Jaguar

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

jaguar x-type 2,5 144kw

ruusoja
17:07 16.10.2008
oskab keegi targem nõu anda kas tasub osta, pole kunagi kokku puutunud et kui kallid on ülalpidamis kulud ja üldse kõik + ja - sed. ettetänades.
Teab keegi
18:37 28.02.2009
Mida kujutab Jagi nelivedu.Kas veab pidevalt esiratas ja la`bilibisemise korral tuleb appi tagumine.Vo`i on mingi%mo`lemast to`ol?
.
20:46 02.03.2009
kui ostma hakkad, siis tea, et supper auto on ;))

oma kogemuse põhjal soovitan 2,5mootori puhul manuaal kastiga autot mootor jääb automaadi jaoks natuke lahjaks.
Teab keegi
12:35 03.03.2009
Ivo.
22:32 09.07.2009
Ma ise ka plaanin X-type ostmist, nagu kuulnud ja lugenud olen siis mingid varuosad klappivad ford mondeo-ga ??? millised veerimiku omad ??? On ka väga suur huvi selle auto vastu, kuidas on kütuse kuluga ja kuidas jaguar üldse ennast õigustab nii mootor veermik kui ka keredetilid, kui ostma hakkan siis kindlasti on soetada manuaal kastiga isend (diisleid ei taha) millist mootorit soovitate.

Ette tänades ivo.
jaak x
23:04 09.07.2009
Omasin 2,5 aut. 4-vedu, jupid jah mondeo omad(tegelikult ongi tegu mondeoga ainult kest teine) . Kütusekulu trass 8-9, linn 12-14.
v6
15:58 24.08.2009
Täna kapotialla kiigates avastasin,et x-si 2,0 mootor on v6.on see ka siis fordi toodang.Kastiks 5-ne automaat.Oskab keegi sellisest kooslusest pajatada.Mõte esiveoline universaal soetada.
Mitsu fänn
19:57 23.02.2010
Mul on Jaguar X-Type nelivedu 2,5.Nelivedu veab nii,et taga 60 ja ees 40 prossa.Talvel on päris fun driftida:D
Karlmaister
16:05 13.12.2010
Mul ka jag x-type 2.5 V6, kütusekulu on mul kui väga ökosõitu teha kuskil 11 keskmine, maanteel 9,5. Nelivedu ka päris normal, talvel on lõbus. A jupid olen kõik originaalid vahetand, migni 50 tonni eest remonti teind monedeo roolivõiumu pump ei sobi, aasta aega on olnud auto umbes. Igaljuhul muidu soovitan väga.
raidu2
19:01 13.04.2011
Tahaksin lisada, et tõsiselt pilkupüüdev ja vastupidav sedaan... Kes tahab viriseda võib omale sama raha eest, sama aasta Volkswagen Passati osta.

Muudetud 13.04.11 19:59

stammer
20:01 13.04.2011
Kuna Jaguar ON eksklusiivne bränd elus edasijõudnud edukatele härrasmeestele (ei pea silmas 25-ne aastaseid soome ehitajaid!), siis on selge, et ka raha kulub rohkem. Enne soetamist peaks kriitilise pilguga oma võimalused üle vaatama ja siis sotsiaalsest staatusest tulenevalt vajadust analüüsima.

takupay
16:54 20.04.2011
http://www.auto24.ee/used/834159 see jag oli minu käes 2 2008- 2010 aasta ja viimane poolteist aastat on olnud ühe noormehe käes, kellel ma ta müüsin. Nüüd nagu keegi kolmas või neljas omanik.

Siin kuulutuses on ta väidetavalt Šveitsist toodud, nu ma ei tea - juba enne mind oli see mingi ca aastake eestis olnud. Ja teiseks see ei ole mingi euroopa variant vaid ameerika oma (see alpine makk/navigatsioonisead on minu poolt sisse pandud, enne seda oli seal originaal raadio mis võttis aint teatud sagedusi välja - usa sagedusi).

Igasugu tartu automüüja juttu pole Šveitsi kohta küll mõtet uskuda.

Iseenesest auto sõitis hästi, suurematest hädadest pidada olema vahekast, mille ma ka suutisn puruks sõita ja uue panna. Kui juppe otsida siis ei ole need üüratu hinnaga. Tellige inglismaalt, siis ei maksa need suurt midagi.
takupay
17:01 20.04.2011
Siis ei tea veel et oleks olnud järgnevaid asju kuigi võib olla on lisatud vahepeal teiste omanike poolt:

•2x istmesoojendused
•tagaistme seljatugi allaklapitav
•automaatselt tumenevad peeglid (sees, väljas)
•külglibisemise vastane seade

Nagu ma eelnevalt ütlesin, see konkreetne isend on USA variant ja selliseid lisasid seal ei olnud, vähemalt mitte originaalist. Sellised lisad on euroopa variantidel põhivarustuses kui ma ei eksi.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte