Erilised sõidukid

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Pobeda tuuning

kuu
20:01 17.11.2006
Kärss
21:08 17.11.2006
Ei tea, minu arvates üsnagi stiilivabalt tehtud, stange Cadillacilt jne. Muidugi tööd olnud palju ja kõva respect tegijale, aga kui asi mitte kuskilt otsast enam originaali ei meenuta ning kasutatakse hoopis teiste autode stiilielemente, siis ma ütleks, et see meenutab mulle pigem 50 erinevat vanemat USA autot kui Pobedat ennast. Lõpus veel mõned teistest tuunigutöödest. Samas üks lahedamaid tuunitud Pobisid on minu arvates ikka kodumaiste tegijate töö: viimastel piltidel olev auto on pideva neliveoga, difrilukud jms, meenutab Pobedat, on muudetud nii nina kuju kui tagaosa kuju sellisel moel, et seda võiks pidada Pobeda edasiarenduseks. Ei tea, mis sest Leivategija pobist saanud on? Seda elektropobi ikka näeb linnapeal, Pobeda Quattrost pole ammu enam miskit kuulda olnud, kuigi omaniku sõnul lasi ta teha auto omale just igapäevasõidukiks...
Kärss
21:16 17.11.2006
Minu arvates on seni kõige kõvem ja tõsiseltvõetavam Pobeda tuuning üldse Poolakatel seeriatootmises olnud Warszawa
Kärss
21:30 17.11.2006
Meil kättesaadavast tuuningumaterjalist on ehk huvitavaim Pobi kabriolettversioon. Sellega õppisin isegi kunagi lapsena sõitma, vahegaasi andma, mootoreid pulkhaaval lahti võtma jne, loomulikult olles selle tegevuse juures 10x rohkem õline kui isa:)) Meie kabrio-pobi ehitati ümber kõvale katusele ja hiljem sõi rooste sellegi ära. Hetkel tean vaid ühte ainust kabriopobit Eestis (pruun auto piltidel). Huvitav, on neid rohkem? Samuti on otsa lõppemas ka need M72 4x4 Pobid. Lisan lõppu ühe pildi ka sport-pobedast, mida tehti vist isegi mingi väga väike seeria...
akak
21:44 17.11.2006
Kusagil Venemaa saidi peal nägin kuulutust, kus nelikveolise Pobi eest taheti saada 2500 USD.
Tegelikult, vanade autode austajana ei meeldi mulle, kui nendest auväärsetest liikuritest tehakse mingeid "tjuuningu" soperdisi.
Kärss
22:14 17.11.2006
Kui ma õigesti mäletan, siis selle tumesinise M72 pilt oli võetud vist Eestist (või äkki Soomest?) mingi müügikuulutuse juurest, hinda ei mäleta, aga nii kallis vist kah ei olnud. Aga võta ja tõmba piir tjuuningu ja mitteoriginaalis taastamise vahele? Nende paari esimese postituse piltide juures vaevalt et uunikumidega midagi pistmist on, need on pigem BMW tuuning Pobeda ainetel või midagi sellist. Samas selle esimese postituse "pobeda" juures puuduvad isegi pobeda stiilielemendid , teise postituse puhul on vähemalt mõnigi asi pobedaga sarnane
Kadjakas
22:54 17.11.2006
Vaidlen Kärsale vastu, esimesel pildil kujutatu stiilivaba pole. Aeg liigub edasi, sellised uuscustomid, uusrodid, ja tont teab, mis uus-asjad on paratamatu ilming. Ja Caddy-stiilis grilli kasutamine on väga vana tava. Samuti on üsna mõttetu vaielda nende neegriblingvelgede üle. Uued ajad. Eks kindlasti oli omal ajal ka palju Torque-Trust velgede vastaseid:)
Leivategija poolt ehitet Pobi on värd. Nagu paljud tema sünnitised. Tolle pobi puhul kasutati miski Audi tehnikat. Kas lausa mitte kogu põhi tollelt ei võetud? Sellest tulenevalt nihutati Pobi rattakoobaste asukohti. Tulemus on inetu, kindlasti annavad oma osa ka rõvedad aluveljed. Ja need 21-e suunakad ees:)))))))) Samas, MÜTS MAHA, et kodumaa vennad midagi teha viitsivad!
Kärss
23:08 17.11.2006
Eeh, mitte stiilivaba vaid "Pobi-stiili" vaba. Ilus auto, aga kui see meenutab pigem paljusid teisi autosid, aga mitte Pobedat (ainult venelasele, kes pole elu sees muidu autosid kui vene autosid näinud, võib see pobit meenutada),siis miks seda pobiks nimetada (kui ma tuunin Volgast Mercedese, mis mõte seda siis BMW-ks on kutsuda?).

Leivategija Pobi on tegelikult Quattro põhjale/veermikule paigaldatud Pobi plekiring, aga auto on väljanägemiselt vaieldamatult ikka Pobeda. Olgugi et muudetud (ja minu arvates huvitavamaks, mulle meeldib pikk nina autol), aga keegi ei saa hakata seda välimuse järgi hoopis mingiks teiseks autoks pidama. Tööde kvaliteedi osas ma sõna ei võta, ei ole kunagi seda autot näpuga katsuda saanud.
Kadjakas
23:57 17.11.2006
Maitsed on erinevad ja arenevad.
tanrist
23:37 19.11.2006
samas tahax ka vastukaja anda sellistele meestele kes oskavad ainult kritiseerida,,,mina arvan,et see pobi siin eestis tehtud ja eesti tegijate poolt on väga ok...olen ise sellega sõitnud ja arvan,et see pill on väärt vähemalt mill eeku..
55988888
13:54 08.05.2009
http://www.carrating.org/car.php?17344
Siin on minu endine Poby..Kui ostsin, siis ta oli nõmedat aia-rohelist värvi ja laiguline.. esialgul mõtlesin, et see alumine värv sobib hästi mustaga, nüüd aga arvan, et võiksin teha midagi klassikalisem.. Muide, ta on diisel ja 5 käiguga.
reeda 7A
23:24 28.06.2009
Nii ilusad kollane ja pruun Pobi!
tartupets
17:58 14.09.2009
ai see punane pobeda on ülicool....cherry red pluss ajatud hubcapsid...:P

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte