Fiat

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Stilo puterdab

mathiasberg
20:52 20.12.2011
Tere!
Lihtsalt infoks siis jutt.
Sõites kadus järsku jõud ära. Mootorituli läks ka kenasti põlema. Kuulasin ja vaatasin siis, et 3 "pütiga" käib. Diagnostika ütles, et 1.silindri süütepool lõpetas lepingu. Neljapäeval lähen uuesti teenindusse ja loodan, et sellega saab asja korda. Lasin seal jubina ära tellida, ise nüüd avastasin, et leidub ka soodsama hinnaga...aga no mis seal ikka.
a noh jah
21:19 20.12.2011
mis selle loo mõte on?
autodel juhtub rikkeid ikka ,kui kogu Eesti rahvas peaks väikese süütepooli muret kuulama .millex?'
Ja mis rike see puterdamine üldse on .? mul laps pudrukausis äkki ka puterdab pudruga hoopis.
kihutaja180
22:13 20.12.2011
Ei noh mis sa tahad saada see ju Fiat.Kuula lugu ja kohe asi saab sulle selgeks:D:D:D http://www.youtube.com/watch?v=vK-r3IfNNuQ
valter28
10:00 22.12.2011
to:eelmine
ja selgeks sai mis nimelt?
kui fiati omanud pole, siis ära kiibitse mõttetult siin ja viibi sulle meeldiva automargi rubriigis.
.........
11:42 22.12.2011
Nii, aga teema algataja võiks probleemi lahendeses sellest ka teistele teada anda, oleks viisakas ja tulevikus teistele abiks :)
mathiasberg
11:59 22.12.2011
Kihutaja, see Onu Bella lugu on tõepoolest väga vahva ja Fiatti ostes mulle saadeti üle päeva seda linki :D
Aga täna siis vahetati süütepool ära ja tundub, et diagnoos oli õige. Esmalt küll ehmatas ära, et autot tagasi saades ikka mootori tuli põles ja uuesti arvuti all olles ütles, et ka kolmanda silindri süütepool on vigane. Kustutasime hetkel ajust vead ära (check engine kadus ka ära) ja vaatab, mis edasi. Ehk oligi veakoodides asi, mis seal ringlesid. Postituse tegin aga suurest elevusest, sest 8 aasta jooksul esimene selline tõsisem asi, mis ise tulega märku annab.
fiatimees 666
21:28 01.01.2012
lõpuks peab ikkagi kõik süütepoolid ära vahetama,kui esimene läheb siis teised lõpetavad töö lähiajal.mootori tuli kustub ise tavaliselt ära kui viga on eemaldatud.
margus kast
19:48 13.01.2012
tere silol ongi selline vigane värk mul oli stilo 3a vana selle ajaga ma vahetasin süütepoole 4 korda maksis see üks süütepool 773krooni ja üks nõrk koht oli minuautol veel piduri klotsid vahetasi neid väga tihti eitea miks aga muidu oli mugav auto pentsu võttis väga vähe
valter28
09:23 17.01.2012
küünlaid tuleb vahetada õigel ajal, tehase ette antud välp on natuke pikk.
mathias berg
11:13 19.01.2012
Siiani on jah vahetatud vastavalt tehase juhendile. Mis kilometraasi tagant õigem oleks? Väga tihti ka pole ju vaja neid vahetada...
valter28
21:18 21.01.2012
1,4 8V vahetan 30 000 tagant, kuna 35 000 pealt andis tunda , et minek vähe nadim ja tikkus tõmblema, kui vahetatud said küünlad(omal soovil) küsisin ka mehaaniku käest, et kas tundusid põlenud, oli vastuseks mitte väga hullult, kuid juba mõistlik vahetada. kasutatud on ainult tehase poolt soovitatud NGK küünlaid, võimalik,et müüdava kütuse ebastabiilne kvaliteet aitab kiiremale vahetusele kaasa. ja nõrgad küünlad hakkavad rõhuma süütepoolidele, vähemalt nii on teadjamad öelnud.
Krälmon
21:20 15.02.2013
Olen vahetanud kolm süütepooli. Muidugi selle ajaga mis puterdas teenindusse sõites mingi mx 50 km põles tühjaks ka katalüsaator tänu bensiinile mis mootorist süttimata väljus. Uus kat maksab 2000 euri. Olen sõitnud Stiloga üle 100 000 km.
wk
23:50 16.05.2013
OLen vahetanud kõik neli süütepooli. Esimene umbes 110 000 km järel. Viimane 180 000 km peal. Teise süütepooli vahetamise ajal tellisin kaks pooli ja kui kolmas läks läbi oli kohe kolmas võtta. Siis tellisin igaks juhuks taas 2 süütepooli. Nüüd on siis üks tagavaraks. Sõidetud on 205 000 km.
Katalüsaatorit ei ole välja vahetanud, aga autoosad.ee märgib hinnaks 455.92€ ja olen odavamaid ka näinud.
mathias berg
10:56 18.05.2013
Tundub, et mul on siis hästi läinud. Peale süütepooli ja vändaanduri pole midagi väljavahetamist nõudnud elektrivärgenduses.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte