Sirvisin täna lehte ja silma jäi huvitav väide. Ise küll sellise olukorraga pole kokku puutunud, aga äkki on teistel mõni lugu rääkida, mis seda juttu kinnitaks või ümber lükkaks? Seda oleks ka huvitav teada, mida naised asjast arvavad? Kuidas inimesed üldse suhtuvad tutvumiskuulutuste kaudu kaaslase otsimisse?
uudisenupuke on siin:
'
“Tutvumiskuulutusele märgitakse,
et otsitakse hingesugulast,
romantikat ja müstilist suhet.
Esimesel silmast silma kohtamisel
küsitakse aga mehe käest, mis aasta
auto tal on, kui palju ta teenib ja kui
pikk tema mehetunnus
on.”
Tutvumisbüroo juhataja Aime Güsson
kurdab, et naised on ainult omakasu
peal väljas (SL Õhtuleht)
varustus on kõikides punktides hea aga andke andeks mu sõnavara: Selliste l****dega ei lähe küll kuhugi. Viimane küsimus on muidugi veel arusaadav aga auto aastaarv ja palganumber ... no andke andeks ...
Ilmekas näide mida sai ükskord johmas peaga tehtud: Power hit kõlas nurgakastist ja sealt tuli selline kuulutus: 2 kuuma tibi otsivad endale peokaaslast tänaseks õhtuks. Meil muidugi paras aur sees ja kohe helistama. Esimene küsimus oli: Mis autoga te sõidate?
....
See sõim, mida mu sõber läbi telefonitoru mahutas, trükimusta ei kannata aga jah ... AUTO on esmatähtis meie naisukeste seas.
Ega ei pea mingeid rääbakaid ju vaatama. Tegijaid, kenasid ja endaga hakkama saavaid tibisid on jalaga segada. Tee ainult silmad lahti ja ole ise mees.
IRw, tead kui naine hakkab selliseid materjaalseid asju esimesel kohtamisel küsima, siis on 2 varjanti
1) kas ta üritab sinu kulul liugu lasta 2) või testib mis mees sa oled.
Esimese varjandi naised neid küsimusi nagunii ei küsi, sest seda väiksemaks võivad tema "liu" laskmise võimalused minna, kui sa blokkima hakkad. Profid naised keeravad tüüpilise Harju keskmise mehe kergelt ümber sõrme ja saavad varsti ka isikliku pangakaardi jne.
Üldiselt netist tutvusi otsida on väga ok. Lihtsalt tasub kirja panna mida sa otsid. Ise olen leidnud sealt kenasid naisi, olen paljudele korvi andunud ja lõpuks ka selle õige leidnud. Tuleb teada kuidas käituda.
Pole küll kuulutusega tegu, aga ka omast elust üks huvitav seik. Sattusime ühe peole lõuna-eestis kus meie olime tuttava tuttavad. Olime sõbraga mõlemad juba viimastel kursustel ja töötasime omal erialal. Auto millega tulime oli viis aastat vana omega. Olidki mingi aeg miskid tigid platsis kes olid huvitatud autoga tulnud kutist (omanikust). Otsustasime siis aga natuke nalja teha ja oma osasse sisse elada. Tema oli legend järgi metsalangetaja ja mina kaevur. Meie juurde tekkis mingi ajaga päris lõbus seltskond, aga need tibid kadusid ära. Olid teistele öelnud et mingid töömehed ja öäk. Polnud meist kumbki ei maarjakaskesi langetanud ega sütt kaevandanud. Pidevalt nimetas sõber eksootilisi puid ja mina jäärapäiselt sütt, aga need tibid seda uba välja ei nokkinud. Ühe naisega sealt peolt aga olin päris kaua koos ja tänaseni oleme head sõbrad. Need kaks tibi olid aga pärast meie peale pahased olnud. Olime neid lollitanud.
Džeims, teis polnud süüd, hoopis need tibid tegid ennast lolliks. Omal kogemusi sama teemaga.
Kui tahad omale tõsist naist, kõrtsidest ja muudest pidude kohtadest neid ei leia, sest õiged naised öösiti magavad ja ei tuia uimase peaga ühest ööklubist teise.
Inimesed väärivad teineteist.
Ehk kui tibi leiab, et ta on müüdav siis andku aga tuld - jama on vaid selles, et ~40a on ta turuväärtus olematu ning siis tuleb ise peale maksta.
Nähtud küll neid vanu tibisid, kellel pole mõistust, austust laste seas ja mees laseb "uute mudelitega" ringi. Tavaliselt tegelevad sellised kodukujundamisega ja on võimelised iga kell plahvatama kuna närvid on läbi.
Irw jälle tüüpiline kõlakate teema!
Mitte,et ma ise naine oleks kuid veits narr ju kui oled ilusa välimusega ning ennast ülesse mukkinud ja koos sõbrannaga ning siis lendab sulle rooste sahisedes a la 1983 opel ette ning kuttidel pole isegi endale joogi ostmiseks raha.
Kuna mehed üldjuhul ei pööra niipalju tähelepanu enda välimusele ja riietele siis on just auto ja rahakott veits tähtsamad.
Kui paljud meist läheksid välja/klubisse naisega kes on hoolitsemata välimusega,räpased riided seljas ??
----
Mul endal pole sellist probleemi olnud ,et nagu minu rikkuse pärast jääb mingi asi katki. Nii rikas/vaene ikka olen et suudan joogi,takso välja teha.
----
Millegi pärast on mehi suurem protsent kes jätavad oma perekonna maha kui naised?
Endal siis üks sõber sõitis sigulliga ja sai targa ja ilusa naise...tänaseks küll sõidab eelmise aasta keskklassi masinaga.
Teine sõitmis vanema seitsmesega ja sõidab siiamaani, naised on nagu on - nii välimuselt kui mõistuselt...
Kolmas, kaugelt tuttav ei omanud üldse autot ja murdis naisi 2-e päevaga..sest tema enda sõnul pole 1 päevaga naist voodisse viia viisakas...
Järeldused võib "snikers" ise teha.
Selle 1 päevaga voodisse viimisega on nii, et kui naine kohtumisel 1. korral voodisse läheb, siis on lipakas ja kui ei lähe, siis on pipar. Igal juhul on halvasti! :-)
sellega on nii ka, et mida otsid - kui üheöö/kaheöösuhet, siis on tõesti pipar. kui aga midagi püsivamat, ning tsikk tuleb kohe esimesel ööl sinuga voodisse, siis paneb ikka mõtlema - on see ka õige asi.
to to elukogenu
Naised tahavad ja naudivad ka seksi. Mis selles siis ikka nii hullu on kui naine kohtub mehega kes talle meeldib, keda ta tahab...kas siis peab pipart mängima, sest nii peaks ju korralik tüdruk käituma. Olukordi on igasuguseid ja ei maksaks kohe järeldusi tegema hakata.
See aga et naisi huvitab mehe rahakott, ei saa ju naisi süüdistada. Statistika väidab, et naised teenivad umb 20% vähem kui mehed ja kui arvestada sellega, et kui luua pere, kodu siis on ju laste ja kodu jaoks kõvasti raha vaja. Laps ei ole ju teatavasti odav lõbu. Seega on ju üsna loogiline et naised vaatavad mehe rahakotti :)
Aga kui sinult esimesel kohtumisel väga konkreetses vormis nõutakse maksuameti väljavõtet kulude tulude kohta? Tekitab hämmingut. Ok, ma saan aru kui noored naised teevad nalja pärast nii, siis võid ju vastavat juttu vastu ka ajada ja on kõigil lõbus..aga mõni tips arvabki, et teda peab sellistel teemadel valgustama. Vaatab sulle suurte silmadega otsa ja ootab vastust: "My name is Trump, Donald Trump". Kui sellist vastust oodatakse, tuleb selline vastus ka ande, mitte sõna-sõnalt muidugi. Aga lihtsalt kui oled end huvitava kauba kätte saand siis selline naine enam ei huvita, ta on ju raisakotkas... Selle seksi asja vastu ei vaidle, olukordi erinevaid.
aga vaata teise nurga alt - kui naine ootab sponsorlust siis ta on leppinud sellega, et ta on kaup, millel on oma hind. Seega on see puhtalt sinu mure ju - kuis sellist endale lubada ei saa. Naise mure on aga selles, et vanad asjad vahetatakse teatavasti uute vastu - sellest tuleneb ka ~40a tibide närvilisus - enam ei kingita kaelakeesid ja ka bemm, on juba kolmandat aastat sama...
Omakasupüüdlikud naised! Missugused need teised on?! Pole nagu näha olnud, haruldane nähtus seega. Kui keegi on ise näinud äkki riputaks pildmaterjali või vähemalt viiteid, näeks ise ka ära.
Kes teab eesti vanasõna: "Ilus nägu on v**u surm!"
Kahjuks nii see kipub ka olema mujal, lugesin just ühte küll välismaa uuringut kus väideti, et hea välimusega naistel on reeglina kordades rohkem erinevaid partnereid olnud kui vähemahvatlevatel naistel. Aga uuele partnerile öeldakse alati et sa oled mul teine, neljas jne... Kunagi ei öelda, et olid 25-s või 50-s ... See on nagu auto läbisõiduga. Kõik tahavad saada kasutatud hea väljanägemisega vähesõitnud autot. Seda ka turul pakutakse kuigi reaalselt saavad vähesõitnud auto üksikud. 90% peab leppima teadmisega, et loodetavasti on näit õige või mõni peab paremaks kui tõde ei teagi!
Mis siin salata, tänapäeva ühiskonnas on mehe sissetulek ja auto mehe edukuse ja tugevuse mõõdupuudeks. Imelik mulje jääb aga igaljuhul kui naine esimesel kohtumisel küsib mehe auto/sissetuleku kohta. Või siis pillab vestluse käigus õnnelikult märkuse ala "ah siis teenid ju palju raha jah..." Suhet otsides tekib kohe küsimus mis seda tibi siis rohkem huvitab, kas rahaline seis või mees ise. Ok, oletame et ta jääbki mehe rahakoti paksusega rahule. Vana tõde on aga see et alati on kuskil keegi, kes on sinust suurem, tugevam, targem, rikkam jne. ja see tegelane ilmubki kuskilt välja. Mis siis saab? Naine läheb minema?
Ja veel - minu meelest ei ole suurt vahet kas jõutakse juba esimesel/teisel kohtumisel voodisse. Tähtsam on see kuidas naine sinu juurde tuli. Kui ta tuli mängleva kergusega oma endise mehe juurest ära, siis ühel päeval ta läheb sama kergelt ka sinu juurest ära. Ei ole midagi teha, kergemeelseid naisi on palju. Üheöö suhte juures ei ole muidugi vahet...
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.