Mis on Daewoo Lanose eelised ja puudused Ford Fiesta, Mazda 323 ja Opel Asrtaga võrreldes.Kui valida kolm-neli aastat vana auto nende seast-mida soovitate:-) ?
Opel ja disla(1.7DTI) on parema minakuga kui 1.6Lanos(rääkimata 1.5st) ja väga ökonoomne,ise olen paar kuud asjaga liigelnud ja ka täislastis ei jää kellelegi jalgu.Ford Fiesta eelmine mudel polnud väga hea,uus ja Focus on väga head.Mazda 323 pole midagi eriliselt head ja mulle see ujumine ei meeldi.
Igal autotootja riigil on omad kõige ... kehvemad (kvaliteedilt,
vastupidavuselt).
Saksamaa kõige kehvem on Opel;
Jaapani kõige kehvem Suzuki;
Prantsusmaa kõige kehvem Renault või Citroen???.
Igal margil loomulikult olemas ka erandid.
Mazda 323 eelis - ei ole toodetud EL-is vaid on Made in Japan.
Kui saad normaalse läbisõiduga isendi, siis ressurssi nii, et jagub
pikaks ajaks ja ilma remondita.
Selle kohta ütles üks müüja, et kui palju tahad-poole tunni pärast saad kätte (spidoka näit). Auto ost on igal juhul loterii, eriti kui kogemused puuduvad
TO:Trrin võin südame rahuga öelda et daewoo on opeli koopia. tsingitud kere norm hind ja sama mootor mis opelil.daewoo tootis opelile -97 aastani mootoreid kui ei eksi.silla,mootori,k kasti ja muud pulgad samad mis opelil üldjuhul.olin ise seal tööl ja ei ütle midagi halba.hinna ja kvaliteedi suhe paigas.sest 100k eest sa ei saa loota et saad sama kvaliteedi mis mersul.nii et otsustad ikkagi sina.
Triin ära sa Daewood osta mingil juhul. Oma ülemus ostis kah 2 kuud tagasi kasutatud kuid veel garantiiga Lanose. muud ei kuulegi temalt kui kirumist. Teenindus on täielik jama. võiks arvata et mõni detail mis teistel autodel garantii korras ära vahetatakse ka Daewoo puhul kehtib aga ei. ise maksad ja nad leiavad põhjuse miks sa seda tegema pead.
Paaril tuttaval veel tööauto Daewoo. ütlevad et auto rohkem teeninduses kui sõidus ja teenindus ei ütle ka vea põhjust, töö aega ega töö maksumust enne kui asi valmis. ütlevad et ei hakka spekuleerima. krt mõnda asja võiks ikka teada kah. igatahes loodan et teed mõistliku valiku.
väidan sulle risti vastu! Puutudes iga päev kokku autode ja nende teenindustega on Pleione väga hea mulje jätnud. Olen ühte lanost seal hooldanud ca 5 aastat ja garantii kohta ei ole mingeid pretensioone (kahel korral on auto garantiis käinud) - vahetati rooli ots ja tagaamort sõnagi lausumata ära (kaks kuud enne garantii lõppu).
Nagu siin ennegi öeldi ei ole daewoo (eriti väiksemad mudelid) võrreldavad mersu või bmw-ga Aga odava auto kohta on seal autot küll. Ja kiirenduse on kahe nukkvõlliga mootoril parem kui nii mõnelgi teisel autol.
Oli pere teiseks autoks Lanos,ostetud 1a vanana ls.u 25tkm,kasutasime ise u.1 aasta selle aja jooksul ainult 3 õlivahetust ei midagi muud väga hea hinna ja auto suhe.
to: mees, ja "poeg" Seekord ajab poeg palju targemat juttu. Olen Lanosega sõitnud üle 4 aasta ja spido ring saab täis, aga pole juppi juurde pannud. Tal ju töödeldud kere, opeli (astra või vectra)mootor, sillad, k.kast jm ja siin liikuvad pole ka poolas kokku pandud, vaid plastdetailid poolast. Tuleb võtta 2 nukkvõlliga doch mootor, piisavalt võimas ja ökonoomne. Aga need targad, kes avastasid, et diiselmootor on ökonoomsem ja opel parem - mul garaaziühistus mitu selleealist opelit ja diisliga autot. Ratta koopad ja ukse alaääred juba roostes ja vanemad diislid alla -10 kraadi külma - aina sikuta neid käima. Jõudu "tarkade klubile", aga Lanost solvata ei luba. Käige õigeaegselt teeninduses , siis lanos sõidab.Ja kuidas teenindajad saavad lollid olla, kui tal opeliga samad jupid. "mehele" - tean ka paari tuttavat, kus lanosed vallas kasutuses mitu aastat ja üldse ei kiru.
Minu naisel on lanos.Ostetud uuena.1-mail saab auto 4-aastaseks,siiamaani ei ole mingit remonti vajanud.Kui keegi kirjutab,et koreakat ei tasu osta siis ära selliseid kuula.Ostetakse autot,mitte märkki selle ninas.
Olen väitega nõus, et ei tasu karta korea autosid. Sõidan samuti kolmandat aastat "Lanosega". Ei mingeid probleeme. Tavaline nn. kulumaterjal (klotsid, õlid, filtrid). Julgeks küll soovitada.
Opel=HighTechSex
Daewoo=Paberiauto sõidab kuni 6a. Jaab sulle FOREVER keegi ei osta.
Ford Fiesta viimase kerega on normaalne.
Mazda 323F on sportlik ja ilus jaapanlane. (tasub võtta).
siis võtta Honda Civic :)
Olen just äsja liitunu daewoo klubisse. 2000 aasta teleka sain kätte 50 K- ga Nüüdsex sõidetud 1000 km -i ja siga rahul. Kusjuures käisin sel masinal järgi sõbra 323-ga ja kui p.... peatust tegime siis mõlemal autol mootorid töötasid, aga jajewoo häält madzda müra taustal kuulda ei olnud( mõlemad sama aasta ja 1,5 mootor(minul 16 V))
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.