Muud pildid

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

keegi lõbutses pakkekilega

zinc
11:24 20.02.2007
pilt on tehtud ühe ehituspoe hoovis hommikul, kus keegi on kellegi auto ära pakkinud, on ikka viitsimist olnud (pilt telefoniga tehtud, sellest ka kvaliteet)
Kärss
11:25 20.02.2007
Mul on tunne, et see sobiks pigem valesti parkimise teemasse - kõige originaalsem lahendus igal juhul, mida ma ukse ette parkinute karistamiseks näinud olen
roosets
11:35 20.02.2007
Või äkki pani autoomanik ise kile ümber, et parklas lendlevad ostukärud autot ära ei äestaks?
primeratibi
12:42 20.02.2007
aga järsku see on kingitus, kas keegi selle peale ei tulnud, kuna nii suurt pakkepaberit ei leitud kuskilt, siis vast arvati, et kile sobib kah kingituse pakkimiseks...
huvitav kui palju kilet selleks kulus? peaks ka selleks ajaks kui mõni aeg autoga ei sõida ta sisse pakkima, et ilmastik ei pääseks mõjule,kuna garaaži pole ja keegi "hea"naaber ei saaks vasti keret võtit teritada...
audi a4 v6
14:41 20.02.2007
ilmselt ei ole kingitus, sest auto on pesemata; kilesse ära oma autot küll pane, aga oleneb muidugi eesmärgist, samas ei tohiks selline niiskusreziim hästi mõjuda; pigem ikka vale parkimise eest trahvi tehtud.
ddf
15:36 20.02.2007
Kas see pole mitte laksu pannud?
primeratibi
15:41 20.02.2007
pole olnudki plaanis panna :D, mul pole niipalju kiletki :D
aga jah, see on ka omamoodi huvitav, võtab küll rohkem aega kui millegi muu tegemine valesti parkijale, aga originaalne ;)
tegelt
13:35 21.02.2007
oleks päris hea auto kere sügisel kilega üle tõmmata ja kevadel see maha koorida-värvkate säilib ilma soola ja tõrvakahjustusteta:)
tapu10
13:41 21.02.2007
tõenäoliselt on tegemist hoopis vingerpussiga töökaaslase arvelt
Kristo V.
19:16 22.02.2007
Pargi veel ukse ette :P

Samas jah, nõustuksin tapu10´ga.
Pigem on ikka seal mingi töökaaslane kolleegile nalja visanud :P
Espak
19:38 22.02.2007
Tegelikult ongi tegemist töökaaslaste vingerpussiga ühe töötaja autole,valestiparkimise kohta haukujatele siis niipalju ,et pildil olev garaazi e.laouks on ilma kasutusotstarbeta ja lihtsalt väike planeeringuviga.
a
19:40 22.02.2007
Ilmselt on tegu töökaaslaste naljaga ja selline tore nali igastahes,

aga kui nüüd eelpoolmainitud arvamust, et kleepida auto üle ja säilitada värvkatet, et ega siis pakkekilega ei pea seda tegema on ka võimalik ju kasutada selliseid autode kleepimiseks mõeldud materjalid, ostad 10 jooksumeetrit kleepsu sarnases toonis nagu auto on ja kleebid üle/lased seda teistel teha
xxz
11:45 24.02.2007
Kunagi nägin üht vaz-i millel olid uksed alt poolt liistu eihitus poes müüdava puit imitatsjooniga üle kleebitud kas siis talviseks soola kaitseks või oli lihtsalt nii ära roostetanud see jäi paraku arusaamatuks.
asemik
16:08 06.04.2007
njah,juhtub.mul kunagi jäi katuseluuk suvel lahti ja aknad.ise olin sõidus kaugemal teise masinaga.ma olin küll töökaaslastele tänulik et kinni pakkisid mu auto pakkekilega-auto jäi ju seest kuivaks
tervve
11:21 17.06.2007
nah kes räägib et autosi ei pakida kelsse:Dkõik need maasturid kile siis ju
uyjuytu
22:39 26.12.2007
bombastic
16:11 23.02.2009
isegi paar korda nii teind sest meil tööjuures oli ka uks peal suur silt ÄRA PARGI UKSE ETTE; VASTASEL KORRAL SU AUTO KILETATAKSE enamus ei uskunud aga see arvamus muutus peagi...

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte