Ford

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

millist diiselmootorit valida.

lanzer
18:42 13.02.2023
Tere,pilk jäänud pidama 2008a.mondeole millel erinevad diiselmootorid,millist eelistada kas 2,0 ja 85kw või siis 2,0 ja 103 kw,kumb neist töökindlam ja murevabam.väiksemad 1,8 mootorid välistaks kuna pakun et need jäävad selle masinakoha nö-laisaks.
autoremm
20:26 13.02.2023
Ma ei valiks üldse Fordi diislit.....
..
21:16 13.02.2023
.
06:11 14.02.2023
sa vaatad 300 000 sõitnud autosid ja tahad veel miskit töökindlat ja vastupidavat? on ikka veidraid inimesi maailmas...
.
07:28 14.02.2023
Fordi mootorid on väga head ja ühed vastupidavamad, võrreldes nt kerega.
Jaanus85otsinimi
08:11 14.02.2023
https://youtu.be/AXddHJJdaLE

Kui aru saad vaata seda. See vana remondib taksopargi autosid, mis kasutab ainult mondeoid. Sealt kanalilt saad kõik vead teada, millele tähelepanu pöörata
Rallisõitja Jaan
09:17 14.02.2023
300000 pole mingi eriliselt suur läbisõit. Mul on eakal sugulasel 2006 aastal uuena ostetud škoda Superb, see on küll V6 2,5 diisel, tiptronic kast. 430000 km on tänaseks peal ja ei näita see masin kuskilt otsast, et ei võiks edasi sõita. küll erinevad "spetsialistid" hirmutasid ostes, et näe sellised käigukastid on mul siin alla 100k km laua peal remondis jne. reaalsuses on auto sõitnud tavapäraste hoolduste rütmis, sellel mootoril on ainult need rihmade ja rullikute vahetused suht kulukad. rooste on muidugi olnud kerel teema ja keretöid on piosteliselt tehtud - uksed, uksekarbid, tiiva ääred, pagasiluugi serv.

Samas peres oli kasutatuna ostetud (380k km oli ostes peal) sama mootoriga veits vanem , 2005 äkki, Passat, mis müüdi täiesti sõitvana maha, kui oli ligi 700k km peal. Sellel masinal remonditi korra ka käigukasti, kuna R ja N reziiimide vahetused jäid jube aeglaseks, kindlasti vahetati nukkvõlle mootoris, kuskil 400000 km pealt suht kohe peale ostmist.
Ety412
09:22 14.02.2023
2.0 diisel väga hea. 1.8 kindlasti välistada, lahja ja keerulise ehitusega. Kes siin kere kurtis see küll vähe tegi liiga fordile. Väga hästi peab vastu.
Rallisõitja Jaan
09:25 14.02.2023
meenus veel üks tuttav, kellel oli selle sama WAG grupi 2,6 V6 diisliga Audi A6, ostis oli 300000 km peal, müüs maha 550000 km pealt. Kui taksod sõidavad sisuliselt ainult linnas mõne aastaga maha 350-450 km, siis kui osta mõne eraiisiku käes olnud 300000 km auto, mis on enamus km sõitnud tõenäoliselt maanteel, siis 300000 km ei ole mingi hull läbisõit.

inimesed on lihtsalt nende keritud odomeetritega ära harjunud ja kui kuskilt vaatab juba 200000 km vasti, siis võtab jala nõrgaks.
.
09:31 14.02.2023
Mulle väga meeldivad need suurte läbisõitude kiitjad- hoolimata kilomeetritest ja aastatest on auto alati nagu uus. Noh, vahel natukene tuleb siit kõpitseda ja see natukene jamab, aga kestab rsk, sõidab nagu kulda ja raha üldse ei küsi. Kapotialune on raudpoltkindel värk- sõltumata eelmistest omanikest ja nende hooldusest või hoolduse puudumisest on tegu ülimalt vastupidava autoga, mida kindlasti soovitaks teisele, aga endale küll ei ostaks, sest eelistan uuemaid ja hoopis teist marki ja teiste mootoritega...
.
09:32 14.02.2023
ja kurat õppige ükskord ära, et VAG kirjutatakse VAG mitte WAG ja VIN on VIN mitte WIN.
Revalis
10:06 14.02.2023
Vabariik või Wabariik..

No kui Mondeo tuhin peal siis tuleb ära võtta. Auto ostad ikka ju endale, mitte jumal teab kellele "punktikesele" A24 foorumis. Vaata pigem 2 liitrist diislit ning automaatkastist võid heaga mööda astuda. Vana õliga pikalt sõitnud powershift on nigu tiksuv kellapomm.
.
10:19 14.02.2023
kle sa wabariik võid ka sinnasamusesse käia...
Volkswagen AG- kus on siin sõna alguses W?
vehicle identification number- kus on W?
aga ostke oma poolemilliseid diisleid edasi, mind see eriti ei morjenda ning kui joppab, satute hea auto otsa, kui ei, käristage rahakotti. ma ei eitagi, et häid ja hooldatud autosid liigub ning üks mootor on parem kui teine. ilmaelu ongi selline.
Rallisõitja Jaan
10:33 14.02.2023
@.
mina ei soovitanud autot vaid regeerisin sellele, et jälle tuleb keegi "ekspert" ja hakkab rääkima, et 300000 km läbisõit on midagi sellest, et auto on ammu otsas. EI OLE. 15 aastat vana 300000 km sõitnud auto on täiesti ok auto, kui ta on sellel hetkel korras ja regulaarselt hooldatud - sõidab edasi. Saksast toodud autodel oli kunagi rusikareegel, et 45000 km aastas sõidavad seal keskmiselt. toodi neid 6 aasta vanu odo 100-150k peale krutitud masinaid ja kiideti uuevääriliseks. ja polnudki häda midagi, tegelikult oli 300k km ringis peal, sõideti 150-200k otsa ja müüdi edasi.

ja las see volkswagen ja vag grupp olla. siin ei ole mingi kirjandi kirjutamine, kus nokkida, näe keegi ajas midagi segamini või eksis.

.
11:03 14.02.2023
...kui ta on sellel hetkel korras ja regulaarselt hooldatud

vot nii, mine nüüd turule ja leia selline auto.
ja kui sul ei ole ajusse kinnistunud w või v teatud terminite puhul, siis ei ole see eksimine, vaid tavaline harimatus.
looder 23
11:11 14.02.2023
No kuule punktike, ikka rämedalt morjendab sind teiste poole millise läbisõiduga autod ja nende ostmine. Aru ainult ei saa, kas rebitakse küljest või topitakse vägisi juurde, aga kisa ja kiun on taevani.

Teemaalgatajale, et valida tuleb kõige paremini hoitud ja hooldatud auto.
.
11:16 14.02.2023
järgmine kloun targutamas. ma juba ütlesin, et mind ei morjenda teie autoostud, püüan lihtsalt inimesele selgeks teha, et oodata 300K sõitnud autolt mingit vastupidavust ja kestvust on ülim loterii. see on ääretult loll küsimus- kas kestab, kas on töökindel. see sõltub miljonist asjaolust kas ta sinu käes edasi kestab ja need asjaolud on kõik seotud eelmise eluga. ja leida turult see ainus korralik on umbes sama tõenäoline kui tinderist süütu naine, kes sulle ideaalselt sobib. lugege siin teisei teemasid, kus taaskord keegi küsib abi, miks auto ei käivitu, miks käivitub halvasti, miks ei tööta korralikult jne- väheusutav, et neil uued ja vähesõitnud autod istumise all.
.
11:22 14.02.2023
ja veel- selgitage siis huvilistele, milline see kõige paremini hoitud ja hooldatud auto on. siis nad oskavad osta.
Rallisõitja Jaan
12:48 14.02.2023
Inimene küsis nõu/arvamust konkreetsete diiselmootorite kohta. Loogiline on, et vastab see, kes midagi nende kohta teab, mitte ei hakka lihtsalt õpetama kuidas Ford ei kõlba või nii vana auto ei ole üldse auto.
Td
12:53 14.02.2023
Sellel mondeol on hind,mugavus,ökonoomsus jne. suht heas vahekorras. Saad selle raha eest oluliselt rohkem autot kui nii mõndagi teist marki.
Veermik on samuti lihtne ja soodne.
Pole üldse paha valik.
Deus
12:57 14.02.2023
Õigust räägid, Rallisõitja, kuigi ääremärkusena tuleb tuua, et ise sa tõid selle VAG asjanduse sisse ehk omad vitsad hakkasid peksma kergelt.
Jätkake siiski Fordiga nagu siin vahepeal öeldi, et 2.0 hea ja 1.8 halb. Mootorikoodid oleks veel muhedam juurde lisada, tänud.

Muudetud 14.02.23 12:57

looder 23
13:51 14.02.2023
Sa punktike hakkad siin juba enneaegu kisama ja karjuma, kui keegi jõuab mingit nõu anda, nagu juba rebitakse sult mingit ihuliiget küljest.
Kasutatud auto ostmine ongi loterii, aga tehes taustauuringuid vähendad või suurendad jackpoti võimalusi, sõltuvalt sellest, kumbalt poolt jackpoti vaatad.

Nagu siin juba mainitud, et 2,0 hea, 1,8 paha kuid kindlasti on hooldatud 1,8 parem variant kui hooldamata 2,0. Selleks tehaksegi eeltööd, sest otsinguvormis esimene seda kindlasti ei ole. Võib ju olla, aga esimesed kipuvad olema a'la autojärelmaksu autod ja need on üldiselt tuntud risud.
Rallisõitja Jaan
13:56 14.02.2023
jah tõin ja minu viga. aga jah minu postituse ajend oli punktikese jutt selle peale, et mis asja sa tahad 300000 km sõitnud autodest üldse saada. Selle peale viskas mul need kolm näidet kohe ette, et mis näitaja see 300000 km läbisõitu 15-20 aastat diiselautode korral niiväga on.
€€€€€€€€€
18:33 14.02.2023
Teemasse ka naca. Üldiselt on ford hea valik, hind ja kvaliteet on üsnagi paigas, võrreldes mõne saksa margiga. Mootorist niipaljus siis diislist, et 2,0 on psa grupi mootor. Selle probleem on , et dpf läheb umbe. Põhjustab see, et pihusti hakkab kusema, seda saad hiljem teada, nii, et õlivardas õli kogus suureneb. See õli on tegelikult diislikütuse segu, mis seguneb õlliga. Tekib küsimus, et kas siis 92kw mootor on lahja, võrreledes 102 kw dpf-ga? Minu teada, dpf võtab üsnagi palju kw-d, enda töös hoidmiseks.
.
19:24 14.02.2023
2,0 QX.. mootor pesukoti analoog. Orienteeruv ressurss ca 400 000km. See eeldab loomulikult korrektset hooldust. Vajab korralikku õli ja kütust, siis kestab. Tahmafiltriga on tõesti probleeme.
1,8 QY.. fordi enda toodang, orienteeruv ressurss ca 250 000km. Hädadeks peamiselt delphi kütusesüsteem, märgitud ka nuka anduri jamasid, hooratta kolin, muus osas nagu iga teine diisel oma tüüpprobleemidega.
Kui kellelgi on tahtmist osta oma elu sisuliselt ära elanud vana diisel, siis andku minna- turg on neid täis, aga alati võiks müüjalt küsida, eks kas sai siiber heas korras autoga sõitmisest.
Rallisõitja Jaan
20:21 14.02.2023
huvitav, kas siis Soomes on neil kõigil uus mootor peal või kui sellel 1,8 Mondeo diislil on ressurss 250000 km?
https://www.nettiauto.com/en/ford/mondeo/13407966
https://www.nettiauto.com/en/ford/mondeo/13400084
https://www.nettiauto.com/en/ford/mondeo/13362934
.
20:51 14.02.2023
huvitav, kas autosid enam remontida pole võimalik? sa tõesti oled nii naiivne ja arvad, et auto kestab 400 000 ilma mingi näppimiseta? ainult somm ise teab, mis seal tänase päeva seisuga juba välja on vahetatud.
Rallisõitja Jaan
21:21 14.02.2023
Kas remontimine pole nagu ok ja normaalne asi või auto pidamisel ?
Kui sa ütled, et ressurss on 250k km, siis viitab see, et teha tuleb kapitaalremont, ehk tänapäev sisuliselt mootori vahetus. Aga see, et alates 200000-300000 km tuleb hakata mingeid asju vahetama, kas see on mingi probleem või?
jee.kim
21:38 14.02.2023
Tänapäeval ei remondita asju!
Kui lugeda kasutatud autode kuulutusi, siis on tegu hoopis investeeringutega- lisainvesteeringuid ei vaja; autosse investeeritud XXXX€ jne...
looder 23
23:24 14.02.2023
Punktike, miks sa ajad sellist labiilset pläma? Kas autot müüakse ainult siis kui lagunenud? Ei tohi tekkida isu uuema, suurema, väiksema, vanema auto järgi. Ostad auto eluks ajaks? Ei saa sinusuguse lauajala kandidaadi mõttemaailmast aru. Kui liisingu või garantii lõppedes autot välja ei vaheta, siis peab (omaniku)elu lõpuni hoidma ja kui müüa, siis ainult risu? Auto võibki kesta ilma igasugu näppimiseta 400000 km, kui seda hooldatakse. Hooldus ei ole näppimine. Tundub, et sul on mõttemaailm, et kui garantii lõpeb, siis lõpeb ka auto hooldamine. See võib sul olla, aga on väga palju teisi inimesi, kes hooldavad autot edasi ja tihedamini kui esindus ette näeb. Tihedam õli vahetus on kõige parem mootori eluea pikendamine.

Vahepeal müüdi Iveco veokeid. Garantii 3 aastat või 450000km. Hooldus 1x aastas või 1500000km. Küsimusele, et kuidas selline välp õigustab, tuli vastus, et kui tahad autot pidada kauem kui garantii aeg, siis ei õigusta. Muul juhul on pohhui, garantii maksab.

Miks küll nende (sõidu)autod kestavad remontideta kauem, kes vahetavad mootori õli max 10000 km tagant kui neil, kes lasevad max tehase välbaga ja "natuke" peale ka. Keskmisele eestlasele tähendab see umbes ühte lisa õli vahetust aasta või 2-e jooksul. Ja kes vaatab veel konkreetselt kilometraazi, mitte ettenähtud aega, siis sõidetakse selle õliga aastaid, enne kui õli vahetuse kilometraaz täitub. sealt tulevad need vastupidavuse vahed, isegi mootoritega, mis ei olegi nn. eriti vastupidav.
.
09:04 15.02.2023
miks sa looder oma veokad maha müüd ja ei sõida nendega näiteks kolm milli läbi?
Mahno3
09:34 15.02.2023
Kui inimese rahakott või maitse käsevad vaadata 2008 aasta autosid, siis ei ole endale mõtet illusiooni luua, et nad on vähe sõitnud. Et eelmised omanikud ostsid nad vaatamiseks ja nädalavahetusel kirikus käimiseks.

Samas vanakooli diislid on oluliselt robustsemad kui tänased. Tolle aja ootused kütusekulu, sõidudünaamika ja väljaheite osas ei sundinud insenere veel tegema otsuseid selgelt kestvuse arvelt.

Kui masina kolm põhikomponenti - mootori raudosa, jõuülekanne ja kere - on ostes enam-vähem joone peal, siis on sellist masinat võimalik regulaarse remondi ja hooldusega veel pikalt mõistlike kuludega käigus hoida. Jah, ta võib vajada pihusti või turbo vahetust, uusi kaikaid veermikku või pidurisupportit, aga need ei maksa eraldiseisvalt märkimisväärselt palju. Tähtis on leida piisavalt kompetentne töökoda, kes ei muudaks seda remonti mõttetuks liiga kõrge töö hinnaga. Selliseid kohti on, aga need ei ole need, kes ennast raadios või veebis reklaamivad. Neis ei pakuta tasuta kohvi ja nahkdiivaniga ooteruume. Või siis tuleb olla isetegija, tolle ajastu autosid on võimalik täiesti remontida veel suuresti nö põlve otsas.

Sellise auto ost muutub ebarentaabliks siis, kui ta on käest lastud ja vaja on teha kõike ja korraga. Siis on väljaminek suur.

Mul on endal võrdluseks liisingu leon, mille igakuine liisingumakse on ca 300 eur + iga 20 000 hooldus 200-250 eur ja 1999 aasta passat. Kütusekulu rahasse rehkendatuna on sama, passati remondi+hoolduse kuluks võib arvestada jämedalt 100 eur kuus. Mõni kuu ei ole midagi vaja, mõni kuu läheb 200.
Ausalt öelda on uue auto rõõm peamiselt see, et ta on sul üllatusteta tagumiku all ja sõidab. Sõiduomadused tänapäeva autol ja 20 aastat vanal saksa preemiumil on minu silmis vana preemiumi kasuks. Pehmem, sujuvam, täpsem. Uuemal on vähe paremad tuled ja tüütud juhiabid, mis ei lase talvest rõõmu tunda.

Nii et kui auto ei ole kriitiline või peres on mitu autot ja üks päevaks remonti saata pole probleem, siis kannatab väga hästi vanema autoga sõita. Kui on kriitiline, siis tuleb uuema eest lisa maksta. Või kui hing ihaldab ratastega tahvelarvutit ja diagonaal peab suurem olema kui naabril...

.
10:03 15.02.2023
Vähemalt saab Mahno asjadest aru. Väike täpsustus selles osas, et need vanakooli diislid kadusid ära commonraili tulemisega ja nendega enam nii palju miljoneid kettale ei keri. Plokk ja seal sees sisalduvad jubinad võivad ju korraliku hoolduse juures pool milli läbi veereda, aga kogu see mudru, mis plokki ümbritseb, kestab täpselt nii kaua kui kestab- sõltuvalt omanikust vähem või kauem, sõltuvalt mudru tootjatest kauem või vähem, aga üldjuhul mitte kunagi nii kaua kui see organ, mida see mudru plahvatamas-pöörlemas peab hoidma. Seega keegi ei tea ette, mis juhtub peale ostmist ja mõnepäevasest-nädalast õnnetundest auto ostmisel- hakkadki ehk peagi seda õiget töökoda otsima, kus väsinud kapotialust jätkuvalt ja jätkuvalt elus hoida püütakse. Omaniku rahakoti abil loomulikult. Mina isiklikult pole pea ühtegi autot müünud siis, kui ma temaga üdini rahul olen olnud- ikka sel põhjusel, et hakkavad ilmnema pidevad raha- ja ajakulud remondile ja tõesti ei viitsi jälle hakata töökojas aega kokku leppima ja asendusliikumisvõimalust planeerima. Kodus ka ei viitsi enam auto all ringi roomata, kuigi käelised oskused sarnaseks tööks elu jooksul omandatud. Mõned autod muidugi on läinud vahetusse ka eesmärgipäraselt- asendada mõne teisega, mis elulistele vajadustega paremini sobib.
ka
10:03 15.02.2023
Kus need fordimehed nüüd on, remondivad oma forde? Ostsin 2012 2.2 147kw mondeo labisõiduga 300tuh km. olen nüüd aasta sõitnud ja ei saa midagi kurta. Kütust võtab küll 7-8, ei tea kas sellel mootoril on see norm? kuid on automaat ja eks saab ka mitte väga ökolt sõidetud.
.
10:30 15.02.2023
aasta? aastaga võid sõita 5000 või 50 000.
R
11:07 15.02.2023
Siin tulevad läbisõidud ka mängu. Kui vähe sõidad, siis polegi mõtet uut autot osta ja kannatab vana remontida. Vähe siis 10 000 aastas.
Kui aga 20-30 000 aastas läbi uhad, siis ei jõua enam remontida. :)
535d
14:45 15.02.2023
Sõitsin kunagi 2008a 1.6d 80kw Focusega, läbisõit oli ostes 180k ja müügi ajal umbes 320 või 330k. Reaalselt mitte ühtegi probleemi ei olnud mootoriga.
to 535d
22:27 15.02.2023
Mul just 2 kolleegi pidasid samasugust Focust siis vastavalt 3 ja 4 aastat. Lagunesid mõlemad mehiselt ja üks läkski utiili just mootori tõttu, teine aidati paari tuhande eest elule ja vist käib siiani, küll uue omaniku käes.
Tuttav Fordi spets soovitas vältida 16-klapilist 1.6 diislit (66 ja 80kw), uuem 8-klapiline pidavat palju töökindlam olema.
looder 23
23:36 15.02.2023
Punktike, kus ma olen öelnud, et ma oma veoksd olen maha müünud? Kui vahetusse lähevad, siis enamasti selleks, et euro kuue teemaksud on odavamad, vahe tuleb isegi euro 5-l ja 6-l päris jumekas sisse. Muidugi kui sõidad riike, kus teemaks sõltub euro klassist l Ja ühel kliendil mingi kiiks, et autod ei tohi olla vanemad kui 10 aastat, k.a. haagised. Muul juhul ei näe põhjust. Kütusekulu kohta võivad müügimehed leelo-leelo rääkida, aga paneme 30+ tonni selga ja karjääri vahet 30km otsi triikima, kus on 5 ristmikku. Kütusekulu on sama. Pikal otsal tuleb mingi vahe, aga ei midagi erilist. Reaalselt rääkides esinduse töökoja meestega, siis uutel autodel on täpselt nagu vene ajal. Üks auto peab ja teine on king of the service. Peatse juhi endisel tööandjal võetud ühel ajal 2 uut autot. Üks sõidab hooldusest hooldusesse. Teine käib korra või 2 kuus remondis. Autol peaks nagu rattad veerema, mitte järjekordset garantii remonti oodates.

Huvitav, mahno juttu sa kiidad, et asjast aru saanud, aga kõik teised, kes sulle täpselt sama räägivad, nimetad sa lollideks. Ja nagu ka R mainis, siis tulevad läbisõidud mängu. Isegi 20-30 pealt ei tule midagi erilist remonti juurde. Nn remondikulu suureneb nn. õli vahetuse ja rehvide arvelt. olen siin foorumites korduvalt välja toonud, et omasin autot mille läbisõit oli aastas 15 tuhat, siis 5 aasta kulu oli 33 euro kuus, kõikide kulude peale v.a, kütus ja ostu ja müügihinna vahe. Nüüd enam nii odavalt ei saa, sest kõik kulud on tõusnud, alates liikluskindlustusest lõpetades rehvidega. Ma peaksin olema peast täiesti põrutada saanud, et maksta mingit liisingut mitusada eurot kuus, kui võib juhtuda, et auto seisab mõni kuu 20 päeva. Varasemalt juhtus seda pidevalt. Kui sa näed, et autol vaja midagi teha, siis saad selle tegemise ühildada hoolduse ajale. Ei pea iga asja pärast eraldi aega panema. Minul näiteks ei ole nii, et auto peab perse küljes olema. S.t. mul on võimalus visata auto remonti ja ise tööle minna. jah, tol päeval võib juhtuda, et pean hommikul ja õhtul jalutama 1,2km otsa. Ei murra tükki küljest, kui seda peab tegema võib-olla 3x aastas. Auto saab jätta/võtta töövälisel ajal. Jah, pean teavitama, et võtan auto pärast tööd, õhtul, öösel, sest muidu ajavad nad auto ööseks garaaži.

See, et sina tegid oma otsused nii nagu tegid, siis on see sinu otsus ning kui teised ei tee nii nagu sina, siis ei ole nad lollid selle pärast.
Mahno3
00:08 16.02.2023
Eks ma võtan komplimendid vastu, tänan.

Kui aus olla, siis olen ma vähemalt 10 aastat oma elust sõitnud autodega, mille väärtus ei olnud suurem kui praeguses rahas 500 eur. Aastased läbisõidud olid 20-25 000. Tee peale ei jäänud. Auto kunagi päris korras ka polnud.

Siin härrased loobivad mingeid ressursinumbreid varrukast. Millel need põhinevad? Eriti arvestades, et enamuse eestis sõitvate vanade autode läbisõit on keritud. Mina julgen öelda, et need numbrid on suuresti lambist võetud ja kõik sõltub sellest, kas ja kuidas autot hooldatud on ja kas temaga on sõidetud lühikesi otsi linnas või pikki maanteel.
.
06:34 16.02.2023
tuleme tagsi minu esimese postituse juurde.
"sa vaatad 300 000 sõitnud autosid ja tahad veel miskit töökindlat ja vastupidavat?"
just seda ma püüangi lollidele selgeks teha, et selles vanuses pole enam mingit töökindluse ja vastupidavuse garantiid, saad selle mis saad. aga kõik kukkusid kirema, et diisel peab ülihästi vastu, osta, kalla ja talla.
jah, kuulutusi vaadates nii soomes kui saksas on neid 3-400 000 sõitnud autosid piisavalt, järelikult mootor veel töötab, aga justnimelt seda töökindlust ja vastupidavust, mida lollid ostjad otsivad, neilt mootoritelt tihtipeale enam ei leiagi. võiks natukenegi oma peakolu tööle panna ja mõelda, miks sellise läbisõiduga autosid nii palju müügil on- võiks ju mõnuga edasi lasta 800 000 peale. ega omanik loll ole, et enda rahakotti pideva remondiga auke hakkab tekitama. ostsin ka kunagi ühe riista, mille õlikulu oli juba nii piisavalt suur, et hakkas ülevaatusel heitgaase mõjutama. pilt oli selge- selle auto edasine pidamine tähendab suuremat remondikulu ja lihtsam on maha müüa. aasta siiski sõitsin. loomulikult eelmine omanik ei kurtnud auto üle- mootor töötas ja ülevaatused sai läbitud, aga reaalsus kippus vähe teiseks. teine liikur oli ka ostes õlisööja, sai remont tehtud ja paar aastat muretult kärutatud, siis hakkas kett painama. milleks end jälle remondiga vaevata ja läks kiirmüügihinnaga turgu. ärikas vaatas ise, kuidas uue ohvri leiab.
Priboor
15:54 04.01.2025
Väga õige.Näide elust enesest.Ostsin Focuse 1.8-66kw TDI 2003a.Maksin 500-eurot.Kaasa sain suverehvid valuvelgedel.ülevaatus ka just tehtud.Sõitsin täpselt aasta, peale kütuse ei pannud autosse mitte ühte senti.Talvel käivitus laksust,Soojaks läks väga hästi.Müüsin maha 800-eest.Vot makske oma liisinguid ja kaskosid.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte