Hyundai

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Hooldustööd ja remont esinduses

aken
02:25 16.03.2006
Tallinn, Kadaka tee 72a
Tallinn, Pärnu mnt 139c1
Tallinn, Sõpruse pst 18c

Kumba esindust valida hooldustöödeks ja remondiks? Kellel millised kogemused antud esindustega?
njuh
19:46 07.07.2010
Palun soovitage tegijat Tallinnas-Harjumaal, kelle juures remontida-hooldada vana Accenti/Lantrat ja kellega on head kogemused - kes oleks asjatundlik ja lõppkokkuvõttes soodne. Esindused ja muud klaaspaleed jätaks kõrvale.
jhyutr
16:20 08.07.2010
pärnu mnt 139c oli korea auto mida enam pole seega valida kas amservi või topauto vahel.mina valisin auto hooldusfirmaks topauto põhjuseks mõistlikum hind hooldusele,odavamad varuosad ja korralik klienditeenindus.amservis oli hooldus,varuosad kallimad ning mitte eriti meeldiv teenindus.auto ostsin korea autost
njuh
18:56 08.07.2010
Ok, aga mõni väiksem tegija, mitte-esindus? Huvitaks just see, kui kellelgi on head kogemused selle või teise väiketöökojaga.
the john cruel
21:33 09.07.2010
Ega keegi neid hyundaisid eriti oma garaazi ei taha! Eraldi hakata veel hyundai softi oma garaazi tellima oleks ülim nonsense!
njuh
11:56 10.07.2010
ja ikkagi.... ei usu, et see nišš täitmata on... nii, et kes teab kedagi väiketegijat vanema Hyundai jaoks, siis andke ta üles... vähemalt üks klient on ootamas
rammstein1
12:15 13.07.2010
õiged mehed
23:06 22.07.2010
ammu amservist lahkunud,otsige mujalt hyundai tegijaid,ehk leiate,mina leidsin.Olen kuulnud,et amservi pole endistest pika kogemustega vendadest hyundai alal enam kedagi alles!!!!Soovitan Topautot.
omanik67
20:33 15.08.2010
Ma soovitan ka esindust, mõnes kohas ei osata isegi sidurivedelikku vahetada. Ole konkreetne ja ütle, mida täpselt tahad, et tehtaks ning ütle, et muud mitte teha. Topauto on normaalne. Kuusakoskisse jõuavad palju kiiremini fordid kui nt hyundaid, isegi lantral on tsingitud plekk.
omanik ka
09:04 24.08.2010
Topautos tõmmatakse kott kohe pähe sulle. Auto vahetuse pakkumisega väga ebameeldivad kogemused.Remondiga veel suuremad probleemid ja ütlemised. Remondihind erines väga suurelt algsest jpakkumisest ja sooduskupong kadus muuseas autost ära. Keegi polnud seda muidugi näinud seal. Ei soovita vihavaenlasele ka topautot.
eelmisele
10:31 24.08.2010
õiget juttu räägid ,ma saatsin nad juba aastaid tagasi pikalt ja tundub,et sea lei muutu midagi.
Endine
11:11 24.08.2010
Mul oli varem probleeme Korea Autoga ja kaalusin Top Auto peale üle minna. Jäi siiski minemata ja Korea Autost sai Ascar ja nüüd Amserv. Kuigi osa mehi tuli Korea Autost üle, tundub, et Amservis võetakse asja kliendisõbralikumalt ja asjalikumalt. Eks näis, mis edasi saab.
endisele
13:11 25.08.2010
olen suhelnud nii korea auto,topauto ja amserviga.minule küll jättis topauto kõige meeldivama ja asjalikuma mulje ning seepärast käingi autoga seal hoolduses.samas on oluline ka enda käitumine kui hakkad targutama on iga firma ebameeldiv.
Endiselele
17:25 25.08.2010
Paljud eestlased on liiga tagasihoidlikud ja lepivad praagiga. Nii tulebki tihti oma õigust nõuda. Samas, kui firma ausalt tunnistab probleemi ja pakub lahendusi välja, siis on ka suhtlus hea. Tjah, eks võib olla ka kliente, kes "teavad asju paremini kui tehas ise".
,,,
18:06 25.08.2010
topaouto ei suuda isegi korralise hoolduse hinda kalkullida.letis öldakse terracani 90000 hoolduse hinnaks 9500eek,arve saad 18000eek.ja siis jäetakse veel vändaotsamutter lahti. otsusta ise
to endisele
19:35 25.08.2010
Kui soovin autot vahetada siis on see targutamine?
Topauto hindas minu vana autot ilma vaatamata 20 tuhat krooni odavamaks.Korea auto pakkus ilma probleemita normaalset hinda vana auto eest. Ei pidanud midagi peale maksma auto vahetusel.
Korralisse hooldusesse läksin Topautosse sellepärast, et telefoni teel pakuti odavamat hinda kui amserv. Top pakkus 6 tuhat ja amserv pakkus 7 tuhat krooni.Pärast koos sooduskupongi kadumisega topautos oli remondi hind 9500 krooni.
Tõsi
10:28 26.08.2010
Seda kogesin ka ise, et TopAuto hindas kasutatud auto tunduvalt odavamaks, kui lõpuks ostis ära KoreaAuto.
eelmistele
16:48 26.08.2010
see, et iga esindus pakkub eri hinda on arusaadav.mul jäi mulje, et pigem kaldus jutt sellele kuidas erinevate esinduste klienditeenindus autoomanikuga suhtleb.sellles suhtes on mul küll topautoga head mälestused.autot hooldusesse andes sai kõikides töödes kokku räägitud hoolduse ajal leiti üks viga helistati öeldi , et läheb garantii alla vahetati ära.siis millalgi hakkas kesklukustus jamama.juba järgmine päev pandi aeg ning vahetati garantiikorras ära.samas kui koreaauto ära osteti amservi poolt, helistasin tähesaju amservi need mehed isegi ei teadnud sellist marki kui hyundai lihtsalt mõtlesin kuidas siis nad seda marki üldse hooldada saavad.keegi vist eespool mainis ega koreaauto mehi ei võetudki.
maaks
09:48 13.07.2016
Otsin enda eakale Hyundaile soodsamat hoolduskohta ja Google otsing leidis http://koreaauto.ee/ jälle toimivat.
Seni olen kasutanud Topautot, aga on natuke kallis.
asjalikud
14:19 14.07.2016
Asjalikud vennad seal, endised Korea Auto töötajad tegid oma firma.
Pärnukandimees
13:53 19.08.2018
Olen pettunud Pärnu Topauto toimimises. Minu 10 a. vana Tucson pole neile vist jõukohane. Isegi tehase tagasikutsumisi nad ei näe. Auto kontroll ka üle jala tehtud. Ei soovita.

PS. Pärnu Amserv vist asjalikum.
Teadjamees...
17:53 19.08.2018
Pärnu Amservis hinnad eriti kirved, maksad püksid ka jalast ära.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte