Sõiduki ostu finantseerimine

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Parim üleminek kasutusrendilt uuele autole?

transferking
00:26 01.04.2011
Ju on sarnasel teemal kuskil siin foorumis juttu olnud, aga ma täpselt seda ei leidnud, mis mind huvitab. Seega kirjutan siis lühidalt.

Focuse liising (kasutusrent, 2007 auto) lõpeb juunis, väljaostusumma koos käibega vanas rahas ca 70 000. Tema turuväärtus on umbes 110 000 vms.
Isendil pole midagi häda, aga kuna vajan tiba suuremat autot (nt Grand C-Maxi), siis uurin maad.
Ühesõnaga: kuidas mul on nüüd kõige parem käituda ja saada parim diil, kui otsustan uue auto soetada? Kas pean selle väljaostusumma ikka kuidagi eraldi maksma või kantakse uue auto sissemakseks? Aga mis saab, kui ma rohkem tahan sisse maksta (see vahe ei tule kuigi suur)? Kas ma olen sel juhul nö aheldatud senise liisingu ja kindlustuse külge?

Vabandan, kui küsimused tunduvad asjatundmatud, aga selleks ma siin olegi, et asjalikku nõu saada.
(Y)
00:41 01.04.2011
Kas praegune liisinguhaldur ei oleks see inimene, kes neile küsimustele kõige kiiremini ja paremini vastata oskaks?
transferking
01:09 01.04.2011
jah, kahtlemata suhtlen ka halduriga, aga teatavasti on tema selgelt siiski "ühe poole huvidega" inimene.
Mõtlesin, et keegi oskab siin täpsemalt selgitada, kuidas oleks kõige parem need asjad jutti ajada ja kas leidub midagi, millele pean tähelepanu pöörama.
P..
01:42 01.04.2011
Osta see Focus ise välja, hiljem võid ka kasvõi alles jätta või siis edasi müüa- kui uue auto liisinguks muidugi ressursse jätkub.
Eks keegi kindlasti annab sulle paremat nõu aga mina ilmselt teeks nii:)
stammer
09:00 01.04.2011
Uuri halduri käest, mis tema pakub. Siis too kogu see jutt siia ja siis on ehk mõnel lugejal mingi analoogne kogemus ja saab sind sulle kasulikus suunas aidata.
najh
09:11 01.04.2011
kõik algab ikka uue auto valikust. kui see tehtud, saad juba uue müüjaga sinu focuse tagasiostu summast rääkida. tehniliselt on kõige lihtsam nii, et vana auto annad uue sissemakseks (kui tahad, saad rahas sissemakset suurendada) ja sõidad uuega salongist välja. soovitav on taolist läbirääkimist pidada mitme erineva autofirmaga, kuna mõni ei paku sinu vanast autost midagi, mõni aga võib maksta korraliku summa. kõige rohkem raha saad muidugi kui ise oma focuse suudad maha müüa.
marita57
10:55 23.06.2011
Pea nõu nii või naa, kuid rahaliselt on vaieldamatult kasulikeim osta vana auto välja, müüa see maha ja saadud summa kasutada uue auto sissemakseks (jääb raha ülegi).
Kõige mugavam on muidug lihtsalt uue auto müüjale teatada, et soovin jätta vana sõiduki uue sissemakseks - aga see on kõige kulukam variant. Kauplemisruumi seal eriti ei ole, sest palju neid uute Fordide müüjaid ikka on!
McVectra
13:33 23.06.2011
Aeg on näidanud, et vana autot sissemaksuks normaalsetel tingimustel keegi ei taha. Kaob kas soodushind uuel autol või alahinnatakse oluliselt vana auto väärtust, kuna neil ka müügiga kulu, vaja teenida jne.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte