Pontiac

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Eestis müüdavad pontud

oljovich
22:43 05.08.2006
Hämming,plaanis osta Trans sporti 2,3 aga juba kuulutuste vaatlusel tekib ahastus.Väga olen huvitatud konkreetsest mudelist kuid,alati kas on lisadest puud või on müüdavad isendid mitte orginaalid.Arvan,kui on ikka kirjas 7 kohta siis on ka 7 istet ja ÜHESUGUSED mitte 7 kohta passis ja 6 istet ja needki erinevad
.Tegelt vist on nii ,et seda keskmist istet keskmies reas,võib kohata ainult nendel pontudel mis on fännide käes,samas fännidel on 3,8 -se mootoriga ja mulle ei sobiks ka need.Nüüd ka küsimus pontu omanikele,kas Eestis oleks võimalik saada korralikku pontut või mitte?

pontu3,8
22:49 11.08.2006
istet saab eraldi juurde ka osta kui tahad!!!!
paks
22:57 16.08.2006
mul on üks saksast toodud 2,3 ja 7 kohta
ruts
18:53 01.11.2006
On,küll.Mina just ostsin,2,3-ne 7-kohaline ja olen väga rahul.Leidsin Tartust OÜ Rakost.Kõik lisad mis ma soovisin on olemas ja hind ka normaalne.
Juhan
09:28 11.11.2006
Tartu Sepaautopoes on ka neid isendeid mitu tükki.Kõigil on 7 istet sees.Asub ARI lähedal kuskil,mäletamismööda Scania vastas
kontu
13:17 12.11.2006
2,3 ei kesta kaua-läheb pidevalt remontima-3,8 kestab kauem moistad
kaarel
16:54 12.11.2006
Tean kus veel üks asub Tartus täitsa korralik teine käisin isegi sõitmas .Lähen uuel nädalal ostan ära.
Mihkel
17:00 12.11.2006
Kas sa mõtled seda Tartus eduautos olevat pontud olen seda kah uurinud ei midagi halba väga korralik auto.Minu omal nats tõukurid teevad häält muidu pole viga.
Ants
12:28 29.11.2006
oman 95 a. 2,3 ja sõidan juba kolm aastat ja krt nyyd kui 200 tuhhi ette keeras siis pistsin uue keti peale. muidu ain bentsu ja vajadusel õlivahetus... ei kurda kohe yldse, ja veel 7 istet on kah originaalid ja veel peatugedega
Janek
17:00 05.12.2006
raadil on müüa üks selline isend:
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/482/auto_php-id=2724
82-www_auto24_ee.html

vaatan seda juba tükk aega ja mõtlen mida teha..Küsimus siis selline!
Mida peaks vaatama ja uurima kui seda lähemalt vaatama lähen,et ära osta???
numan
19:00 05.12.2006
vaata põhja alla, et raam roostes poleks (põiki asuvad raamitugevdused).
proovi äkkkiirendusel kas klappid klõbisema ei hakka.
kontrolli kas küljeukse alumised rullikud käivad pehmelt.
pane ka konditsioneer käima, kas ikka töötab.
no ja siis tavalised asjad; kas käigud lähevad pehmelt sisse(ei tõmble) kõik mürad ja loksud (esirattalaager pontule on kallis lõbu) pidurdades pedaal ei viskle jne
Janek
22:08 05.12.2006
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/482/auto_php-id=2724
82-www_auto24_ee.html

Sellel küljeuks ELEKTRIGA kuidas ma seda kontrollin ??? (rullikuid)

Mis mõttes pidurdades pedaal ei viskle ???
(kui ABS siis ju pedaal ikka äkkpidurdusel tõmbleb)

Kuidas seda RATTALAAGRIT kõige paremini saab testida ???
(kas järsult pöörates või ringiratast sõites )palju rattalaager maksab?

"te teadjamad selle auto suhtes,sellepärast küsin..."
janek
22:11 05.12.2006
http://www.auto24.ee/webcache kasutatud/482/auto php-id=2724
82-www auto24 ee.html

EELMISE küsimuse juurde kuuluv
eelmine link ei ava!!!
numan
18:30 06.12.2006
uks lahti ja kontrolli visuaalselt rulliku kulumist vähemalt.
abs eriti ei tõmble ja jalg tunneb vahet abs-i ja kõvera ketta vahel.
rattalaager parem kontrollida normaalsel teel normaalse kiirusega. Raadil see vist heast ei õnnestu:( muidu sõites liigutad nats rooli ja heli muutub (kõrgeheliline sumin ratta poolt) müra keerates vasakule siis parem laager läbi ja vastupidi.
numan
18:32 06.12.2006
muideks antud isend on ameerika tagatuledega, niiet sellega peab ka arvestama. meil on ju keelatud punased suunad (kuigi rahvas ikka saab kuidagi sõita)
numan
00:42 09.12.2006
parandus. laagrid ei tee kõrget heli, hoopis madalat. (umbes nagu töötav pesumasin teise korruse naabril:))
revo
19:25 28.01.2007
mul oli kuue istmega passis 3.8 aga 7 istme kohad sees ostsin ühe istme juurde, käisin arkis ära kõik ok
puumake
22:35 01.02.2007
kas keegi oskab kommenteerida tartu platsidel seisvaid trns sporte 3.8 mootriga isendeid

miks on enamus neid Sveitsi päritolu ja pea enamuse läbisõit on 1995-1996 a kuskil 180000 kuni 220000 km
kas see on normaalne ja kas tasub püldse uskuda hooldusraamatuid
ponta
23:08 01.02.2007
kindlasti usu neid raamatuid
auto
09:09 09.02.2007
soovin osta pontu,aga keegi soovitab mis mootoril on hea kas 2,3 või 3,1 või 3,8???-välimus mulle eriti meeldib
eelmisele
16:24 20.03.2007
2.3 on ökopill,3.1 on janune ja 3käiguline atm kastiga,3.8 on kõige äkilisem,kõige vastupidavam ja vähemasti maanteel pea sama öko kui 2.3
margussoot
22:23 15.04.2007
3800 on raudselt sama öko kui 2,3! Mul on olnud mõlemaid ja mitte üks! Mnt kulus vahet pole. Talvel linnas sama lugu!
pontiac transport
22:15 17.04.2007
jah 3,8 on raudselt liikuv kui 2,3 või 3,1 eriti paneb kindlasti remontima 2,3 l-miks kuulutusel palju müügil 2,3l keegi ei ole huvitatud osta --probleemis on 2,3l.............
pontulontu
10:25 18.04.2007
Sain oma pontu lõpuks käima TopPartsis ja õiged jupid sain Ameerika Autost.Nüüd käib küll nii et sahiseb ainult.Mina arvan et asi peab õigel ajal hooldust saama ja osad tuleb tellida õigest kohast mitte sealt kus odavam on.See 2.3 on selline mootor,millel peab silma peal hoidma ja mitte laisalt ribadeks sõitma.Aga noh 3.8 on selgelt mõnusam. 3.1 ei vaataks ikkagi.
üleeelmisele
10:57 18.04.2007
2.3 ainus jõhkraim probleem on plokikaan mis on saksa kiirteedel haiget saanud.Sama diagnoos esineb plokikaane tihendiga muide ka 3.1 isendil.Muid vigu on nagu enamikel teistelgi autodel.Ja kes on haisu ninna saanud,panevad masina tavaliselt kiirelt müüki ja odavamalt kui teised,sest enamasti see mootor töötades lonkab aegajalt.
Pavel Nedved
13:36 20.04.2007
to oljovich: mix sul plaanis oma Galant ära vahetada,kas ei rahulda Jaapani kvaliteet(kvaliteeditus)?
oljovich jaapanist
05:14 21.04.2007
to:Pavlik
Kui veel küsimusi on võid siia oma meili jätta,võibolla vastan kui vajalikuks pean.Järgmine küsimus palun.Aitähh.
SETO
14:57 20.09.2007
Mina ostsin 2,3 Saksast, mis teadupoolest ei erine tänase seisuga Eesti turul müüdavatest Pontiacidest. Plokikaan on 2,3l üks kõige levinumaid probleeme, see aga ei tarvitse nii olla kui hooldad ja oskad hooldada masinat õigeaegselt. Minul isiklikult läks kogu teema eduka mootori kap remondini (Top Partsis). Nüüd liigub nagu uus, ainult silm tuleb peal hoida!
nooojahh...
14:44 23.09.2007
vaata minu pontu käis ka peale kõikvõimalike partside remonti ja sellele lisaks veel topelt keti vahetust sahinal.remonditud sai teist seni kuni juba jälle ülevaatusele minna tuli.ja siis läksingi oma värskeltremonditud pontuga SAHINAL lepna ülevaatuspunkti kus sellel plokikaane tihend C O kontrollimisel laiali vajus.ja kõik hakkas jälle otsast peale.vot nii on lood,kallid 2.3 pontumehed.sõita sain masinaga aasta jooksul kokkuvõttes küllaltki palju ja eriti mööda tallinna linna ja isegi ökonoomselt,ainult et enamus ajast ühe päevinäinud opel omega taga köie otsas-mõlemad näe GM-id ka,kohe näha et vanad sõbrad.
nooojahh...
15:07 23.09.2007
...aga nüüd on 3.8 ja mitteüks kobin.hüppad autosse ja annad võtit-hopp! zumzumzumzum...,annad gaasi-hoppp!!!viiiiiiiiiiiiiiiiuuubombombom... ninni püsti 8 sekki ja sada ja püsikiirus peale bombombombom, ...tegu on hoobilt hoopis teise GM-iga,siiralt.ja kui see veel uus ka oleks. 2.3-e arvan et oleksingi eestis remontima jäänud,oleks vaid seda va vaba aega ja raha nii palju üle jäänud.
nooojahh...
15:20 23.09.2007
...ja 2.3 el ülevaatust tehtud ei saanudki.
sain
10:27 15.12.2007
Istmega pole probleemi, mul kah 6 kohta passis, aga registreerimisel tahtekse seda 7. kah näha, kui tahad muuta, muidu maksab muutmine 200 EEK, kui muretsed(laenad) ja lähed (vajadusel) tehn.passi andmeid muutma.
sain
13:38 27.02.2008
siiani ei ütleks oma 3,1 isendi kohta kah midagi eriti halba...näppimist tahab teatavasti iga asi aeg ajaltki ja kui olemasolevad pisivead(ostmisest) saavad korda tehtud, siis poleks nagu põhjust vähimakski nurinaks, isegi mitte küttekulu osas....u 10 sajale maanteel.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte