Julgen arvata, et Goodyear Ultra Grip 500 poleks just kõige õigupärasemad kummid saab 9-3 le. Tõsiasi on ju see, et saab on sportauto ja tema ehitus on väga madal ja sportlik (mul sugulasel on saab 9-3 mis läks puru aga siiski nägi välja väga sportlik ja nägus) . Eelmine talv kui sai sõidetud suuremaid vahemaid ( töökoha vahetus ) tallinn-võru vahet iga päev kaks korda, siis kulusid mu kummid väga ära ja õhtuks oli mobiili aku tühi. Tulemi sain ma arvutada ainult sel juhul, kui mul oli olemas kogutulu ja kogukulu, kui inimene on liitunud ka kogumispensioniga ( tuleb arvestada brutopalgast 2% ) siis tal pole vaja T-40 silda reguleerida. Sellepärast ma soovitaksingi sinu saabile hoopis Continental ContiViking 4, kuna need kummid sobiksid sinu saabile nagu monitor prügikasti.
miks sa nii laia talveks tahad? Mis mõõduga suvekad on?
9-3 peaks ilusti minema ka 195/65 15 ja ka 205/55 16 mis kui ma väga ei eksi on nõrgemate mootoritega ka originaalis all(just see esimene - seega pidurid ei tohiks nagu segada). Ega see Saab ju nii raske pole, et vabalt 225 laia lägast läbi vajutab. Juhitavus muutub nii või teisiti suverehviga võrreldes - väiksema rehviga veidi rohkem.
Aga selle raha eest peaks tegelt uuemaidki leidma= ug 500 ju juba vana rehv - viimased 2a pole vist toodetud enam(võin ka eksida)
Olen ühe talve UG500 sõitnud. Sõidetavad, ei midagi eriliselt head ega halba öelda ei ole. Kindlasti on paremaid rehve müügil, kuid eks hind määrab kah omajagu.
Suvekad on 225/45/17 ja kuna mul teisi velgesi pole, kuhu peale talverehve panna, siis pean ostma 17 veljele talverehvid. Arvan ise ka, et 225 on liiga lai. Oskate soovitada, mida teha. Osta plekkveljed ja sellele rehvid? Tänud
a) 225/45 17 need sinu pakutud talvekad u. 2500kr x 4 = 10000
b) 195/65 15 rehvid(ükskõik millised korralikud) peaks saama 1500krx4= 6000 + normaalsed plekid(9-3 = 15"x6J, 5x110, ava 65, et 49) u. 1000-1500kr(komplekt 4tk)+ soovikorral ilukilbid(500kr)= u.8000
Seega võit juba 2000kr
c) Võid ka mõõt laiemad ja 16" võtta aga see tuleb ilmselt kallim = võiolla isegi üle 10000
Lisaks kui praegused suvekad veel korralikud ei peaks neid kevadel ja järgmine sügis ümberlappama st. rehvivahetustasust võidaksid (olenevalt muidugi läbisõidust) paari aastaga praeguste hindade juures(400kr vahetushind) ka veel mõned tuhanded
Eks otsus on sinu, aga kui oleks minu valiksin variandi b) - see on minu arvamus mis ei pretendeeri absluutsele tõele.
Usun et juhitavuses midagi katastroofilist ei juhtuks - pigem mõjuks vedrustus osadele vähem hävitavalt!
See rehv ei hoia naaste sees - liialt pehme ja väiksed klotsid naela jaoks.
Olen neid näinud kümneid kolleegide autode all, s.h. mu enda tööautol. Kasutatud ränidioksiidi kummisegu sobib küll hästi märja tee jaoks, kuid naaste sees ei hoia. Ühe talvega on vedava silla rehvidest naastud kadunud ja teise talvega (, kui sõita julged) on ka teine paar rehve naeltest puhtaks sõidetud. Nokian Hakkapeliita 2 olen kasutanud 3 jooksu - mõni üksik naast on välja tulnud. Nüüd tehakse HP 4, mis on väga hea ja muidugi parim on testivõitja HP 5 -- kallis, aga on väärt kummik ka.
see et naelad välja tulevad on pigem selle thiendi viga, seal rooli ja tooli vahel.
Et naelad korralikult sees püsiksid tuleb teha ka rehvidele sissesõit ca 500km st vältida nn ketsiandmist ja loha laskmist.
ka ise kasutan UG500 teist aastat, naela kulu on 0 - kõik alles
päris pehme rehv, kui temp on üle nulli siis auto hakkab teel ujuma. Miinus kraadidega tuleb rehvile jäikus tagasi ja juhitavus paranem oluliselt.
Sõitsin eelmisel talvel antud rehvidega. Ei ole kõige rahulikuma sõidustiiliga, kuid naelad olid minu meelest kõik veel kevadel alles. Kilometraas väga suur ei olnud, kuna vahetasin rehve poole talve pealt. Sõiduomadused on muidugi keskmised (ei oska kiita, kuid pole ka väga laita). Kindlasti on parema pidamisega rehve, kuid eks hind määrab om osa.
minu 4-ratta veolisel Passatil on 3 aasta vanustelunigrip 500 rehvidel peaaegu kõik naelad alles,kui keegi suudab need mingil põhjusel ära kaotada,siis on asi ilselt tõesti aju erilises ehituses kinni
inimeste ajuehitusega olen nous(monel ainult vundament),kuid tuleb arvestada ka seda kus rehv on toodetud.odavamad(13,14,15 tolli) on valmistatud poolas,sloveenias jne.kallimad(16 ,17 jne) on enamasti valmistatud saksamaal
Sõida sa mismoodi tahes täiesti selgelt mõnel naastrehvil tulevad naastud kergemini välja kui teistel ja lõppkokkuvõttes tulevad nad lõpuks kõigil välja või kuluvad ära, nii et vahet pole ...
Neliveolise ja võimsa auto all tulevad naastrehvid väga edukalt välja asfaldipeal jõulisemaid kiirendusi tehes. Talverevi mustrielement on lihtsalt nii pehme, et jõulisel kiirendusel (jutt pole ratta ringilaskmisest kohapeal)hästipidaval pinnal rebitakse naastu oma augus nii tugevalt, et naastu augu serv lihtsalt käriseb ajapikku lõhki ja kadunud see naast sealt mõne aja pärast ongi.
NB! Võimsa auto all ei pea ma silmas a´la 100 hj auto "aseaineid".
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.