Vaba teema

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Vene-Ukraina sõda

.
21:08 14.06.2023
10 milli on peenraha. meil pani siim kuskile kümneka peitu ja keegi ei köhi. kaja köhis äsja 350 000 laenu välja ja keegi ei piuksu.
Deus
21:45 14.06.2023
Ahah... UA sisetarbimiseks ja sa oled ainuke torbik, kellel sinna ligipääs? Tule maa peale tagasi. Mu keeleoskus pole ka siin teemaks, oskan neid piisavas koguses. UA siseteemas ometigi ju tiblastani propa ei mölla ööpäevaringselt? Mis kohaga sa mõtled üldse, enne kui selliseid teese maha paned?!?!?

Vaesustatud uraani kohta - wolframi (engrish keeles tungsten) asendus kõigest ehk jah, nagu kodanik "eelmisele" ütles.
Kässar
23:22 14.06.2023
"Kogu jamas on süüdi ikka ja ainult veremaalaste lollus aastal 2014 ja seda süüd jagub kõigile lääneriikidele, kes jätsid Ukraina toona üksi. Eelmisel aastal laienenud sõda on selle ootuspärane jälk järelm."

Sul härra Võsa on asjast ikka täitsa äraspidine arusaam. Tegelikkuses kukutati mittelegitiimselt venemeelne valitsus ja asemele pandi pro-USA( lääs) valitsus. Seejärel vajusid riigi igasugu Hunterid ja Bunterid, kes kukkusid miljoneid taskusse kühveldama. Kõige selle juurde kisati Nato laienemisest ja tassiti sõjatehnikat riik täis ja karjuti venemaa poole ähvardusi.

Loomulikult ma pole venemaa poolt, sest oma p..se ka põleb, aga saage aru, et kõik on loogiliselt põhjendatav. Need riigid, kel venemaaga teemat pole ja asuvad kaugemal, need enamasti pigem toetavad venemaad. Meie siin oma mätta otsast vaadates karjume, kui hirmus on venemaa. USAs suurel osal inimestest on kopp ees raha saatmisest musta auku ehk Ukrainasse.

Deus
23:28 14.06.2023
Pane allikad ka nüüd juurde nendele väidetele või saad pikema puhkuse jälle.
Kässar
00:25 15.06.2023
Ma loodan, et Ameerika presidendi enda sõnad kvalifitseeruvad Deusi jaoks:

kiire googel:

https://www.youtube.com/watch?v=l3UT8RRI3i8&ab_channel=T
heJimmyDoreShow

Ma isegi ei viitsinud isegi seda videot ära kuulata, usaldan pealkirja, et ta seal nii kinnitas seda, et USA tõmbas niite.

Muid linke võiks otsida ka sadu või tuhandeid, aga milleks. Piisab , kui oma peaga veidi mõelda, et saada aru, kes niite tõmbab siin või seal. Kusjuures ladvik on tõenäoliselt nagunii suurema osa omavahel juba kokku leppinud. Putin on Schwabi kutsikas, seda on öelnud 200IQ-ga Chris Langan. Ei viitsi täpset tsitaati nüüd Deusi jaoks välja otsida. Refereerin ainult seda, mida kunagi lugesin kuskilt.
Deus
00:59 15.06.2023
Võiksid ju kuulata seda... Trump ei ütle mitte midagi sellist :) keeleoskuse taha jääb sul asi ikka ja jälle... Need sõnad panid need mikri taga olevad onud talle suhu.
Aga ilus kõne tal, et "oleks mina president" Oleks, poleks, saaks, võiks - shudda wudda cudda on selle asja nimi ja mida ma olen sulle siin mitu korda ette visanud aga järjepidevalt ignoreerid.
Edasi võiks veel vaadata:

Trump - Nordstream 2 ei tohi saada teoks! 21 dets 2019
Trump küsib 250 milkut Ukraina abistamiseks letaalsete relvadega Dets 4 2019
Trump tahab ruzzidega tuumalepet lõpetada.
Peale seda, kui ta polnud president 2022: Ma viiks tuumaallveelaevad Venemaa rannikule, kuinma oleks veel president.

Sa oled tõeliselt kasulik idioot tiblade trollidele, olid covid teemas, oled nüüd sõjateemas.
Kässar
02:21 15.06.2023
Trump ei alustanud ühtegi sõda, muidekse.

Kõigile neile , kes siin venemaad veremaaks nimetavad:

https://lh3.googleusercontent.com/SKzslqlPyqlfDuVX8UVJTovxjs
_19VrjoWRjWTdwTbBjMOTBFJr7me4Y8wJ-kWOCpC5Nx-_mN6lPkBRMg7xtHh
odghv4DQBD1hG08Hgg

Muudele sinupoolsetele väidetele ei hakka vastama, kuna pole mõtet, tuleb jälle bänn vms.
.
06:43 15.06.2023
trumpi möla kuulamine on muidugi kõrgeim tase... kuulajatel sama suur IQ, st olematu.

Kõige selle juurde kisati Nato laienemisest ja tassiti sõjatehnikat riik täis ja karjuti venemaa poole ähvardusi.

kui su naaber üle aia räuskab ja ähvardab, kas siis lähed talle kohemaid kallale või valmistud kaitseks?
meenutame siiski, et 2014 ei olnud veel mingit räuskamist, aga vatid ronisid oma relvadega ukraina maadele. õige, loomulikult ei olnud need vatid vaid eraldusmärkideta rohelised mehikesed.
v6sa
07:27 15.06.2023
Kässar prääksus:
"Sul härra Võsa on asjast ikka täitsa äraspidine arusaam. Tegelikkuses kukutati mittelegitiimselt venemeelne valitsus ja asemele pandi pro-USA( lääs) valitsus. Seejärel vajusid riigi igasugu Hunterid ja Bunterid, kes kukkusid miljoneid taskusse kühveldama. Kõige selle juurde kisati Nato laienemisest ja tassiti sõjatehnikat riik täis ja karjuti venemaa poole ähvardusi."

Loomulikult on mul kallutatud arusaam, kuivõrd ma ei talu veremaal lokkavat lollust ja pasandamist.

Ma ei oleks neis väidetes "kukutati" "mittelegitiimselt" "pandi" väga kindel, kuivõrd vabadus alati võetakse, seda ei anta. Ning vabaduse võtmisel peavad olema toetajad, muidu ei mängi välja. Seega nimetada endale vabandust nõudma läinuid riigikukutajateks näitab lihtsalt herr Kässari paiknemist veremaa poolel.

Ma võiks selle jutuga ju isegi osaliselt nõustuda, kui Ukrainasse oleks 2014 löödud püsti kümneid NATO baase, aga ei ole seal esimestki. Välisinstruktorid ja käputäis lääne tehnikat ei teinud Ukrainat kuidagi ohtlikuks veremaale (tuletame meelde mastaape: kahekümnendik Euroopat vs 1/8 maailma maismaast). Ei tasu oma soovulmasid nii avalikult ka välja pasundada. Ning isegi, kui seal oleksid NATO baasid, siis kui köwwer peab olema see paragrahv, mille alusel oleks ennetav löök põhjendet?

Tuletame meelde: Ukraina on pool protsenti Euroopat oma pindalalt. Ei ole mingi piiriäärne auulike, mille äravõtmist keegi ei märka.

EDIT: pindalade suurusjärgud korrigeeritud, tänan.

Muudetud 15.06.23 07:51

.
07:39 15.06.2023
jäägem numbrites siiski korrektseks- euroopa 10,5 milj km2, ukr 600 000km2, türgi 780 000, prantsusmaa 500 000, hispaania 500 000, saksamaa 350 000. ukr lihtsalt üks euroopa suurematest.
Kässar
08:38 15.06.2023
Võsa on nüüd suur vabadusvõitleja. 2 aastat tagasi tahtis aga paljusid nõela otsa sundida ja üldse ühiskonnast väja visata. Siinsamas foorumis oli räige peks ja naeruväristamine nende üle, kes käisid meelt avaldamas. Ma käisin ka meelt avaldamas , sõitsin ekstra Tallinnasse. Usume jah, sind hr Võsa. Tunnista lihtsalt, et su oma p..se põleb ja muud pole siin midagi.

No otsime siis veel linke, kuna Trumpi ju ei usuta. Üldse Trump on mingi lollakas ju, aga vot Biden on väga hea. Tegelikkus jälle vastupidine muidugi. Biden on mittelegitiimne president, kuna toimus RÄIGE VALIMISTE VÕLTSIMINE, mida isegi ei viitsitud varjata. Paljudes ringkondades oli hääletajadi rohkem , kui valimisringkonnas üldse elanikke nimekirjas oli! Aga see on teine teema ja ei hakka sellel pikemalt peatuma.

https://www.wsws.org/en/articles/2014/03/03/pers-m03.html

"The crisis that has erupted in Ukraine following the right-wing coup engineered by the United States and Germany and the intervention of Russia into Crimea has created the most dangerous international confrontation since the end of World War II. Almost overnight, in a manner not seen since the 1930s, ultimatums are being issued and military forces are being placed on high alert in Europe."

"The principal responsibility for the escalation of the crisis in Ukraine rests with the United States and Germany. Both countries, along with their European Union allies, systematically intervened to channel popular dissatisfaction with the corrupt regime of President Viktor Yanukovych behind ultra-right nationalist and fascist forces. Their aim all along was to topple the elected government and install a regime aligned with Western imperialism and willing to participate in its well-advanced plans for the geopolitical isolation and carve-up of Russia."

"German Chancellor Angela Merkel met with leaders of the right-wing opposition. Her party, the Christian Democratic Union, financially supported the Udar party of former boxer Vitali Klitschko. Top European Union officials marched with the Svoboda party fascists and Right Sector armed gangs in Kiev’s central square."

"US Undersecretary of State for Europe and Asia Victoria Nuland made at least four trips to Kiev, joining the neo-fascist “protesters” and meeting with opposition figures Klitschko, Arseny Yatsenyuk and the notoriously anti-Semitic Svoboda leader Oleh Tyahnybok. She acknowledged in December that the US had poured $5 billion into Ukraine since the 1990s to build up US proxy forces in the country."

"Nuland’s leaked telephone conversation with Ambassador to Ukraine Geoffrey Pyatt, in which they discussed installing Yatsenyuk after toppling Yanukovich, exposed the degree to which Washington was manipulating events in the country."

Vabandust, vabandust , südamerabandust, et sai liialt pikk postitus, aga kuna enamusel tundub siin kodutöö tegemata olemata ning omal isu kaevata puudub, siis midagi teha ei ole, tuleb võtta lusikas ja puder otse suhu toppida.
.
08:59 15.06.2023
huvitav, et just ameerikas ja eestis toimub see RÄIGE VALIMISTE VÕLTSIMINE.
kuidagi kokkusattumus on ka see, et see räigus toimub just kahe persooni peas- trump ja meie kaabualune. mujal euroopas ega suuremas osas maakerast sellist räigust ei toimu või on siis kaotajad nii lollid, et sellest aru ei saa. sellist räigust ei toimu ka suurel veremaal, kus juba sadakond aastat käib hääletamas 99,6% valijatest ja võitja saab 99,8% häältest ja vastaskandidaadid sisuliselt puuduvad või on moepärast esile toodud. vahel võib ka "demokraatliku" vangerduse teha ning putleri asemel medved pukki panna. ikka rahva valikul. siis muidugi võib ka natukene põhiseadust muuta ja istuvale presidendile aastakümneteks koht kindlustada. huvitav, miks ameerika sellist süsteemi ei kasuta- üks hea president aastakümneteks oleks ju rahvale parim valik?
Kässar
09:25 15.06.2023
Punktike, sa unustasid mainida, et venemaal on ju elektrooniline hääletamine. Seda ei tohi ju mingil juhul kahtluse alla seada, sest seda hääletusviisi kasutavad ju lisaks venemaale ju sellised arenenud riigid nagu Eesti ja Venezuela, Brassiilia jms, kus kindlasti ja mitte mingil juhul mingit valimiste võltsimist olla ei saa, sest et " krüptograafia". Deus, kompuutrimees, teeb sulle kohe selgeks, et mingit võimalusepoissigi pole, et keegi suudaks krüptograafiat murda:) Need jutud ja laulud, mida Mitchiganist tulnud arvutiprofessorid rääkisid, et ikka justkui nagu võiks elektroonilise hääletamise lõpetada, ei päde, sest Deus teab paremini arvutivärki, kui need vennad.

.
09:34 15.06.2023
ei ole eriti kuris, palju seda elektroonikat veremaa kolgastes kasutatakse, aga sealgi elavad inimesed ja kuna seal pole isegi korralikke teid, siis elektrooniline hääletamine on ilmselt ainus võimalus riigivalitsemisel kaasa lüüa. ameerikas muidugi ka kõik hääletavad elektrooniliselt ja sellepärast trump kaotaski. mujal maailmas on aga kõik kontrolli all ja keegi ei peta kedagi.
aga mida sa üldse meile tõestada püüad? mina pole sellest aru saanud. äkki selgitad lõpuks?
Kässar
09:49 15.06.2023
"aga mida sa üldse meile tõestada püüad? mina pole sellest aru saanud. äkki selgitad lõpuks?"

Elektrooniline hääletamine ei ole vaadeldav. Kui ei ole vaadeldav, siis tulemus on mittelegitiimne. Muud midagi, case closed . Edasised järeldused võid ise teha.

Mis puudutab Bidenit, kes olla kõigi aegade populaarseim, siis palun väga , näide sellest, kuidas youtube lihtlabaselt dislike eemaldab:

https://phzoe.com/2021/01/27/white-house-youtube-dislike-man
ipulation/

Et nüüd jälle Deus ei hakkaks prääksuma allikakriitilisusest, siis tegemist on naisterahvast arvutifriigiga, kel on perfect score SAT in math. Et ikka arvutiasjas tõsine tegija, kood on tal seal ka ära toodud, mitte et see mulle midagi ütleks, aga võibolla arvutifriigist Deusile pakub huvi.
.
10:08 15.06.2023
milline on sinu eriharidus, et sa võid rääkida mingi asja turvalisusest või mitteturvalisusest? tegelikkuses oled sa mõttetu tilbendis, kes kuulab ja loeb oma iidolite heietusi ja kaagutad neile takka, et nii ongi. kaldun arvama, et maailmas on sadu või tuhandeid matemaatikuid, arvutifriike, omal alal lausa geeniusi ja muid inimesi, kes on oma erialal täielikud profid ja nö oma valdkonna suunamudijad, aga need miskipärast ei kaaguta niimoodi nagu mõned üksikud, kes on omale pähe võtnud ja kinnisideeks muundanud ühe kindla arvamuse. kas need ülejäänud on kuidagi riigi või politsei terrori all, et ei julge suud lahti teha? kõik need mitchigani jm proffessorid meenutavad mulle telereklaame, kus sõltumatute instituutide uuringutes on tõestatud hambapasta või küüneseene ravimi ülimad omadused. see on hea, et meie korrumpeerunud maailmas neid sõltumatuid ikka leidub. kannavad sõltumatult oma fooliummütse ja kardavad, et võivad lapiku maa servalt alla kukkuda.
Deus
10:30 15.06.2023
Oot oot Kässar, MINU väidetele? VÄIDETELE???
Need fraasid on OTSE sinu ENDA välja toodud VIDEOST! Kui sa oleks edasi vaadanud. Pikem puhkus sulle sellest foorumist, mine hari ennast või vii ravile või midagi sellist.

PS! Teiste riikide e-valimised ei päde, neil pole ID-Kaarti krüptot selja taga. Jätke see endale meelde.

Muudetud 15.06.23 10:37

...
15:25 15.06.2023
Härra V6sa tundub olevat selline tüüpiline venelaste ja Putini vihkaja, sellega seoses tahaks talle esitada küsimuse - kas üleüldse võib või saab olla mingi õigustus, või aktsepteeritav põhjendus, miks Putin 24. veebruaril eelmisel aastal väed Ukrainasse sisse viis?
.
16:50 15.06.2023
täitsa huvitav oleks teada millise usutava ja reaalse põhjenduse või põhjuse ... ise välja pakub. aga loomulikult ei paku ta siin avalikult midagi välja, sest trolli asi on intrigeerida, mitte sõjalis-poliitilistel teemadel väidelda.
v6sa
07:48 16.06.2023
Ma ei vihka Putinit, aga pean teda jälestusväärseks peeniseks, kelle valitsemise all on rikutud kahest maailmajaost märkimisväärne osa kapitaalselt ära ja kelle isikliku egokese upitamiseks on jõuga rünnatud naaberriiki. Rääkimata varjatud mõjutustegevustest kõigi suundades.

Karma eest muidugi ei pääse ja kremli kääbik tunnetab selgesti Hiina külma kaalutlevat hingust...

Milleks vihata, see on raisatud energia.

Ma tõesti ei suuda peale ühe kääbiku ego ühtegi teist põhjust leida alatule sissetungile. See jutt, et mõnekümne lääne instruktori sissetoomine lausa nõudis ennetavat lööki KAKSKÜMMEND KAHEKSA korda väiksema riigi vastu, võib rääkida ainult instrueeritu või loll. Loll ei tundu ... olema.

Küll on isiklikust ajaloost kokkupuude kümnete asjalike ukrainlastega (kellest enamus suudab eesti keeles asjad aetud saada) ja sadade Eestis sündinud tibladega, kellega saab suhelda ainult kirillitsas:( Siit tekib paratamatult väike eelhäälestus ja seda ei muuda isegi need kümned ausad venelased, keda mul on samuti au tunda.

Olen nõus, et maailm ei ole ainult must-valge, aga sellise mastaabiga sigaduse korral nõuab veremaalaste õigustamine ikka väga huvitavat mõttemaailma. Samas on meil vaba maa ja nii peab ka ... oma jama avalikult ajada saama.

Ma ei leidnud, aga pädevamad ehk viitavad, millises teemas oleks kohane anonüümse paberhääletuse ebaturvalisuse üle arutleda?

Muudetud 16.06.23 08:04

...
08:30 16.06.2023
Tänud V6sale suht põhjaliku vastuse eest. Võib-olla ma ei esitanud oma küsimust piisavalt arusaadavalt. Küsimus ei seisne selles, milline see põhjus võiks olla, vaid selles, KAS üldse teoreetiliselt võis olla mingi arvestatav põhjus, mida me siin arenenud riikides ei tea ega oska arvata, aga mis õigustaks venelaste sissetungi. Ja sellele saab vastata lihtsalt jah või ei.
Deus
11:32 16.06.2023
Lähiajaloost on näide USA baasil olemas: Jah, on küll.
Kui ikka oma pinnale tullakse igasugu malakatega vehkima, siis tuleb oma pinnalt välja peksta ja siis lõpuks veel nende koju ka minna ning seal vehkida nii, et tükiks ajaks kaob isu ära jama korraldamiseks võõral territooriumil, kodus haugu, palju tahad.
...
13:26 17.06.2023
Kas sa, Deus, vastasid mulle või? Ma ei saanud muhvigi aru, mida sa silmas pidasid. Nädalavahetuse õlleralli algas juba reedel enne lõunat?
Marko
13:33 17.06.2023
Kuhu ... taiplikkus nüüd kadus?
Kõik on ju selge ja lihtne, mis Deus kirja pani.
Deus
13:33 17.06.2023
Jah, vastasin sulle. Alkoholi tarvitamises saab mind süüdistada, sest pitsi ma ei sülita kunagi, kuid kellaajaga ja päevaga ja isegi nädalaga panid mööda. Ma olen harjunud juba, et mu geenius on nii kõrgetasemeline, et mind peetakse rumalaks. Sulle aga soovitan miskeid kõrgema kooli kursusi minna läbi käima, muidu jäädki sinna, kus oled ja ei saa midagi aru.
...
14:53 17.06.2023
Ma nagu hästi ei mäleta, et mingi maa oleks viimasel ajal usale kallale läinud. Ja et usa oleks mingid kurjamid oma maalt malakaga välja peksnud.
Deus
15:04 17.06.2023
Poolakad on rassistid, pidasid LAV'st tulnud tumedamanahalised kinni:

https://www.bbc.com/news/world-africa-65928782

Maakeeles lühidalt: Poolas leiti LAV presidendi lennukist 12 kasti relvi ning isikud, keda seal ei oleks pidanud olema ja nüüd pidi president Ukrainasse minema ilma turvameeskonnata. LAV süüdistab Poolat rassismis. Tegelased pole vist Poolaga ja üldse idapoolse Euroopaga kursis, meil pole USA, et keegi sõna rassism kuuldes lööb kõrvad lonti.

Muudetud 17.06.23 15:05

Deus
11:35 18.06.2023
Ülekuulamisvideo: https://www.youtube.com/watch?v=SJE399PO97o
Ülekuulamistega on 99% kindel, et ülekuulatav valetab, oma nahk on kõige tähtsam.

Ameeriklased kinnitavad minu (tegelt minu allika) sõnu: https://www.nytimes.com/interactive/2023/06/16/world/europe/
ukraine-kakhovka-dam-collapse.html

Ühtlasi kinnitati ka "lumehelbeke liuglemas" sõnu.
Ühtlasi kinnitati ka kodanik Punkt sõnu.
Mida ei kinnitatud aga oli "kolm punkti" järeldused, eeldused ja vihjed ja neutraalsuse taustal UA vastaseid sõnu. (Ära hakka jälle jaurama, et sa pole öelnud, me oskame lugeda küll allteksti tegelikult)

Vajutage Reading mode sisse ja näete ilma regamata artiklit.

Alatu laim ja võltsing raudselt meie multikeelsete allikate lugeja "kolm punkti" arust, sest noh, USA ja kallutatud ja värki.

Muudetud 18.06.23 14:24

ConnorFlint
19:04 19.06.2023
Ja kõige selle juures on vaja veel arutada, kas Venemaa sportlased on sportlased v .....?
Nood vanamaailma juhid ons ikke naiivselt sinisilmsed...
https://sport.delfi.ee/artikkel/120205374/venemaa-spordijuht
-peame-pariisi-olumpiale-minema-tankidega
Ants maalt
20:50 24.06.2023
Wagner liigub Moskva suunas 5000 mehega. Moskva asub barrikateeruma. Kadõrovi väed asusid liikuma Wagneri jälgedes.
Deus
21:17 24.06.2023
Veits valesti läks sul see nüüd.

Mehi on 50 000 ehk null jäi puudu.
Kadõrov läks kokapoissi peatama aga kokapoiss on ammu juba läind ehk mitte ei käi sammudes vaid ikka vastutegevus.
Ainuke mis enam-vähem täppi läks oli barrikaadide tegemine kuid nüüdseks on need juba tehtud või tegemisel, mitte alles ei asuta tegema.
Nii need valearusaamad ja valeinfod levivad, ära tee enam nii.

Hetkel tegelt juba liigub kinnitamata info, et pealetung on juba läbi...

Muudetud 24.06.23 21:18

.
21:33 24.06.2023
Tegelikult on päev otsa räägitud 25 000 mehest. Nii need valeinfod levivad.
Deus
23:27 24.06.2023
Vat siis. Nüüd aga pidu läbi, juba lammutatakse tõkkeid ja taastatakse läbi kaevatuid teid.
.
08:20 25.06.2023
Pidu ilmselt jätkub, sest wagner ametlikult vvenesse komandeeritud ja loomulikult mitte tähtajatule puhkusele. Aeg annab arutust.
Ants maalt
14:37 25.06.2023
To Deus, mai teegi, sain info saksakeelselt kanalilt. Et Kadõrov kavatseb Prigošini peatada aga nad on mitu päeva tagapool...
Deus
11:12 26.06.2023
Jäi kummitama, kust ma selle 50 000 võtsin. See nn ametlik Wagneri suurus lihtsalt, sealt ka kirjutatu aga nüüd kõike järgi lugedes, siis jah enamasti käis 25k läbi ja mõned skeptikud ütlevad, et loetud autode ja muude liikurite arv ei anna sedagi numbrit välja.

https://twitter.com/gerashchenko_en/status/16730519942510346
26?s=46&t=cOt3RDNNbREDUnSg_EDepg
Deus
12:53 26.06.2023
https://www.telegraph.co.uk/world-news/2023/06/25/yevgeny-pr
igozhin-moscow-advance-putin-threat-wagner-family/

Russian intelligence services threatened to harm the families of Wagner leaders before Yevgeny Prigozhin called off his advance on Moscow, according to UK security sources.
--
Lühitõlge: kokk jättis rünnaku katki, sest GRU ähvardas ta pere maha lüüa - UK luure andmetel
--
Naerukoht. Keegi venemaal läheb kedagi maha nottima ideega, et savi endast, keegi peret ei puutu nii kui nii?
Mogri
11:14 09.07.2023
https://uueduudised.ee/uudis/maailm/joe-ja-hunter-bideni-kun
agised-valjapressimised-ukrainas-saavad-uha-enam-kinnitust/

Vaid üks näide, kuidas lääs ukrainat üpsis.

Kõne toimus 27. mail 2016 ja peavoolumeedia andmeil nõudis Joe Biden telefonikõnes, et Porošenko viiks läbi ümberkorraldused Ukraina prokuratuuris.

"Burisma oli sel hetkel uurimise all kahlustatuna rahapesus ja korruptsioonis. Uurimist juhtis prokurör Viktor Šokin, kes sunniti prokuröriametist lahkuma pärast seda, kui Joe Biden ähvardas jätta Ukraina ilma ühe miljardi dollari suurusest abipaketist. Biden kiitles oma väljapressimisega 2018. aastal välissuhete nõukogus: „Ma ütlesin, ma räägin teile, te ei saa oma miljardit dollarit. Ma ütlesin, te ei saa miljardit. Ma lahkun siit umbes kuue tunni pärast,“ rääkis Biden kuulajatele. „Vaatasin neid ja ütlesin: ma lahkun kuue tunni pärast. Kui prokuröri ei vallandata, siis te raha ei saa. Noh, pagana päralt, ta vallandati.“

Deus
12:26 09.07.2023
Ise reaalselt usud seda? Kuupäevadega veidi persest pole saanud tibla propa poolt?

Muudetud 09.07.23 12:27

Mogri
10:11 10.07.2023
https://www.washingtonpost.com/national-security/2023/06/06/
nord-stream-pipeline-explosion-ukraine-russia/

"Three months before saboteurs bombed the Nord Stream natural gas pipeline, the Biden administration learned from a close ally that the Ukrainian military had planned a covert attack on the undersea network, using a small team of divers who reported directly to the commander in chief of the Ukrainian armed forces."

Nüüd jääme ootama, kes siis lõpuks tammi õhku lasid.
Deus
10:36 10.07.2023
Nu aga kus dokumendid on, mida tekstis kogu aeg rõhutakse, et on olemas?
Express vähemalt pildistab dokumentide koopiad artiklile kaasa, siin on ainult sissejuhatus: "Võimaliku lekke tulemusena".

Fine, oletame, et dokumendid on reaalselt olemas ja liigume tekstis edasi:
"Detailed plans"
Tibladel on detailplaneering, kuidas lasta õhku Ülemiste pumbajaam, Narva Elektrijaam ja meil on olemas detailplaneering Pihkva ära võtmiseks. Plaan peab olema! See on riigikaitse A ja O. Ma pigem imestaks, et sellist plaani pole. Kes aga plaani ellu viis, seda ei tea endiselt keegi vaid kirjutati soe õhk kokku vasakule kalduva ajakirjanduse poolt (WP on vasakpoole ajakirjandus seal riigis)

Ühtlasi, loe tervet artiklit, mitte ära rebi sealt omaarust kõige tähtsamat killukest välja, mille tühistavad tegelikult nii eelnev kui järgnev lõik. Üks selline trikk veel siin teemas ja saad puhkusele minna taaskord.

Muudetud 10.07.23 10:37

ConnorFlint
09:06 11.07.2023
Vene ametnik: Türgi on muutumas oma otsustega ebasõbralikuks riigiks
https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-163707
-
Kae õudu... Siuke jutt võtab osalt muigama :)
.
08:50 13.07.2023
Ma muidugi täielik võhik, aga mõte hakkas peas keerlema ja kui välja on lastud ilmselt juba näiteks miljon kahurimürsku pluss tankid ja miinipildujad, käsirelvad jne ning iga lask vigastaks või tapaks ühe sõduri või muudaks liikuva tehnika liikumatuks, siis peaks ju mingi arv juba null olema? Või läheb enamus paugutamisest kuskile tühja kohta, kus kedagi ega midagi ei ole?
ConnorFlint
09:03 13.07.2023
Eks nii mõnigi, ehk siis teisisõnu, väga palju läheb "tuulde"...
Kunagi õppustel käisime läbi erinevaid taktikaid, ise nimetasime neid:
niida-külva: eel-luure puudulik v tegemata, külvad umbropsu ning niidad aimatavat vaenlast
nopid: eel-luure on korralikult tehtud ning lasud ja tehnika on täpselt suunatud.
Esimese variandiga saad sa heidutada vaenlast, kuid sedagi teatud piirini, kus siis vaenlane hakkab sulle vastu nopet tegema... :)))
Noppe jaoks peab aga endal mune olema, et vaenlase niida-külva alla oma moona ja tehnikat ei raiskaks ning ootaks õiget momenti, et vaenlane noppida..
.
09:34 13.07.2023
No räägitakse, et ukr on õppinud täpselt laskma ja droonidega juhitakse tuld ja esimene lask läheb enamasti mööda, teine aga korrigeerituna pihta, siis ikkagi- arvestades kulutatud laengute arvu, peaks siiski mingi numbet nullile lähenema. Ei ole ka verel seal miljonit sõdurit ja masinat. Niiet jah, meeletu kogus asju plahvatab, aga möll ikka käib.
jee.kim
09:37 13.07.2023
Punktike- aga mida Moskva Sulle ütleb?
.
09:44 13.07.2023
Mind absoluutselt ei huvita mida moskva ütleb ja minu pärast võib ta üldse olemata olla (sulle ta ilmselt meeldib), ma hetkel teoretiseerin paukude mõjuteguri üle. Püüad ehk aru saada?
Deus
10:31 13.07.2023
Videode pealt vaadates läheb ühele masinale pihta saamiseks ca 5 mürsku, kui pole just Excalibur täppismoon, mis laskudes ise vaatab, kuhu suunda ta teise astme paugu saadab. Torude tervishoid on ka tähtis täpsuse jaoks, venelane külvabki vaibana, ta ei ürita majade vahele parkinud autole pihta saada, ta üritab kas autole pihta saada või siis majad sellele peale langetada, torud kulunud, panebki sinna umbes 20 meetri raadiusesse, seega tueb 10 tk veel saata, ehk saab pihta. UA'l on täpsemad torud kasutada pranstslaste ja rootslaste toetuse tõttu aga siiski eeldab see, et sihtmärk paigal ka püsib natukene, mürsk ei jõua sekundiga ju kohale. Kuidas see ütlus oligi... et kõige ohutum koht on eelmise mürsu kraatris istuda?
See tulejuhtimine droonide pealt on sisuliselt vanakooli eelluure kiirem asendus, ei pea mehi saatma nii palju ette binokliga vaatama, et kus tüübid passivad. Tulistatakse maakaardi järgi, kraad paika ja lendu ja siis juba otse videopildilt näha, kui mööda läks, korrigeerimine ja lendu ja lootus, et mingi tuuleiil asja lörri ei aja.
.
12:35 13.07.2023
Tegelikult on täpsus siiski muljetavaldav, sest mürsk lendab ju kilomeetrite kaugusele. Niiet tuleb lihtsalt nentida juhuseteooriat- miskit ikka metsa läheb.
Deus
14:10 13.07.2023
https://www.youtube.com/watch?v=7ixfKs89piQ

40 min vaatamist Popasna kaitsmisest. Annab ehk natukene ka aimu ülal küsitud mürsuasja kohta.
jee.kim
14:54 13.07.2023
Sõda ei ole arvutimang!
Nt. Viatnamis oli suhe 50 000 padrunit per 1 kill!!!
Mogri
11:18 14.07.2023
Njah, suur osa abist ja moonast läheb vasakule. Kui kogu see varustus reaalselt kohale jõuaks, siis ukraina juba upuks relvadesse.

Aga see ongi eesmärk, keegi kuskil rikastub äritsedes relvade ja moonaga ning lihtsalt annetusi taskusse lükates.

lumehelbeke liuglemas
11:21 14.07.2023
viimasele, et ei tunduks lihtsa sooja õhu võngutamisega, pane mõni tõestatud väide relvade vasakule panemisest
Deus
12:14 14.07.2023
Õhtuks tõestust ei tule, siis postituskeeld.
Mogri
19:17 14.07.2023
http://infobrics.org/post/38248/

Rohkem ei viitsi otsida, tehke ise ka tööd, laiskvorstid:)

“Poland, Romania, other countries on the border were being flooded with weapons we [the US and allies] were shipping for the war to Ukraine (...) Often, it wasn’t generals, it was colonels and others, who were given shipments of some weapons, [who] would personally resell them (…) to the dark market", he said during a recent show of his journalistic program "Going Underground".

"Hersh also tells that the contained an interview with Jonas Ohman, founder of an important pro-Ukrainian NGO. Ohamn told journalists at the time that only 30% of Western military aid was reaching the frontlines, suggesting that there was a wide network of corruption surrounding these weapons. However, the group responsible for the promotion of the film removed Ohman's speech. According to Hersh, CBS’ leaders explained to the documentary's producers that this type of content could not be shown because "we’re on the side of Ukraine. We all hate Russia.” "
Deus
19:35 14.07.2023
Ei ei ei, sa oled asjast valesti aru saanud. Meie ei pea midagi otsima, kui sina postitad, siis pead seda postitust ka tõestama, see on selle teema iseloom. Kui tõestust taga pole, siis on soe õhk, eriti sellisel teemal. Punkt näiteks arutles, seal pole vaja tõestusi taha, see on arutelu, sinu omad on aga esitatud kui otsesed faktid. Suur vahe.

Sinu link on Lucas Leiroz poolt kokku keevitatud, kes on Brasiiliast ja Brasiilia on juhtumis kelle tissi otsas ja kelle mõjuagente täis ja kelle poolt kinni makstud trolle täis? Õige, tubli kässar vol2, TIBLASTANI!!!

Soe, rubladega köetud, õhk ühesõnaga nagu kõik su viimased postitused.
lumehelbeke liuglemas
19:36 14.07.2023
see portaal küll usaldust ei paku ja jutt ka nii ümmargune ja ilma faktideta, samas võiks ka Yandeksi uudiseid siis toppida
Mogri
10:45 15.07.2023
"Sinu link on Lucas Leiroz poolt kokku keevitatud, kes on Brasiiliast ja Brasiilia on juhtumis kelle tissi otsas ja kelle mõjuagente täis ja kelle poolt kinni makstud trolle täis? Õige, tubli kässar vol2, TIBLASTANI!!!

Soe, rubladega köetud, õhk ühesõnaga nagu kõik su viimased postitused."

Ootame nüüd tõestust, muidu su jutt on samasugune soe õhk. Postita lingid ja veenvad tõestused, kui õhtuks ei ole, siis pane omale enesekriitiliselt postituskeeld paariks nädalaks.

v6sa
08:38 16.07.2023
Mogri, kui Sa väidad, et "suurem osa" pannakse vasakule, siis järelikult on Sul usaldusväärseid andmeid selle kohta. Sinu viidatud link selleks ei kvalifitseeru küll kuidagi. Palju siis vasakule läheb? 51%, 62 või suisa 73? Ning kas vasakule läheb ainult relvastust või samas ulatuses ka humanitaarabi ja raha?

Et mingi osa läheb vasakule, on paratamatus, mis käib kaasas ahne ja laisa inimloomusega. Mida pikemaid tarnekanaleid kasutatakse, seda rohkemate inimeste näpud rasvaseks saavad:(

Kogu jama oleks olemata, kui veremaa ei oleks argpükslikult tunginud Ukrainasse. Lihtne, kas pole?

Muudetud 16.07.23 08:38

Deus
09:31 16.07.2023
Soovitan sellele tibla trollile lihtsalt mitte vastata, tema karistus ainult pikeneb eemale hiilimise permutatsiooniga, millega ta praegu tegeleb.
Deus
22:00 17.07.2023
Täna tehti Putini maamärk katki jälle. Ukraina julgeolekuteenistus teatas, et kõik detailid 17. juulil Krimmi sillal toimunud plahvatuse kohta avalikustatakse pärast Ukraina sõjalist võitu.
.
08:05 18.07.2023
On arvamusi, et see on jälle vantide endi provokatsioon. Esiteks on silla kaitstus väga kõrge ja teiseks kell kolm öösel mingi üksik auto isa ema ja lapsega just seal plahvatuse kohas. Peab ikka ülim juhuste kokkulangevus olema kui sinna just sel hetkel vaid üks auto satub. Ja raudtee jäeti kenasti terveks.
Deus
22:59 30.07.2023
Tiblastan kasutab südame rahuga lapstööjõudu. Tinderi ja Badoo kaudu meelitatakse Aafrika teismelised tüdrukud (poisid on liiga ettearvamatud ja agressiivsed) venkude maale ja siis pannakse madala astme töid tegema äsja loodud Iraani droonide tehases tiblastani pinnal, kus tiblastani enda noorukesed on sunnitööle rakendatud:

https://threadreaderapp.com/thread/1684283287898935297.html

.
08:35 31.07.2023
Kokkuvõte poolteist aastat hiljem: veremaa majandus ei ole "vingetest" sanktsioonidest hoolimata kokku kukkunud, putler endiselt võimul hoolimata igasugu ennustajatest tervise ja sisevõitluse teemadel ja rindele jätkub endistviisi nii rauda kui hakkliha.
Kollektiivsel läänel tuleks tõsiselt järgi mõelda, st päramine aeg tegutsema hakata.
lubadeta jalgrattur
15:00 31.07.2023
Mida sa täpsemalt ette paneksid?

Nii palju, kui mina aru saan, siis mitte kellelgi ei ole kunagi olnud eesmärki Venemaad põhja lasta. Eesmärk on olnud nõrgendada nende sõjalist võimekust. Samuti kas kellegi eesmärk on olnud Putini kukutamine? Mis põhjust peaks olema kellelgi arvata, et Putini asemele kedagi mõistlikumat tuleb? Neil oli ju Prigožini "mäss", aga see ei olnud mäss mõttetu ja kuluka sõja vastu, vaid et liiga nõrgalt pekstakse ukrainlasi?
.
17:03 31.07.2023
Mina olen tühisus suurte valitsejate kõrval, aga karta on, et ühel hetkel müüakse osa ukrainat maha, sest lääs ei suuda või ei taha enam seda abi anda. Roiskuva lääne roiskuv kapitalism kaotab russki mirile taas ühe vastasseisu ja putler lärmab üle ilma- ära tegin. See olend niisama lambist alla ei anna ja ei tundu, et keegi seal paleepööret julgeb teha- ta kaoks kiiremas korras vanglasse või kukub aknast alla. Kokapoiss küll midagi ärgitas, aga ei tea meie tausta ja tagamaid või mis ettepanek talle tehti, et ta otsa ümber keeras. Ilmselgelt oli tegu pakkumisega, millest ei saanud keelduda. Ju oli ellujäämine olulisem.
Miks lääne-euroopa nii nõrk on
11:21 01.08.2023
Miks lääne-euroopa riigid sellised kuserotid on? Kuskilt on midagi valesti läinud. Kuidas on võimalik, et ei suudeta kokku leppida isegi ühiselt miljoni mürsu tootmises (euroopa ühisest sõjajõust rääkimata)? See lõputu munadeta diplomaatia teeb nõutuks. Saan aru, et diplomaatia on vajalik, aga see, mida Scholz teeb.. see on ju lihtsalt halb nali. Kas sakslased siis tõesti ei suuda enda jaoks ukrainas toimuvast pilti kokku panna? Kui seda pilti kirjeldada, siis ei jää ju peaaegu mitte ühtegi küsimust selles osas, kas tiblad tuleks ukrainast välja lüüa või mitte. Mitte ühtegi. Miks käib siis ikka mingi kuradi vingerdamine ja aelemine? Olen suhelnud sakslasega, kes väidab, et esimene prioriteet praegu peab olema rahu saavutamine - et lõppeks inimeste tapmine. Küsimusele, et mis hinnaga see rahu tuleks saavutada juba väga vastata ei osatud. Kas see "rahu", mida nende tapetud, vägistatud, piinatud ja küüditatud tsivilistide (ja see kõik on toimunud keset euroopat viimase paari aasta jooksul meie kõigi silme all!) nimel tibladega sõlmitakse, oleks rahu ukrainlaste huvides? Või on seda "rahu" vaja mugavdunud euroopa mahlakottidele, kes igasuguse ebamugavuse ees ennst täis kusevad? Ma olen eurooplane ja õnnelik, et meie riik on osa euroopa kultuuriruumist. Aga seda öeldes pean ma silmas pigem ida-euroopat. Siin on veel natukenegi alles neid mune, mida minevik meil kasvatada on aidanud. Mida rohkem ma seda munadeta diplomaatiat paljudes kohtades euroopas näen, seda põlastusväärsemaks muutub minu jaoks n-ö vana euroopa. Nii, et üks küsimus
- miks lääne-euroopa nii nõrk on?

(Ja PS! - see mõttekäik ei ole siin kuidagi EKRE meelne - EKRE on minu jaoks küll munadega, aga kahjuks on need munad seal, kus peaks olema ajud.. Sama käib ka Ungari diktaatori kohta).
suur terts
12:23 01.08.2023
Seda nimetatakse alalhoiuinstinktiks. Meie regiooni esivanemad on kõike seda tiblamaa elukate korraldatud jälkust oma silmadega näinud ja kehadega kogenud. Erinevalt lääne-eurooplastest. Mäletete seda juttu, kus 40-tel Eestist põgenenute õudusjuttude peale rootslased kostsid imestunult:'' aga miks te politseid ei kutsunud?!?'' Tegelikult on täna läänes sarnane olukord. Kui ikka oma per.e ei põle siis olukorra tõsidust ei tunneta.
Miks lääne-euroopa nii nõrk on
13:02 01.08.2023
Aga vat selle alalhoiuinstinkti osas ei ole päris nõus - alalhoiuinstinkt võiks suuta nii palju halle ajurakke liigutada, et aru saada - selleks, et kustutada lahmav metsatulekahju, tuleb kasutada kõiki meetmeid, et sellest lahti saada (teha vastutuli, puid langetada jne), mitte tulekahjuga võitlejale ämbreid anda. Selle tulekahju kustutamine on ju kogu euroopa huvides. Tibla on seal oma supis nii ära keenud ajudega, et sellest vähkkasvajast tuleb lahti saada, tema enda meetoditega. Mitte sellega üritada dialoogi otsida. Vaadakem enda ümber ringi ja lugegem kasvõi Šiškini "Sõda või rahu" või vaadakem Marianna Kaadi filmi "Viimane reliikvia"- nende teineteisest täiesti sõltumatult valminud teoste ühisosaks on armutu reaalsuse konstanteerimine. Tibla on tibla. See on haigus - mingi väärastunud meeleseisund, mis õigustab käimasolevat terve ühiskonna läbilõike ulatuses. Meil ei ole seda va "rahu" mitte kellegagi sõlmida - seal teisel pool pikka lauda ei ole meiesugust. Seal istub keegi inim-munand, kes peab ennast Tšingis-Khaniks. Metsatulekahjuga sõlmime rahu? Ei sõlmi ju - enesealalhoiuinstinkt ütleb, et tulekahjust tuleb lahti saada valimatult kõiki vahendeid kasutades ja nii kiiresti kui võimalik. Veel enam - enesealalhoiuinstinkt suudab mõelda isegi nii kaugele, et võtta kasutusele kõik meetmed, minimeerimaks võimalust, et samas kohas uuesti metsatulekahju puhkeb (selleks kaevatakse pinnast segi, immutatakse tulekoldeid rohke veega jne jne jne). Enesealalhoiuinstinkt ei keera metsatulekahjule selga ja ei jäta tuld kustutavat inimest hätta. Eriti kui elab ise samas metsas mis põleb.. Müstika..
suur terts
13:28 01.08.2023
Minu sõnum alalhoiuga käis ikkagi ida-eurooplaste kohta. Vabandust kehva sõnastuse eest!

Kuna euroopa suur-lääne rahvastel puudub aastakümneid tõsiste konfliktide kogemus on nad end naiivselt demilitariseerinud. Ja nüüd ei saa hoogu üles, et end sõjaliselt taastada. Kardetakse enda ladude tühjenemist, sellega seoses enese lolliks tegemist ja, mis salata, ka üleüldist konflikti eskaleerimist, ehk et hoidku jumal - 40-te taaskordumise eest. Pealegi - sotsialistlikus euros pole otsustamiskiirus kunagi silmapaistev olnud.
.
17:11 01.08.2023
Euroopa on mugandunud, euroopas asendub valge keskealine mees- naine peagi koraani vöö vahel kaasas tassiva tõmmunahalisega. Euroopa on tahtlikult unustanud adolfi ja tema teod ning kahtlen, kas seda üldse kunagi hiljem neile koolis põhjalikumalt õpetati. Meie vähemalt saime isamaasõja kontekstis seda rohkem tundma, kuigi toona vastupidises võtmes. Euroopa on enda arust vantlandist kaugel- oht on tajumatu ja ega seda koraanijüngrit see nagunii morjenda. Vähemalt btitid on tegusad ja biden ka siiani. Eks elu näitab, kaua.
Deus
14:30 23.08.2023
https://arileht.delfi.ee/artikkel/120226227/peaministri-abik
aasale-osaliselt-kuuluv-ettevote-jatkab-vedusid-venemaale

[ Peaministri abikaasale osaliselt kuuluv ettevõte jätkab vedusid Venemaale - Ärileht ]

Artiklit enam ei ole... või vähemalt mina saan enda kalkulaatoris 404 horrori...

hakka või kohe screenshotima kõike hiinlaste kombel, mida näed, pärast ei usuta enam.

EDIT: punkt jõudis ette originaaliga.

Muudetud 23.08.23 14:34

Deus
14:54 23.08.2023
Paistab, et Delfi Ärileht on suuremas osas katki, keegi vist vallandati plagiaadi pärast või ERR häkkerid on lehe maha tõmmanud kättemaksuks. (iroonia)
.
15:03 23.08.2023
Vaadates kui palju on seal kommentaariumites vene trolle, ei saa mina delfi poliitikast üldse aru. Või tulebki arusaamiseks lähtuda trollide soosimisest?
Deus
15:10 23.08.2023
Pigem seda viimast, reklaami näitamine ju toob raha sisse, raha ei haise.
.
15:23 23.08.2023
Koroova ajal olid kommentaariumid suletud, nüüd lastakse sulaselget s.tta lõdvalt läbi.
.
21:15 23.08.2023
Prigožin olla lennukiga alla kukkunud.
hlm
22:15 23.08.2023
Ju see kokk ikka alla lasti...peale seda paari kuu tagust mäsu ei uskunud, et loomulikku surma see raibe sureb.
Focus MKx
23:15 23.08.2023
Ja-jaa, midagi on toimumas.
Lätlased on oma "õhuväe" lendu lasknud ...

https://www.flightradar24.com/LAF025/31b88db4
.
07:26 24.08.2023
Vabalt võib olla ka teine variant- väike plastiline op ja kadumine aafrika sügavustesse. Raske uskuda, et kokk nii naiivne oli ja mingit kättemaksu ei eeldanud. Väidetavalt olla lennukis ka utkin olnud. Peale põlengujääkide koristamist võib seal iga teine söestunud laip koka nime kanda- keegi ei hakka enam midagi tõestama, sest reisijate nimekiri on piisav tõestus. Kaks wagneri juhtfiguuri korraga kasti lüüa... natukene kahtlane teema jätta selline sõjavägi järsku ilma juhtideta- tagajärjed võivad olla väga ootamatud.
.
14:29 27.08.2023
Prigožin kuulutati ametlikult surnuks. Aga väidetavalt oli samas lennukis ka utkin. Ju siis pole avalikkuse jaoks tegu nii olulise persooniga või siis oligi ta seal lennukis vaid väidetavalt.
ConnorFlint
14:28 30.08.2023
Uus juht hakkab juba lubadusi jagama:
https://epl.delfi.ee/artikkel/120228008/prigozini-vaidetav-m
antliparija-kahtlustab-pihkva-polengus-balti-riike

Tsitaat:"... Wagneri uus juht on leitud. Täna esines rühmituse väidetavaks juhiks nimetatud Anton Jelizarov avaldusega, kus lubas Pihkva eest baltlastele kätte maksta."
"Ka ühes populaarses LiveJournali postituses jagab autor Pihkva, Ukraina ja Balti riikide kaarti ning tõdevad, et 500-800 kilomeetrit on drooni jaoks pikk maa lennata. Veel hirmutavam teooria, et droonid võisid õhku tõusta Venemaa pinnalt, ei paista oletuste autoritele pähe tulevat."
suur terts
15:53 30.08.2023
,
20:02 01.09.2023
Üks meenutus. Polegi ammu tema kenijaalsusi kuulnud, laseb ta neid veel lendu?
https://www.facebook.com/eestieest/videos/1290718501419833/
suur terts
12:56 10.11.2023
Siia pole ammu midagi postitatud, panen vaatamiseks ühe lühikese video. Kajastab muuhulgas orkide olukorda nende armees. Samuti elu-olu sigalas üleüldiselt, seda just lõpupoole.
https://www.youtube.com/watch?v=RY-ynjnzICE

Muudetud 10.11.23 16:56

Kolm punkti
22:07 10.11.2023
Elu oli ilus ja rahulik, ja järsku mingi debiilik pidas vajalikuks kepiga sipelgapesas susserdada. Ju vist kuu oli vales kohas.
Putinil sai laskemoon otsa juba eelmise aasta kevadel. Majandus kukkus ka kokku. Sõdivad virtuaalväed, naised, lapsed ja pensionärid. Ükskord võidame niikuinii.
Marko
22:14 10.11.2023
https://www.youtube.com/watch?v=wHfKTKaAfe0

Justnimelt mõtleme kõik nii nagu kohalik mõttehiiglane välja puristas ja elu on ilus!
Kässar
19:46 11.11.2023
Elavjõus on ülekaal ca 5 kordne ja tulejõus ca 10 kordne. Ega midagi valesti ju Mart ei öelnud. Tagantjärgi on välja tulnud, et Mart on üldse paljud asjad 10-sse pannud.

maaks
08:51 13.11.2023
Naiste rindele saatmine on venemaa poolt õige käik - muidu nende genofondi paremaks ei saa.
solbeer
19:35 21.11.2023
Paraku nii on nagu artiklis kirjas- putler on selle pea kahe aasta jooksul saanud aru, et lääs on üks mõttetu tossike ja mingit ohtu talle ei kujuta. Seega on võimsal läänel ainuke võimalus midagi uut välja mõelda kui ei taha russki miri oma ukse taha. Aga mõtlemiseks ei pruugi enam aega olla. Ja relvi lääne ladudes ka enam ei ole ja söjatööstus istub ikka kuskil urus ja ootab, et keegi ta ärataks. Ja keegi ei tea, kauaks ukrainal veel sõdureid jätkub, putleril aga hakkliha puudust ei tule.
https://maailm.postimees.ee/7902331/wsj-on-aeg-purustada-ill
usioonid-putini-luuasaamisest
kuu peal
21:59 21.11.2023
Venemaal on umbes sama seis nagu meilgi, hinnad on tõusnud, mõnede kaupade kättesaadavus on vähenenud, pitsitatakse kaupmehi ja tavaelanikke. Keegi kaevata ei julge sest... Neljas korrus on väga ohtlik... Ettevõtted vaelvevad läänest tulnud tehnomaterjalide puuduses, asendust kodumaal pole. Ometi maavarasid Venes nagu jätkuks kuid kus midagi vedeleb, leidub alati, keegi kes sealt osa tulust omale sooviks. Vahepealse varakapitalistliku Venemaa omatööstus suutis areneda teatud tasemele, mille vilja lõigatakse praegu kuid kui kauaks jätkub tooret(Lääne tehnoloogia) ja valmistoodangut. Ainuke, mida hetkel seal vabalt jagub on puit, gaas, diiselkütus ja bensiin.
solbeer
11:38 22.11.2023
Ma natukene fantaseerisin, kuidas on võimalik balti riigid vaikselt ära võtta. Euroopa on täis moslemeid. Rootsis juba ammu paugutatakse, nüüd iisrael takkaotsa. Keegi ei tea, palju on läänes nende elurajoonides majade keldritesse relvi ja laskemoona kogutud. Rootsi näitel neil puudust ilmselt ei ole. Nüüd korraldavad rätipead igal pool sellise paugutamise ja kord riikides pööratakse pea peale, tuleb hakata neid ohjeldama, sõjaväed on sellega seotud ja balti riigid on sisuliselt läbikõnnitavad, sest ka soome piiri taga ootavad relvad vaid käsku ja nad ei saa kuskile kedagi appi saata.
Deus
12:31 22.11.2023
Nu tiblastan juba korraldab meil Narvas seal veits rahutusi. Poisid palvetavad seal sillal, et laske Eestisse, meie piirivalve saadab Idi nahhui, kao venemaale, kust tulid.
Soomlased on natukene pehmemad poisid, seal õiguskantsler hakkas ministritele südametunnistusele koputama, et asüüli otsivad poisid peaks ikkagi läbi laskma piirilt, muidu kergelt seadusevastane tegevus või nii. Õnneks me pole Soome, kui paberid korras pole, saab joonelt tagasi saata, kust tulid ideeliselt, mitte nagu seal, et tule aga siia ja siis hakkame alles pabereid vorpima ehk kui juba üle piiri sisse lased tegelased, on tegelt nad automaatselt sinu mure. Meil üritatakse seda asja vältida ja Aerofloti korraldatud reisikorraldus siiski jätta tiblastani enda mureks.
solbeer
12:46 22.11.2023
Yle uudiseid vaadata, siis sommid juba telgid üles pannud kus tüübid ennast soojendada saavad ja kuuma jooki lürpida. Jah, pehmotamine ning rahvaste sõpruse ihalemine ongi vana ja väsinud euroopa suurim nõrkus.
Deus
17:59 22.11.2023
Peskov teatas täna, et kõik Ukraina HIMARS platvormid on hävitatud vene relvajõudude poolt.
v6sa
08:59 23.11.2023
Oot, mingi kolm kuud tagasi oli veremaal kindralstaabi raportite järgi neid rohkem hävitatud, kui Ukrainale neid üldse antud on. Kas vahepeal on siis juurde toodud, et nüüd bilanss nullis on?

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte