Valesti parkijad

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Bemm ei mahu isegi tühjas parklas ära.

Jaaniuss8
11:10 03.09.2008
Bemm on nii suure auraga auto, et ka täiesti tühjas parklas ei mahu joonte vahele ära!!! Selle kohta siin kaks tõestust. Ja eks neid ole rohkemgi.
Mata...
11:32 03.09.2008
Sa olid ilmselt ainus keda see häiris.
hurdakoinija
15:22 03.09.2008
uss999
16:02 03.09.2008
yundub et sa istud seal parklas valvel,kas toesti pole midagi paremat teha??? see koht on kindlasti mingi alevik,miks mitte parkida ni kui parkla niikuinii tuhjana seisab,need bemmi omanikud voiks sulle molli anda,vot siis oleks pildistamist kullaga,isegi satuksid delfi krimisse..
debiilik
16:09 03.09.2008
Ma käin ka oma bemmiga vabadel päevadel tühjades alevike parklates joone peale parkimist harjutamas.
Lennuks
16:26 03.09.2008
no tõesti eriti oluline kus tühjas parklas oma auto jätta. nagu mul motika eksami vastuvõtja kes vingus kui peale eksamit parkisin ratta mitte joonte vahele ilmatu suures tühjas parklas, kust järgmine hakkas kohe selle rattaga eksamit tegema. sa jaaniuss vist politseinik, kes iial bemmiraha kokku ei saa
urmps113
17:04 03.09.2008
Äkki see parkla on just nende bemmivendade oma ja see ei tohiks väga häisira kui keegi tühjasparklas nii seisab. ussike kõige normaalsem mees pole võib öelda
kammoon
17:34 03.09.2008
No ma ei saa aru, kas mõned inimesed üldse mõtlevad, see et need autod olid tühjas parklas ei tähenda, et nad võiksid parkida nii nagu jumal juhatab. Sama hästi võiks tühjal tänaval vastassuunavööndis sõita. Ega need jooned pole maha niisama ilu pärast joonistatud. Kui pidevalt räägitakse, et Eestis on kohutav liiklus ja palju hukkunuid, siis pole ime ju, isegi parkida ei oska autojuhid. Sellistel parkijatel tuleks load ära võtta, et nad tänaval samasugust kaost ei korraldaks.
oskamatusregamata
17:38 03.09.2008
Pigem on see juhtide puudujääk autokoolist. Arvatavasti seal nõukogudeagses või veidi pärast seda aega soetatud juhilubade omanikega. Tollel ajal oli lihtne, konjak leti ja load olemas. Egas siis nüüd ei saagi neilt nõuda, et nad suudaks parkida auto ilusti 2 joone (kriipsu) vahele. Kahju kohe neist. Võimalik, kui nad uuesti korduseksamile või autokooli saata, siis läheks ka Eestis liikluskultuur paremaks!
sadsada
23:43 03.09.2008
ega jah, tühjas parklas on eriti suur kuritegu valesti parkida!!! sellepärast et need jooned ju pole mitte parkimiskorra tagamiseks vaid lihtsalt ühed pühad ja puutumatud objektid mida ajukääbused kummardada saavad!
KimmoL
03:14 04.09.2008
Tühjas parklas joonte vahele parkimine on sama asi kui valgusfooris peatumine punase tule ajal, isegi kui kedagi ei ole nägemas, suunatule näitamine keskööl, kui autosid kusagil ei ole näha (üksildane jalakäija võib sellest siiski kasu saada), kiirusepiirangutest kinni pidamine politsei äraolekul jne.

Ühesõnaga: liikluskultuur. Või selle puudumine.

Muudetud 04.09.08 03:15

Liikluskulturist
13:22 04.09.2008
Bemmi meeste ja muude liiklushuligaanide arusaam:

1. kui parkla on tühi siis on ****** kuidas parkida - võib parkida joone peale.
2. kui parkla on täis siis PEAB parkima joone peale kuna muidu pekstakse ustega ära.

Moraal. Igas olukorras tulebki parkida joone peale. Äkki tuleks hoopis seadust muuta???
R.K.
13:46 04.09.2008
kudagi vildakas on see bemm.
dfjfcjvgh
15:20 04.09.2008
ilusad autod....
aga vildakas jah....
kõverik
bm
15:42 04.09.2008
aed ja post ka kaardus:)
dfjfcjvgh
21:39 04.09.2008
kanal kahest on üli hea film
GM'
21:58 04.09.2008
Täitsa lõpp :D Millal tuleb pilt kuidas traktor "haljasalal" sõidab?
Ei saa aru
22:15 04.09.2008
Kas sa ei mahtnud kõrvale ära ja seega jäi poes käimata?
jamalugusiis
22:27 04.09.2008
ei tea...sõidan volvoga ja pargin nimelt nii...et joon jääb autol kõhu alla....need kes parkida ei oska ja autost väljuda kah mitte...on auto uksed kõik ära äästanud...aga tühjas parklas ei nää probleemi...miks sinna joonte vahele end ajama peaks
EnotK
23:10 04.09.2008
Kõik õige.Ka minu 294 kw asetavad end nii tühjas kui ka täis parklas nii kuidas ise vajalikuks peavad.Hea,et fotograaf olukorda ise adub ja teisi samasuguseid hoiatab.Usinat säästmist,ehk tuleb õnn enne pinssi ka sinu õuele.
MartinK1
10:50 06.09.2008
see ei loe kas see parla on jumal tyhi või täitsa täis võiks ikkagi kultuurselt parkida aga sellest pilti teha on kyll jaburdus kuna ma avan et need autod ei seganud seal kedagi
carl k8ink
11:36 06.09.2008
mine proovi kakada sinna valge joone peale, siis on sul ka suur aura
kõstap
16:52 08.09.2008
Ja las ma arvan - sa Jaaniuss8 oled eeskujulik kodanik, kunagi ei ületa kiirust ja alati kui pargid kuhugi on joontevahel ja võrdse kaugusega. Arvestad kaasliiklejatega, kinnitad alati turvavöö, lased alati inimesed üle ülekäiguraja, oled mõistva suhtumisega kui vahtraleht ees uimerdab.
meelis eber
12:17 09.09.2008
tere

olen selle halli bmw 760 reg.nr 606 aup omanik ja pargin sellepärast niimoodi ,et vältida inetuid silmaleriivavaid mõlke. Teile teatavavaks siis see mudel bmw on laiem kui teised autod ja loogiliselt võttes on ka siis jooned minu jaoks kitsad. Eelmine auto Benzo (must) oli siis õppetunniks mulle ;(. Loodan ,et saite arusaamise miks inimesed niimoodi pargivad. Lugupidamisega
be-em-wee
17:05 09.09.2008
Aus ülestunnistus kuid puudulik vabandus! Osatakse ka viltu parkijale külje alla pugeda ja mõni teeks seda kohe kiuslikult.
Vuffel
17:27 09.09.2008
Aru ma ei saa. Inimene ütleb, et tema auto on liiga lai, seepärast ta sedasi pargibki?!? Misasja???
Ma sõidan Audi Q7-ga, mis on ka laiem, kui enamus tänaval liiklevaid sõiduautosid, aga näe, kuidagi ikka mahun joonte vahele ära.
Kui ei oska laia autot parkida, osta Kia Picanto!
Kas tõesti arvatakse, et see on vabandus, et mul on lai auto?
110% olen nõus kommenteerija kammoon-ga.
Tühi parkla või mitte, asi on põhimõttes.
Need pildid näitavad puhtalt seda, kui hoolimatud ja ******stlikud on propellerimärki kandvate autode juhid.
Nende jaoks on kõik lubatud, paistab...
meelis eber
17:38 09.09.2008
tere

on laiem ja järelikult on teistel kes pargivad kõrvale järelikult halvem ja kitsam välja tulla. Aga neid inimesi on väga vähe kes mõtlevad nii ,et ei lööks uksega vastu teist Audit :)
lugupidamisega
be-em-wee
18:44 09.09.2008
Väga hoolitsev sinust, et muretsed kuidas keegi välja saab kuid, et ühe parkla koha rohkem hõivad või, et mõni su kõrvale parkides rea rohkem sassi lööb!? Aitab küll tola mängimisest, seadus on siiski täitmiseks!
kallid kaaskodanikud.
19:40 09.09.2008
Kallid kaasmaalased.Olen siin Auto 24 foorumis paar korda käinud.Ja nii ka juhtusin peale sellele foorumile.Miks te siin sõimlete ja teisi madalalaubalisteks nimetate.Minu arust on need siin sõimlejad palju hullemad kui valesti parkivad isikud.Vahest lugedes tundub ,et siin foorumis käivad ainult 12-17aastased.

Ja kui nüüd tunnistada.Mina isiklikult ka ei näe ilmatu suurt probleemi. Juhul kui keegi parkla nurgas või tagareas natuke valesti pargib.Oman patrolit ja kahjuks ei mahu ka see auto joonte vahele nii ,et oleks kerge autost väljuda.Ilma teise inimese autot kahjustamata.Täpselt sellel põhjusel pargin oma auto võimalikult kaugele parkla nurka.Ja ega iga kord küll väga rõhku ei pane kas olen täpselt joonte vahel.Keskmine eestlane ei viitsi kunagi oma autot parkida nii kaugele.Ja tänu sellele seisab tagareas/parkla kaugemas nurgas väga vähe autosid.Ja ma ei sega seal kedagi kui natuke valesti pargin.(segab neid kahtlaseid isikuid kes rahuldavad end teiste pildistamisega.) Sorry kui kedagi solvasin.Kuigi see ei olnud plaanis.

Jään nüüd ootama seda meeletut sõimlemist ja viha mis minu vastu ka suunatakse. Rahu ja armastust kaaskodanike vastu liikluses :)
be-em-wee
22:44 09.09.2008
Oh ei tule su vastu ühtigi meeletult sõimlemist, ega viha. Eksivad kõik oma elus kuid kui hakatakse end totrustega vabandama, a-la ...sellepärast, et mul on suurem kui sul..., siis küll viskab üle. Kui satuksid need "suurte" omanikud ühteaegu parklasse siis 25 "suurt" ja 50 kohaline parkla hõivatud. Kuhu need väikeste omanikud siis pargivad? Ikka peavad "suurte" vahele end trügima ja jälle uksed ohus!
Vaesed "suurte" omanikud, teil ka ei vea, väikesed teevad allailma liiga!
kummikus
23:37 09.09.2008
Kas selle ajajooksul kui need kaks bemmi parkisid ühele ja samale kohale ühtemoodi ei olnud parklas mitte kedagi teist? Pildile pole küll jäänud. Kummaline!
parkija
02:23 10.09.2008
Pooltele siin kirujatele,kes ei tea,mis on tühi parkla. Tuleme ja teeme pilti siis,kui ma poolhaakega siin joonte vahel risti olen!
Maiko 79
02:48 10.09.2008
Tegelikult nii võib parkida küll. Samuti ei pea suunda näitama,kui kedagi ei ole nägemas ja samamoodi võib alati vabalt kiirust ületada,kui politseid ei ole. Ma ei saa aru,mis siin vaielda üldse. Loomulikult ei ole parkija siin pildil milleski süüdi. Tema lihtsalt ei pea liikluseeskirja millekski. Tubli Eesti autoomanik ju.
tohokurat
00:10 11.09.2008
Tavaline buumeri omaniku suhtumine liiklusesse ja teda ümbritsevasse!

Siin mõned õigustavad seda situatsiooni!

Seega võiks ju teie maja päeva-ajal, kui te tööle/kooli lähete, kodututele magamiseks anda! Nad ju ei sega siis mitte kedagi!

Aga nohh...kui kilovatid ületavad IQ, siis polegi midagi rohkemat seletada!
arzenja
23:09 11.09.2008
haiged inimesd, ühel suurem kui teisel!käin siin väga harva ja ikka ja jälle ühed ja samad nimed, minge rahuldage naist parem, Quude ja bbeweede mehed!
ajudeta
00:16 12.09.2008
Kui see foorum kellelegi ei meeldi sisu poolest siis ärgu lihtsalt lugegu ja ongi närvid puhanud! Mõnele väga meeldib, las ta siis soperdab palju süda lustib. Teemast ka nii palju, et olgu sul bemm, merss, rollss või gaz ai-ai, seadused jäävad parklates ikka samadeks. Ettekäändega, et oli ju ruumi, seadusesse muudatust ei tee. Silma võib vahel kinni pigastada kuid siis ka pole rikkujat vaja õigustada!
artur112
14:09 12.09.2008
Ma ei saa aru miks sa ei lähe siis autoomanikule ütlema mdiagi kui on valesti pargitud. Selleasemel paned interneti pildi ülesse ja räägid siin kui ******* inimene on. Minu politseisse tööle saad kohe trahvi teha ei pea pildistama hakkamagi. Kuidas saab normaalset in imest häirida kui kuskile tühja parkla tagumisse nurka on auto pargitud üle joone? Kas sul jäi nüüd auto parkimata, et kibestusest pidid pildistama.
MartinK1
17:52 13.09.2008
TO:kallid kaaskodanikud
muideks 12-17 aastased on targemad kui mõned siin kellel vanust juba piisavalt
erki67
12:46 16.09.2008
Äkki on see bemmide parkla?
be-em-wee
21:36 16.09.2008
Parandus eelmisele: laiade bemmide parkla!
12-17 aastane
08:31 26.09.2008
Huvitav kas see kui omanik siin oma autot näeb, paneb teda ka edaspidi veidikenegi mõtlema enne kui joone peale pargib?
melber
23:25 28.09.2008
tere, ma tegelikult ei pargi niimoodi peaaegu üldse.Pargin alati kuhugi tee äärde ja kindlasti mitte nii ,et takistaksin liiklust. Pargin eraldi sest ei taha tegemist teha nende inimestega kes ei saa ja ei saagi kunagi aru saama ,et autost tuleb väljuda ja siseneda niimoodi ,et mitte mõlkida või kriimustada teist autot. See pilt 7 bmw on tehtud sellel hetkel kui tõesti parkla oli vägagi tühi. Sellepärast parkisin niimoodi sest loogiliselt ma ei oleks mitte kedagi seal seganud need 10 minutit mis poes käimiseks kulus :) See valesti parkimise mure tuleneb ainult sellest ,et parkimiskastid on liiga kitsad! Aga see seletamine ei aita mitte midagi siin kaasa nendele inimestele kes on siin foorumis vägagi frustreeritud :) Loodan , et said vastuse oma küsimusele. Lugupidamisega
jälle...
04:39 29.09.2008
parkisin joone peale sest parkimisandurid olid tehasepoolt nii reguleeritud! :P
Zark
12:34 30.10.2008
Minu arvates on jooned parklates maha veetud ikka asja pärast. Isegi kui parkla on auto parkimisel tühi, ei tähenda see veel seda et 10min pärast seal sama seis on.

Nagu siinsamas foorumis kusagil väga andekalt parkimist WC-s hädal käimisega võrreldi... Minul küll joonte vahele parkimisega raskusi pole, vägagi automaatselt käib. Kuigi peab tunnistama - näiteks Selverite parklad on reeglina sellised et eeldavad täpset parkimist ja kui keegi pargib liialt viltu või ühe joone poole siis on jama majas.

Jah suure autoga on seal sant aga... 1. kes käskis suure auto osta; 2. miks pidi sellega poodi sõitma; 3. miks sõideti sellisesse kohta kus teadaolevalt kitsas parkla on?

Ambaalike
13:44 07.11.2008
Mida suurem BMW seda väiksem IQ
Tõestus siis sellest, et liikluses on bemmi juhid väga nahhaalsed, alustades parklatest lõpetades maanteedel. Ja aru ma ei saa kus BMWl suunatule kang asub- on seda siis nii raske sisse lülitada. Kurat pöörde peal v ristmikel võiks ikka näidata suunda. On ka inimesi kes oskavad sõita BMWdega ja olen kahekäega poolt, et nad tänavatel edasi liikleksid, sest auto iseenesest väga ilus.
Aga ikkagi, kui peeglisse vaatad ja näed et vastu vaatab kiilakas pea, seljas nahktagi, siis mõtle selle suunatule asja peale!!! Või hoopis BMWga sõites hakkad ära unustama kust mida lülitada??
bmw mees
14:09 07.11.2008
lahe! nüüd jäi üks bmw tühjas parklas kellegile jalgu. Vaadake parem linna pildis " riisiraketiga"kihutajaid. Sõita nad ei oska, parkimisest rääkimata.
Pargid kaubanduskeskuse parklas enda bemmi joonte vahele, nii et ise saad autost välja ja ka kõrval parkivad kodanikud, Tuled 1h pärast tagasi, leiad , et mingi kas citröeniga blond või masda-pastaga **** on üritanud juhi poolsest autouksest suisa sisse sõita. Ja siis kobisetakse bemmi meeste kallal.
to ambaalike
14:13 07.11.2008
Olen seda tähele pannud,et suuremate BMW-de nagu x5 ja 7-te juhid kardavad suunda näidata( näiteks 5-te juhid enamus ajal pöördel ikka näitavad). Põhjus ei ole kindlasti selles,et see kang puudub (ei saaks ülevaatuselt läbi) vaid selles ,et kardetakse häbisse jääda. Suht mark on ikka suunda näidata ju, respect kaob kohe.....Jõmmid ostavad ju taolise auto ,et olla tavakodanikust paremad.
Muidugi ei saa kõike bemmi juhtide kaela ajada MB ja Audi dziibid samasugused...
Ambaalike
11:43 08.11.2008
Äkki kuulub "suunakang" lisavarustusse ja ei jõuta seda kaasa osta.
yogi
20:22 13.11.2008
pilt on valesti parkimisest aga keegi viib ikka jutu suunatuledele ja sõidustiilile...... Juhed
BMW kas seda austatakse või vihatakse - külmaks ei jäta´ta kedagi.
Etkar22
20:36 13.11.2008
Jätke autod rahule!!!! Idiootidest juhid on need, keda süüdistada!
tom:P
22:45 21.11.2008
miks tehakse pilti sellest kui bmw on valesti parkinud. Terved parklad on valesti pargitud volvosi, opeleid jne täis kuid miks nendest pilti ei tehta. Sest hea on bmw omanikku süüdistada. Aga muideks peaks mainima nendele lollodele kes ei tea siis tõesti osad autod on teistes märgatavalt laiemad ja pikemad (nt uus s klass pikendatud kerega ei mahu pikuti joonte vahele, ***** jääb kindlalt üle ja laius on tal ka meeletu) ning see **** kes talle üldjuhul kõrvale pargib ei hooli oma autost ja teeb sellele autole mis on 10 tema auto väärtust lihtsalt mõlgi peale ja siis laseb kohe jalga et mitte õelda seda omanikule ja mingis summas kokku leppida. Seepärast on ka selline parkimine õigustatud sest inimesed ei hooli teiste varast. Ei õigusta siin neid valesti parkijaid kes lihtsalt pargivad viltu ega oska parkida kahe joone keskele. Õigustan sellist parkimist millega on siin tegemist sest omanik oskab parkida mida on pildilgi näha sest auto on otse ju. Siin kritiseerijad ei pargivad ise kindlasti oma autod viltuselt joonte vahele/peale aga nende autodest ei tehta pilti kuna nemad ei sõida bmw/ või mõne kalli autoga.
be-em-we
07:10 22.11.2008
Kahjuks tuleb järjekordselt tõdeda, et eelmine kirjutaja on pidurdatud silmaringiga! Kui siin foorumis natuke rohkem vaadata viitsiksid, leiaksid valesti parkijate ja ka muudmoodi eksijate piltide hulgas kuhjaga teisi auto marke ka kui ainult BMW! Ja veel kord meeldetuletuseks, et LE kehtib kõigile ning eraldi õigusi laiemate autodega sõitjatele/parkijatele ei sätesta kui pole just tegu erimärgistusega veokiga! Minu teada BMW pole erimärgistus vaid lihtsalt üks auto mark tuhandeist!:D
niijääb
16:58 22.11.2008
kui mingi mees või blondiin parkida ei oska laia autod siis tõesti mõelgu uue auto peale näiteks Lada:D
sorri,et kedagi solvasin:)

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte