ON muugis 2001 aasta,aga lugedes siin Foorumis K.Kotka artikklit,siis jääb mulje,et alfad on meil köik ribadeks söidetud ja remont oi kui kallis.On see ikka nii.Kuidas see selespeedi töökindlus on Alfa enda kvaliteedi taustal.
mul on 4 aastat vana 156 selespeed ja üsna vähe sõitnud.
Kohe alguses oli palju jama selle kastiga, vajas tihti programmeerimist, aga nüüd pole enam midagi olnud.
Kuni viimase nädala jooksul on mingi krõks tekkinud sisse kolmanda käigu lülitusel, mis pidavat ka olema programmeerimisega lahendatav.
Muu auto on väga töökindel, va. veermik, mis kulub üsna ruttu.
Selespeedi soovitan igal juhul, sest see annab autole huvitava iseloomu, peale selle, et on mugav. Käiguvahetused on küll üsna aeglased, aga see ongi põnev teinekord.
Unikaalne kast igatahes.
Ja remont on ikka kallis, ikkagi auto ju, mitte elektripliit :)
Minul oli au u 2 aastat vanal autol mingi käigukasti jupp ära vahetada, ei olnud just kõige odavam lõbu. Ei oska öelda, kuidas teistel Selespeedidel läinud on ehk siis kuidas kestnud on. A muidu on ikka ainult sõidumõnu :)
kui lugeda kod Kotka poolt kirjeldatut põhjalikult leiad, et seal on toonitatud kehvalt hooldatud autot (ehk siis kõige kehvem versioon)
tegelikkus on kahjuks selline, et meie päälinna lehmaradadel ei saa rääkida kestvast veermikust, kuna kõik autod on konstrueeritud sõitmaks teedel (v.a. tõsised maasturid).
sõidan 2001 a sportwagoniga, selespeed... algusest peale...
loen ja imestan siin foorumis, mis ja kuidas kellel laguneb...
ma ei tea kas mul on lihtsalt vedanud selle eksemplariga, või olen ma fanaatiline pime, aga mingit hullu lappimist nagu ma küll ei tähelda... kuna sportpakett on ka peal ja vedrustus suht jäik siis olen omale selgeks teinud, et on täiesti normaalne kui mõni jupp hakkab piuksuma ja tahab rutem kui vaja välja vahetamist meie teedel...
mis puudutab mootorit, käigukasti jms on asi väga superb... selespeed on igati tore leiutis millega saab ka mürgeldada kui vaja, kui punase piiril pressida viskab käike ka suht kiirelt sisse... kui pole harjunud ja ei tunne selespeedi võib algul jääda mulje kui üsna uimasest asjast, aga ei... igaljuhul pole selespeedi ja mootori koha pealt mitte ainsatki etteheidet, vastupidi- parim osa asjast... kui vaja 24h rokkida tänaval siis muidugi manual...
väike plaan on raske südamega ka sama auto müüki paisata lähiajal...
4 aastat selles autos on mõjunud sedavõrd hästi, et otsustasin teise samasuguse soetada, noh väikse faceliftiga... tuleb vist üks viimaseid liini pealt... kahega korraga on suht raske sõita :)
kui huvi siis jagan inffi...
Mul olen endine 147 omanik ja olen selespeedi garantii korras 2 korda vahetanud. Müüsin kabuhirmus auto maha, et jumalaeest seda oma kulu ja kirjadega tegema ei peaks hakkama.
Spetsialist kes neid vahetas, ütles et neid on juba tehasest vigasena tulnud.
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.