Remont ja hooldus

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Kliimaseadme remont Tallinnas

maniac
15:36 29.04.2008
mul S70 ning probleemiks on, et kui kliima täidetakse kevadel, siis sügisel on ta juba tühi. Autopartner kehitab ainult õlgu, et nemad ei näe mingit probleemi (mootori osas ei leki mingit värvainet või nad lihtsalt ei viitsinud igale poole vaadata) kuid fakt on, et kliima toimib max 3 kuud.

Oskab keegi soovitada tallinnas normaalset kohta, mis volvo kliima remondiga tegelevad

Muudetud 26.12.21 12:39

salvokas
15:41 29.04.2008
flamenko hoolduses tegelevad kliima süsteemidega.
maniac
15:44 29.04.2008
Sinna ma helistasin enne, kui siia postitasin. Nad ainult täidavad nendel autodel, mida nad ei remondi, kuna neil puuduvad võimalused varuosasid saada.

jeepdude
12:05 24.07.2008
mina käin enda oma täitmas majaka põik 15. nr oli 5288254. Ma olen vist juba püsiklient. Iga kuu aja tagant täidan. Radikas on auk, aga jupp on hirm kallis. Edu
robert555
12:32 24.07.2008
http://autokliima.ee/index.php - seni on kahel autol mis käinud seal, igati õieti lekke koha tuvastanud.
marita57
12:38 26.12.2021
Ei hakka uut teemat tegema, kuna küsimus on igihaljas. Kas keegi oskab soovitada Tallinnas/Harjumaal kliimaseadme remondiga tegelevat meistrimeest või ettevõtet?

Üksnes täitmisega tegelejatest pole kasu ja radiaator.ee palun ka mitte soovitada.
Kunnnn
13:35 26.12.2021
Mis radiaator.ee-l siis viga on?
Mis auto ja mure üldse on?
marita57
13:51 26.12.2021
Radiaator.ee on juba läbi käidud etapp ning sealt abi ei saanud.

Muudetud 26.12.21 13:51

Meelis49
13:54 26.12.2021
kliimakompressor või pump ikka töötab?
Kunnnn
14:03 26.12.2021
Radiaator.ee on väga pädev koht, olen üsna kindel, et lahendust pakuti, aga see ei sobinud kliendile.

Kui nüüd natuke rohkem infot annad, siis ehk oskame ka midagi soovitada.
Deus
14:07 26.12.2021
Dropped pin
https://goo.gl/maps/fi7zEti7y5N4h1MS7

Cadillacil võtsid esiosa lahti ja väänasid ise koha peal uue torustiku valmis 250 euri eest.

Chevil leidsid AB tüübid lekkivad tihendid ülesse, nimelt viga ei tekkinud vaakumi all olles ehk konditäitmise aparaadi jaoks oli kõik OK aga peale täitmist kuu ajaga jooksis tühjaks ikka.
Kunnnn
14:28 26.12.2021
Kui sa Deus mõtled http://autokliima.ee/
Siis need lätakad talvel oma teenust ei paku.
63amg
14:31 26.12.2021
need lätakad parajad huiarid.kaks korda erineva masinaga üritati huiata.rohkem oma jalga sinna ei tõsta
naer saalinurgast
14:36 26.12.2021
odava hinnaga ei saagi pakkuda normaalset teenindust, on ikke vahe kas lased müügikale sutsu juurde paarisk nädalaks või teed süsteemi korda
marita57
14:39 26.12.2021
# kliimakompressor või pump ikka töötab?

Ikka töötab. Kui ei töötaks, siis Vana-Narva maanteel pannakse tööle. Külma puhub ka ja külmaaine püsib sees.

Pigem on küsimus kliimaseadme juhtimises, aga ma pole siiani veel söandanud rahakotti puuga selga võtta ja lambist margiesindusse pöörduda.
Põhjus lihtne - minu telefonikõne peale nad hakkasid kokutama, et ei tea, kas ikka hakkama saavad ja kui vea leiavad, siis peavad ju ära ka parandama ja ei tea kas ikka saab jne...

# odava hinnaga ei saagi pakkuda normaalset teenindust

Asi pole ju rahas, vaid selles, et pole, kellele maksta, kui isegi margiesindus kokutama hakkab - ja raha nemad juba oskavad küsida.
Ma ei arvagi, et interneti teel viga parandada saab, seepärast küsisin lihtsalt erinevaid võimalusi kuhu minna ja auto juures asi ära rääkida.

Muudetud 26.12.21 14:43

Deus
14:58 26.12.2021
Millega nad siis huiasid? Minu puhul oli kõik ilusti toimiv järgmised 5 aastat kuni auto ebaloomuliku surmani.

Aga konditsioneeri juhtimise mure? Vaja uuesti kalibreerida või mõni siibrimootor kinni jäänud?

Muudetud 26.12.21 15:00

Kunnnn
15:56 26.12.2021
Juhtimis murega tuleb pöörduda auto elektriku poole. Soovitatavalt marki tundvasse töökotta, aga kuna sa marki ei avalda siis on natuke raske sind aidata.
marita57
12:34 27.12.2021
# Radiaator.ee on väga pädev koht, olen üsna kindel, et lahendust pakuti, aga see ei sobinud kliendile.

Minu hinnang mainited asutusele on risti vastupidine, aga see ei takista kellegil neid pädevaks pidamast (tean väga lugupeetud inimesi, kes neist hästi arvavad).

Oma isiklikku hinnangut põhjendan isikliku kliendikogemuse baasil järgmiselt:

1) nende põhitegevus ei ole kliimaseadmete remont, vaid Nissensi radikate müük. Sellest tulenevalt püütakse esimese asjana uus radikas pähe määrida, mis siis, et selleks igasugune vajadus puudub
2) kui vajalikku tehase varuosa pole võtta, siis nad ei vaevu (ka mitmekordse palumise peale) midagi ise välja mõtlema või asendama (jutt hetkel tihenditest, mis sai hiljem paarieurose kuluga korda)
3) kui oma mõistus otsa saab, siis ülbitsetakse, et sa oled lihtsalt nii rott, et sul polegi vaja, et auto soojaks läheks
4) armatuurlauda maha võttes murtakse pooled kõrvad katki (pärast oli taastajal jube tüütu lappida)
5) Kõige selle kino eest küsitakse raha nagu margiesinduses.

Kõik eelpoolöeldu on ainult minu isiklik kogemus nendega ja ma pole sugugi vastu, kui keegi teistsugust kogemust omab.
Siim.A
21:29 25.03.2024
Tere ,
Kas kellelgi on kogemust kliimabloki ülejootmisega. Toyota Avensis 2012 T27 juhipoolsest temperatuuri reg.nupus (keeratav ) ei saa soovitud väärtust paika .Viskab 30 kraadi peale ja kui ülimalt ettevaatlikult läheneda ,siis timmib 25 kraadi peale ära, aga alla selle ei lähe ning viskab jälle 30 peale. Amserv ütles ,et mingid profid kuskil joodavad ära, aga ühtegi soovitada loomulikult ei osanud :)
maaks
09:02 26.03.2024
Kas uue (kasutatud) asja ostmine ei ole lihtsam? Kood peab ol.oleva omaga klappima!! Näiteks sealt mõni:
https://rrr.lt/en/cars-list/toyota/avensis-t270-2009-2012/de
vices-switches-electronic-system/control-units-modules/clima
te-control-unit

Kui jootmiseks läheb, siis mind on ühe toitemooduliga korra aidanud Hiiul TV-remont (maha pead ise võtma):
http://tvremont.ee/kontakt/

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte