Kuidas sealne olukord on? Millised autod üldse on ja kas tasub sinna tegema minna?
Nimelt ma muidu olen Tallinnas 3 korda juba teinud ja läbi kukkunud ja siis viimane kord veel eksamineerija ütles umbes, et ma ei oska üldse sõita. Mees mul väidab, et oskan..sõidan muidu koguaeg tema autoga..seega jah Tallinna enam minna ei tahaks.
>>Nimelt ma muidu olen Tallinnas 3 korda juba teinud ja läbi kukkunud ja siis viimane kord veel eksamineerija ütles umbes, et ma ei oska üldse sõita.
Eksamineerija on näinud tõenäoliselt tuhandeid sõitjaid, su mees mõndakümment. Miks sa arvad, et su mees on pädev hindama su juhioskust? Võib-olla ei oska ta ka ise sõita?
Ja mis põhjustel üldse läbi kukkusid? Kiiruseületamine? Suuna mitte näitamine?
Ma lihtsalt küsisin Rapla olukorra kohta, milleks siin nüüd norid. Kui vastata ei oska siis ära üldse sõna võta. Miks sa mu meest nüüd kritiseerid. Imelikud inimesed ikka.
Kui eksamineerija sind Tallinnas (või ükskõik kus mujal) läbi ei lase, siis sellel on järelikult põhjus. Keegi ei kukuta sind niisama oma lõbuks läbi, et las ullike käib ja maksab. Võta parem lisatunde ja proovi uuesti. Tean küll, et see on tüütu ja kulukas jne, aga parem oma vigu teada ja neid parandada, kui liikluses hiljem teiste eludega katsetada. Ei ole need inimesed siin foorumis imelikud midagi.
kui sa Gerdakene arvad, et Rapla argis ei teata sinu kolmest läbikukkumisest midagi, siis eksid kõvast. üldiselt eriti ei sallita selliseid proovijaid, kes otsivad lihtsamaid teid. võid päris kindel olla, et kui lambist ükskõik millises Maanteeameti büroos eksamit lähed tegema, siis see ei jää sulle mitte viimaseks selle asutuse külastuseks. soovitan soojalt enne võtta mõned sõidutunnid ja linn läbi sõita. usu, Raplas on küllaga kohti, kus sind läbi kukutada. Rapla kohta veel nii palju, et seal vist momendil suur segadus teede ehituse tõttu.
mis nüüd sinu mehe ja eksamineerija eriarvamusse sinu sõiduoskuse kohta puutub, siis jah, sinu mees on kõige ilusam, kõige targem, kõige julgem jne jne. sinu mees oskab maailmas kõige paremini autot juhtida, oskab teiste sõiduoskust hinnata, aga ainult oma oskuste tasandil ja ainult sinu silmis.
Rapla ARK-is on eksami sooritamine üsnagi keeruline. Eksamineerijad hindavad seal väga rangelt ja juba väikese sõiduvea korral kukutavad läbi. Eriti verised ollakse mujalt eksamile tulnute suhtes. Ühesõnaga-ei soovita sinna eksamile minna.
Rapla ARK-is ei ole sõidueksami sooritamine kuidagi raskem kui ükskõik kus kohas mujal! Kui liikluseeskirja ei riku, teistel jalus ei tolkne, sõnaga- liikluses toime tulla oskad, siis on eksam läbitud. Kui aga mitte, siis tasuks teistega arvestav ja ohutu liiklemine ära õppida! Miks peaks mõni eksamineerija, kelle allkirjast sõltub, kas liiklusesse ilmub liikleja või säärane, kes vaevalt auto juhtimisega hakkama saab, tegema enesele etteheiteid kui mõni säärane oskusteta juht kusagil mingi õnnetuse põhjustab või teisi liiklejaid takistab ja ohustab? Eksamineerija teiste inimeste elude arvelt kompromisse teha ei saa, seda õigust temale antud ei ole!
Ära aja mulli! ARK`is on eksamineerijatele antud korraldused mida nad peavad jälgima muidu jäävad tööst ilm. Sellepärast kadus Saue ark ja Rapla allub ühisele süsteemile - Saue-Tallunn-Rapla.
Minu arvamus on, et kui plaanid edaspidi Tallinnas sõita, siis ei soovita kuskil väiksemas linnas eksamit teha. Jah, sõita on võib-olla lihtsam ja saad kergemalt load, kuid load ju ei sõida. Ikka on vaja sõit korralikult ära õppida. Kindlasti peab reeglid endale selgeks tegema, siis pole ka sõita keeruline. Kirjutan seda enda kogemusest. Ma ise alustasin 5 aastat tagasi täiesti nullist Tallinnas. Algus oli jube raske, sõidutund algas Tabasalu ringi juurest bensukast, seega pidin läbima iga kord Tallinna kõige raskema ringristmiku. Lisaks hullult platsisõitu, mis tegelikult on hiljemas sõidus tohutult kasuks tulnud (mõtlen siin parkimist kui näen kuidas nähakse vaeva auto joonte vahele saamisega). Tallinna ARK-is tegin teooria ära esimesel korral ja sõidu alles kolmandal. Esimesel korral olin jube närvis, teisel tegin 3 viga - kukkusin läbi. Kolmandal korral võtsin asja rahulikult. Ja kohe kui load käes hakkasin Tallinnas sõitma, siiani olen sõitnud avariideta ja puhaste lubadega.
Eksmit tule, saad ka Tallinnas läbi. Soovin edu!
Minu arvamus on, et kui plaanid edaspidi Tallinnas sõita, siis ei soovita kuskil väiksemas linnas eksamit teha. Jah, sõita on võib-olla lihtsam ja saad kergemalt load, kuid load ju ei sõida. Ikka on vaja sõit korralikult ära õppida. Kindlasti peab reeglid endale selgeks tegema, siis pole ka sõita keeruline. Kirjutan seda enda kogemusest. Ma ise alustasin 5 aastat tagasi täiesti nullist Tallinnas. Algus oli jube raske, sõidutund algas Tabasalu ringi juurest bensukast, seega pidin läbima iga kord Tallinna kõige raskema ringristmiku. Lisaks hullult platsisõitu, mis tegelikult on hiljemas sõidus tohutult kasuks tulnud (mõtlen siin parkimist kui näen kuidas nähakse vaeva auto joonte vahele saamisega). Tallinna ARK-is tegin teooria ära esimesel korral ja sõidu alles kolmandal. Esimesel korral olin jube närvis, teisel tegin 3 viga - kukkusin läbi. Kolmandal korral võtsin asja rahulikult. Ja kohe kui load käes hakkasin Tallinnas sõitma, siiani olen sõitnud avariideta ja puhaste lubadega.
Eksmit tule, saad ka Tallinnas läbi. Soovin edu!
Autokoolis käisin tallinnas aga eksami tegin raplas. Enne eksamit käisin Aire Tammik autokoolis. Suurepärane õpetaja. Näitas kõik raskemad kohad ära. Minule piisas 2 tunnist. Eksam esimese korraga sooritatud kuigi ei pea end kõige paremaks sõitjaks. Rapla väga hea koht eksamiks, kui soovid eksami sooritada rahulikult.
Võõras linnas eksamit tehes, peab eriti tähelepanelik olema, eksaminaator võib seal oma keerulistes kohtades läbi kukutada.Tallinnas sõiduõpetajad enamasti tutvustavad keerulisemaid ristmike ja nö nipiga kohti.Soovitan enne seal autoga natuke ringi sõita, koos kogenenud sõitjaga (mine mehega raplat avastama) :)
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.