Smardi klubi on hea mõte. Kopereerumine on vajalik kuna tegemist on Eestis mõnes mõttes lindprii seisuses liiklusvahendiga aga eksklusiivse ja huvitava sõidukiga.
Saabusin eesti äsja Smart Roadster coupega ja olen huvitatud
klubi loomisest.
Asun ise Vabadusvõitlusemuuseumi kõrval Lagedil
soojal ajal võiks muuseumiplatsil korraldada kokkutulekuid
Smart on huvitav lahendus mis koosneb 3mest tüübist ja palu muud
Tore on näha et huvi on aga kas töesti on meid siis nii vähe ??? Nu pole viga tuleb juurde... Siin on yx öpetus neile kea arwavad et Smart on pisike :D http://www.youtube.com/watch?v=TeHeFmCNSPY
Nuputasin tükk aega, kuhu panna kuulutus, et võiks klubi luua. Ja siin see lausa olemas. Mina olen igal juhul käsi. Maili ja MSN account asub hotmailcommis, lendurhenry ätti ette (ei soovita siin e-maili aadresse välja kirjutada, rämpspostitajad kammivad koguaeg foorumeid!).
Praktiline on smarti pidada, kui on ka suur maanteelaev olemas. Mul teisel autol 200 hobust kapoti all ja muidugi on meil selle mudeli austajatel oma klubi. Ja uskuge, sellest on väga palju abi ning aasta läbi toimub kokkutulekuid ja üritusi. Smart on piisavalt edev auto, et mitte rongkäikudega silma paista. ;)
olen nüüd ca 1000km Eestis mahavuranud nii linnas kui maanteel ja asi hakkab üha rohkem meeldima.
Klubi loomisel lööks kaasa, võibolla saan millegiga abiks olla.
Andke märku siin foorumis.
Kaugel see klubi asi on? Võiks organiseerida mingi kogunemise ja rongkäigu läbi linna.
Eelmine suvi võis ehk kord nädalas kohata Smarti linnavahel ja seegi soome numbritega. Nüüd on aga tõeline smardibuum. Iga päev võib neid neli-viis kokku lugeda, isegi kui palju ringi ei liigu. Päris muljetavaldav oleks nii sadakond autot rivis läbi linna vurada.
Loodud veel pole aga on juba esimesi mõtteid, mis ilmselt saavad siin foorumis mõne aja pärast maha hõigatud.
Minul tekkis selline mõte, et siinkäijatest tänavail aimu saada siis...äkki teeks otsa lahti ja tervitaks üksteist liikluses kasvõi käeviipega? (kui te seda juba ei tee)
Mina olen otsa lahti teinud igatahes :)
Alles mõni päev tagasi sai liikluses trehvatud neljaukselise Smart mudeliga, Rocca al Mare kandis.
smart klubi loomise idee on olnud siin foorumis juba mõnda aega kuid pole sellest kaugemale saadud. Milles asi, kas tõesti on smart autoomanike koondumise takistuseks juriidilise isiku puudumine? Või on ehk küsimus selles, et pole seda aktiivset "esimest" kes otsa lahti teeks? Selleks, et koonduda, vahetada infot ja üheskoos midagi ette võtta, ei pea ilmtingimata olema alguses ametlik registreering. Praktika on näidanud, et kui asi ei tööta füüsiliselt, ei tööta see ka juriidiliselt ehk siis ka paberil.
Teen ettepaneku aktiivsemalt suhelda ja siis üheskoos otsustada kuidas smart klubi arendada.
Tere smardirahvas,millegipärast ei tule mul see smardiklubi lehekülg lahti,kas teist kõik on sinna lehele saanud?
Muidu ka mõne päeva pärast smardi omanik ja oleks hea muljetada teistega.
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.