Mitsubishi

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

space wagon 2,0

Rauno99
23:12 28.01.2005
olen kuulnud igasuguseid arvamusi selle auto kohta.Mida arvate kas osta.Palun vastake.Ootan soovitusi ette tänades.
Sandr
23:53 28.01.2005
muidugi osta.Räägitakse,et hea auto
pups
11:54 29.01.2005
Vaata kõigepealt auto24-s asuvad kommentaarid üle(kasuta otsingut), kui tekivad küsimused, siis anna teada. Oma käe alt läbi käinud nii vanema kerega Space Wagone kui uuema, nii bensukaid kui diisleid. Konkreetsetele küsimustele valmis vastama hea meelega;)
Rauno99
19:52 29.01.2005
kuidas see auto on tee peal kas ta ka ujub tee peal.Kas ta on auklikule teele väga tundlik(vedrustus).Kas esisild on vastupidav(rooliotsad,šarniirid).Kas talvel sai ka auto seest soojaks või jäi külje aknad jäässe.Mul endal on praegu Galant ja olen väga rahul,aga talveperioodil jäävad aknad uduseks ja jäässe ühesõnaga puudulik soojendus.Mis oli sinu autol(92-95a)mudelil nõrgad kohad.Kuigi on niisugused lihtsad küsimused aga ma loodan et vastad ja jagad oma kogemusi.Ette tänades Rauno99.
Madi
22:05 29.01.2005
Eks see rohkem õnne asi ole, kui ostad kasutatd auto.Praegu on valik suurem,kui mina ostsin 1,5 aastat tagasi.Siiski liigub neid Eestis võrdlemisi vähe.Tasub vaadata neid mis on Saksast toodud.Siin meie auiklikel teedel hoolimatult sõites arvan,et lagunevad rohkem.
Ise ostsin Valga autoaiast Space wagoni 92a 1,8 bensuka.Olen autoga täiesti rahul.Kui on õiged rehvid ,siis seisab ikka hästi teel,ei uju midagi.Auklikul teel sõidan vastava kiirusega ja ei ole kihutanud,sellepärast ei oska öelda ,mis juhtub vedrustusega.See auto ongi mõeldud rahulikumalt kulgemiseks,käike tuleb väikse viitega lülitada.Salong läheb ka ikka soojaks,küljeaknad ei ole jäässe läinud.Sellele autole on väga raske kummist (äärega) jalamatte leida.Enne ei saandki midagi sobitada,kui lõhkusin selle jalatoe välja seest.Muidu on hea mahukas,parajalt kõrge,hea sisse istuda.Annab kerge vaevaga 7kohaliseks teha tagumised istmed üles tõmmates.Läbivus ka suht normaalne lumes.
Rauno99
22:31 29.01.2005
TÄNAN.KUI ON VEEL KOMMENTAARE SIIS SEDA KERGEM ON OTSUSTADA.JA KINDLAM AUTO ÜLE VAADATA ENNE OSTU.KÕIK KOGEMUSED ON TERE TULNUD.
pups
23:58 30.01.2005
Kõige parema pildi Mitsu olukorrast annab tema käigukast. 200-250 t.km sõitnud autol peaksid käigud lülituma väga täpselt ja käigukast ei tohi kiirendamisel/aeglustamisel mingit häält teha.
Talvel külmaga on auto soe ja soojeneb ka kiiresti, aga küljeaknaid on raske tõesti puhtaina hoida (eriti kui rahvast sees rohkem-kõikide universaalautode viga).
Esisild on suhteliselt õrn (sõita tuleb mõistlikult), aga Mitsu rooliotsad sobivad kõik omavahel (Galant, Space-mudelid, nii uued kui vanad 83-98.a.)-seepärast on ka odavad (rooliots näiteks 125.-)
200-250 t.km sõitnud autol on rool veel kulumata (kare muster alles, mitte sile!), pedaalid kulumata.
Kerel kõige nõrgem koht tagumine poritiiva äär. Roostetavad läbi ka numbrituled (tüüpviga).
Mootori pöörded ei tohi kõikuda (tühikäigumootor), korras Mitsu mootor kiirendab väga hästi ka koormaga ja isegi 1,8-ne (1,8 mootoril on üks hammasrihm, 2,0 kaks rihma-teine tasakaalustusvõlli oma). Korras mootori puhul kütusekulu olnud 7,5-9,5 vahel. Ei soovita diiselmootoriga Mitsut!
Mittekorras aju puhul käivitusprobleemid ja ebaühtlane mootori töö. Esialgu peaks infot jaguma, eks küsi juurde:)
P.S.Kui 7 kohta ei vaja, soovitaks pigem Space Runnerit.
Rauno99
08:38 31.01.2005
to:pups
mul enesel on automaadiga galant.Kuna space wagon on manuaal,oskad öelda kas sidur on tugev ja vastu pidav.Kaua kestab ja kas siduri tross purunemis kindel.kuidas sul vastu pidas.On midagi mis ma peaksin rohkem jälgima siduri poole pealt.Kas ka summuti jooks on vastu pidav.ette tänades Rauno99.
pups
21:13 31.01.2005
Sidur on ilma trossita, süsteemis tuleks aeg-ajalt (30 t.km järel nagu ka pidurivedelikku, sama DOT3 v.4) vedelikku vahetada. Käigukasti tugevat kulumist näitab ka kahin, kui siduri lahti päästad (esimese veovõlli laager läbi). Summuti on tugev ja ka kinnitused, sest on ka 4-veolisi mudeleid, mis peavad üsna karmides tingimustes vastu pidama (Space Wagon tagasild on ehitatud poolraamile nagu mõnel maasturil). Kui on Eestis kauem sõitnud auto, tuleks katalüsaator üle vaadata-meie halb kütus on selle ilmselt lihtsalt läbi "põletanud".
Raul
23:27 02.02.2005
Küsin ka mitsu kohta üht-teist.Kuidas peab 4 vedu vastu ja kas on ka lukustatavad diffrid?Plaanis selline soetada aga ei saa kuskilt inffi.
Rauno99
21:08 05.02.2005
ma ostsin ära space wagoni.Paistab väga hea olema.Mootor hea ja väga hea kiirendus ning teel püsivus.Kas sa tead mis õli käib roolivõimendajas?Auto on ühesõnaga väga hea.Aitäh inffi eest mis ma sult sain ja see oli mulle palju abiks kui käisin ostmas.
pups
21:29 05.02.2005
Roolivõimendis on tavaline automaatkastiõli DEXRON või DEXRON II. Muide, tehases ei ole ette nähtud roolivõimu õli korrapärast vahetust-ainult lisada vastavalt vajadusele. Suure vedeliku lekke puhul tuleb remontida roolivõimendi süsteem. Kas muud vedelike vahetusvälbad on teada? Hoolduste intervallid?
P.S.Kust auto said, kas platsilt, eraisiku käest või mujalt?
Rauno99
19:32 07.02.2005
ostsin Tartust Edu Autoaed platsilt.Praegu väga korralik ja olen rahul.Roolivõim on ainus mis muret teeb.Kusagilt laseb õli läbi .Ei tea veel kust.Auto on läbi sõitnud 175500km.Ma arvan et ei ole palju.Käigukasti õli vist on vahetamata.Autosse panin õli BP VISCO 3000.Arvan et hea.Mis õli soovitad käigukasti,palun vasta.Kas ka BP.Toodud on see auto saksamaalt 26 jaanuar.Kere ilus ja seest ka,ülevaatuselt läks kohe läbi.Kas soovitad tasakaalustusvõlli rihma soovitad ka vahetada koos mootori rihmaga.Üks suunatule klaas on nurgast katki väheke.Kataloogis pole seda.Kust saada,kui tead siis anna palun teada(juhipoolne)1995a lõpp-1999a.mudel,101KW,2,0.Kui tõesti võimalik siis vasta .Jään ootama head nõu.
Rauno99
19:47 07.02.2005
To Pups !
Kui tahad seda autot näha,siis saada oma maili aadress mulle ja ma saadan sulle sellest autost pilte.
pups
21:30 07.02.2005
Käigukastis käib tavaline käigukastiõli 75W90 (natuke alla 2 liitri), vahetusvälp 75 t.km või 5 aastat (kumb enne täis saab). Rihmad vaheta kindlasti mõlemad ära, rullik vaata ise, kui ise oled vahetaja-jäta vana, kui töökoda vahetab-tuleb panna uus, muidu rihma garantii ei kehti. Tavaliselt peavad vanad originaalid kauem vastu, kui B-varuosa uued. Rihma vahetusvälp on 90 t.km või 6 aastat. Suunatulele esialgu läbipaistvat teipi peale, et vett sisse ei läheks ja otsima sobivas hinnaklassis suunatuld. Omale olen siiamaani kõik detailid saanud romulatest, kui tahad uut, siis sellele mudelile on kindlasti ka poodidest kõike saada. Esituled ja iluvõre erineb 1995-, aga suunatuled on samad 1992-1998.
P.S. Kas see auto siin Netis ülal ei olnud?
Rauno99
09:13 08.02.2005
oli küll.Ma saadaks sulle aga kuulutus ei ole enam aktiivne.KUi sul on maili aadress siis vist saan.Tuled on ka minu autol teistsugused kui 1992-1995a mudelitel.Nii olen seda ma vähemalt vaadanud.Seda autot ei ole enam üleval netis A24-s.Auto on salvestatud minu arvutisse.Emailile ma saaksin saata .
Rauno99
09:18 08.02.2005
ma proovisi,aga ei tea kas on aktiivne.
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=caac414f4f7164fea
538e5cd9bfbc00a

kui ei näe siis anna teada.
pups
22:28 08.02.2005
Nägin küll, aitüma, tõesti kenake-see värv sobib eriti Wagonile! Kõrvalistme all on laekake-sealt võib teinekord midagi huvitavat leida;). Jahutusvedelikku vahetatakse Mitsul 60 t.km v. 4.a. järel. Bensufilter 45 t.km v. 3.a. järel, õhufilter 30 t.km v.2.a.järel. Õnnelikku veeremist!
P.S.Kui oma autol lekiks roolivõim, ei hakkaks parandama, vaid rihm maha ja süsteem õlist kuivaks (voolikud lahti ja rooliga edasi-tagasi kuni süsteem tühi on, mahutab u.1 liitrit). Space Wagoni rool on suhteliselt "vedel" keskasendis, talvel eriti on mugavam sõita ilma roolivõimuta. "Kahjuks" praegusel autol kõik töötab ja ei taha ka töötavat asja lammutama hakata:))
sepab
18:10 09.02.2005
kas space wagonile gallandi kärukonks sobib või ei sobi?oleks wagonile vaja aasta 1995
Rauno99
11:43 10.02.2005
ma arvan et ei sobi,kuna galanil on tagavararatas sees aga space wagonil on väljas põhja all.Sellest järeldan et ei sobi.Kondsuldeeru ka targematega võibolla on mingi võimalus.Kõik oleneb kinnitustest.
KureMargus
11:25 19.04.2013
Miks diiselmootoriga mitsut ei soovita?
sitrus*
15:30 19.04.2013
Ikka soovitab.Kõige paremad diislid olid mitsul vanakooli 1,8 55kw.Uuem 2.0 ja 66kw ei ole enam see.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte