, nimelt oli kohapeal sobiv masin olemas. Siit küsimus, et kas keegi oskab öelda mingit välismaist arvestatavat lexuse foorumit. Soov oleks veidi selle audiosüsteemi koha pealt nõu küsida ja ideid kuidas veidi seda parandada. Ostsin siiski standardmakiga, M&L peale hammas hästi ei käind. Kas keegi teab mõnd asjalikku foormuit, need mis google otsinuga üles tulid olid siuksed veidi imelikud.
CTR
19:49 20.03.2006
tänud erolile, väga abistav link. Nüüd vaja leida aint audiofirma, kes selle õpetuse põhjal ka audiosüsteemi modifikatsioonid ära suudaks ehitada.
lex
16:30 25.03.2006
mis, kõva külmga nagisemist puudutab on jah nõnda et is 200 ei nagisenud, küll aga uus is 250. Esimesega sõidetud 5 aastat, teisega 2 kuud. Võib olla on selle konkreetse eksemplari kiiks ei tea. Beemariga ei oska võrrelda (olen sõitnud eelmise põlve bmw gs ja võrdlus poleks kohane), küll aga 200 vs 250. 200 on olemuselt selline "sundivalt" kiiresti sõitmiseks loodud. Ehk, sõidu mõnu algab sealt, kus meil legaalse liiklemise kiirus lõppeb. Vastupidiselt 250 ei tekita selliseid emotsioone, kuigi bowerit on märgatavalt rohkem, mis kahtlemata teeb eriti maanteel liiklemise (loe möödasõidud) nauditavaks. Loomulikult vaikne ja hämmastavalt kiirelt toimetav automaat, ei teki variaatoriga rolleri tunnet. M&L audiot ei saa jah võrrelda originaaliga, aga see enamasti friikide teema. Mul nii head muusikalist kuulmist pole, et see primaarne oleks. Proovisin ka puute tundliku varustusega autot ja sain auto käivitamisel lõbusa naeratuse nagu mikropehme kasutaja "olete ikka nõus seda toimingut alustama?" Muidu täiesti ootuspärane, stockis võidusõiduks ei kõlba, aga tava liiklemiseks täiesti sobiv (minu subjektiivne arvamus).
CTR
13:21 27.03.2006
Nädalake on nüüd omatud masinat. Nagisemist on ette tulnud kui auto seisis öö väljas siis esiukse ja armatuuri kokkupuute kohast tuli mingit prõksumist aegajalt. Kui masin garaažis olnud ei ole täheldanud mingit nagisemist.

Küsimus selle veojõu koha pealt. Nagu aru saan on tänapäeval populaarne teha masin kus on küll veojõu väljalülitamise nupp, kuid tegelikkuses kui libisemiseks läheb hakkab veojõud kohe ka uuesti tööle. Kas seda saab kuidagi ka terviklikult välja lülitada ilma millegi lahti ühendamata?
?
13:53 27.03.2006
Ostsin siiski standardmakiga, M&L peale hammas hästi ei käind.

Et ostsid siis Lexuse aga näe vähe kallimat makki ei jõua sisse osta. IRW, äkki pead oma BMW või RX300 maha parseldama. Oi teid rullnokke, loe ja imesta, äkki on hoopis nii, et elad vanaema juures ja ostsid sõpradega 4 peale auto ning nädalavahetusel klapite pesula ja kütte raha või siis ajad niisama kõvaks ...
CTR
16:50 27.03.2006
to ?

tänud äärmiselt konstruktiivse panuse eest teemasse. Pole kahjuks tarvis sulle midagi tõestada. et selle peale ei hakka oma aega raiskama. Esmalt soovitaks küll üle lugeda seda mis olen kirjutanud ja mida sina väidad.

Keegi seal www.car.ee IS250 arvustuses väitis et saab veojõudu välja lülitada, ehk valgustad, kas selleks tarvis esinduse poole pöörduda või on kuskil mingi nõksuga tegemist.
erol
17:03 28.03.2006
jep teatud "salakombinatsiooniga" on võimalik TRC täiesti maha võtta, et siis ringrajal liugu lasta.

aga kuna ma laisk, siis ütlen, et mine:
www.lexusownersclub.co.uk
ja õige foorumi alt leiad teema "did you know that..." ja sealt saad nii mõndagi huvitavat IS250 kohta teada, ka selle kuidas 100% lapsehoidjad maha võtta.

ise kinnitan niipalju, et värk töötab.
priit
15:29 07.05.2006
Pole mitu aastat enam uut autot ostnud, toyotat-lexust üldse mitte.
Kuidas tänapäeval allahindlust küsida kannatab? Või on see Lexuse ostjatele alandav ;-) ?
Hiljuti IS muretsenud inimesed - on Tallinna Amservi - Elke müügimehed läbiräägitavad?
erol
23:42 08.05.2006
sisuliselt on nii, et autodele millel nõudlust küllaga antakse max 2-3%. "Püsiklient", tutvus vms võib lisada täiendavad 2%. Aga see peaks olema ka kõik (lihtsalt kui järjekord ukse taga, miks peaks vähem kasumit saama).

Allahindlusena võiks aga näiteks võtta:
Tasuta klaaside toonimist
Esimest tasuta hooldust
jms
CTR
19:57 10.05.2006
Soodust tehti nii palju et hinnas 6% ja talvekad ja toonklaasid kauplesin välja. Põhjus ilmselt seisneb siiski väga pikas sidemetes amservi ja eelnevalt 2s lexuses mida on sealt uuena muretsetud.
vsop
21:18 21.08.2006
Mõned päevad tagassi anti autouudistes teada, et Lexus laiendab IS mudelivalikud ja laseb välja IS500.
Samas huvitaks hoopis kas mõni olemasolev USA-s müügil olev modifikatsioon saabub lähiajal ka Euroopasse. Eriti oleks huvutatud IS250 AWD mudelist, mis USA-s juba mõnda aega müügil. Võib olla keegi, kes asjaga kursis, oskab vastata?
dim123
15:13 23.08.2006
ei tea kas meil keegi tegeleb USAst autode toomisega kindlasti tegelevad.
aga kui hakkad tellima siis võtta siis juba is 350awd , endal on is 250 ainuke miinus on see et tahaks nats võimasamat :) Ja USA asju europaase ei tooda ainult sealt pead tooma
a
20:54 23.08.2006
Minu meelest ei ole IS350 AWD olemas. Usas müüakse ka ainult tagaveolisena
jamamoto
22:24 23.08.2006
kuulge,need japsid (lexused sh) ei kuuletu ju roolile siis ükski vä? Sõitsin paar kuud tagasi prooviks RX400 -ga ja 160-180 juures tundus,et auto ujub siledal sirgel asfaldil sinna kuhu ise tahab. Ostke parem ML või X5 vms., hind lõppkokkuvõttes suurtes piirides sama vahet sel extra 100 0000 kui asi nii ehk teisiti 800 000 maksab,***** neist pulkadest kui trumm läinud!
Japsid panevad põhirõhu vilele aga sõiduki kindluse peale paistab et ei viitsi mõelda.
is350awd
11:36 28.08.2006
a
23:09 30.08.2006
http://www.lexus.com/models/is/350_specifications.html

All-Wheel Drive (IS 250)

is350 on siiski ainult rwd(ehk siis tagavedu)
a
23:15 30.08.2006
Jaapanis on ka ainult IS250 AWD, kui leiad kuskilt IS 350AWD saada link
AWD
16:03 31.08.2006
Õige jah, GS350 AWD olemas, mitte IS.
Juss
11:41 05.09.2006
to: jamamoto

ML või X5 sugust lagunevat saasta 900k+ eegu eest on ikka väga mõtekas osta!!! X5 tõesti on juhitavuselt sportlikum kui RX või ML, aga normaalse varustusega 3.0 maksab juba 1mln+ eeku - sama varustusega RX350 on 750.000 EEK. ML ja RX sõidavad väga sarnaselt, aga Mersu hind on samuti korraliku varustuse puhul 1mln eek.

X5 on maasturifännidest rullnokkadele kellele meeldib jäigem vedrustus ja raskem rool kui konkurentidel ja kes arvavad, et SUV all 20 tolli velg on täitsa ok, 295 laiusega 40 kõrgusega rehv alla ja lume sisse möllama, ning Tallinna kuumastikku mõõtma! :) Õnneks enamus inimesi kes luksusmaasturi soetavad ei ole rullnokad.
Juss
11:44 05.09.2006
PS! Olen RX400h-iga Tallinn-Pärnu otsa teinud, jamamoto maanteel ujumise jutt on täielik BS! Auto väga kindel ka suurtel kiirustel, salong äärmiselt vaikne. See ujumise jutt kõlab pigem kibestunud saksamasina fänna fantaasialennuna, et saaks hübriid Lexust alla teha - sakslastel ju selline tehnoloogio puudub, mersu ja bemm punnitavad mingi algelise hübriidi ehk aastaks 2009.
CTR
13:12 05.09.2006
Nii vahelduseks teema kohast juttu ka ehk siis IS250-st

Praeguseks hetkeks sõidetud siis 13tuhat. Väike ülevaade puudustest ja plussidest.

-

Auto kutsuti hooldusesse väidetavalt turvavööde pingutid olid praagid. Said vahetatud, ei tea mina vahet ei tunne et midagi oleks muutunud, pingutavad sama hästi :)

Turvavöö piiksumine häirib, see pigem enda süü, võtan ennem parkimiskohale jõudmist tavaliselt maha ja kui kiiremini kui 20kmh sõidad siis hakkab kohe piiksuma. Seda saab küll maha võtta aga pigem distsiplineerin end korralikult parkides rihma peal hoida.

Kui auto seisma jätad ja muusikat kuulad siis ukse lahti tehes hakkab see piiksuma ja kuradi närvidele käib. Suvel vahest ootan naist poest ja tahan värsket õhku uksest sisse lasta siis hakkab kohe piiksuma. Seistes võiksid uksed mitte tuututada, visuaalsest märguandest piisab.

Teine asi mis seondub eelmise murega on see et auto seisma jättes ja süüte välja lülitades aknad ei käi enam, et kui mussi kuulad seistes siis ust lahti ei saa teha kuna hakkab piiksuma ja aknaid ei saa alla ka lasta, peab siis süüte sisse panema. Võiks ollaparemini läbi mõeldud see asi.

ja kolmas mure on see et kui auto seisma jätad ja välja lülitad siis raadiot ei saa enam kuulata, peab käibitus nuppu korra vajutama, et kui näiteks pargid auto lühidalt ja ootad autos, siis esmalt lülitad auto välja ja siis uuesti käivitus nuppu et raadio tööle saaks. raadio jääb auto välja lülitades tööle ainult juhul kui jätad käigu N-i peale. Niisama autosse sisse istudes stereot mingist on/off nupust tööle ei saa, kuigi nagu võiks.

Hele sisu määrdub kiiresti, see pigem kasutajast tingitud puudus enamasti.

Kes nüüd arvab et see auto mulle väga ei meeldi siis te ei saaks enam eksida. Plusse on oluliselt rohkem ja kaalukamaid kui seni loetud miinused. Toon esile vaid mõned olulisemad minu enda jaoks

+

Äärmiselt vaikne auto, tasub eraldi märkimist, kuna see valmistas võrdluses uue BMW-ga suurima üllatuse.

Bensukulu vägagi mõistlik 2,5l mootori kohta, linnas 9,8; maanteel 7,4l

Rool hea kerge, mugav manööverdada. Taaskord kivi bmw kapsaaeda, uus 325 avantil on ikka rool äärmiselt raske.

Ilus välimus ja küllaltki ainulaadne.

Ergonoomika autos hästi paigas.

Äärmiselt mugav auto lukustamise ja avamise mehhanism. Võtit ei ole tarvis taskust välja võtta. Tuled auto juurde paned käe lingi lähedusse ja teeb uksed automaatselt lahti, istu sisse ja vajuta aint nuppu. Väljudes vajutad lingil olevat nuppu ja uksed lukustavad. Ise paras unustaja võti koguaeg taskus ja muretu elu.

Üldjoontes äärmiselt õnnestunud auto minu silmis ja usun et olen antud margitruu veel aastaid.

Parimat
CTR

T
17:43 06.09.2006
Aknaid saad kinni-lahti liigutada ka auto puldist, vastavalt siis kas sulgemis või avamis nuppu all hoides. See toimib nii töötava mootoriga, kui ka täiesti süüde väljas nö OFF asendis. Juhul kui süüde on teises astmes st näidikud (spidomeeter ja tahhomeeter) põlevad aga mootor ei tööta ja ukse lahti teed, siis helisignaali ei kostu.

Turvavööde piiksumise saab tõesti hoolduses maha võtta - seda küll miinuseks ei tohiks lugeda.

Parklas seistes saab värsket õhku ka kõik 4 akent alla lastes :)
jah
18:33 06.09.2006
ma uuriks ka selle maki ja süüte seotuse kohta. minu käru (mitte lexus) originaal stereo laseb küll päris tugevalt confida oma käitumist.

et mis sa siis teeb kui süüde välja võetakse, kui kaua mängib kui süüde väljas, või kui kõvasti hakkab mängima, kui palju läheb kiiruse suurenedes valjemaks jne.

loe kasutusjuhendit.

aknaid kahjuks ei saa niimoodi minuomal timmida.
lex
17:46 21.09.2006
need elektroonilised kiiksud mida CTR kirjeldas on maitse asi. Aga aru ma ei saa, miks topitakse alla bridgetone 16" rehvid, mis on saast, mis saast. Teevad jubedat häält ja ei pea ka veel takka otsa. Mul pole enne õnnestunud kohalt kiirendades ja samal ajal pööret sooritades kuival asfaldil autot jõhkralt alajuhitavaks muuta. Ei tahaks uskuda, et kaalujaotus nii hullult paigast ära oleks. Peab rehvid ära vahetama. Puhtalt linnas sõites pole kütte kulu küll alla 10 saanud, ikka jääb vähe üle 11, aga maantee on jäänud nii 6,5 ja 7,3 vahele. Võtme puudumine on ikka siga mugav asi ja ega muus osaski pole seni põhjust virisemiseks. Sõitnud 15k.
a
20:04 22.09.2006
Mul võtab linnas ca 14-15 l/100km maantel saab 8.0 hakkama. Sa tahad väita et auto läheb sul kurvis otse? Minu auto liputab pigem saba kui otse läheb (VELG 17") Kui su auto võtab linnas 10 sajale siis ei sa kurvis kuidagi su auto otse minna, see on ikka rõve õko sõit
dim123
20:49 23.09.2006
ise oman ka is 250 ilgelt rahul :) linnasja kusagil 14 võttab. Kesknime 15tuhi peal on 10 . Linnas kusagil 40 %ja maantel 60% sõidetud.See et turvavõõd piiksuvad saab iseseisvalt maha võtta kellel on huvi võin linki otsida. Esimene käik hoolduses oli õli vahetus , filtri vahetus , lisasid klaasi puhastus vedelikku samuti pandi 2 põdravilet ja läks maksma 2200 mis oli üllatavalt vähe , arvasin et tulen rohkem . 1 rikke on olnud tagumine kaardin jäi kudagi katki ja ei avanud korralikkult ei tea äkki minul oli mingi asi seal mis rikkus , parandati garaantis ära . Turvavööte vahetusega ei ole üldse rahul peale seda kui vahetati ei saa normaalselt enam kinni panna turvavööd s.t proovid kinni panna ja mingi paar korda jääb kinni ullult närvi ajab eriti siis kui on kiire arvan et lähen uuesti hooldusesse. Muidu auto on viimese peal :) Enam lexust ei vaheta muu margi vastu :) ML ja X5 ja kohta ML istusin sise ja ei olnud üldse mingit tunet nu auto nu normaalne muud midagi. Ja veel mis ilgelt häirib sakslastel on see et auto standart on norm hinnaga kuid pead ilgelt palju varustust lisama . Minu arust see ei ole eriti normaalne :( Lexusel kui võttad siis on kõik pisi vidinad kohe olemas .Nii et edu kõigile maanteel näeme :)
dim123
20:49 23.09.2006
tahaks küsida veel kes milliseid talverehve teie panete?
J.
21:11 23.09.2006
Aga mina ostaks hoopis SAAB 9-3 SportCombi. Superauto, mida tõestas ka Soomes korraldatud Autobildi test.
a
10:28 24.09.2006
Mina panen bridgestone lamelli 17". Peaks auto veel vaiksemaks tegema.
TO J: Mine osta Saab. Mina olen oma Lexusega väga rahul.
lex
11:04 27.09.2006
to a; sellise kütuse kulu juures vahetad ilmselt koos õliga ka rehve. Ma ka nagu roolis ei maga, aga sellist kulu pole küll õnnestunud saavutada. Võib- olla sellest, et valdavalt üksi autos. Aga otse kipub minema siis, kui kohalt järsult kiirendada ja keerata, n tänavale välja pöörates, kui pole palju ruumi ja ei taha teistele jalgu jääda.
dim123
14:42 28.09.2006
minul linnas ka suur küttuse kulu 15 piires , sõidan alati spordi ja pwr peal
CTR
15:11 28.09.2006
Kas keegi on miskit selle nagisemise osas ette võtnud, nüüd sai juba isu täis, riias munakivi peal sõites tegi närvi küll mustaks armatuuri nagin. Miskit nad seal Amservis pidid tegema selle vastu, keegi on selle ettevõtnud?

Bensu kulu on küll 15l üsna huvitav kuulda, ei ole kindlasti kõige kergema jalaga aga 15l saamiseks peab linnas koguaeg peenestama, pole nagu väga tavapärase liikleja näit kaldun arvama.
njah
15:46 28.09.2006
ega see lexus paras toyota ole ;)
Juss
16:55 28.09.2006
Elke ja Amserv mõlemad eemaldavad armatuuri naginaid. See on garantii korras tasuta. Väga kehva tee peal raputades midagi õrnalt võib tõesti kostma hakata. USA foorumites on ka sellest juttu olnud, väga vähestel IS-idel tuleb seda ette.
a
14:46 30.09.2006
Jaapanis oligi siiani Toyota.
vss
03:29 13.10.2006
Palju sellisel isendil kasko ??
a
17:32 16.10.2006
jusiis
12:02 18.10.2006
eks see toyota paras lexus ole
juss
00:18 22.11.2006
Müüsin uue kolmese just maha ja ostsin is-250 naisele,on rahul.Hea naiste auto.3-ne bmw on saast lexsuse kõrval (kuigi oli ka täis pauk)Endale ei tahaks sest MB-ga ei saa võrrelda. vot.
a
21:00 22.11.2006
Mis bemmil siis viga on???? Ja mis on Mb-l paremat kui Lexusel. Millise Mb-ga võrdled
eccentric
18:13 25.11.2006
müüsin just oma aasta aega vana range roveri maha ja ostsin vanaemale lexuse. kärab küll. las sõidab.ise endale ei tahaks. sõidan hea meelega vana bmv-ga. normaalne.
kats
19:37 03.01.2007
Kuidas libeda-ja lumega teel püsib? Kas "tagumik vingerdab "?
Plaanin osta ka endale IS250-e, aga sõbranna IS200-e "tagumik" selle paksu lumega loopis küll üpris palju
T
12:31 04.01.2007
Ei vingerda ta uuel midagi. Vanal stabiilsuskontrolli ei ole, sellepärast vingerdabki veidi. Uus on kindlam, raskem, turvalisem ja kõige viimase põlvkonna stabiilsuskontrolliga, ning kõikide muude elektrooniliste abimeestega.
dim123
22:32 04.01.2007
nu mul esimene auto tagaveoga aga pole mingit probleei elektroonika toimib täiega , tagumised kummid on 245 laiad ka
nii et pole probleemi
erol
13:24 10.01.2007
Lumega ja libedaga on elektroonika igati Tasemel.
Kui IS200-ga hakkas elektroonika siis tööle, kui külg juba tugevalt ees, siis IS250 ei lase praktiliselt üldse külge minnagi ja korrigeerib väga hästi.

NB! Hoiatan - Selle isepidurdamise jms võib ära harjuda.
:-)

Aga rõhutan, et ega ükski tagaveoline masin lume ja libedaga kõige kiiremini edasi ei liigu. Eriti, kui kõrvus käib piip-piip-piip - on vahest tunne et hoog elektroonika poolt täiesti kinni pidurdatud.
pealik1
11:51 01.07.2007
Keda huvitab is250 2007.a. automaadi kütusekulu:

Sõitsin cruise peal Haapsalu-Tallinn spido järgi 90kmh (tegelt 84kmh). Esimesed 60km oli pinnatud tee ja siis oli keskmine 6,3L sajale. Kui tuli uus siledam tee, siis nullisin ära ja tuli 5,7L 40km keskmiseks.

Nii et maanteel 90kmh (spido järgi) kütusekulu 5,7-6,3L sajale.

Peal olid Thule Aero katuseraamid, mis mõnevõrra võivad kütusekulu suurendada. Tuult ei olnud.

Linnas tuleb 10-11L sajale kui ummikutes ei istu.

Lennuväljal sain 400m ajaks 16sek ja 200kmh läks 36sekiga.
a:)
21:34 01.07.2007
Mina saan linnas 15-17 l/100km. Maantel saab küll 6 hakkama kui pigistada. Kui natuke tallata tuleb keskmiseks 9l
Bla11
08:51 02.10.2007
Millised on IS-i hoolduste hinnad?
Bla11
10:28 02.10.2007
Ei ole vaja hoolduse küsimust tähele panna, tasub veidi hoolsamalt uurida lihtsalt edasimüüjate kodulehekülgi.
ax
17:19 03.10.2007
Kuidas siis uus IS250 ka vastu pidanud on esimestel isenditel mis eestisse jõudsid peaks juba üle 2,5 aasta siinsetel teedel sõidetud saama. Kas on mingeid probleeme ka esinenenud. Pikemajalised kasutajad võiksid oma kommentaare lisada, kõik teised ka muidugi kellel antud autodega kogemusi :).
CTR
22:46 03.10.2007
sõidetud antud masinaga nüüdseks 37t, niipalju kui rääkinud siis tundub et mulle sattunud õnnetum isend kui teistel. Mis põnevat siis mu autoga toimunud on:

interjööri nagin (lexuse tüüpviga niipalju kui lugend) lasin teha seda "parandust" siis, nagu ajutiselt kadus, nüüd miski teeb uuesti häält. Kokku pandi auto nii et ükski inerjööri jooned ei jookse kokku (kivi hoolduse kapsaaeda, lasin korda teha, ideaalne pole ikka. Interjööris üldjoontes jooned kokku ei jookse, kehv koostekvaliteet, võrreldes bmw-ga siukest asja ei leia.

värv, üliõhuke värvikiht igasuguseid täkkeid ja asju jagub auto peale enam kui küllalt, üldjoontes pargin ikka veidi eemale aga krt terve auto täpiline

piduriklotis ajavad metsikult tahma, foorumid kirjutavad et teadatuntud probleem ja üle ega ümber sellest väga ei saa. Pigem siuek esteetiline mure.

sai üks moment üsna veenvat löökauku tabatud ja rehv tükkideks ja sild paigast, peale kolmandat korda sai silma sirgeks, kuigi endale tundub et auto ikka sirgel kisub ühele poole, esindus ütleb et sild sirge.

Muud nagu negatiivset väga ei olegi vist.

Sõidab hästi, kütet võtab mõistlikult ja suuri probleeme tegelt nagu ei ole olnud. Võtit olen paar korda püksi tasku unustanud ja pesumasinast läbi käinud, et kesklukk vahepeal tõrgub. Hele sisu määrdub kergesti, see pigem kasutajaga seonduv probleem. Veojõu kontroll võiks veidi intelligentsem olla talvel, olen parematega kokku puutunudm, muidugi esialgu olid kehvad lamellid ka, et selles võib ka küs olla. Helisüsteem heal tasemel, sellega väga rahul. Mugav ja hea vaikne. Üldjoontes positiivne emotsioon autoga seondub, väga hea hinna ja kvaliteedi suhe. Kui nüüd küsida et kas ostaks täna antud auto uuesti ja võrreldes näiteks bmw 3 seeriaga (millega ka üsna tihe kokkupuude olemas) siis natuke suurema rahakoti puhul eelistaks bmw-d. Kui kupee IS tulemas siis kaaluks, hetkel kui uut osta siis kalduks pigem bmw poole.

Kolmas lexus peres ja pigem arvamus margist ülipositiivne, usun et see hinnavõit võrreldes konkurentidega C-klass, A4 ja 3 seeria, hinnavõit on millegi arvelt tulnud (koostekvaliteet, veojõu ja käigukasti "intelligentsus"), kas need asjad kaalukausi kallutavad on igaühe isiklik arvamus, tundub et minu jaoks on natuke kallutanud siiski, tingitud ilmselt sellest et olemas vahetu võrldus sama vana bmw 325-ga

parimat
ctr
erol
19:46 09.10.2007
Varsti - Varsti 2 aastat täis (30k just tiksus).

Miinused:
Nagin - 3x käinud vist "eemaldamas" - kõvasti parem, kui varem aga...... mitte täiesti kadunud;

Tuule vihin juhi akna vasakul ülaservas;

VÄGA KEHVAD KAUGTULED (tõsi võibolla minul paigast ära - kohe kohe lasen reguleerida);

Ebaühtlane käitumine kiirendusel - st üks päev reageerib gaasile nii nagu peab, teine päev kuidagi loid. Tõsi õhutemperatuur ja õhuniiskus kindlasti mängivad oma osa, aga no ei tohiks niipalju tunda olla;

Kütusekulu näitab 0,5 liitrit iga jumala kord VÄHEM (elke ütles et not possible korda teha);

Värv tõesti ei ole just kõige tugevam;

Pagasniku luuk ei kerki avades ise ülesse - KRT mitu korda poest tulles nii end ikka väga ära määrinud (NB! Vihmase ilmaga pole mõtet autot pesta - viimane siis neile, kes tahtsid öelda - pese tihemini autot).

TRC off nupu töövõime vanematel mudelitel (uutel st alates sügis 2006 ostetud isenditel seda probleemi pole);

Manuaal kast pole nii hea kui IS200 -l oli (käiguvahetamine nõuab rohkem aega ja alati ei lähe sisse kui teisest - kuuendasse tahan panna).

Peale hooldust hakkas paremale vedama! NB! sama asi oli pere teise autoga - seega MEELEGA pannakse paremale vedama, et oleks "turvalisem", kui roolis magama jääd (tegu minu personaalse järelduse ja väljaütlemisega).

NB! :-)
Tegu pole maasturiga (kuna kolisin paika, kuhu viimased 1km tuleb sõita kruusa-killustiku teel, siis on selle maa läbimine tõesti vaevaline ja aega kulub 7minutit u 10-15km/h);

ja
Plussid:
Väga hea väljast ja seest vaadata. Tõsi maitse asi, aga Väljast vaadates on näha, et tegu ikka 21.sajandi autoga ning sees.... ütleme nii, et BMW-des tuleb mul okse maik suhu. Lexus on seest ikka tõeline kaunitar võrreldes saksa analoogidega.

Minujaoks piisavalt kiire auto (möödasõidud - no problem. Kui tundub et ei jõua - JALG SIRGEKS ja alati olen jõudnud);

Teel käitumine väga hea ja loogiline, TRC töötab mõnusalt sujuvalt! (Lisainfoks - mul standardvedrustus ja suvel 18" veljed 40 profiiliga). Kahjuks 16" lamellidega viimane ei kehti (siis rohkem paadi tunne).

Lexuse kliendipoliitika - aeg ajalt ikka saadetakse ilusaid ajakirju ja kutsutakse väga huvitavatele üritustele;

Istmed on MUGAVAD (üks taga istunud kaasreisija ütles, et hiljem oma autosse istudes oli ikka väga nüri olemine);

Puudub raadioantenn (see on tagaaknasse sisse ehitatud). Välimusele annab kõvasti juurde.

SUURED küljepeeglid - kui satun vahest autosse, kus väiksed, hakkab hirmus lausa. Nähtavus taha on tänu nendele ikka teel kogu aeg väga hea.

Ilma nuputa sisenemine, käivitamine - enne kui kogenud pole ei tea, kui mugav asi see on.

Optitron näidikud - värvigamma jms kõik on Täpselt nii nagu peab. Väga hea vaadata, informatiivne jne. Suureks abiks on mul endal need kollased rõngad, mille esilekerkimist saab määrata Spidomeetri ja Tahhomeetri puhul.

Helissüsteem on SUPER - (üks DJ küsis autos: "Mitu Subwooferit on ja kuhu sa nad peitnud oled"? Ma küsisin vastu, et mis woofer ;-)

Kokkuvõtvalt - ei ole väga rahul aga pole väga viga ka.
330 xd touring
21:07 09.10.2007
endal 330xd touring plaanin ringi vaheteda 325 ix touringi vahetada sest esimesed jamad juba käes ja 325 ei pidanud lagunema!
dim123
01:08 11.10.2007
endal 52k soidetud 1.4 aastaga
ajab närvi ainult tartu hooldus vahetati 3 korda turvavööd .
esiotsa sõitsin puruks ja üks laager jäi vahetamatta ja rehvid läksid.
kiirendus head liikumine hea . küttuse kulu on 12l , 60% maante 40 % linn .
aga muidu hea auto mulle meeldib :) nüüd kogun raha tahaks tegelt endale IS-F varsti tuleb see on lahe asi ;)
Lugeja.
19:27 15.10.2007
Asjalik teema käsitlus, juhtusin lugema ja ei kahetse, kuigi mõni tilk tõrva ikka sisse imbus (saab ja maki jura). Oleks omal sellised võimalused ilmselt ostaks ka aga hetkel piirdun Golfi-ga. Nael kummi!
pealik1
19:23 17.10.2007
Sõitnud 5 kuud, 10000kbm, IS250 automaat

Ainukeseks miinuseks toon nagina, mis esinduses käies korda sai.

Plussid:
1. Müratase. Mootori müra ühtlasel kiirusel pole üldse kuulda. Erinevalt sakslastest. Rehvide müra pisut on aga kõvasti vähem kui teistel.

2. Ökonoomsus. Jahedamate ilmadega on kütusekulu pisut tõusnud, nii et nüüd 11-13L/100km. Eelneva kommenteerija jutt peab paika, et 0,5L paneb kompuuter iga paagitäiega mööda :(

3. Helisüsteem on super. Eelmine auto oli Audi ja selle Bosega ei anna võrreldagi.

4. Klienditeenindus ja hooldus. Sellist suhtumist pole varem kogenud hooldusse viimisel. Esmahooldus 5000km peal maksis 1200 krooni, korraline peaks tulema 2000-3000. Audi BMW Mersu puhul ei saada just eriti tihti hooldusarveid alla 10000kr.

5. Väike auto väärtuse langus ja hea järelturg. 2 aastaga langeb auto väärtus ca 15%.
Arvestades sakslastest odavamat hinda ning paremat hinna hoidmist, siis tasub sellise auto pidamine igal juhul ära.

6. Pole kuulnud, et peale pisimurede IS-dega probleeme oleks. Erinevalt sakslastest. Plaanis oli BMW osta, võtsin auto proovisõiduks ja 4000km läbinud autol roolilatt kohutavalt kolises.

Igatsen nelivedu, eriti saabuval talvel saab raske olema. Samuti võiks rohkem mootoreid valikus olla. Ameerika pakkumistest täiesti piisaks: IS250-le 4-vedu või IS350.

21:09 18.10.2007
Kas suhtumine oli positiivne vüi positiivne?
21:10 18.10.2007
positiivne või negatiivne?
stall
12:38 24.10.2007
tänaseks 20 tuhat läbinud 2006 talve masinaga bensiin 2,5 automaat
samuti ctr -i vestlusele on tunne mulgi, et ei ole minu masin kuidagi õnnestunud eksemplar.
Väga tüütu on näiteks armatuuri valgustuse vilkumine kui hoovapeal seatud asend on "auto". silla alt, puude varjust jne möödudes vilgub armatuuri tuli nagu jõulupuu, milleks see küll vajalik on ei saa aru. Ok, et pimedas ei ole asi nii ere, aga miks ta ometi siis küll ei tagasta oma väärtust tagasi. lisaks siis veel Tallinnast välja sõites lõuna poole on raadio levi kuidagi ääretult kehv ning ei mängi puhtalt, samas aitab sellise asja välja aux in, aga milleks siis raadio üldse. Muret veel teeb see, et lähituled kustuvad kui juhi uks avada. Tundub lõpuni mõtlemata "follow me home" funktsioon. Tänaseks lisaks tekkind veel mured, et suvalistel hetkedel kaob raadio displey valgustus. Nagu venevärki koputades see taastub, kuid siiski jälle aga... Samuti ei liigu üles-alla külmaga soojendusventilaatori nivoo displeil. Miks küll ometi. Tunne kuidagi nagu sõidaks kuus aastat vana autoga. Ning mis kõigesuuremat muret teeb on käigukast, millel puudub bmw -ga võrreldes täielikult inteligentsus.
Lisaks aitab negatiivsele mõtlemisele kaasa ka see, et esindusest ostetud auto ei paku mitte kohe adekvaatseid vastuseid ning peab ühe esinduse töö laskma siiski jälle üle teha teise amelliku esinduse juures. Absurd ju.
Kõike seda võrdlesin eelnevalt sõidetud-hooldatud E46-ga, millel külla lagunesid sillad jms. asjad aga ei olnud vähemalt selliseid igapäevaseid jamasid ning asjad töötasid vigadetta.
Muidugi olen väga nõus auto heade külgedega nagu väga kena välimus, väga head istmed, stereo, edasi suutlikus minna, nupust käivitus väga vaikne.
Kõik muret tekitavad asjad on küll tõesti nö. "tilulilu" aga täiesti häiriv ning järgmist masinat valides paneb ikka konkurendi poole paraku vaatama.
Neeme_1000
15:15 25.10.2007
Miks käigukast muret teeb? Intelligentsus? BMW 325i E90 6k automaat on sama hea kui IS250-gi oma. Olen mõlemaga sõitnud, mingit vahet küll ei tajunud.

Tundub, et peaksid autot rohkem tundma õppima, sellega kaoksid ka enamus "probleemid".
stall
16:50 26.10.2007
Käigukasti mure on 1. ja 2. käigu suhtes. Maanteel asi töötab vahetab ja liigub hästi. Kohalt minnes nagu mingi järsu "jõnksu" tekitab ning väiksema hooga liigeldes kohe esimesele tagasi vahetab, kuigi võimsust mootoril on, samas auto ei seisa ning vabalt võiks edasi minna 2. käiguga. Ei meenu, et bmw nii oleks käitunud. Ilmselt seda vahet ei tunnetagi korra sõites, sest IS-ga proovisõidul käijes ka seda ei tajunud. Eks teisipäeval garantiis räägin neist muredest vast saan mõne seletuse kasutuse-oskuse-harjumuse kohta ning seega ka mõnest "probleemist" lahti.

Muudetud 26.10.07 16:52

kweee
10:04 16.12.2007
Huvitav! Miks nii palu uusi IS250-d kasutatuna müügis on võrreldes näiteks põhikonkureent BMW-ga? Samas tuleb öelda, ega hind eriti ei kuku!
--ok
23:52 21.12.2007
sai ka võetud uus is250. valisin veel saab 9-3 aero ja subaru legacy 3.0 vahel. saabil ajas närvi, et müügimees oli täielik saabas ja ei osanud enamusele küsimustele vastata ja hind tuli ka oluliselt kirvem. subarul jälle tellimisaeg mega pikk. nii et seekord sai is valitud. ei oska midagi halba öelda - päris hea auto on.
e
16:09 27.03.2008
Ise samuti väga rahul.
Ainus märkimist vääriv asjaolu on, et kui näiteks top gearis ikka räägitakse kui hea "grip" mõnel autol on siis IS´il sellist asja nagu "grip" ei eksisteeri :) Ise-enesest teeb see jällegi sõidurõõmu suuremaks kui saab kivinäoga "libistada". Vbl kyll paisutan asja üle kuna tulen ise 4x4 roolist.
Ja...õige ta on, tagaluuk mis läheb kyll puldist lahti aga ei tõuse ise ülesse on täiesti mõttetu - poekotti pagassi pannes määrin alati käed ära ja vihastan siniseks ennast.
Samuti viimaste päevade lumega jääb absoluutselt igale poole kinni.
Samas on positiivset 100x rohkem seega olen autoga väga rahul.
-CTR-
09:08 28.03.2008
vot jah see läbitavuse probleem on küll müstika, üldplaanis väga normaalne auto aga no suurem lumi maas siis koguaeg vaata ja jälgi kuhu kannatab sõita, paari päeva jooksul istusin tööl parklas 3 korda kinni kohas kus lund praktiliselt ei olnud ollagi
Jarmo991
10:43 28.03.2008
Eks viimastel päevadel istuvad isegi väiksema mootoriga esiveolised ka igalpool kinni, kui on väike mootor ees ja esisillal raskust ei ole siis kaabib ikka tühja. Seega hea juhitavusega tagaveoline ongi 360 päeva aastas tegelikult ideaalne, raske ninaga esiveolise (esiveolised Audid näiteks) eelised tulevadki esile ainult max nädal aega aastas. Ülejäänud 360 päeva on sul Audiga sõites lihtsalt ebatäpne ja kehva tunnetuse/juhitavusega kallis Volkkar tagumiku all :)
öösorr
10:55 28.03.2008
Oh jah, foorumit lugedes ei teagi nüüd, mida teha, tegelikult oli plaan see auto endalegi muretseda, õnneks meil selliseid kolelumiseid talvepäevi vähe ja hädapärast saab ilmselt ka ühistransporti kasutada. Kukalt paneb kratsima meil üha kalllinev kütusehind ja kui enamus ajast linnas ringi vurada, siis ei ole ilmselt kõige ökonoomsem auto, kahju küll, et diiselvariant on vaid manuaalkäigukastiga, seekord on just plaan automaatkäigukastiga auto osta. Aga lähen proovisõidule, eks siis otsustan.
bemmiomenik
22:21 05.04.2008
Kõik omanikud, pange palun kirja oma auto tootmise aasta (koos kuuga) ja tooge välja 3 suurt +'i ja 3 kõige häirivamat miinust :)

Soov oma E46 BMW vahetada 2007 lõpp IS'i vastu.

Tänud!
lexu
16:22 20.06.2008
kõige suurem viga on värv - iga päev viskab kriipse ja täkkeid juurde (olen vahatanud ja 100 imet teinud, et olukorda parandada aga pointless) ...ma loll ostsin musta ja see eriti masendav.
Muidu igati aus auto
Karateka
10:41 15.07.2008
Kas keegi oskab uuema is diisli kohta kirjutada,või peaks vaatama ikka 250automaati.1,5 aastastel hinnad suht samad.
prõnn
12:17 15.07.2008
Eks tee tasuvusarvestus. IS250 küte linnas 11l@100km ja mõnus sõita ning täislastiga on minek alles :)
Karateka
21:23 15.07.2008
see jutt,et värvikiht õhuke on tõsi."2006 aasta autol isegi roostet kohtades kus kivid värvi maha löönud.On keegi 220d-ga sõitnud.Kuidas see mootor ja 6-ne käimakast ka on.
Karateka
22:02 15.07.2008
see jutt,et värvikiht õhuke on tõsi."2006 aasta autol isegi roostet kohtades kus kivid värvi maha löönud.On keegi 220d-ga sõitnud.Kuidas see mootor ja 6-ne käimakast ka on.
Mikey888
15:08 06.08.2008
Oman 220d ning enesel jagub vaid kiidusõnu, ikkagi härrasmeeste auto. 2006. a väljalase ning kõik mis senini teha on olnud vaja on saanud garantiikorras tehtud (veidi üllatav oli siduri kõngemine, aga selle kohta öeldi, et ilmselt oli juba algselt tegu tehasepraagiga). Samuti saab Amservi kohta öelda vaid häid sõnu. Üks asi mis manuaali puhul häirib on, et käigud võiksid olla lühemad ja seega pole ta eriline rallikas, aga ega ta selleks mõeldud olegi. 130 kw jagub jõudu küllaga ning möödasõidu saab teha turvaliselt. Ühesõnaga sõnaotseses mõttes armastan seda autot! :)
Eelmisele
22:20 08.08.2008
Palju sul diisel linnas 100 peale lulutab?
Teet A
18:48 14.08.2008
Ei ole see värvikiht õhuke midagi. Kõik oleneb kus teedel autot kasutad.
Paar tuttavat on Audi A6 fännid (diisel, Avant, quattro - teate ju küll selliseid tüüpe :)), mõlemal alla aasta vana auto, mõlemad linnast väljas elamisega ja koju-tööle mööda kehvemaid teid, mõlemal kapott ja karbid täkkeid täis ning pruunid plekid osades kohtades. Seega pole ei sakslastel ega japsidel ammu enam mingit värvi paksuse vahet kui sama hinnaklassi autosid võrrelda...

IS Lexusel on alumiiniumkapott, seega ma ei kujuta ette kus keegi seal võis roostet näha...

IS disla võtab linnas 7-8 vahel, vastavalt kuidas vajutad.
Tassike
08:33 22.08.2008
Sõitsin diisliga maha 33000 km.Peale ilusa välimuse ja vaikse salongi ei oska mina küll midagi positiivset välja tuua.Paberi peal nagu võimu oleks aga reaalselt seda küll tunda ei ole,BMW 130 kilovatine mootor on hoopis teine maailm.Kütusekulu linnas 9,0-9,3l sajale(17 veljega)ja seda suht rahuliku sõidustiiliga.Võib olla konkreetse isendi viga aga igatahes räige kulu minuarust.Ja kui hinnast veel rääkida siis odavaim variant(riidesisu,16 velg)475000 eest?No anna abi.
Robert1978
01:28 04.09.2008
Aga ma leidsin sellise asja: http://doog.pri.ee/foorum/lexusfoorum

Tundub, et küll poolik, aga paar päeva olen jälginud ja teemasid tuleb juurde. Kasutajaid küll ainult 2tk seal :p
Jeerum_tuhat
19:27 29.09.2008
Praegu maksab vist IS220d diisel alates 394.000 EEK ja seal on väga väga pikk rida asju varustuses rohkem kui 320d 130kw diisel bemmil mis maksab 500.000 eek. 320d bemmil on 50Nm vähem väänet, aga ta on kergem ja ei ole nii hea müraisolatsiooniga, sealt tuleb ka bemmi veidi parem kiirendus ja palju parem "kiirenduse tunne = suurem müra + kergem auto".
Jeerum_tuhat
19:31 29.09.2008
Ahjaa, ja mina pole enda 97.000km jooksul linnakulu kunagi üle 7,5L saanud. Maanteel on ka alati 5,xx liitiri piiresse jäänud, sõida mööda palju tahad. Seega Tassike sinu "suht" rahulik sõidustiil pole vist ikka tavamõistes rahulik... :)
bmw 330 170kw
20:14 29.09.2008
mootori hääl salongis on vajalik, vähemalt minu jaoks.
mingid 30-40 aastased olete ?
nixy_ummi
21:33 29.09.2008
Irw, mootorihäält on ikka kuulda :) Seda nõmedat mula aga ei :P Kiirabisid ja värke kõiki kuuleb, aga veesolinat uste äärtest ja bemmimeeste tüpsu eriti mitte :)

Teatud helid on summutatud :p
To Jeerum
09:54 03.10.2008
Päris kindlasti ei maksa IS 220d .alates 394000 eek
Cruz
16:29 03.10.2008
Kusagil uues salongis pidid avamishinnad olema.
nixy_ummi
17:13 03.10.2008
Unelmauto OÜ; Peterburi tee alguses. LExuse esindus nüüd :)

http://doog.pri.ee/foorum/lexusfoorum/
nicolja
22:12 20.02.2009
tere
kas keegi oli midagi kuulnud või uurinud, et on plaanides Lexus-Toyotal IS220-le välja mõelda automaatkast? Uus Avensis tuleb juba diislaga ja autom.-ga. Honda Accord samuti sai oma diislale uus aut.kast...
is 250
14:59 22.02.2009
ei ole veel kuulnud,aga võiks tulla küll,,
Ahto23
20:25 23.12.2010
Äkki siinsest kasutajaskonast mõni teab mida teha. Nimelt soetasin is250. Kõik kena ja nii nagu peab, kuid ei saa naviga hakkama. Kui hakkan teekonda sisestama/otsima, ütleb alati "No route found" DVD on 2009-2010 E12.

Tänud.
hinnacontrollfoorumi mees
21:30 23.12.2010
sul ju pira plaat ostetud bulgaarja meestelt 40 doltsiga
Jassi990
12:17 03.02.2011
No route found - tulebki ise kõrvetatud naviplaadiga. Kaarti ja kõike näitab, aga teekonda sisestada ei saa.
Ahto23
15:58 04.02.2011
Navi hakkas korralikult tööle, kui aku klemmi mõneks ajaks maha võtsin. Süsteem vajas nõ. restarti.

Töötab kenasti.
L is200
22:59 19.10.2011
Jätkaks algset teemat, kuid võrdleks kasutatud masinaid kuigi nt IS250 on võimalik siiani ka uuena osta.

Pikemalt aega sõitnud Lexusega ning esialgne plaan oli see vahetada ~5a vanuse IS250-e vastu. Manuaalkastiga IS220 ei taha.
Nüüd vaadates ringi tundub, et mõistlik oleks osta hoopis BMW. Teema algataja valis 3seeria BMW vahel, aga hetkel on isegi 5seeria märksa odavam ja mis peamine, et saab valida sobivama moodori.

5a liisingu jääkväärrtused on IS250-l alla 10K EUR, samas praegu alla 14K EUR müügipakkumisi ei leia. IS200-ga oli ka nii, et pikalt olid hinnad 15K kandis ja siis järsku kukkusid alla 10K.

Kas tasuks oodata veel, kui massiliselt hakkavad 5a IS250 liisingud läbi saama või osta Saksamaalt vm kontrollitud odomeetri näiduga BMW?

antsu312
00:37 20.10.2011
Kas sa tahad autot või peldikut?
Bmw valides teed otsuse käimla kasuks.
Mina eelistaks just diisel is-i, muidugi ainult rikkaliku varustusega. Selliseid eestist väga ei ostetud. Läänest korralikku on kah keeruline saada.
Levinud on just väga viletsa varustusega ja hooldamata is250, milledel on liisingud just lõppemas.
Enamik on riidest sisuga ja ilma navita..no mis krdi leksus see on enam.
Ja ega see 14L sajale linnas kah just ahvatlev ei ole, tänaste bensiinihindade juures.
Tõsi, 220-nel oli tõesti valikus ainult manuaalkast, aga see täitsa toimib ja meie talvises kliimas on end igati õigustanud. Kuuendat käiku muidugi väga kasutada ei saa, kuna see töötab kiirusel alates 120 km/h. Kui see ei sobi tuleb jh pilk 250 peale heita.

Aga kui oled kindel bensuka-fänn siis miks mitte, is250 on väga hea valik.
Korraliku hea hinnaga aga ei leia. Kui on soodne siis on ka konks kuskil, kas läbi aetud, hooldamata või vahepeal mahakandmisele sõidetud, või ka kõik koos - ka sellist on ette tulnud.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte