Porsche

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Porsche = porsche

Rein
23:03 03.06.2004
Küsimus nimelt see pärast selline, et silmanurgast ikka kiigatud pealiskaudselt selle margi poole, aga kunagi juhtus üks inimene kõrvalt ütlema, et sellest pole mõtet unistada, kuna see (oioi kui kahju et mudelit ei mäleta) on sisuliselt Scirocco, ainult et tagaveoline. Kas siis on tõesti nii, et osasid Porschesid peetakse tõelisteks, ja teisi naljanumbriteks.
.
11:57 04.06.2004
Ilmselt peeti siis silmas 924-ja.
Sciroccost peaks asi küll väga kaugel olema. Kui 924 on Porsche poolt välja töötatud (kasutades võimalikult palju volksu osi), siis Scirocco ikka VW omalooming.
Sõidurõõmu peaks Porsche oluliselt rohkem pakkuma.
Ja tegu pole mitte naljanumbriga, vaid odavama hinnaklassi mudeliga. Seda selleks, et ka kõhnema rahakotiga kodanikud saaksid endale selliseid autosid lubada.
Rein
10:07 07.06.2004
Ilmselt vist jah 924 ja sellise suure taga klaasiga .
xxxx
10:22 07.06.2004
suure tagaklaasiga on nad enamvähem kõik
porsche on siiski sportauto scriocco heal juhul sportlik sisu võib sama olla, kuid muu värk on siiski porsche välja töötatud ja vaevalt seda mingi scrioccoga võrrelda saab
w924v
14:26 19.07.2004
Porsche 924 tehti selleks et oleks hea kulgeda ja et vaesemad vennad saaks klubisse
issi
14:55 19.07.2004
porsche kasuks räägib üks imekspandav fakt, et kui oma autot hästi hooldada ja mitte ära hoorata, siis vastupidiselt teistele markidele hoiab see auto üli hästi hinda! kõige hullem on, et migist aastast ja haruldlastest eksemplaridest enamik veel kasvatab oma väärtust

ainus asi miks vähesed siinmail tõsiselt fännavad, on suht kesine talvesuutlikkus ja kohutavalt ****d teed. saksas ja näiteks isegi rootsis on porsche väga hinnatud mark ning omanikud kohtavalt margitruud!

kui oled mõelnud osta, mine eesti porsche klubisse ja küsi nõu. räägitakse sulle kõigest ja antakse soovitusi.
..
08:13 21.07.2004
suht kesine talvesuutlikus, ega nüüd kehvem küll ei ole kui mingil 300bmw
tarmo
00:59 25.07.2004
@issi
õige tekst ... Kuigi Porsche Klubisse on raske minna ja nõu küsida . Parem valik oleks minna Porsche Keskusesse , James Herne juurde . tema on üks Porsche Klubi algatajatest ja teab päris palju .
NB. Porschel on väga palju fakte mis on ülihead . Porschel on see eelis et tal on kogu komplekt hea . teistel headel automarkidel on mõni hea näitaja või ainult üks . Porschel on pea igas katekoorias hea nimi . neid ei jõua kokku lugedagi .
näit.
80-nendatel tehti auto rooste test . Porsche 944 ja 924 vallutasid kaksikvõidu ülisuure edumaaga , nende näitaja oli 0,007 ja 0,012 (vastavalt 944 ja 924 ) . kolmandal kohal oleval autol oli näitaja ca. 3,50 .
Vat see on vahe
..
12:37 26.07.2004
Õige. Porsche kui pauku pole saanud siis ei roosteta
pets
12:48 26.07.2004
924 ja 944 on naljanumbrid. odavad massidele tehtud porsched.
tõeline porsche on 911 ja mõned muud haruldasemad numbrid.
kui võrdled hindu saad ka ise sellest aru.
924 ja 944 on tõesti sellised isendid, kuhu läheb peale palju VW varuosi.
to pets
09:31 27.07.2004
sa räägid nagu sull oleks endal 911 ja oled ka omand kunagi 924 ja 944. Kui nii tegija oled siis ütle mis on miinused ja plussid
unknown
09:54 27.07.2004
911 on nn. õige porsche ja sellepärast ka siiani tootmises
924/944 on massidele mõeldud ja fännid ei tunnista seda... täpselt nagu mersu 190 on kutsikas ja ei loeta mersuks ... nii on ka kõigil teistel markidel autosid mida ei loeta õigeks masinaks! pealegi 924/944 on golfi ja muude vw varuosadega ning paljud on ka näiteks audi mootoriga
911 seevastu pole mina näinud audi mootoriga varianti ja vw varuosadega nad ei tohiks ka olla
Rein
13:29 27.07.2004
Siiski ikkagi on nii, et 911 on kõige tõelisem, (haruldused kõrvale jätta) ja teised tiksuvad kriburadapidi järgi.
Leo
15:42 27.07.2004
Ei tahaks kuidagi eelkõnelejatega nõustuda.

944-l (vähemalt alates 85.a.) on vw-ga ikka väga vähe pistmist :)
944S/S2 ja turbo veelgi tigedamad pillid.

ja miks pole poole sõnagagi mainitud vingeid mudeleid nagu 928 ja 968 ? vaadake palju need autod uuena maksid ja palju nad praegu maksavad ja siis tulge standard 911 taevani kiitma.
VVV
08:09 04.08.2004
Ka 924 ja 944 uuemad väljlasked (või muutusid siis indeksid) olid täielikult Porche oma toodang. Alguseotsa väljalasked olid poolenisti VW-id.
Raceboy
13:47 07.08.2004
närvi ajab, kui mingid diletandid, kellel pole raha, ja teadmisi, ega kunagi Porschet olnud, hauguvad, milline Porsche on Porsche ja milline mitte. IGA auto, mis Zuffenhausenist tuleb, ON Porsche!!! Mul on endal 3 Porschet: 931, 924 ja 911, igal yhel on oma iseloom, ja nad on kõik tõelised Porsched, suunitlused on ainult erinevad. Porsche 911 pole mõtet võrrelda mitte yhegi teise automudeliga maailmas, sest mitte ainult mudelina pole tal vastast, vaid isegi ükski automark tervikuna ei oma sellist legendaarsust kui 911. 924/944/968/928 seeria on kõik saavutanud maailma parima juhitavusega auto tiitlid, Porsche ei peagi tegema yhesuguseid mudeleid, igal on oma funktsioon. Kas Boxster pole ka Porsche sellepärast, et ta on kõige odavam?? Ah?
nii et pange oma suud kinni, kadeduseussist näritud ****d.
Leo
19:01 08.08.2004
seekord eelkõnelejaga igati nõus :)

jõudu kõikidele porsche omanikele, annaks jumal, et see nähtus eestis jõuliselt areneks.
?????????
15:53 09.08.2004
Kle raceboy, sa oled ikka üks eriline frukt küll. Ilmselt on need 3 Porchet mingid mäda hunnikud, et sa selline närvihaige oled. Tõeline margi fanaatik ja oma veendumuste austaja küll sellist sõnavara ei kasuta.
kysimärgile
17:04 09.08.2004
kle porsche peab mädale ehk roostele vist yldse kõige paremini vastu, nii et ära tuututa :)

yleyldse tuleks vist ligipääsu foorumisse piirata porsche-omanike ja tõsiste huvilistega, nii jäävad kibestunud vennad eemale asjast ilusasti.
reikin
17:17 09.08.2004
huvitav mis asi see 924 või 944siis on? mosse ve. täitsa haige jutt.
õige pemari pidi ka r6-est alles hakkama. kasvaks äkki suureks.
:)
10:35 10.08.2004
Midagi teha pole, ilmselt on porsche omanikud ikka veel hullemad rullnokad, kui veel üldse olla saab, laske jah oma teema lukkupanna, siis ei häiri te oma väljendusrikka ja meeldiva sõnavaraga teisi inimesi.
..
12:40 10.08.2004
Miks peaks ültse vaidlema kas Porsche on ikka Porsche ja milline se kõige õigem on. Kui passis on Porsche, järelikult ta ka siis on, kui on VW, siis järelikult ei ole. Koostööd ju on teisedki autotootjad teind.
Samuti ei ole mõtet vaielda teemal kas on just see kõikse parem.
Asi ju rohkem maitses, niipalju kui on inimesi on ka erinevaid maitsed. Vahel lihtsal langevad eelistused kokku.
Rein
13:08 10.08.2004
Ma pean Väga vabandama, et ma oma küsimusega olen ÕIGE Porschemehe tundeid riivanud, (närvi ajab, kui mingid diletandid, kellel pole raha, ja teadmisi, ega kunagi Porschet olnud, hauguvad, milline Porsche on Porsche ja milline mitte)(nii et pange oma suud kinni, kadeduseussist näritud ****d).Aga küsimus oligi, sellest tulenev, kuna ma pole kunagi Porschet omanud. Kui Porshedega sõidavad sellised inimesed, nagu Raceboy, siis ei teki mul küll erilist vaimustust sinna seltskonda sattuda, ja kui ma näen nüüd tänaval sõitmas mõnda Porshet, siis on mul päris korralik ettekujutus olemas, millises maailmas elab sellise auto juht-omanik. Igatahes tänud vastamiste eest .
928
13:09 10.08.2004
olen täielik 928 /928GTS:) fänn..
Kuigi ei oma oleks plaanis osta teiseks autoks,kuid ennem peab natuke krõbisevat üle olema..
Kui keegi teaks, kust oleks hea kvaliteediga pilte 928/928GTS-st seest ja väljast. Oleks hea kiigata..

Andke minna..

.
15:52 10.08.2004
To Rein:
Üksikute erandjuhtude põhjal veel nii suuri üldistusi teha ei tasuks.
..
12:58 11.08.2004
to Rein. Tundus esialgu et sind huvitab miks on üks Porsche parem kui teine. Kui sul ei ole endal Porschet veel oldki siis ei sa sa midagi ette kujutada. Ma ei väida et rullnokkasid ei leidu Porsche roolis, erandeid ju on. Mina oman Porschet sõidumõnu töttu ja loomulikult ma ei hakka vastu väitma et natuke silmailu jaoks ka. Kuid kui sulle tundub et seltskond on nõme... mis siis ikka, osta omale Bmw ja ole seltskonnaga rahul:)
Huvitav
13:19 11.08.2004
tundub, et Porsche fännamine/omamine langetab oluliselt kirjaoskust!
VVV
16:47 11.08.2004
Kui olete tõelised Porsche fännid ja -omanikud nagu te väidate, siis peaksite ka kursis olema millest jutt käis mõnedes kommentaarides, kus räägitakse ka VW-ist. Kui ei, siis areneksite ehk ise, enne kui kedagi sõimama tulete!
Raceboy
13:40 08.11.2004
see minu veidi krõbe reaktsioon ei pruugi veel näidata minu rullnokastumist:P Kuigi jah, tihtipeale on need omaarust korralikud just kõige suuremad rullnokad liikluses. Ja eelkõnelejaga olen selles suhtes küll nõus, et enne kui inimesed, kes mitte midagi teatud VW/Audi juppide kasutusest mõnede Porschede peal ei tea, peaksid siiski enne mõned asjad endale selgeks tegema, mitte kõiketeadja maneeriga kõnelema, Audi mootoritest jms.
Enamasti ongi kõige suuremad kritiseerijad need, kellel pole asjaga kunagi tegemist olnud.
Rein
21:57 20.11.2004
No kuram, ma ka pole süüdi, kui üks Porschega sõitev inimene ütles, et sellel mudelil on sama mootor, mis Bens. VW LT-l, aga natuke äkilisem. Ilmselt oli see 924 mudel. Kuna mul on olemas töö, on siklid, on erinevat spordivarustust, siis mõtlesin, et veel ülejääva aja võiks sisustada mõne ära väsinud spordika ellu ajamisele, et mingi tunne saada sellelt masinalt. Põrnikat ei kaku ka taastama. Olen tsekanud saksas ilmuvaid margikohaseid ajakirju, ja sealt see mõte tuligi. Aga noh, nukraks võttis see, et kohe tuli laviin mõnitamist, mitte sõbralikke suunamisi, seletusi.
..
11:26 21.11.2004
To Rein:
Väga asjalikke ja sõbralikke suunamisi ning seletusi siit tõenäoliselt ei saa. Pöördu klubisse ja küsi sealt. Idee on iseenesest hea. Aga väsinud Porsche (pean silmas just 924/944) elluajamisega ära hakka vaeva nägema. Aega ja vaeva kulub liiga palju. Osta kohe pigem korralikum.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte