on keegi kuulnud interneti kaubamajast AMWAY
et liitud ja siis kutsud võimalikult palju sõpru liituma, siis saad toodetelt soodustusi ja lõpus saad sealt juba palka.
Üks AMWAY jünger ütles et ta tuli pärast liitumist 4 kuud töölt ära, kuna teenis seal nii hästi. Varem sai 35000 palka.
Neid püramiidskeeme on ennegi olnud (nt. E.A.G. Tartus) ning ei mäleta, et keegi oleks väga hästi lõpetanud. Põhimõtteliselt peab ju keegi kaupa ostma kah. Samas on asi võibla minu pessimismis.
Nö. emotsioonide peal mängimise bisnes mille arenguks on vaja pensionäre ja koduperenaisi kes on ettevõtmise eduka toimimise alustaladeks.See siis puudutab kosmeetikat ja muud pudi-padi träni.Never sul neid asju tegelikult vaja pole aga sind pannakse neid asju ihaldama. Räägitakse et iga püramiidsüsteem algul toimib kenast ja kui oled õigel ajal platsis siis ehk on ok, samas nagu Umx ütles lõpp läheb jamaks (herbalife jm). Aga üks ilus ütlus on ka olemas nende jüngrite/omade käppade kohta- Jutt on hea, aga vett ei pea. Tean ühte kes praegu jamab nende püramiidskeemidega ja mingeid pudrumägesid sealt küll pole tulnud. Aga need pole netibisnesid vaid need kus reaalselt kohale minnakse ja kus ninamehed korralikult kliendid emotsionaalselt üles kütavad oma mingite "ajalehe poisist miljonäriks" lugudega ja siis mingite mega hindadega kaupa pakkuma hakkavad.- Poest sa sellist kaupa siin ei leia- on neil motoks.
Ei taha kellegi leiba käest võtta a mu meelest sihuke haisev ja halva maiguga vuhveldamine.
Stev, kui oled õigel ajal õiges kohas siis -ju never nõu- see tähendab otsi täiesti võõras turg kust sellist kaupa mida siin kandis ei müüda hakka tarnima ja tee oma püramiidskeem.
Ma liitusin üle kuu aja tagasi ja olen ühe paki ka juba tellinud ja kasutan amway tooteid.Ega minagi usu mingeid pudrumägesid.Aga kuna asi alles jõudis eestisse ja oli võimalik üpris alguses asjaga liituda-siis ma ka seda tegin.Ma veel töölt ära ei lähe kuid kes teab :)
Ma ei tea kas see Amway on nüüd registreeritud siin eestis või mitte aga igatähes umbes vähem kui aasta tagasi see hakkas siin pihta. Ütleme nii et regasin ennast esimeste seas ja aitasin seda asja promoda. Tegelesin mingi 3 kuud. Aitasin koolitusi läbi viia jne. Lõpuks tuli aru pähe-õnneks. Sellega võid paljude tuttavate usalduse kaotada st. nad vaatavad et oled suht kergesti mõjutatav ja ajad sellist lolli juttu kui neid asju müüd, reklaamid või räägid sellest nö. äri ideest:D
Tegelt on nii, et järjekordne asi lihtsameelsetele. Teenida võib jah aga väikest aega ja suht vähe, taludes mõnitusi ja kaotades sõpru, ühesõnaga inimesed kel oli austus su vastu, hakkavad seda kaotama. See on täielik ajudeloputus. Kuigi nalja saab kõvasti kui neid jüngreid jälgida. Müüd asju millest keegi kunagi pole kuulnud ja tooteid ei lasta siin registreeridagi, neid ei tohi maale tuua (nad räägivad, et konkurentsist tingitult ei saa regada hahahah).
Tuntutest brändidest on nad isegi kallimad kohati. Eesti liiga väike sellise asja jaoks. Usas oleks selline rikastumine võimalik, tegu ongi tegelt Usa asjaga. Ahjaa ja tooted tulevad Poolast, poola keelne tekst on kaubal peal, jube kahtlane. Muidu selline kahtlase kauba turustamine on jube hea idee seda viisi, kiitus sellele inimesele kes selle välja mõtles:)
ametlikult amway eestis 2006 april-mai
siis pidi juba eesti keeles kõi olema.
ühesõnaga on se täielik jura?
li9htsalt huvitusin kuna eile suudeti mind kohale vedada ühele koolitusele.
to Amwaymees kas sulle räägiti ka et alles alustasime ja praegu on juba 32 inimest.
Ja kui kaupadest rääkis siis pidevaltmainis hambapastat
mis pettus !!!...keegi kedagi küll ei peta...kui keegi pole viitsinud ise tegutseda siis see ei tähenda veel pettust. Selles äris võib kaupu osta oma tarbeks või tegeleda selle äriplaaniga...kusjuures on eestis juba päris palju 30 seid pensionäre. Võtke ise kätte tehke asi ära, mitte aga halage, et keegi teid petab. Ise ma ei ole mingi võimekas, et nii kiiresti kui mõni siin eestis on asja ära teinud, aga see on puhtalt minu viga. Ma pole teinud tööd ja selle eest ka vastavat tasu. Siin on ikka asi nii, nii palju kui teed-täpselt nii palju ka saad. Huvitav, et te keegi ei mõista, miks näiteks ei kiruta enam Oriflamist või GNLD-st. Ah jaa...see ju vana teema. Nii kui midagi uut tuleb on eestlane selle kohe maha tegemas. Andke tuld tublid eesti vennad, et oskate nutta ja halada kui jube ja paha kõik on. Vaadake ikka igal õhtul telekat ja jooge õlut ja olgegi siis sellega rahul....Mõned aga lihtsalt pole....
Jünger sai kurjaks.
Üldiselt, kui jälgida neid GNLD jms müügiinimesi, siis jääb kahtlane mulje, et see kaup on nii hea, et praktiliselt võrdub Jeesuse teise tulekuga maale...
Ja ise nad nii usuvad säravsilmil...ö
Üldiselt läevad õnge nõrgad inimesed.
To Stev
Sellega tegeletakse pea aasta juba. Olümpia hotellis oli seminar ja soomest mingid tädid käisid isegi kohal. See on nagu usuhullus, mul siia maani häbi et läksin hange ja sellist iba ajasin oma tuttavatele. Hea et õigel ajal lõpetasin selle jura. See hambapasta jah, Glister vms, sellel pidid olema jah mingid ime võimed. 1 tuup maksab mingi 125.- irwww küll, kasutasin seda algul küll, seal valgendajat sees:D
To asjapulk.
Mäletan et ajasin ise sellist juttu teistele, et mis pettus ja mis jama asi. ISegi rääkisin et teised juba nii palju teenind sellega ja juba ära tuld töölt, tegelt ma ei teadnud kas see on tõsi või mitte, lihtsalt rääkisin igast jura et teised usuksid, registreeriksid ja ostaksid. See pole uus asi ja siin pole midagi maha teha kui asi ise on juba nii madal. Ma saan aru et sa lähed pöördesse, sest see tähendab sulle vähem kliente jne. see arusaadav:)
Koolitustel räägitakse umbes nii et ülikooli pole mõtet minna ja oma äri traditsioonilises mõttes pole mõtet teha jne jne.
Ahjaa te vist ei teagi et see nö. raha mis te seal OMA KAUBAMAJAS teenite, selle kätte saamiseks pead tegema Poolas firma, registreerima ja makse maksma ja ilgelt nihverdama.
Ärge laske ajuloputust teha, esimene asi ikka teada saada on see kuidas raha kätte saab. Ma küsisin ja siis see nö. Eesti esimene tegija selle levitaja siin, hakkas nihelema. Teemat ei tahetud arutada.
Lolli peaga tegin omale selle kaubamaja, regasin ära, sain omanimelise kaubamaja (poola keelse aahahah) mingi 700 maksis vist.
Oh peakski vaatam mis seal uut on :D:D:D:D
Tegelt oleks veel palju rääkida aga tõesti ei viitsi trükkida.
Ineimesed, mõelge loogiliselt, proovige asju ette näha, sellise asjaga kelligi juurde minna, kes on elus midagi saavutanud, kes omab teadmisi ärist jne ärge sellist juttu ajage, ärge hakake talle seda joru ajama. Teid ei vaadata enam kunagi kui normaalset inimest.
Seal pakutakse isegi cd-si mida peab iga päev kuulama......nii et mõelge ise, ahjaa cd-de peal selline jutt et enne olin koolis õpetaja ja nüüd olen noor pensionär täna Amwayle.
Siin kohal ütlen teile, sellega saab raha teenida niipalju kui leiad lolle kes siga kotis ostavad kirve hinnaga.
Aga pidage meeles, kõige kallim on AEG mida te raiskate, ja seda läheb tohutult mingi näruse 125.- peale et see pasta maha müüa.
To Stev.
Et sinna kaubamajja saada, peavad nad sind ju tundma,sinu nimega logitakse sisse vms, sa pead ju promoma et keegi üldse läheks sinna, kõik kes sellega tegelevad, neil on see oma nimeline kaubamaja ja kõik tahavad et inimesed just nende kaubamajast ostavad.
Pea meeles, et kui keegi ostab su kaubamajast siis raha sa ei näe, sul peab olema vähemalt mingi 15000.- seal kaubamajas et raha välja saada ja et see välja saada, siis sul peab olemas Poolas registreeritud firma jne jne jne. Käest kätte siin müües saad ju raha kohe kätte, aint nii saadki kohe raha kauba eest. 80 inimest saadavad sind ******, 15 ineimest annavad pasunasse, 4 inimest kuulavad ja ütlevad et mõtlevad ja aint 1 vb ostab sellepärast et sust lahti saada. Edaspidi ei vasta enam su telefoni kõnedele, juhul kui tuttavad olete, sest ta teab et sa mingi amwayusuhull oled ja hakkad ülistama tooteid millest sul TEGELIKULT pole JUUU aimugi. Paljud räägivad et tegelevad mingi 2nädalat, pappi jookseb ja et üli mega asjad, mõjuvad jne. No kuidas saada teada 2nädalaga oma nahal seda kas mõjuvad või mitte.
Olen ise kokku puutunud enamus nende poolt pakutavate asjadega, turu kaup. http://www.zone.ee/tr-amway/
kuule amwaymees...sa ajad ikka totaalset soodat...kui sa teksid mis maksab hambapasta siis oleks hind enav-vähem õige....Mis puudutab raha kättesaamist, siis jah tuleb hetkel poolas ära käia. Nii see hetkel on kuna seda veel eestis ametlikult pole. Kõik on seaduslik. Pole ju mõtet ennem Poola sõita kui sa algul kopikaid saad. Kogud korraliku summa ja teed asja ära. Kõik. Siin on suht mõtetu üldse sul sel teemal rääkida, sest sa ei saa ikka päris paljudest asjades ikka õieti aru. Räägid sellest nii nagu tahad, mitte aga nii kuidas asi toimib. Muuseas, kui sa ise Selveris, Kaubamajas, ..jne käid...kas nemad maksavad sulle kunagi ka tagasi selle eest, et sa neilt kaupu ostad...ma ei usu...Ma ei räägi, et peab julmalt selle plaaniga tegelema, kui ei taha ära tegele. Ma olin küll väga sillas kui ostsin OMA KAUBAMAJAST häid/kvaliteetseid tooteid näiteks 2500 kr eest ja sellest summast võeti mul maha 1500 kr...alguse asi, aga asi seegi 2500 kauba eest plekkisin aiult 1000kr...ja asjade eest mis mul tõesti vaja oli. Ja mis sa räägid turukaubast....ei noh see on ikka mega kuidas sa paned...oled vist ise käinud ainult turul ja muust maailmast pole sul aimugi. Sinu jutt on nii ebaloogiline ja naljakas, et tapab tervist. Seega lahkun siit, sest tundub et iga kirjake annab sulle jõudu jälle midagi huvitavat välja mõelda. Edu sulle siis sinu oma äris turul.
kõige rohkem meeldis mulle see, et amway koolituste hulgas on ka teema nimega "kuidas saabuva rikkusega toime tulla". Koolitus on tasuline muidugi. ;-)
Ja teine "huvitav" lähenemine on see, et "ega sa ei saagi aru, kui hea asi see on, kui ise ei proovi" ;-)
Nagu oleks väga raske seletada, kuskohast see raha siis tuleb, kas reaalsest kauba müügist või lihtsameelsete lollitamisest - rohkem võimalusi ju ei ole.
Kui esimene variant, siis jääb küll mõistatuseks , miks peaks amway kauba või milleiganes edasimüük olema parem/tulusam kui tuhandete Eesti poepidajate töö?
Mis on see väärtus, mida amway jünger suudab sellele kaubale lisada rohkem kui supermarket (ja siis ise ülejäägi taskusse pista)?
Eksklusiivsed tooted, mida mujalt ei leia??
Klaverit või sportautot võiks ehk nimetada eksklusiivtoodeteks, aga laiatarbekaupade eksklusiivsus saab olla ainult kunstlik, sest iga kaubandusega kokku puutunu teab, mis tähendab turustada head kaupa massiliselt, mitte ükshaaval ja eksklusiivselt (olgugi 10 kordse hinnaga).
a räägib:
_ma olin küll väga sillas kui ostsin OMA KAUBAMAJAST häid/kvaliteetseid tooteid näiteks 2500 kr eest ja sellest summast võeti mul maha 1500 kr..._
Ehk siis a sai 60% alet.
Hambapasta 125.- miinus 60 prossa võrdub 50 eeku.
Poes ostad paarimümne krooniga.
Pealegi, teades püramiidskeemide iseärasusi, siis antud hambapasta näol võib vabalt tegemist olla suvalise Colgate / Pomoriniga, mis Poola vabrikus kvaliteedikontrolli ei läbinud.
Holidayclub kah selline huvitav koht, kes saadab postkastidesse kraami, et oled võitnud hispaanias majutuse, teleka või mobiiltelefoni. Läksin siis huvipärast kohaleja küsisin mis võitsin. Ennem ei pidavat auhinda teada saama kui müügijutu ära kuulan(2-3h müügiiba)- selle peale tõmbasin leebet muidugi kohe. Nõks selles, et telekast ja moblast pole muidugi pärast juttugi - kõik võidavad majutuse ja ole aga mees ja osta nende käest kirvehinnaga reis ja majutus on tasuta...
Ja vinge on asja juures seegi, et kui bisnes hakkab lõpupoole hapuks minema juba, siis tehakse ajutisi ümberkorraldusi nendes sisekorra reeglites,et oodake rahvas, varsti teeme bisnest edasi topelt tulusamalt aga praegu väike paus (et mitte antireklaami jutud lahti ei läheks), nagu ma olen aru saanud.
Mulle on kaks korda tulnud meilile sarnased kirjad, kus Ameerika armees töötavad naised soovivad leida inimest, kes hoiab nende miljoneid, kuna Ameerikas ei ole piisavalt turvaline. Nad on tutvustanud ennast erinevate nimedega ja pildid on ka. Kui googeldan nimesid, siis need inimesed on tõesti olemas. Minul on kahtlus, et on internetist otsitud sobivad inimesed ja siis tutvutatud ennast nende inimestena. Kui mul oleks milonid, siis mina küll ei kirjutaks võõrale inimesele, et kuule,...aita häadst välja ja leia minu rahale turvaline koht. Ma ei vasta sellistele kirjadele aga ei tea, kas Eesti politsei saakski midagi teha. Kurjategija on ju ikkagi nn. varastanud Ameerika kodanike identiteedid, mitte eestlaste? Kas kellegile on tulnud sarnane meil(meilid)?
jah, on tulnud. Nendega on jutt lühike. Anna oma panganumber ja las kannab üle. Ja siis saabub vaikus. Aga enne seda saad teada, et ise pead kinni maksma selle pangaülekande ja soovitavalt paypal kontole-
Mul tuleb pidevalt "vene tutengite" poolt sarnaseid meile, mõnele isegi vastasin huvi poolest ja kui asi jõudis kaugemale siis tahavad raha saada, viisad, piletid jne
Viimasel ajal on hakatud pettustest rohkem rääkima. Eks neid on juurde tulnud ja inimesed on valinud rahateenimiseks kuritegeliku tee.
Mina olen mõelnud, et käin ametlikult lihttöölisena palgatööl ja kui elan palgast ära ja jääb ülegi, et saan korjata, siis see on minu jaoks piisav ja nn. rikkust ma taga ei aja. Kui tuleb meilile või helistatakse ja pakutakse midagi, mis tundub olevat liiga hea, et tõsi olla, siis ma ei hakka oma elu raiskama pakkumisega lähemalt tutvumiseks. Tegelikult meilidega on nii, et kui võõras inimene on meili saatnud, kellelt sa seda ei oota, siis parem mitte meili avada, vaid ära kustutada ja ära unustada, et selline asi üldse tuli. Kui helistatakse salastatud või kahtlaselt telefoninumbrilt, siis ei võta kõnet vastu ja kui helistatakse isegi mitu korda, siis petis/petised saavad kiiresti aru, et minult nad raha ei saa ja seega pole mõtet mulle ka rohkem helistada. Sugulaste, sõprade ja tuttavate meilid ja kõned ning sõnumid on okei aga kõik ülejäänud on asi, millesse ei ole lihtsalt mõtet süveneda. Panga pakkumised kustutan samuti ära, kuna ma tean, et tänapäeval pakutakse igasuguseid asju ja kui tunnen millestki puudust, eks siis hakkan alles uurima. Inimlik on mõelda teistest inimestest head, kuid ei tohiks ära unustada ka seda, et on olemas inimesi, kes rikastuvad teiste inimeste arvelt. Eks pettused muutuvad üha professionaalsemaks ja üha raskem on teha õigel ja valel ja sellest on kahju, kuna paljud ei ole nii tugeva iseloomuga ja ei suuda heast pakkumisest ära öelda. Kui tahan mõnikord harva oma õnne proovida, siis parem ostan selle Bingo Loto pileti ja muresid on vähem. Muidugi on ka vastupidiseid olukordi ja kõik ei ole halbade kavatsustega, kuid risk ei tasu ennast ära. Kui mõni tahab katsetada, siis las katsetab aga kui küsitakse esimest korda raha, ükskõik mille jaoks, siis soovitan siiralt see vestlus kohe ära lõpetada ja oma eluga muretult edasi liikuda.
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.