Jaguar

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

S-type omaniku igapäev - tüüpvead, hoolduskulud, p

teager
08:57 04.09.2008
Tervitus

Jäi pilk peale 99-01 aasta S-type'le, kena soliidne auto.

Sirvisin siinset foorumit, kolmandik sõimab seda masinat Mondeoks, ülejäänud kinnitavad, et masin on probleemidevaba.

Huvitaks 4.0 mootor (Jagi enda oma siis :) )

Kas mootoril esineb mingeid tüüpvigu, mida tuleks tähele panna?
Kui tihti Eesti teed lõhuvad puksimajandust ja puksinduse praegused hinnad (originaal/B-kat)
Kas on elektroonika/kliimavigasid
Regulaarne hooldus - jäi kõrvu, et see on mingi 6K kanti, koos rihmavahetusega iga 60.000km järel 14K kanti?
Kõrvu on jäänud ka piduriklotside ulmeline hind, ca 2.5-3K???

Eriti tore oleks, kui keegi oskaks UM'is oleva tumerohelise isendi kohta mõne sõna poetada.

terv, teager
vr
00:49 05.09.2008
See on Lincolniga ühine murtud kepsudega mootor (remont varuosasid pole, alati uus mootor), kuni 2000 nikasil hülsid, süütepoolid küpsevad, aut. kastid ei kesta jne. jne. El vigasid ikka on.
Puksimuredest saab odavamalt üle.
Mondeost pole sellel autol suurt midagi, Jaguarist ka.
erkki2001
13:58 05.09.2008
X-Type peaks olema Mondeoga ühel põhjal (mis ei tähenda, et seal ainult Jaguari plekid ümber, neil natuke rohkemgi vahet kui ainult kuju)
S-Type peaks olema Lincoln LS-iga ühel põhjal, aga ka seal on suuremad erinevused kui ainult väliskuju.
vr
15:41 05.09.2008
Lincolni/Jagi V8 mootor on peaaegu 1:1, ainuke erinevus on klappide juhtimises. Neil on veel hunnik tüüpvigu.
teager
18:37 05.09.2008
Puksimuredest saab odavalt üle - seega 15K ühe tagasilla õõtsa peale on kommiraha?

Peale 2000 aasta masinat on siis kindlam osta? Kas räägime mudeliaastast või kalendriaastast.

Btw, tean väga hästi, mida tähendab samale platvormile ehitamine, seega pole mõtet ajada siin juttu "sama auto, mis Mondeo, sama auto mis Lincoln LS"

Siiski, see 4.0 liitrine V8 on Jaguari mootor, mida kasutati ka Lincolnil, mitte Fordi mootor - http://en.wikipedia.org/wiki/Jaguar_AJ-V8_engine#4.0

Kuulaks huviga ka teisi tüüpvigu ning nende orienteeruvaid maksumusi..

OT: Kas Jagnet.ee ning Jaguarclub.ee on väljasurnud saidid, miks seal mingit tegevust pole? Või Jaguarisõprade ring ongi nii aher Eestis?

terv, teager
vr
01:38 06.09.2008
Seda mootorilugu serveeritakse erinevalt ja tegelikult täpselt teada pole kes selle välja mõtles, sama kontsern ju.
Üks ohtlik tüüpviga on ketipinguti purunemine, netis selle kohta kõvasti infot. Vin-i järgi saab nikasili kohta teada, samuti peaks infot internetist kerge leida olema. Kindlam on uuem muidugi, samas siinkandis väga nendega probleeme pole või on mootor garantiiga juba vahetatud.
Õõtsa pukse õnnestub eraldi ka vahetada.
Jagneti kohta tean mina rohkem, mingi elu ikka käib ja ega neid autosid millega tegeletakse ja sõidetakse palju polegi.
Kulud on seinast seina, mõni sõidab pikka aega ainult hooldusega, samas 5tkm ja 200k remondiarveid on tavalised.
Supercharged V8 elustamisega ise ka põgusalt kursis olnud.
Fordi all toodetud autodega tegelikult eriti tegeleda ei viitsita.
Mõni on neid värske või uuena ostnud ja siis kiirelt loobunud.
vr
01:44 06.09.2008
Peale V8 sisse vaatamist ostaks seda ainult uuena või väga vettpidava hooldusajalooga ja vähesõitnuna. Seal pole palju vaja, et uuemootoripoodi minna, samuti on paljud kasut autod maailmas mootoriveaga ja odavalt müügis.
teager
11:48 07.09.2008
Oot-oot, Ketipinguti purunemine? Kuidas mulle on meelde jäänud, et V8 on rihmaga?

terv, teager
vr
12:27 07.09.2008
Ketiga ikka, probleem kadus mootoritel numbrist 98102106XX.
Kui külmalt kett lagiseb siis kohe seisma ja uuema tüübi pinguti vana asemele.
teager
12:36 07.09.2008
Jätkame dialoogi :)

Kas mingi kilometraazhi tagant tuleks ka kette ja hammasrattaid vahetada? 200.000-300.000 km? Ketipinguti vahetus iseenesest tundus suht lihtne töö olevat.

Kas mingeid positiivseid sõnu on ka S-type kohta?

terv, teager
vr
13:19 07.09.2008
Ei tea küll, et neid kulumise pärast keegi vahetanud oleks.
Pinguti vahetus pole midagi hullu tõesti, kui õigel ajal jaole saad.
Sellel autol on käigukast kõige hullem valulaps, äkki leiad mõne millel viimane kast just värskelt uue vastu vahetatud on.
Positiivset... ega sama aja sakslased ka midagi paremat pole ja vanemad Jaguarid on veel hullemad. Sõita on need S-id ju tegelikult head, V8 käib ka mõnusalt, just eelmise põlvkonna AJ6 ridakuus on ikka paras traktorimootor.
Jag
20:43 09.09.2008
Tere,

Minu poolt ka positiivseid sõnu. Endal 2001a. S-type V8 ja ütlen, et olen aasta sõitnud ja väga rahul. Mega hea sõita. ausalt parem kui e-class mersu ja 5 seeria bemm. Kõvasti mugavam. Mine proovi sõita. Rooli tunnetus on mega hea, kerge. Mootor on hea ja käigukast vahetab käike sujuvalt ja pealegi on 5 käiguline juba. Ja jah, mootor on ketiga , nii et seda vahetama ei pea. Pukside kohapealt ei tea, sest pole vahetanud midagi ja loodan et ka ei pea aga tavaline hooldus on nagu igal teisel autol. Taga piduriklotsid just vahetasin Carstopis ja läks maksma kõigest koos tööga 1000.-
Aga see mis on UM, sellel on sisu ainult suht kulunud, nii et pead 15 kilo juurde investeerima. Väga odav tundub ka olevat. Vast ongi sellepärast.

Mis veel kindlasti kõigil suht kuluvad on stabikavarda puksid.kanali peal seda ei tunne, sest varras suht jäme, aga sõites kohe kolksub aga selle vahetus ei ole väga hull, kuskil 3 kilo ringis läheb.
teager
21:36 09.09.2008
Tere

UM oma käisin vaatamas, auto on oma hinnale vastav, ehk suht kehvasti ülevalpeetud. Nahksisu on jube, seljatoe ääred suurte pragudega ning istmikunahk nagu oleks kohati maha koorunud??? Keskkonsool logises kahtlaselt nagu oleks ainult 2 tüübliga kinni, ning väljast vajab kohati poleerimist ja mõnest kohast värvimist. Käivitada ja sõita ei saanud, aku oli suss aga istmeasend oli suht hea.

Kellega olen rääkinud, siis kõik kiidavad, et S-Type on väga hea auto, kui ta on korras, mõnus ja mugav ja isegi suht sportlik. Ma üritan võimalikult palju taustauuringut teha enne ostmist. Ca 100-150K teisi selliseid erilisi autosid on vähe.

P.S. Kas S-Type navile on Eesti kaarti? Kas on mõtet naviga isendit jahtida või on ta lihtsalt ekraan, mis näitab sinu asukohta valge maalapi peal?

terv, teager
Jag
13:41 10.09.2008
Seda oli arvata, et see UM müüdav on nati kehvasti ülalpeetud. Korraliku pilli saad kuskil 170 kilo ringis. Seal ei logise ega kolise midagi. Ja S-type V8 4,0 on väga sportlik. Minekut on hirmsasti. Mina väga rahul autoga. Ja hääl on vinge :)

Otsi korralik pill ja osta. Soovitan.

Terv,

Jag
teager
15:48 10.09.2008
Niih, uus müüt vajab kummutamist. Jaguarid pidid julmalt roostetama :) :) :)
Kas ka S-Type 99-02 roostetab kenakesti?

Navi on ikka lahtine - kas on Eesti kaarti või mitte?

terv, teager
X-Type
16:24 10.09.2008
Naisel on X-Type enam-vähem sama vana.
Seal peal Alpine süsteem.
Kui Saksast tõime siis Saksa idapoolse piiriga sai kogu see navi värk läbi ja korrutab "Please reffer to the map" - natuke naljakas....
Oleme uurinud nii siit kui sealt ja essugi.
Nendele vanadele nad ei taha.
Kas uuematele aparaatidele midagi pakutakse - ei tea (audio/video/navi tootja Jagile muutus ka vist 2003 võimidagi taolist) ja arvatavasti uued kaardid vanadele aparaatidele ei sobi.
AGA uuri Inchape Motorsist, äkki suudavad midagi mõsitlikku öelda.Nemad ju ikka peaksid teadma, kas ÜLDSE sellele süsteemile miskit saab ja kui saab, siis kannatab foorumites ja mujal netis natuke ringi nuhkida, et mis hinnaga ja kus.
vr
00:41 11.09.2008
Eesti kaardist kuulnud küll isegi uuemale pole, isegi soomlased on hädas kaardiga. Enne Fordi Jaguarid roostetavadki, aga uuemad on nagu teised samaväärsed, MB-st ussitavad vähemgi.
Selles hinnaklassis tõesti midagi lahedamat raske leida, aga selles on vist kõik ühel meelel, et korraliku otsimise vaev tasub ära.
Päris sellist asja muidugi ei tasu loota, et 24h/365 päeva on auto liikumisvalmis, teine liikur võiks varuks olla :P
vr
00:46 11.09.2008
Selle naha kohta, paljud S omanikud kiruvad naha kehvat kvaliteeti.
Läheb koledaks juba pisikeste läbisõitudega ja korraliku hooldusega. Ainult selle pärast ei tasu ostmata jätta. 20-30k tasuks uue naha jaoks tagataskusse jätta.
jag
16:04 11.09.2008
pole ennem kuulnud, et jagid roostetevad!!!
teager
16:31 11.09.2008
Tere

Kuidagi vähe antakse garantiid, 3a värvile ning 6 aastat roostele. Enamus automarkidel on see ikka 6 ning 12.

Navi puhul pole lootustki. Denso toodang ning mingeid update pole saada. Usun, et isegi algset ja aegunud Eesti kaarti pole saada. MY03 teine lugu.

Naha kohta konsulteerisin SmartServicega. Premium margid (A6, 6/7 seeria bmw jne) kasutavadki pehmemat nahka, mida tuleb tihedamalt hooldada. Kõik on taastatav ning mis pole taastatav, siis selle jaoks saab otse Jaguarilt tellida õiget nahka, mis töödeldakse samasuguseks, nagu autos juba on. Natuke rohkem raha siis vaja tagataskusse.

Kahju, et neid talvepakkettidega S-Typesid eriti pole. Pole siin, ega ka Saksas pakkumisel :(
On ehk veel kuskilt head valikut (peale inglismaa)

terv, teager
X-Type
20:49 11.09.2008
teager
19:12 12.09.2008
Jag
20:41 12.09.2008
Milline on talvepaketiga S-type.
teager
18:32 13.09.2008
Talvepakett sisaldas esitulede pesureid, esiistmete soojendusi ning esiklaasi soojendust (läbipaistvad niidid vertikaalselt esiklaasis sees, nagu tagaklaasil on horisontaalis - Fordi patent ;) )

terv, teager
jag
10:56 15.09.2008
Ok, siis see mul ongi. Jess.
teager
19:16 16.09.2008
UM masin müüdud :(
Peab vist pilgud välismaale pöörama, kuigi sealt toomine ka õnnevärk. On mõnda toojat soovitada?

terv, teager
teager
22:03 19.09.2008
Ahjaa. Kas Jaguare (S-Type) ka keritakse? On see tuvastatav seadmete abil, esinduse abiga ajalugu kontrollides või ainult hooldusraamatuga?

terv, teager
jag
12:44 20.09.2008
Alates 2001 saab kõike kontrollida aga vanamate kohta ei oska öelda. Ja kui mina endale S-type ostma hakkasin, siis oli ka sama valik nagu praegu aga midagi korralikku ei olnud ja ootasin oma autot üle poole aasta.

Terv,

Jag
teager
23:30 23.09.2008
Jagneti sirvides jääb paratamatult silma väga negatiivne suhtumine uuematesse Jagidesse, pole hinge, pole tunnet, võiks kohe Fordi osta.

Uue Jagi ostjad tõesti ei huvitu mingitest foorumitest, "Fordide" omanikud on paratamatult lihtsalt rullnokad, kes kogematta Jagi rooli sattusid ning ehtsad ja õiged on need vanad autod, mida pühapäevaks välja aetakse ja ülejäänud nädala putitatakse.

Et siis igapäevaseks kasutamiseks tavakodanikule polegi Jaguari?

terv, teager
vr
18:10 24.09.2008
Miks nii ärritunud.
Negatiivne on suhtumine läbisõidetud turundusosakonna valmistatud autodesse. Kui uuemat osta siis just tutikas ja garantiiga.
Endal ka uuena soetatud autosid.
Jag
21:46 24.09.2008
Küll käin jutt, et see Ford jne. S-type puhul on tegemist Lincoln Ls põhjaga ja 4 liitrine ka Lincolni oma .Kui võti on sama mis Fordil siis kohe sitt. Ja kas Ford on sitt. Kas WV on parem??
Ja palju negatiivset tuleb kindlasti sellep. et Jaguar on kallis auto ja kui ostetakse siis kindlasti hästi odav, sest kallimale ei hakka hammas peale, ning siis ongi ju hädad käes, sest odav ju läbi aetud ja laguneb.Lihtne ju
teager
22:04 24.09.2008
Ei ole ärritunud a samas olen sellist suhtumist kogenud ühes teises autoklubis :) Eks ajas karva turri natukene. Olen ise omanud klassikalist autot, segaverelist ning sõitnud pidevalt ka paljude uutega.

Aga teemasse tagasi. S-type aastatel 99-01 on suht põdur.
Kuidas on mudeliuuendusega ning aastaga 02?
Mõtlen siis juba S-type R, 4.2L SC.

Ülalpidamiskuludesse lisandub rihma vahetus iga 64.000 km tagant, kallimad piduriklotsid/kettad - midagi veel? Kas auto töökindlus läks paremaks??? (EPB muidugi veab alt, sellega olen kursis)
Ja kas R'ile paneb alla ka 17" velje??? 18" on Eesti talves liiga ekstreemne IMO.

P.S. Kahju, et Jagnetis pole ostuabi teemat... kuigi enamus kasutajaid paistavad Auto24 ka suht aktiivselt lugema.

terv, teager

vr
22:43 24.09.2008
Jagnet on tegelikult loodud klassikalistele autodele, millele korralik tugi mujal puudub. Eesmärk ongi tarbeautode probleemidega mitte eriti tegeleda. Keegi uuemate Jaguaritega sealt hetkel raha ei teeni ja lihtsalt ei jõuta-taheta suht levinud tarbeautode probleemidega vabast ajast tegeleda. Kõik foorumlased on üsna hõivatud inimesed. Teagerit ei pea silmas, aga tihti on dumbuserite aitamine üsna tänamatu tegevus.
Ostuabi teemat pole plaanis teha, kuid asjalikud küsimused saavad ka mujal vastuse. Kui laiemat soovi on, võib Fordi omanduses olevatele autodele oma teemad teha.
90 lõpu S typega on suht sama lugu nagu sama aja Saabidega (lisaks paljude teistega), paljud asjad on tehtud nii, et kliendilt raha kätte saada. Ja kui auto normaalne eluiga läbi hakkab saama siis on peavalu.
Kui mingi uuema Saabi või Jagi väsinud detaili lahkad siis vihastad kuna kohe on selge, et oled tootjalt tünga saanud. Vana Jagi puhul lähevad ka asjad katki aga uurides hakkad naerma, kuna inglane ise ka ei teadnud kuidas asju tehakse või oli parasjagu purjus :)
Kuna erinevaid Jaguareid on kamba peale päris palju nähtud, mõned ka proffesionaalselt sellega tegelenud siis antakse inimestele teada mis neid ootab. Kedagi diskrimineerida pole eesmärk.
Selle S type paremaks minemisele eriti ei loodaks, tüüpvigu on parandatud, aga kulude kokkuhoid on teema tänapäeva autotööstuses igal pool. Tooted peavad kestma enamvähem garantiiaja.
Seega soovitaksin osta autosid mille planeeritud elutsükkel veel lihtsalt läbi pole.
Kahjuks jään velgede kohta vastuse võlgu, ei tea.

teager
23:21 24.09.2008
Küsime siis teise nurga alt - mida soovitaksite?

Kandidaatideks on masinad aastast 00-02:
BMW 540i
Audi A6/S6 V8
Jaguar S-Type V8 (SC)
Saab 9-5 Griffin
Volvo S80 T6

Bemm ja audi oleks kindla peale minek - aga nad on nii... igavad :)
Griffinist ja tema muresid tean väga hästi.
Volvo ja Jaguar on minu jaoks tume maa (ühed fordid kõik, või mis :) )

Oskate nimistusse midagi juurde soovitada?

terv, teager
griv3ls1
17:55 29.09.2008
Ära siis tonnist maha müü :)
teager
19:50 29.09.2008
Tonnise peab keegi ikka julmalt kortsu sõitma, et ma oleks sunnitud tast loobuma :)

S-type teemasse - kas CATS'i tasuks vältida või mitte?

Ja küsimus tõsistele fännidele - mis on tõupuhas ja töökindel Jaguar, mida tasuks vaadata?

terv, teager
vr
16:27 02.10.2008
tõupuhas ja töökindel :D
Need sõnad kokku ei käi, aga kõige töökindlam on lõpu X300 AJ16 mootoriga.
Eestist sellist ostmist väärt isendit minul leida ei õnnestunud.
Dlanaris
17:25 02.10.2008
Sattusin lugema seda foorumit ja mul tekkis küsimus, et milleks üldse seda brändi vaadata. Saan aru, et disain on õnnestunud ja emotsionaalsust on selles kaubamärgis palju. Kuid autot ostes ei osta ju endale sisustuselementi mis järgmised 10 aastat seinal seisab. Jutt käib disaini ja tehnoloogia koostööst ja õnnestumisest. Ford võib endale auhindu uute mudelitega välja võidelda, aga läheb mõni aasta ja mudelid võib üksteise järel maha kanda, umbes nagu Min- Max saepuruplaadist voodi mis pärast paari korda seksimist kruvid välja viskab. Mulle meeldib Jaguar, aga ei maksa põhimõtteliselt brändile mis on uuena kallis, järelhoolduses kallis ja lisaks väga suure hulga vigadega. Kaks esimest muutujat olen valmis alla neelama ja auto ostma, aga kui lisaks sellele toodetakse saasta, ei suudeta läbi aastate tootmist tõhustada, selle kvaliteeti parandada- siis sorry, mina oma raha selle korporatsiooni toetuseks ei anna. Purskaevu kõrvale võiks aga Jaguari seisma panna küll ja sõitmiseks kasutada midagi muud. Siis on kindel, et minu päevaplaan auto vigade esinemise pärast õhku ei lenda.
vr
00:06 03.10.2008
Niipalju kui mina Jagi omanikke tean siis kõigil on päris autod ka ja Jaguarid ongi sisustuselemendid-mänguasjad mida on vahest võimalik ka kasutada.
to Dlanaris
17:10 03.10.2008
Ära ela oma kibestust siin välja, kui Jagi ei suuda soetada ja hooldada. See on mugav ja hea juhitavusega auto aga kui sa ise sõidad Kiaga siis muidugi on suva kui kuskil midagi koliseb ja müriseb, sest see ei saagi parem olla. Kui sul pole Jagi siis ära siia foorumi roni.
To Dlanaris
17:11 03.10.2008
Kust kohast Jaguar saast on????
teager
19:27 03.10.2008
Vaadates koostatud tüüpvigade nimekirja, siis tee peale jätvatest vigadest sai kirja ainult süütepoolid...

terv, teager
vr
21:54 03.10.2008
Süütepoolid ei jäta teele, sureb üks korraga.
Küll jätavad teele käigukastid, ketipingutid jms.
Jaguarit tuleb võtta nii nagu ta on.
Ega Astoni, Ferrari, Lambo ostja ju ka korralikku autot saa :D
siiim11
22:36 03.10.2008
Mis nende süütepoolidega on. Kuulsin et küünlad ära vahetada õigel ajal siis ei pidanud midagi juhtuma. Või??
vr
23:25 03.10.2008
Kuna ise sellist pidanud pole ja hooldusajalugu pole küpsenud pooliga autodel uurinud siis jään vastuse võlgu. Ega need uued poolid kallid pole, aga üks tüütu asi juures millega tegelema peab. Sama häda vaevab ka teisi autosid, nt. V8 BMW-del olen korduvalt näinud.
teager
10:55 04.10.2008
MY02/03 tuli uus kuuene kast ja 4.2L V8. Kas ka seda kasti ning uuendatud mootorit kimbutavad nimetatud hädad?

terv, teager
vr
00:13 05.10.2008
Nendel pole mina neid hädasid näinud.
Aga see ei tähenda, et neid ei või olla.
Oeh
13:30 06.10.2008
Süda ja hing igatsesid Jaguari,kuid kuulates mõistuse häält ostsin Accordi.Kindla peale minek.
vr
16:40 06.10.2008
Ma kasutan ka autodena japse ja olen jube rahul.
kalle 125
15:18 09.10.2008
Mis siis juhtub kui ketipingutit ei vaheta ära kui nati plagiseb.

Tänud

Kalle
vr
21:18 09.10.2008
Klapid pähe ja suurem remont.
kalle 125
23:11 09.10.2008
Aga on see raske töö vahetamine ja kui kallis võib olla ? mul vist mõni sekund klabiseb seal midagi külmaga.

Tänud

kalle
vr
02:42 10.10.2008
Mina seda mootorit niimoodi rohkem käima ei paneks.
Siin on seda pikemalt lahatud ja peaksid oma küsimustele vastused saama:
http://www.jagservice.net/jaguar_v8_secondary_tensioners.htm
Westland, Inchcape teevad kindlasti hea meelega pakkumise, võibolla teeb keegi jagnet.ee -st ära.
kalle 125
18:04 10.10.2008
Aga siin on kirjutatud just kuni 2000 aasta autodel see viga. Aga mul 2001. Aga kas see pole hüdrauliline?

Tänud

Kalle
vr
18:54 10.10.2008
Kõige õigem on VIN-i järgi kontrollida.

Engines subject to this problem include XJ8/XJR engines with the last six digits of their VIN numbers between 812256-F41862, and XK8/XKR engines with the last six digits of their VIN numbers between 001001-A24195.
kalle 125
21:23 10.10.2008
mul on GM12114. Järeldan, et siis pole seda probleemi.

Kalle
vr
03:17 11.10.2008
Kahtlane ikka, kett EI TOHI koliseda.
Kas on kindel, et autol on originaalmootor?
Kui on siis ilmselt tegemist plastmassist teise generatsiooni pingutiga, mis on vastupidavam, aga mitte 100% pommikindel. Alles 2005 tuli metallist, millele tõesti võib loota. Sellest kõigest on minu antud lehel ka juttu. Kuna kontrollimine on suhteliselt odav, aga pärast katkist mootorit remontida piisavalt kallis siis otsus on omaniku teha...
kalle 125
12:17 11.10.2008
Ei kolise vaid tiksub midagi. Täpselt ei saa aru. Aga kuda seda kontrollida saab?

Tänud vastamast Vr

Kalle
vr
18:04 11.10.2008
Vabalt võib mõni laager, veepump vms. seal häält teha.
Aga pinguti kontrollimiseks tuleb klapikambri kaas maha võtta ja sisse piiluda. Pole väga töömahukas, aga mingi aja võtab ikka.
mitrik
22:39 10.11.2008
nüüd on ka minu s-tape vajab veermiku korrastamist - tagumised amordid, mõned rooliotsad jne. kus peale jagi teenindust on võimalik veel neid juppe leida ja tellida?
trillatralla
17:43 11.11.2008
Otsustasin lisada oma kogemuse jaguaritega. Nimelt olen viimase 15 a jooksul omanud 4 Jaguari. 2x S-Type, 1 x X-Type, 2,5S ja nyyd uus XJ6.
Kõik on olnud kasutatud autod ning 4 peale kokku olen vahetanud ainult kulumaterjali. 1x rattalaager, 2x esipuksid, 1 x t.puksid...thats it. Seega kulla kodanikud, kes kiruvad Jaguare...tõenäoselt olete kas linnalegendi ohvrid või kui kasutajad siis sattunud juba katkiste autode peale.
Tahaks veel mainida, et olen omanud ka A6, S80 ja Jag on neist kaugelt parim. Teiseks...mis iganes autot olen plaaninud osta, jookseb kohale kari kodanike ja tuttavaid kes teavd täpselt, et MB, BMW, AUDI jne kõik kohutavalt lagunevad ehk pole kuulnud marki mille kohta öeldaks, see on jube hea osta see......Seega auto on sõiduvahend ning sõltuvalt sõidustiilist, eelnevast kasutajast jne....sõltub lõpuks auto korrasolek.
udu.
23:32 28.05.2010
Siin on juttu hädisest ketipingutist (külmalt plagiseb jne.). Kas see käib ainult V8 kohta või V6 kohta ka? Ninelt külmkäivituse järel on mootori hääl selline nagu poleks tegu V6 bensiini- vaid V6 diiselmootoriga. Soojenedes, mõne minuti pärast käib kuskil klõps ja mootor jääb vaikseks ega plärise enam, suriseb vaikselt ja ühtlaselt. Kommentaare kelleltki? Kuna olen alles 2 nädalat S-type´i omanik, sellest ka rumalad küsimused...

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte