Vaba teema

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Äpardused!

ferdinand2
17:44 18.12.2006
Olen bussijuht(linnadevaheline),aastatega igasuguseid naljakaid juhtumisi.Läksin ööliini,õudne unekas.Paar peatust enne lõppu salongi peegel näitas tühjust.Une peletamiseks kukkusin täiest kõrist laulma,tagusin vastu armatuuri,lõpuks peeretasin nii,et endal hakkas ka paha.Jõudsin ma siis kohale ja minu seljataga kuhu peegel ei võtnud hakkas tibi kilekottidega krõbistama.Täitsa ******s tunne oli.Kuidas Teie apsakatega lood on,äkki saame lõuatäie naerda!
Rene
23:02 18.12.2006
See jutt võttis jah mind päris naerma :D
No apsakaid on ****ks juhtunud. Praegu suht unine, ei tule midagi meelde. Ehk homme lõunal kriban siia midagi
RP
15:18 19.12.2006
Kõhu tuulte poole pealt oli ka üks äpardus. Sai suurega esmaspäeva hommikule mingile ehitusobjektile sõidetud. Selja taga oli kaks päeva tõsist pummelungi ja sees keeras parasjagu. Tee oli ka kole sant, loopis masinat hirmsasti. Lõpuks väravasse jõudes ei suutnud enam pidada ja sai ametlik peer maha pandud, millest olnud peo joogikaart ja menüü roiskuvalt vastu kajas. Kahjuks ei jõudnud veel akent alla lasta kui kabiini kargas objektiülem. Lipsuga, lõhnastatud tegelane. Kurat teab miks neil nende vidinatega nii kiire oli, et selline vend valves seis. Muidu otsi teisi tikutulega taga. Jõudis teine vaid öelda, et nüüd sõidame ruttu vasaku.... ja poole sõna pealt järgnes vaikus ja vaid viipekeel. Polnud teine õnneks papist poiss ja kannatas lühikese sõidu vaikides ära. Kuid endal oli nii piinlik, et kõrvad tulitasid.
axel
15:56 19.12.2006
Läksin kunagi varustajana ühte erapoodi kaupa viima ja ei teadnud, et selle poe omanik on karm oma töötajatega. Tuli juttu minu toodud kaupadest ja sealhulgas ka föönidest. Mees siis küsis, et kas need föönid töötavad ka? Mina muidugi ruttu tõestama ja suunasin selle max töötava ja kuuma fööni mehele näkku ja kiidan takka, et tuul viib paruka peast ära.
Vaatan, mehe näovärvid muutuvad roosast kollaseks ja punaseks ja lillaks. Mina muidugi ei teinud numbrit, vormistasin paberid ja edasi. Hiljem sain teada, et mees kandiski parukat.

het
16:34 19.12.2006
mul üks Hiiu taat kostis sellise loo.. . Lasi ka laksu meloodilidt ***** ja hetke pärast nägi tuttavat meest hääletamas tee ääres. Võttis peale ja ei läinud palju aega,kui meremehest hääletaja,kes sadamani sõita soovis, kostis juhile - sa peaks küll laskma relee-regulaatorit kontrollida,vist laadib üle, kange akuhappe hais on kabiinis sul siin.... Ma usun,et tehnikat see mees jagab, kus ta muidu saaks praegu suure merelaeva kaptenina Hanko ja Rostocki vahet seilata.
ferdinand2
16:28 20.12.2006
Töökaaslane pajatas.Narvas ostis salatit(kalavärk)mõningat aega peale söömist tundis pidamine 0.TLN..tagasi täismaja,iga natsa aja tagant pidi bussi taha sittuma minema(õnneks pime aeg)ise mängis,et buss jupsib,tõmbles käikudega ja tagus mootori luuki.Järjekordse häda korral tormas välja,kolistas luugiga ja kukkus sittuma aga oh häda oli ukse lahti unustanud.Reisijad kasutasid juhust ja tulid bussi taha suitsu tõmbama.Pole just hea tunne kui püksid rebadel võõraste ees ****ndad?
juku72
04:15 22.12.2006
Endal ei tule hetkel miskit meelde, kuid Iklas oli kord tore lugu. Seisime öö Uulus (Pärnu külje all), korralik pidu oli. Üks Pekka läks õhtul ülekäte ja hommikul hakkasime korraga minema. Jõuab teine piirile otse minu ees. Seisab, midagi ei toimu. Siis tuli tollimees ja kolistas uksele. Veel hetk vaikust, uks avanes, mees vajus poolenisti välja ja poetas suurema osa oma õhtusest menüüst tollimehe saabastele. Viimane vaatas oma täisropsitud saapaid ja viipas piiripunkti angaari poole. Minust ta sinna jäi.
126
09:59 22.12.2006
Huvitav,kui veel bussifirmas olin,siis jõudehetkel juhid valveruumis ja alati läks teema nende sittumisejuttude peale.Irw.
Noh seda juttu rääkis üks vanem kolleeg.
Sõitis K-Järve-Tartu liini aastaid tagasi.Oli tollal selline aparaat nagu LAZ Turist.Nagu buss soojaks läks-hirmsat *****haisu täis.Otsib mees kõik kohad läbi-ei midagi.Paar päeva selline jama siis keeldus mees bussiga välja sõitmast.Tuli siis terve konsiilium kokku garaazis-ei midagi.Lõpuks terve päeva peale leiti põhjus.Salongi vahekäigus on restid kust sooja õhku tuleb.Ühes kohas rest oli ära tulnud või kadunud.No leiti siis sealt naiste trussikud kokkukeeratult ja sees oli ****hunnik.Kust se sinna sai vaikib ajalugu.
Sama mees rääkis veel kui oli Moskvas liiklusummikus-hirmus ****häda.Ümberringi ainult autod.Mis teha?Õnneks oli buss tühi-Rahvas linnapeal.Noh mõlemal pool kardinad ette,taga käigukasti põrandaluuk üles ja.....
RP
13:40 22.12.2006
Tuli ka veel üks meelde. Ei mäleta kus kuuldud, kes täpsemalt teab võib täiendada.
Liinil lõi ühel trollijuhil korralikult põhja alt ära. No kuhu sa hing ikka linna vahel jooksed troll rahvast täis. Kannatas kuidagi lõpp peatuseni kus rahvas maha läks. Küllap vanemate kolleegide soovitused tulid meelde ja viimases hädas jooksis salongi ja rabas esimese põranda luugi lahti. Ruttu püksid maha ja hädale. Kahjuks oli just selle luugi all õhukompressor mis õnnetul kombel otsustas tööle hakata. Vedelat ****a oli juba piisavas koguses rihmade peale sattunud ja nii see siis lendas õnnetule hädalisele kaela. Materjali jätkus piisavalt veel akendele, seintele ja lakke. Teise õnnetuse üle ei tohi küll naerda kuid pidi ikka päris koomilne olema kui ****st tilkuv juht ja troll parki laekusid.
juht
17:09 22.12.2006
Üleeilne äpardus oli see, kui rootsis E6 peal ligi 300m korraga ära kadus. Õnneks jõudsin enne läbi lipsata. Nüüd jääb lõik teed kuni pooleks aastaks kinni.
PAZ
19:50 22.12.2006
PAZ bussi juht vaatas salongipeeglist yht punase näoga meest tagapingil ning arvas,et sel paistab nüüd küll kõva ****häda olevat, jõuaks ometi enne Kärdlasse. Kohe oli aga ees truubikoht,millest ylesõit vennikese istmelt õhku lennutas. Ju siis samal hetkel see laadung pyksi pääseski,kui peale istmele maandumist olevat suur ****juga taadi krae vahelt vastu bussi lage lennanud
.D
20:30 22.12.2006
to PAZ- nagu anektoot
ferdinand2
10:37 23.12.2006
Suvel ostsin liinivaheajal friikartuleid lisanditega,ei jõudnud kõiki ära süüa panin ülejäägid salongi riiulile.Unustasingi,sõiduajal kisti mõlemad laeluugid lahti.Esimesena startisid plast nuga ja kahvel,edukalt järgnes kapsasalati tükid.Õnneks sain enne pidama kui laiali oleks lennanud majoneesiga friikad,kaebusest imekombel pääsesin.
Vasja
14:16 27.12.2006
kindel värk- mite äparduste kategooriast
tallinn- oru bussiliinil , õhtune väljumine, on iga kord olnud ORU pätikampade kaklused, tavarahvas kisendab, bussijuht sõidab tuimalt edasi, peatuda ei tohi, veri pritsib,
ÕNNEKS tavainimeste kallale ei mindud, aga kui tukid juba välja võetakse on vaja vaid imet , et ise kogemata kuuli ei saa.
KUS ON EESTI POLITSEI:
kindel on see, et bussijuht ei helista politseisse sest muidu ta ise ka võibolla koduni ei jõua ja bussist ka keegi telefoni kasutada ei saa, kui 10-20 matsi vahekäigus madistavad.
jasz13
19:39 15.01.2007
eks taksojuht meenutab. NSVL aeg, kell 04.30 rebime Moskva rongi vastu. Peatuses väike uni, klient palub Õismäele. Uninine kui jube. Veidi ajapärast pilk peeglisse tühjus, kärts peeru-ups ag kunde!!! Täitsa olemas ja naeratab isegi!!!!!!!!!!!!!!! Temake ka tukastas kurask.
hi-hi-hi
08:30 29.01.2007
pange veel juttu ,lahedad :)
to hi-hi
15:15 31.01.2007
ha-ha -ha pane ise ka miskit
ferdinand2
13:38 02.02.2007
Talvel viljandi bussijaamas põrutas nokastand külamees soomekelguga peadpidi küljepeeglisse,kelk pikali,vanamees ruigas külili,õlled saiad kotist laiali.Peegel õnneks terve,ainult paigast ära.
plaa
18:02 02.02.2007
Buss sõitis pealinna poole ja bussijuhil traditsiooniliselt hirmus peeruisu. Kiikas siis peeglisse ja kuna sealt hingelistgi ei paistunud lasi käraka ära. Selle peale oli kuskilt ootmatult vanamutt püsti karand ja küsinud "Kas juba Tallinn?"
tüümesilane
12:01 30.05.2009
eila õhtu tegi kuuevarbaline huumorit.
alustuseks sõitis platsi oma 3. seeriaga ja hakkas poolikut ühendama.võib arvata, et pool oma läbisõidust on auto läbinud just platsidel, sest mul läks edasi-tagasi nihutamiste lugemine enne sassi kui vana ükskord poldi pesasse sai.ent mees just kõhnemat sorti ei olnud, leidis ta siiski, et juhtmed on targem ühendada peale sadulasse laskmist.et taastada kaubanduslik välimus, pidas targaks teoks käega mustus maha pühkida. mõte hea, aga ainult siis, kui kindad enne käest ära võtta. maandusid kindad ja järgnesid mõned minutid suht kõva leedukeelset vandumist. rahunes maha, korjas kindad üles, vedas oma kilod kabiini, üks kinni, uks lahti ja käppasi kokku väntama.see pisiasi oli vist meelest läind. ilmus siis kabiini nurgatagant nähtavale, korraks vaatasi käsi ja oh imet- kindad jäid kätte panemata. mis seal siis ikka, tatt kätevahele, 2 korda hõõrumist ja särki kuivaks.tuleb nentida, et heli valjus ületas eelmist korda, pikkus mitte.
vaatas korra mu masina poole, mul kohe pöial püsti, kadus tüüp oma autosse ja kadus, saatjaks kena must jutt, mis ka minutite pärast meenutas leeduka seiklusi Eestimaa pinnal.
hondacrr
19:11 30.05.2009
*** te olete koomikud :D
spilka
21:06 30.05.2009
tuli õndsal vene ajal kolhoosi koos teise mehe naise ja 3 lapsega mingi kloun, ca 160 cm pikk ja 45 kilo, ise rääkis et kõva ZIL-i vend. Anti teiste nõrdimuseks vennale kohe aias seisnud sahhar kätte. Paari päeva pärast tagasilla reduktor laiali ja vend autoga kanalile. Algul oli valge särgiga ja tuli küsima et kes vahetama hakkab, siis sai selgeks tehtud ja kanalisse juhatatud. Poole päeva ajal juba partorg käis inisemas miks auto veel vilja ei vea jne. Vend ronis lõpuks kanalist välja, pühkis käed puhtaks ja kohe roolitaha. Küsisin möödaminnes et kas panid ikka reduktori õigetpidi, kobises midagi vihaselt vastu. Mürtsti auto käima, tagumine käik sisse ja siis edaspidi vastu seina nii et auto tagaots oli mast lahti. Tulemus- vennal supp näost jooksis, radikas jooksis, mootorikäpad puru, aknad koos raamidega hoovipeal maas ja mina sain koerakombel sõimata selle eest et see loll zahhari vist esimest korda nägi. Ps ega ma ise ka ei teadnud et seda reduktorit saab kahtepidi sisse panna, ma tegelikult niisama aasisin
ra
22:25 30.05.2009
tartus vennad olid jooma peal krooni alguses ja jaurati niisama ringi,äkki keegi arvas et läheks pärnu,moeldud tehtud,,aga kuna vana hiacega ehk bussiga aeti ringi,siis mingi jota magas poe ees,tehti pulli pandi vana koos rattaga peale ja pärnus maha,,ei tea mis vana arvas kui ärkas..
i i i i i i
23:06 30.05.2009
tartus , mingi 80 lõppus oli aastavahetus. olime noored 18 aastased. istusime keldris , tähistasime aastavahetust. siis mingi hetk astus sisse mingi ülimalt ülbe naaber , hakkas kõvatama, et tema nii kõva mees. noh, jootsime teda parajalt täis , siis läksime kesklinna jalutama. sellest ****st oli juba siuke kopp ees ! üks kutt leidis hoovist luua pikka varrega. torkasime selle luua talle varukatesse nii, et käed laiali ja sidusime nööridega kinni. kutt oli nii täis, et kõndis meie kamba ees ja ei saanud midagi arugi! aga vastutulijad naersid ennast poolsurnuks! nii ta kõndiski miilitsa jaoskonnani. mendid olid parasjagu väljas ja sellist pilti nähes üks nendest kukkus maha ja naeris nii, et jalad olid taevas )))
....
23:08 30.05.2009
Mul siis üks traagilisem lugu. See ei käi küll otseselt veoautode alla aga noh, pole midagi ehk. Mingi paarkümend aastat tagasi.Olin siis põllumajanduses tööl. Parasjagu oli lõuna-aeg ja lõuna hakkas läbi saama. Helistasin siis oma paarimehele(enda arust) ja ütlesin et aja kark alla(et tule majast välja nagu), ma olen varsti sinu juures. Paraku ma helistasin hoopis ühele teisele vennale kelle nimi oli sama mis mu paarimehelgi ja sellel vennal oli juhtunud just niisugune traagiline tööõnnetus et tema jalg oli jäänud E niidukisse(kes on sellise tehnikaga kursis teab millest jutt) ja jäi oma jalast ilma. Ja noh muidugi kui ma ütlesin et aja kark alla siis ta ütles kohe vastu et ma olen praegu arsti juures just sain kargud omale. Algul ma ei jaganud matsu välja aga kui töö juurde läksin vat siis jõudis kohale ja siis oli küll päris piinlik ja halb tunne. Niiet kui telefonis on mitu samanimelist isikut siis tasuks ikkagi kas perekonnanimed järgi või perek. nime esimene täht eesnime järgi panna.
vunt$$
23:33 30.05.2009
Mingi paarkümend aastat tagasi........
........oli sul mobiil ???

sry, ei taha solvata, aga ma pole kah kalamees !
no tuli nii valja
21:16 31.05.2009
Oli siis nii, et Tartus foori all seistes nokitsesin nina ja tee või tina ja kolli kätte ei saa. Sõitsin juba järgmise foorini, kus põles jätkuvalt punane tuli ja kõrval reas oli väike auto, kus istus päris kena naine, kes ei jõudnud mind ära naerda, kui mina kolli ninas taga ajasin.

Muudetud 02.06.09 10:53

to: vunt$$
22:40 31.05.2009
Okei ,see paarkümmend aastat sai jah natuke liialdatud. Sel ajal polnud tõesti mobiile, eksimine on ju inimlik ning täpselt kah ju kõike ei mäleta. Kui pärast järele mõtlema hakkasin, siis see oli aastal 1999. Kirjutamise ajal ei mõelnud nagu üldse selle peale, et sel ajal polnud veel mobiile. Tundus nagu see õnnetus oleks tõesti mingi paarkümmend aastat tagasi juhtunud.
Aga noh mis ma ikka sellest enam räägin.

Aga mis kalamehest sa rääkisid? Ei leidnud küll midagi sellist mida võiks seostada kalamehega või millegagi sellisega.
arr
16:46 01.06.2009
Kalameeste jutud kipuvad ikka liialdatud olema,ju siin seda mõeldi.Kaks kalameest olid kunagi uhkustanud teineteise ees kummal vingemaid juhtumeid on.Üks olla paar tundi rassinud raske saagiga Neeva ääres Piiiteri linnas.Lõpuks tuli veest välja tsaariaegne tänavavalgustuspost.Pirn olla ka veel põlenud.Teine kalamees seepeale ütles et oli põhjaõngega sõjaaegse allveelaeva välja vedand.meeskond küll hukkunud aga kokal kambüüsis supp alles tulel olnud.
q peal
12:36 02.06.2009
Meenub lugu oma noorusajast, kus vene ajal Lenskas turismisõitudel käivad bussijuhid rääkisid ühe loo. No nagu ikka, rahvas linna peal laiali vaatamisväärsusi silmadega õgimas. Bussijuhil õudne kusehäda- a kussa südalinnas lähed? Paigaldas siis omale sinna LAZ-i tagaukse juurde jämedama vooliku kuskilt ukse vahelt välja ja põhja alla. Nooh ja sõidab edasi ning ega rahvas ka kuidugi loll polnd. Hakkasid ka reisijad siis seda kusevoolikut kasutama. Bussijuht ei aimanud muidugi midagi halba kuni järgmise reisi ajal olla kuskilt omale tripperi saanud...

A, üks asi veel. Olime lapsed- pioneerid!:-) Ekskursioon mööda Nõukogude Eestit. Seljas kohustuslik vorm. Bussimarki ei mäleta, kuid ilgelt soe ilm ja aknad lahti. Nagu ikka, kiusati üksteist. Järsku võttis üks tegelane teiselt vormimütsi käest ning ähvardas aknast välja visata- käsi mütsiga aknast väljas. Teine muidugi ka teda raputama ja nii see mütsike peost pudeneski. A tagapool viimase akna all istuval poisil käsi laialt aknast väljas tuule käes, kui järsku talle pihku üks pilotka maandus...
Mütsist ilma jäänud läks vahepeal õpsile kaebama, et tema koolimüts visati aknast välja! Taga istund sai ka nüüd aru, kuskohast talle see müts kätte lendas ja saatis vaikselt mütsi ette. Ja mütsi kaotanud poiss ei vist saanudki aru, kuidas ta müts bussi tagasi sai...
skorpion188
13:53 02.06.2009
Tere,
Siis selline tõestisündinud lugu...sõitsime võistkonnaga 90-e alguses tartust bussiga hollandisse võistlustele...kuna tegemist oli üliõpilastega ja treeneriga siis muidugi sai varutud hulgaliselt õlut ja muid karastavaid jooke kastidega kaasa...nu ja siis läks parajaks õllejoomiseks...bussijuhil muidugi närvid läbi...iga 50 km tagant tee aga põie peatusi....karjus et edaspidi teeb ainult iga 200 km tagant peatuse...meie aga kaanisime õlut muidugi edasi...kuna läks juba pimedaks ja ei julgenud enam bussijuhti manguda peatuse tegemiseks siis otsustasime limonaadi pudelisse kuseda...lõime korgi peale ja tühja kasti....pikapeale jäid kõik magama...öösel ärkan üles...paras pohmell ja jube joogi janu...lähen kolistan siis bussinurka, et midagi joodavat haarata....vaatasin ohhoo pea pool kasti limpsi veel alle...unisena haarasin ühe pudeli ja tahtsin jooma hakata kui treener kes magas ka taga sirutas oma käe ja ütles, et ole hea anna mulle ka...kuna treenerit tuleb austada siis ulatasin talle esimesena...kulistas januga pool pudelit sisse...ma veel vaatasin, et mulle ei jäägi ja pean uue pudeli võtma...aga kui oli ära joonud siis pomises , et kurat see nii soe nagu kusi...ja siis mul tärgatas alles pähe, et kuhu me päeval häda olime teinud...seekord vedas mul:)))...aga treener magas rahulikult und edasi...muideks praegusel ajal on vägagi lugupeetud inimene:)))
q peal
19:49 02.06.2009
Treeneril vedas, see oli ainuke limpsi pudel seal kastis:-)

Üks pull asi meenus:-) Olime Lenskas motokrossi MM-il 1985 juba paar päeva enne kohal telkides. Nagu ikka šašlõkk, ohtralt õltsi ja kaklused kohalikega. Õhtul hämaraga veel pool elu kees seal laagriplatsil(telklates oli kuulda vaid eesti, läti ja leedu keelt. Eestlased olid lätlastega üheskoos läbisegi a leedukad veidi eemal omaette) Asutan siis paari sõbraga magama, väga hämar ka juba, kui telgi uks avatakse ja keegi vajub sisse ning hakkab pluusi ära tõmbama. Näen veel vastu valgust kumerusi rinna piirkonnas;-), kui juba ta langeski meie vahele teki alla. Mu naaber pani lambi siis põlema ja selgus, et üks piltilus noor lätlanna oli meie telki end magama sättinud! Ossa raisk, kutil kohe ihu jampsi täis ja küsis, kas teeme kah midagi või? Preili oli nii ehmunud, et keeletu kohe. Vabandas ette ja taha, et eksis telgiga:-)
juhtub
02:29 11.06.2009
.Lugu mis kuuldud tuttava end. bussijuhi käest.Ei mäleta mis bussiga küll tegu oli aga tema kui juht olla hirmsa läraka tatti aknast välja saatnud ja just ilusti ühe reisija silmade vahele järgmisest aknast
Indigo_
22:36 16.06.2009
Sõitis Vene ajal veokas Pärnust Tallinna. Enne Tallinat on "harutee". Mingi naisterahvas peatas veoki, pikalt enne haruteed, ja küsis kas harudevahele saab? Juht sikutas muidugi ukse kinni ja jätkas sõitu. Hiljem mõistis, et kuulis valesti, see selgus alles hiljem, baasis, a too hetk oli ta supervihane.
Vabakutseline
21:24 17.06.2009
Lugu Ahvenamaa sõbralt. Seal oli turistidele linna näitamiseks Toyota FJ40, mille järele kolm pisikest lahtist vagunit haagitud. Kiirus inimesi vedades muidugi minimaalne.
Sai autojuhil päeva viimane tiir tehtud, vaja masin tagasi viia. Pilk peeglisse, veendumaks et keegi peale ei jäänud, ja minek. Teekond sisaldas ka maanteed, kus sirgel pikapeale 110 kätte tuli. Kurvidki läksid 80-90 km/h. Oh seda üllatust, kui kohale jõudes viimasest pingireast kaks kaamet saksa turisti maha tulid...
q peal
23:08 17.06.2009
No neid vaguneid seal taga pidi ikka "kõvasti üle kolme" olema, kui saksa turiste enam näha polnud...
uuus
10:15 19.06.2009
Tuttav rääkis kutsekooliaegadelt loo. Vaesed pätid õpilased märkasid, et papil kilekott alkoholi täis ja tort ka käes, mõtlesid papile kotijooksu teha. Aga papi suundus otse maakonnabussi ja poisid siis klappisid oma viimase raha, et ka bussipeale hüpata. Talvine aeg,sõitsid mis nad sõitsid ja kui papi siis ühes metsapeatuses maha läks, hüppasid poisid ka bussist välja. Aga kuna papi suht napsine oli, jõudis ta paari meetri pärast pikali kukkuda, tort maanteele laiali ja pudelid ka kilekotis puruks. Ja poisid siis kuskil pärapõrgus tühjade kätega. Õpetlik lugu pätipoistele...
q peal
10:40 19.06.2009
Tädi rääkis, et vene ajal ühel tema töökaaslasel suri kodus kassike ää ja pakkis siis teise laiba vanasse tordikarpi, et Murastesse suvilasse maha matta kombe kohaselt. Karbi pani bussis üles riiulile ja istus ise akna alla maha. Kohale jõudes hakkab oma karpi võtma, kuid teine juba lännu...
..
12:38 19.06.2009
Sellest juhtumist oli tollases ajalehes ''Edasi'' artikkel ka. Asemele oli jäetud väiksem karp tordiga. See karp kus surnud kass, oli tunduvalt suurem. Oleks tahtud küll selle inimese nägu näha kes tordikarbi lahti tegi.
rainer9968
12:52 19.06.2009
Tuleb aastate tagant meelde selline lugu. Sai suvel kalal käidud ja paar särge ka püütud, mis lendasid pagasnikusse sõbra autosse, mis loomulikult sinna ka ununesid. Soe suvine aeg, sõber tunneb 4 päeva pärast, et maja ees ja auto ümber raipe lõhn, egas midagi hakkas otsima. Lõpuks avas pagasniku ja oh üllatust, lagunenud särjed vaatavad vastu. Mees kirus kuidas jaksas ning veneaegne gaasimask lükati pähe ja hakati koristustöid tegema, autoga polnud mitu päeva võimalik sõita.
betsike
14:24 20.08.2009
Nõuka ajal läksime venemaale sealiha müüma,paar kapsatünni oli ka kaasas.Talvine aeg,libe ennem Moskvat keeras mosse haagis külili.Kapsas ****ks sügaval kraavipõhjas,liha laiali.Korjasime liha kokku,siis sõber hädaldama,temal 3seapõrna ja labakinnas kadunud.Kapsas,põrnad ja kinnas sinna jäidgi.Turul andsin muttidele hulga liha poolmuidu ära,täielik siiber oli peaasi,et koju tagasi saaks(olin lihtsalt autojuhiks).Siiamaani söber kirub,et miks nii vähe pappi sai ja muidugi pole minust ka siiamaani ärimeest saanud.
q peal
23:31 21.08.2009
Aastad 80-ndad. Tõmban obese loorehaga heinu kokku. Järsku pääseb obesel üks aisa ots lahti ja mõlemad kukuvad maha. Mis te arvate, kuhu ma nüüd pea ees lendasin? Ilmselt mäletate Politsei Akadeemiat ja seda kaptenit...
dimka70
02:34 22.08.2009
Onupoeg rääkis ühe juhtumi: Kolasid nad sõbraga linna peal ringi ja siis ütleb sõber, et ****häda tuli peale. Lähevad siis lähedalasuvasse kaubanduskeskusesse,astuvad WC ukse juurde.Onupoeg ütles sõbrale,et mine,ma ootan niikaua siinsamas. Siia aga tuli onupojal pähe mõte ,et vast ikkagi läheks peseks WC-s käed puhtaks.Vahepeal aga trügib tema ette mingi mees ,kes koheselt tema sõbraga WC kõrvalkabiini potile istub. Seepeale onupoja sõber ütleb rõõmsa häälega" Nohh, otsustasid ikka ka kangi maha panna?". Vaikus. Onupoeg ütleb naerdes "hei,ma tulin käsi pesema".
qp
00:09 10.02.2013
Nõuka ajal Venemaal komandeeringus. Oli vaja kähku teise linna saada ja kauplesime kolmekesi end ühe desinfitseerimise veoki GAZ 66 peale, millel samasuguse kuudiga haagis järel. Sees olid mingid madratsid ja muud pehmemat. Mõtlesin alguses haagisesse ronida, kuna seal ruumi rohkem. Siiski kobisin autosse. Sõidame mööda asfaltteed. Järsku hakkab auto rappuma ja paremale kiskuma ning teelt maha sõitma. Kui kõik vaikseks jäi, avasime kuudi küljeukse ja mis me näeme- üheteljelise haagise telg oli ära murdunud ja käru rullus mitu korda üle katuse... ja kiskus auto endaga põllu peale. ..
Kohalikud leidsid kusagilt ühe toika, sidusid ratta asemele lohisema ja reis jätkus...
AR.
23:50 15.02.2013
Jätkame siis nende juttudega, mis siin kõige levinumad on :)

Vennas mul, kes töötab harvesteri peal, rääkis, et kord juhtus tema paarimehega üks lugu.
Lugu ise nimelt selline: sügav talv, väljas 20 kraadi külma ja tüübil tuli hirmus nr.2 häda peale. Seljas olid tal täispikad soojad talvetunked, nö. ühes tükis.

Noh, ega's midagi, tüüp pani hirmsa vilega metsa poole jugama, et saaks oma asjad ära teha, tükk aega kadunud, tuleb siis tagasi T-särgi ja trussarite väel.
Vennas siis küsis, et noh, kus tunked jätsid, mispeale tüüp rehmas käega: "ahh, s***usin kapuutsi, rsk" :D
cf
09:36 19.02.2013
Lapsepõlvest mäletan, et keegi rääkis, et rekkaga mingi vend oli kaupa vedanud ning järsku avastas, et ratas järelhaagisel kadunud. Pani siis järelhaagise seisma ning läks ratast otsima. Otsis mis ta otsis, kuid üles ei leidnudki. Suur aga oli üllatus kui tagasi järelhaagise juurde pöördudes oli keegi ratta juba alla keeranud. Ju siis leidis teepealt.

Ei ole küll ise rekkamees, kuid keegi rääkis, kuidas Venemaal sõitis ning vaatas, et keset teed pappkast, laveeris mööda ning tahavaate peeglist mida ta nägi: lapsed tulid sealt alt välja. See oleks võinud olla päris täbar äpardus.
qp
10:08 19.02.2013
Nende pappkastidega tehti vene ajal lolle nalju. Hakati siis alul tühje karpe teedele jätma- autod sõitsid mööda. Kui avastati, et need ju tühjad, sõideti lihtsalt üle. Edaspidi topiti neisse telliskivid...

Siis veel tühjad tordikarbid täideti sitaga ja seoti paelaga ilusti kinni ning unustati pinkidele... kauaks need sinna muidugi ei jäänud. Ühe sellise aktsiooni juures olin ise tunnistaja, kus veidi hiljem tordikarpi kontrollima minnes teda maha jäetud kohas enam polnud. Egas midagi- head isu siis, kuid lahkudes leidsime karbi üles u. 100 meetri kaugusel mööda kõnniteed edasi ja sisu oli pargi muru peal laiali...:-))
albert66
20:05 24.02.2013
Oli siis kunagi nõuka ajal.Tallinn-Kaliningrad bussiliin, ja nagu ikka kaugliinil kaks juhti . Tagasi sealt tulles üks lenksus ja teine puhkas, aga tal tuli sõbrants peale ja kui minek oli, siis kohe asja kallale ( ikarus 250-el oli tagaotsas kardinaga eraldatud ruum ) aga nats peale kaliningradi jooksis põder teele ja nii juht siis lükkas õhu lõppu, ja vaene mees tuli tagant otsast perse peal mööda põrandat ette välja,omal vemmal veel püsti. Aga öine aeg ja kes magas kes mitte ,aga tüüp kadus taha tagasi ja ei tulnud enne Tallinnat sealt välja

Muudetud 24.02.13 20:06

jlnäoln
23:02 28.02.2013
selle cf-i autrattaloo rääkis Sulev Nõmmik kaugel vene ajal, et jah, teatri bussiga sõites leidsid ratta tee pealt, veneaegsesse bussi kannatas sisse veeretada - korralikud rehvid olid defitsiit. Varsti tuli üks veokas kimades vastu, juht ringi vahtimas ja peale seda tee ääres haagis 3 rattaga. Teatriinimesed lõbus rahvas, et kerisid selle tagasi külge ning Nõmmik ütles- oleks taht selle juhi ilmet näha tagasi saabudes.
No sellised lood on väga pika habemega, kus Viljandi juures koos rattaga kraavi peatäit välja magama kukkunud tegelane tõsteti bussi ja alles Tallinna all tuli meelde et see ka bussis põõnab, kuid Viljandi väga kaugel juba. Sätitigi mees siis Tallinna külje alla uuesti kraavipervele magama. Ärgates võis üllatusi jaguda.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte