Mitsubishi

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Uus Outlander 2012

Tormi39
14:22 07.02.2012
Tere asjatundjad,

Kaalun uue Outlanderi ostu ja võrdlen teda praegu mõne teise hea ja samasuure autoga. Milline on aga Outlanderi (2,5 aut. bensiin, 125 kw) tegelik kütusekulu teie kogemuse alusel (linn/maantee, suvi/talv, 2x/4x)?

Tormi

Muudetud 13.11.12 22:19

triceps
20:00 06.03.2012
Uus tuleb sügisel-praegu Genfis.
Out Lander
13:14 22.10.2012
Uut Outlanderit juba mõnda aega salongides näha. Esiosa eelmisega võrreldes kenam, samas taguots kuidagi harjumatult imelik. Kui mõnel on juba sõidukogemust sellega, siis oleks huvitav muljeid kuulda nii sõidu enda kui ka selle kohta, milliseid uuendusi uus mudel võrreldes vanaga pakub?
marita57
22:21 13.11.2012
Esimene uuendus on see, et manuaalkasti saab ainult kõige viletsama varustustasemega. Ehk et asi seega otsustatud - minu poolt jääb see masin ostmata.
erkkisuik30
23:10 17.11.2012
Meil 2013 aasta mudel ja bensiin,automaat. Oleme hetkel väga rahul ökonoomne ja säästlik . Ei oska võrrelda 2012 aasta omaga ei ole sellega sõitnud .
marita57
17:44 24.02.2013
Kuidas uus Outlander ennast üleval pidanud on? Kui janune? Kuidas talvekülmadega käitunud on?
tõusik
11:03 11.03.2013
eelmise põlvkonna outlanderiga mul kahjuks võrdlus puudub, kuna sõidan viimased 4 aastat mitsubishi grandisega 2.4 autom. grandise töökindlus(võrreldes sakslastega) avaldab siiani muljet! usaldusväärsus pani kiikama uue,2013 aasta outlanderi järele.käisin sellega (2,0L autom)proovisõidul.Välimus meeldib rohkem kui eelmisel mudelil, sisu kvaliteetne ning pehmetest materialidest, ruumi jagub. oluliselt vaiksem kui uus CRV(ka seda õnnestus testida) aga... olles harjunud et mootoril on ikka jõudu ja minekut, siis 2,0 bens + autom kast jäävad ikka lahjaks. ökonoomne võib see ju olla aga kui minek on uimane, siis seda versiooni ei ostaks! kombo diisel+autom on ilmselt parem aga maksavad letis liiga palju raha! seega tuleb järelturgu oodata, et siis odavamalt osta...
arkadon
23:49 23.04.2013
Linnas keskm 11-12-13/100. Külma ilmaga pigem 13, suvel 11,5. nelikvedu oluliselt ei muuda midagi. Mnt min 8,9/100. Vähem ei ole õnnestunud. Samas olen täiesti rahul.
MY2013
14:26 07.05.2013
Mul nüüd uuega sõidetud 2000km. 2,0 bens CVT kastiga. Kütusekulu jääb 7,5-8 kanti. Enamus sõidust linnalähedal maal. Kui kiirusehoidjaga kruisida 80km/h, siis on hetkekulu u.4 juures. Nelivedu on 4WD ECO peal ja ECO nupp sisse lülitatud. Selle ECO nupu kohta öeldi, et see ei lase mootori pöördeid kõrgele, et vahetab käigu varem ära. Aga päriselus ta sõitmist ei sega. Möödasõidul peab selle nõrgukese mootori kogu pööretevahemiku ära kasutama ja seda ECO Drive ei sega.
mina123456
15:09 22.11.2013
Sõitnud nüüd ca 25 000 km 2,0 aut, eelmine auto 2007.a CRV 2,0 aut
Plussid võrreldes CRV-ga
- Kütusekulu oluliselt parem, keskm 9,0(CRV-l ca 10,5..11)
- Kirendus parem, kuigi selleks tuleb pedaal alati lausa põhja vajutada, pöörded laseb kõrgele, sellest tulenevalt "möirgab " ka korralikult
Miinused
- Tunduvalt jäigem ja rapub palju Tallinna tänavatel
- Sellest tulenevalt naginaid salongis isegi rohkem , kui 6 aastat vanal CRV-l
- Armatuurlaud on ülekuhjatud erinevatest ECO tuledest-indikaatoritest, millest lisa infot ja tulu ei ole. Nuppude ja funktsioonide ülesehitus võiks olla loogilisem.
- handsfree juhtimine armatuurilt ebaloogiline ja aeglane
- Salongi 2. rida kitsam CRV-st, (pere kommentaar)
Täna antud autot uuesti ei ostaks. Kui sõidaks põhiliselt maastikul, oleks võib olla arvamus teine.
???
18:28 08.12.2013
Uue outlanderi bensuka kulu on kirjade järgi ulme väike? päriselt ka neid numbreid saavutada õnnestub?
ghg
19:26 08.12.2013
soome testisõitjad tegid selle auto maatasa. Kõige hullem pidi olema müra salongis,millist nad polnud kogenud veel ühegi testitava masinaga. kas see just viimane mudeloli ei tea,mingi aasta poolteist müüdas jjuba kui nende juttu kuulasin.
???
18:02 09.12.2013
Mjah, peab vist ise proovisõidule minema ja veenduma, mis ja kuidas.
MY2013
16:08 07.04.2014
Mul nüüd 1 aasta sõidetud. Talveolud, niipalju kui neid oli, kah järgi proovitud. Kiita nagu midagi erilist ei ole. Aga kurta ka nagu millegi üle ei ole. Meeldiv üllatus oli korralise hoolduse arve, mis jäi veidi alla 200€. Olen kuulnud, et konkurendid Forester, Sportage ja Rav4 külastavad teenindust tihedamalt, kui vaid korralistel hooldustel.
marita57
08:45 13.05.2016
Nüüd peaks juba kolm aastat sõidetud olema? Kas muljed on jätkuvalt samad?
mina123456
09:37 13.05.2016
Muljed samad nagu eelmises postituses. Kütusekulu keskmine 9-9,5. Nagu viimasel ajal kuulda, ei vasta tootja deklareeritud kütusekulud reaalsusele või on saadud tingimustes, mis ei ole reaalse eluga puutes. Positiivne vähemalt esindusele oli see, et garantiiajal ühtegi garantiilist remonti ei tehtud(polnud ka vajadust),. Näeme , mis edasi saab. Ikkagi suurem probleem minu jaoks, vedrustus, jäikus ja nagin linna tänavatel sõites.
MY2013
22:11 19.05.2016
Mul ka garantii nüüdseks läbi. Ainult korralised hooldused u.200.- Kütusekulu (bensiinimootor) umbes 9 kandis linnavahel sõites. Pikka otsa sõites sain 7 peale. Saksas 130-140 sõites sain rekordiks 9,9/100-le päeva keskmiseks. Ideaalne auto perega reisimiseks. Vedrustus on jäik, ei vaidle vastu. Rehvimüra võiks ka väiksem olla. Uusimal versioonil olla seda muret oluliselt parandatud.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte