Citroen

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

citroen berlingo 1.9d

uus kasutaja
00:26 08.08.2005
Mis võiks olla kütusekulu maanteel,kui ka linnas? Milline diislipaaki maht on? Millised probleemid võiks olla autol 1996
ehitusaastast?
Ette tänades.
mairo
21:35 12.10.2005
60L mina isiklikult üle 7l-100-le pole saanud 3/4 linnas ja alla 3000 pöörde minutis (kuhu mul kiiret on ,jalgu pole kellegile jäänud)
eestlane
15:43 09.03.2006
hea mees kui sul seda autot veel ei ole siis oled õnneseen.Sellest Berlingost tuleks heaga eemale hoida ,eriti veel kui ta 1996 aasta oma on.Küsid vigasid -minu jaoks terve se auto on üks suur viga.Mul olnud üle 15-auto see saast kõige hullem.
olin loll
12:44 11.02.2007
See ongi õige jutt hullemat okset ei olegi olemas see on üleni PLASTSMASS
AUTO
Ändy
14:06 11.02.2007
Eelmised kommijad on ehk veidi üleüpingutanud,sest ilmselt ei pea nad autoks sõidukit mis ei ole BMW,LEXUS,AUDI või mida iganes.Kui mu rahakott ei hakka kallima auto peale,siis tuleb odavam võtta.Kõik oleneb siiski konkreetsest isendist,kuidas seda hooldatud on jne.
Berlingo
14:26 12.02.2007
meil on peres citroen berlingo 1,9 HD va 2006 ja siiani oleme me temaga väga rahul kütusekulu on linnas 6,7 maanteel 4,7 ja külma ilmaga käivitus probleeme pole tal ka olnud selle raha eest on täiesti hea auto ,aga loomulikult oleneb ikka palju ka rooli ja istme vahel olevast tihendist kui see on ikka ajudeta ja lohakas ja kaastundetu siis ei kõlba talle varsti ka BMW MERSU JA Lex
olin loll
12:22 18.02.2007
ex hoidmine ja korrashoid on pikaealisuse alus .Kuid minule sattus täiesti
PRAAK UUS AUTO. Pärast 1000.km. vahetati 3x sarniire.Üritan ka auke vältida seega vaatan ikka kuhu sõidan.Ja gaasi vajutan ka varba otsaga,
pole isegi kruusateele vee jõudnud (pudiseb päris laiali).pöördeid üle 2000
pole lasknud.
Sõber ütles ,et liiga hoiad sellepärast lagunebgi.
LUGEDES Foorumeid väga väga palju pettunuid.
saab sõita küll kui psa nööriga tagavaraks järgi
EDASIMÜÜJATELE TULUS ÄRI REMONDI -MEESTELE PIKKTÖÖPÕLD
olin loll
12:22 18.02.2007
ex hoidmine ja korrashoid on pikaealisuse alus .Kuid minule sattus täiesti
PRAAK UUS AUTO. Pärast 1000.km. vahetati 3x sarniire.Üritan ka auke vältida seega vaatan ikka kuhu sõidan.Ja gaasi vajutan ka varba otsaga,
pole isegi kruusateele vee jõudnud (pudiseb päris laiali).pöördeid üle 2000
pole lasknud.
Sõber ütles ,et liiga hoiad sellepärast lagunebgi.
LUGEDES Foorumeid väga väga palju pettunuid.
saab sõita küll kui psa nööriga tagavaraks järgi
EDASIMÜÜJATELE TULUS ÄRI REMONDI -MEESTELE PIKKTÖÖPÕLD
Külamees
17:29 22.02.2007
Mootor on maanteele lahja aga külavahel ja linnavahel sõitmiseks tipp topp auto. (1,9D)
Lahti lükkamata teedel annab väikese džiibi mõõdu juba. Kütet võtab samuti vähe, maanteel midagi 5,5 ja linnas 6-7. Mõnus sõita kui kütusenäidik alles peale 100km sõitu allapoole liigub.

Tööautoks igati praktiline ja mõnus aga pereautoks ei soovita. Ajab asja ära küll aga mootori võimu on liiga vähe.

Ei tea kus need eelmised kommenteerijad sõidavad, et auto laiali pudiseb. Endal 2002 aasta auto ja korra on pukse vahetatud ees. Sõitmist on umbes 50%auklikul külavaheteel ja 30% maanteel ja 20% linnas.
Kui õigel ajal hoolduses käia ja vigu ennetada ei lagune seal midagi.
r e n X x
17:53 22.02.2007
Kasutan sellist pilli ise ka.Auto on aastast 06 kevad,sõitnud alla 60tuhhi,esisillas vahetatud rooliots,eriti veel ei kolise ka midagi,mootor 0n 1,9d ja linnaliiklusega kaasas püsida on ikka suht võimatu kui koorem ka peal mis lubatust poole kergem.Linnasõidul võtab kütet talvel 8-9,suvel7-8.Linnast väljas 110-ga sõites umbes sama palju.Talvel see kuut soojax ei lähe,toppisin eest kõik avad kinni mis võixid radikajuurde õhku lasta nüüd on enam vähem.Kui tühjalt sõita siis libedaga läheb väga kergesti külg ette ja see olukord on suht kontrollimatu selle autoga.Aga muidu on hea juhitavusega ja seisab teepeal küll.Kui kuskil väikelinnas ukerdada siis kõlbab küll.Endale sellist ei ostax.
safri
18:09 22.02.2007
Paras pann.45000 läbisõitu ja vahetatud roolivõimu pump,rooliotsad ja veel hulk pisemaid asju mida peast ei mäleta.Maanteel jah öko kui 90 sõita.Linnas 7-8l sajale.Kääksub ja piiksub kogu aeg.Kannatab sõita ainult siledal teel.Käima läheb küll hästi isegi suurte külmadega.Endale küll ei ostaks.Tasuks proovida opelit või mingit muud marki.
Peucild
18:35 22.02.2007
Kolm korda zarniire vahetada???? Mis sinna siis pandi.Sõidan juba 50 tuhhi samadega,nädal tagasi ülevaatusel ja kõik OK.Jah kui selline eksimus teha et ralliautoks Partner/Berlingo osta siis poleks ka ise rahul.Külge ette pole saanud pigem läheb kummuli.Ju siis tegin hea rehvivaliku.Sõidan ise pidevalt pikki otsi(360 km.)ja Soome trassidel suvel ka 120km/h aga kulu pole yle 8 saanud.Kuigi jah mootori pöörded on siis 3000 kandis.Pisut paljuvõitu.Sooja mootoriga on soojenduskraan poole peal muidu läheb liiga palavaks.Koha peal tühikäigul on viga jah et soojaks ei lähe aga peale esimest kilomeetrit on kõik OK.Arvan et see ongi dislade viga.Prantsuse autod ei taha nõukogudelikku lähenemist ja kui rahul pole vaheta välja ja ära virise.Kohtume siis teiste markide foorumites hiljem samade teemadega.
r e n X x
20:21 22.02.2007
to Peucild (registreerimata)18:35 täna

Sooja mootoriga ongi kraan poolepeal,aga katsu sa see mootor -15 kraadise pakasega soojax saada,ise jõuan enne tööle kui temp 90kraadi on(ühest tallinna otsast teise).
Aga jah,käima läx ka -26kraadiga kohe laxust.
olin loll
20:53 22.02.2007
esinus küsib esi sarniiri eest 3,5kilo ,kusjuures pooled eri hinnaga.Leidsin
poest 1,2kilo õõtsaga üksosa.küsin,et kas ükskord kasutatav,vastab,et esindusedgi VÕTAVAD SIIT..............Mul oli hdi tangitud ainult DIO tanklast.esimene kord jättis teepeale 20000km süttis mootori tuli.vahepeal
kadus ära,siis seisin päevas mitu korda esinduses ei leitudgi viga üles.Körgsurvepumba rõhurgulaator (PESTUD KÜTUS MIS IGANES.kriipimise
tugevad jüljed uus jupp 10000+diagnostika pump ise80000(catwees).Olen
hoidja tüüp, taga luuk esimene aasta juba roostetama.Olen küsitlenud
õnnelikke omanikke USKUGE NEID ON VÄHE
olin loll
21:32 22.02.2007
Ei ole halba ilma heata igaljuhul hdi ei ole meie kütusega veel.....Elektrooniliselt juhitav kütuse kogus pihustile,kui siis ainult tavaline
diisel,sellega saab keegi veel sind aidata.mõnel võib ju veermiku vastupidamusega ka vedada .EXS SUURELT ON SEE ÕNNELOOS.
Sain ,siis UUE auto rõõmu teada ja kogeda.KÕIK ei saagi kõigile meeldida.Nüüd vaatan sellest margist küll mööda ja maha teen nii palju kui võimalik KÕVA KVALITEEDI LANGUS toimub ju kõikjal meie ümber.
peucild
08:12 23.02.2007
Arusaamatul põhjusel teatati mulle et sellise nimega kasutaja nagu peucal on keegi teine kui mina siis kasutasin uut nime peucild.Kuna tankisid pestud kütust või mida iganes ei ole sellel tegemist midagi automargiga või tootjaga.Pestud kütust ei kannata isegi veneaegsete traktorite diiselmootorid välja.Endise varuosamüüjana tean et kõikide tootjate varuosi ei tasu osta aga needki peaks kauem vastu pidama kui 1000:3 ehk üle 300 kilomeetri.Soovitaks kasutada õõtsasid millel on zarniir vahetatav ja konsulteerida selliste varuosamüüjatega kes on kompetentsemad kui need kes väidavad et esindused ostavad nende käest osi.Seda ka teiste automarkide puhul.
Peucal
08:14 23.02.2007
Tänud adminile.Sain lõpuks ka parooliga sisse ja oma nimel esineda.
olin loll
17:04 23.02.2007
Jutt täiesti õige OLEN NÕUS.
Isiklik arvamus diislilisandisse ma ei usu KINDLASTI 2.t õli .Ja kogemusest
võin väita praeguse külmaga vee temp.ei tõuse hdi seega talvel salong külm .soovitan ploki soojendust säästab paljudest probleemidest
dubalazov
19:11 23.02.2007
soojaks läheb küll, mul ka 2 hdi ja kaua sõita ei saa soojendus põhjas, lihtsalt palav hakkab
teadja
10:57 24.02.2007
Tuli jutuks ühe tuttava naisega minu autost brlgo. ta ütles ,,SEE ON HEA
AUTO SIIS ON MU MEHEL IKKA TÖÖD .Jah mul hea meel kõhu kõrvalt kokkhoitud rahaga esindust toetada.
Minnes Pärnu catweesi võetakse sind vastu nagu kiskja enda UUT OHVRIT
ÕPPIDA TULEB TEISTE VIGADEST mitte enda .ÕNNEKS sain lõppuks (olin loll,oel)elu suuremast veast ometigi LAHTI kaotades siga palju NÄRVE mis on rahast olulisem see mark müüaksegi sulle selleks ,et panga orjamise kõrval orjaksid ka esindust SITT ON VAENE OLLA.ja kui te käputäis OLETEGI RAHUL SIIS SAAGU TEID PALJU OLEMA NAGU KIHULASI...
teadja
11:21 24.02.2007
ma kohe ei saa jätta ütlematta osteti siis KVALITEEDI SÜMBOL ÄRA 2001
hdi2,0 50000km ostja peamine küsimus pärast proovi sõitu magnetovon
horosii PÄRAST MÜÜKI NAERSIN NII ,ET TILGAD PÜKSIS
mattie
07:20 07.03.2007
Ärge virisege BERLINGO hea auto,ökonoomne, käivitub hästi , ei ta roosteta,.jupid suht odavad,endal1998isend. Omadega rahul HINNA JA KVALITEEDI SUHE OK.
:
keemik1
09:47 07.03.2007
to olin loll ja teadja: Kui te nüüd ikka erinevad tegelased olete siis te palun uurige palju on alates 1996-st aastast müüdud Eestis nii Berlingot kui ka pesukotist sõsarat Partnerit. See, et õnnelikke omanikke nüüd vähe oleks, ei ole kuigi usutav.
Seda enam, et "olin loll" ise tunnistab, et tänu oma halvale kogemusele teeb seda autot igal pool ja igal ajal maha - usutavus koos objektiivsusega pärast sellist väljaütlemist on suht kadunud.

PS. milleks SEE SUURTE tähtedega kirjutamine SIIN TEEMAS nii popp on? Vennad on siia sattunud;)?
teadja
22:11 12.03.2007
kui sa müügimees oled,siis on sul seda lihtsalt sitt lugeda .
küsija
09:42 16.03.2007
Auto aastast 2002, midagi suuremat juhtunud pole, siiani... Nädala jooksul mõlema poole esivedrud pooleks. Oskab keegi öelda, milles probleem?
Peeedu
10:46 16.03.2007
Inimene kes pöördeid pole üle 2 tuhande lasknud lihtsalt tapab autot.
Liiga hoiad sellepärast lagunebki.
citikas
11:52 16.03.2007
Amordi tugilaagrid kippuvad korraga kinni jääma ja kui need laagrid kinni jäävad siis hakkab vedru väänama mis põhjustabki vedru purunemise.
Mel 10
18:14 05.04.2007
kuule citikas millise planeedi pealt te olete,sellist ila ajad laagri asemel on sellel logudikul kaks pekitükki .
vedru pinge ei istu võrdselt amordi pesas olen ise enda peldikul juba kaks korda vahetanud ja kindlasti vedrude tegiad panevad sinna ohtrasti plastmassi seega tegu plastik autoga ja meie kartuli põldude peale ei kölba
citikas
19:08 05.04.2007
Planeet on maa ja Berlingo esisild viimse mutikani peakolu sees.

dario77
18:58 10.10.2014
berlingol stopp tuli jäi põlema enam käima ei lähe?
stammer
20:46 10.10.2014
Millega seoses läks tuli põlema?

dario777
10:00 26.04.2015
kuidas mõõta berlingo esisilla õli

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte