Valesti parkijad

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

"Invaliididel tänapäeval uhked masinad"

Ptyyp
22:00 12.09.2008
HYPNO1 käis Hyperrimis sisseoste tegemas!
Vuffel
12:19 13.09.2008
Mnjaaa...HYPNO1, olen seda autot näinud ka Tartus sigatsemas liikluses. Roolis oli üks u 40a mees, kes vaevu rooli tagant välja paistis...
Aga äkki ta ongi puudega- lilliput (kääbus)? Aga seni kuni invamärki ei ole, siis ei õigusta sellist sigatsemist mitte miski.
Ja kohe kohe saabuvad siia foorumisse sellise käitumise õigustajad - ala pargitakse õigesti, kuna teised taovad uksed mõlki jne. Debiilikud.
Ja kindlasti tuuakse õigustuseks ka see, et liiga lai auto on, et ei mahu normaalsse parkimiskohta ära. Sõidan ise samasuguse autoga nagu siin pildil (musta värvi, et keegi ei hakkaks mind sellega seostama siin) ja see auto mahub ilusasti ära normaalsesse parkimiskohta. Ei ole mingit probleemi. Ja kui ei oska nii suure autoga parkida- osta väiksem auto!
Lehoooo
15:48 13.09.2008
Vot nii
14:32 14.09.2008
Registreerimismärk HYPNO1
Mark AUDI
Mudel Q7
Esmaregistreerimine 06.11.2007
Kere värvus VALGE
Kütus BENSIIN-KAT
Mootori töömaht cm3 4163
Mootori võimsus kW 257
Tehnoülevaatus KEHTIB
Piirangud -

Eks see juht vaatabki, et piiranguid ei ole ja siis sõida ja pargi kus tahad :P
kalle27
15:37 14.09.2008
KUi see sind ei segand siis las pargib ,invaliididele kohti ju veel vabu on! Ise küll ei pargi invakohale kuid kui ruumi jätkub siis mind see küll ei koti las pargivad .Sellest ajuinvaliidsusest lahti nagunii ei saa!!!!!!!!!!!! Ütleme et ega ta meeldiv jah ei ole kui nii pargivad ajuinvaliidid.(kui pappi on las pargib või Rimi katusele)
sdd4
16:56 14.09.2008
no mida imestada
17:55 14.09.2008
tüüpiline äripööbli käitumine-mul on raha ja teen mis tahan.
leiiiiiiii
18:45 14.09.2008
tegelikult ei ole ju ilus auto...

aga sellised ajuinvaliidid on minu arust ikka ****d küll, ma kunagi ei pargi sinna, mis see paarkümmend meetrit jalutada on krt võtaks
Ükskakskolm
10:52 15.09.2008
Muideks...selle auto omanik on päriselt invaliid.
Anonymus
11:40 15.09.2008
Antud juhul on tegemist inimesega, kellel puudub üks jalg ning kes on kõrgelt haritud professor. otsige omale elu päevavargad...
P
16:11 15.09.2008
Siis peaks olema invaliidi sõidukit tähistav tunnusmärk!
Tripperhypno
18:55 15.09.2008
kohe mitte ei usu, et mõnel tü profesoril, ammugi veel ühe jalaga professoril, on sellised pedeveljed ja siuke number... see rohkem algharidusega pättide moodi
ivarku
19:18 15.09.2008
Anonymuse härrale: et siis ühe jalaga professor jah:-), pane siia siis lugupeet professori nimi ka kui targutama tuled.
streetracers
19:29 15.09.2008
Ervin Üksjalgvärav polnud ta nimi või
James75
11:18 16.09.2008
Sellest pildist ei tule välja kas on rikkumine või mitte. Kui masinat kasutab tõesti invaliid ja masinal ka märk peal (siit ei paista kas on või ei), siis tuleks pilt maha võtta ja teema kustutada. Edaspidiste segaduste vältimiseks tuleks teha pilt ka esiklaasist kus puudub invatunnus.
to Tripperhypno
11:44 16.09.2008
Kui autol valuveljed autol -> juht algharidusega pätt, aga kui autol plekkveljed -> tegu on kõrgeltharitud ja lugupeetud isikuga? Pean vist siis oma autol ka plekkveljed alla panema, kuna haridust on palju rohkem kui algtasemel.
erki67
12:35 16.09.2008
Kõik kes ostavad kallid autod ei saa olla invaliidid? Mis parsaga siis tuleb sõita, et invaliid välja näha? Siin pildidl pole tõesti näha kas on märk või ei ole. Pilt on tehtud kuskilt kaugelt põõsa tagant ainult sellepärast et see on ühke auto ja ,et raudselt siis ei saa see olla invaliid?!
läti aivars
19:19 17.09.2008
tegi ei ole kohe kindlasti haritud inimesega(professor),haritud inimene üldjuhul niimoodi päris ei pargi,ning professorit üldjuhul ei huvita selline numbrimärk ja veelvähem käiks sellise nr eest 20 000 välja.
nuh neh
21:38 17.09.2008
Niimoodi tehakse Riia linnas.
Ingu87
17:50 18.09.2008
Aga tegelt. Kopp ees juba nendest ********tidest, kes pilte teevad võsa tagant. Ole mees ja mine lähemale nii et puuduv märk oleks ka näha.
Vuffel
18:15 18.09.2008
to: tohokurat...muide, Tartust saad sa abi...Raja tänaval peaks olema üks kliinik...selline, just sulle mõeldud.
Juhtusin täna Jõhvis jälle liiklema ja üks tumepunane Honda Accord parkis ilusasti kinni must MB ML350 juhipoolse külje. Kusjuures, mersu oli igati korralikult pargitud. Tegin sõbraga suitsu parklas (ei propageeri midagi!!!) kui see Hondamees mööda läks ja sõber tegi märkuse, et kas nii on siis õige parkida? Hondamees läks näost sama punaseks kui tema Honda, ähkis ja puhkis, siis pomises, et mis see teie asi on kuidas ma pargin, näete ju, et mul on suur auto, ma ei mahtunud hästi ja vuhises minema.
Honda Accord ja suur auto? Noh, eks kuidas kellele.
Mersu omanik saabus siis oma auto juurde mõni hetk hiljem ja jäi nõutult sinna Honda omanikku ootama. Sõber rääkis MB omanikule ka vestlusest Honda omanikuga ja Mersumees lubas siis ise ka rääkida :)
Niiet, teie, kes te siin kommenteerite, et mine tee märkus vms- ma arvan, et kui mu sõber oleks üksi selle märkuse teinud, siis oleks asi lõppenud keretäiega. Seda oli näha hondamehe käitumisest. Käed hakkasid tõmblema ja kuidagi õhku täis tõmbas end :D
Teinekord tehakse pildid enda ohutusest lähtuvalt, mitte ei riskita võimaliku keretäiega.
Ja mis puutub veel sellesse invamärki, siis jah, parem oleks, kui teinekord tehaks pilt ka sellest tuuleklaasist, kus see märk puudub. Tänapäevastel fotokaameratel on olemas selline tore lisavidin nagu ZOOM- nupuke, kui autole ligi minna ei julge :)
tohokurat küll see nüüd siis
23:12 18.09.2008
Ma või sulle kah Venemaa jutte rääkida, aga ma ei viitsi siin sinuga jahuma hakata!

Aga tundub, et sinul on tõeline probleem autode suurusega :)

Valestiparkijad on kõik ühed suured emmid.....ei loe, kas auto on väike või suur!

Ja sinna Raja tänavale esialgu mul asja veel ei ole, Vuffel, pigem võiksid sina oma nikotiinisõltuvust seal ravida :) Mina sain sellest pahest ilma valgete kitlitega tädideta hakkama :)

Ära siis pikka viha pea ja hoia oma Audidel mootor soe :P
Järgmisel korral ma ei viitsi enam sinu Ida-Virumaa jutukesi kuulata.
be-em-wee
03:25 19.09.2008
eelmisele. Mulle tundub, et sellest su ei "viitsi kuulata" asjast on tulnud mingi väga kummaline arusaam! Loe siiski korralikumalt läbi, siis su arusaam muutub! Ei ole see härra vuffel sugugi oma "suurega" valesti parkijaid pooldanud!

Nägin eile Nissan Patrolit mis ka lai masin, inva kohal parkimas ja märk ka olemas. Mahtus märk aknale ja auto joonte vahele;) Ega kaugelt see märk silma hakkagi ja niimoodi võivad valed masinad pildistajate küüsi sattuda!
zuuz
08:38 19.09.2008
Oma silmaga näinud, kuidas nunnu c klassi mersu Pärnu Haigla ukse ees olevale invaliidi parkimisalale sõitis ning kuidas noor mees ühte pisikest ja väetit mammit sealt välja aitas ja haiglasse sisse talutas. Eks ta ikka pole jah päris nii, et kui uus ja uhke tuutu pargib inva alal - siis kohe tegu päti ja sulitembuga. Elus võib kõigil miskit ette tulla.
P
18:19 23.09.2008
Olen isegi seda masinat linnapeal nii sõitmas kui ka seismas näinud. Mingisugust invaliidi märki tal küll ei ole!
hehehehehee
12:27 02.10.2008
Tegemist on ajuinvaliidiga ma arvan. Seljuhul on see õigustatud.
0-tolerants
12:38 02.10.2008
kusjuures parklates sigatsejad peaks politei küll suurema tähelepanu alla võtma. tavaliselt kipub nii olema, et parklas sigatsejad sigatsevad ka liikluses. seega oleks siis parklates trahvimine / juhtimisõiguse peatamine preventatiivne töö suuremate õnnetuste ennetamiseks.
Milles on probleemi?
12:04 03.10.2008
Tegu ju tavalise Audi omanikuga, kes on viimase raha oma wannaby limusiini peale kulutanud, kuid see on selle natukesegi mõistuse peast ära imenud!

Audi omanikud on viimasel ajal isegi BMW omanikele "ära tegemas"....nii vähemalt liikluses tundub olevat!

Eriti tuusad on need, kellel päise päeva ajal udu tuled põevad - tegijad!?!?
Vuffel
17:56 03.10.2008
Viimasele: "Tegu ju tavalise Audi omanikuga, kes on viimase raha oma wannaby limusiini peale kulutanud, kuid see on selle natukesegi mõistuse peast ära imenud!"
Sulle teadmiseks, siis nii Audi, Mercedes kui ka BMW ongi nö limusiinid (premium segment).
Lisaks, kui sa tahad mõnd ingliskeelset sõna kasutada, siis võiksid selle kirjapildi ikka endale enne selgeks teha. See sõna on WANNABE, mitte wannaby.
Ja mismoodi käib siia foorumisse jutt udutuledest?
Ma ei õigusta mitte kuidagi selle Audimehe parkimismaneere (loe ka eelnevaid kommentaare minu poolt), ent öelda, et see on TÜÜPILINE Audi omanik...no ma ei tea...
Lõpeta enne keskkool ära ja osta endale normaalne auto, siis tule hakka siin targutama.
Kena nädalavahetust!
be-em-wee
18:06 03.10.2008
Peale eelnevaid tuliseid vaidlusi, mis modede poolt isegi kohati kustutatud, hakkab jälle üks, (vabandust keda see sõna häirib) idioot, auto marke ja seadurikkumisi omavahel sobitama. Tundub, et mõtlemattu "ärapanemine" ei lõppe iialgi!
See kord oli Audi JUHT eksija mitte Audi!
marita57
19:41 03.10.2008
Vähemalt vanasti tähistas limusiin sõiduautot, mille juhi koht oli ülejäänud sõitjateruumist eraldatud vaheseinaga. Q-seeria Audi minu teada nende hulka ei kuulu.
Premium-segment on aga lihtsalt keskmisest kallim turusegment ja seda sugugi mitte ainult sõiduautode puhul.

Muudetud 03.10.08 19:42

be-em-wee
20:40 03.10.2008
Seda jah, et premium= esimene(lux) klass. Limusiini ja premium klassi võib omavahel võrrelda kuid mitte tingimata samastada. Ega ei teagi, kas limusiinid jaotuvad veel eraldi klassidesse?
Ei vaidle üldse vastu sellisele faktile kui limusiin veereb parklasse inva märk peal, hõivab risti parkides paar kohta ja tagant uksest väljub invaliid (ükskõik mil viisil ta seda ka pole). Ka rikkur, kes omale limusiini muretsenud, võib olla invaliid ja vajada mingil põhjusel tavalises poeparklas parkimist. Ikkagi inimene, nagu me kõik!
Laurensium
21:31 20.11.2008
invaliiidi auto on ka selle inimese auto, mis on registreeritud invaliidi vedamiseks, mille omanik võib olla täiesti terve. Kui rikkurist poeg, kel maastur on hooldjaks oma isale või ratastoolis pojale siis, miks ta ei või parkida seal, kus tal on õugus parkida?
tom:p
22:48 21.11.2008
audi q7 ei ole lai auto (andke andeks kõik audi*****)
x
23:27 04.12.2008
Mõnedel meestel on siin kade meel, et invaliidid teenivad neist rohkem ja sõidavad paremate autodega.
.
11:13 05.12.2008
Miks see ei või olla invaliidi auto?Seleta see lahti et miks inva ei või rikas olla?
HYPNO1
20:47 10.12.2008
okei praegu näidatakse pealtnägijas mingit poola nimega endist palestiina kommarit, kes peab tartus HYPNOtiseerimiskooli, vanust viiekümne tuuri. kolm korda võite arvata, millise valge masinaga härra kulges. sai küll egiptlastelt raketiga pihta omal ajal ja passis mõned kuud koomas, kuid tatsas vabalt kahel jalal. rämedalt suur ristiga kuldkett ümber salongipeegli rippumas. amet+tuuningumaitse+parkimiskombed = villu parvet nr.2
ls
14:19 15.12.2008
kui tal invatunnistus olemas, siis ta ei tohiks inva kohal parkida kuna ta nähtavalt ei lonka?
vanasõna
04:45 26.12.2008
Keegi vanamemm kunagi ütles ,et need kes eiravad seda invaparkimise kohta -need vägisi kutsuvad omale "saatuse irooniat " ligemale.Äkki ongi nii,et kunagi hakkavad parkima sinna, kus nad praegu harjutavad......
be-em-wee
01:24 27.12.2008
Väga õige ütlus sul Hr. vanasõna!
Sa Vuffel vata nüüd end kõrvalt pisut! Siin ajad valesti parkinud Audile õigust ja vettpidavaid põhjusi taga! Teises teemas kus BMW valesti parkinud, ajad kõik parkija süüks! Sinu põhimõtteline järeldus: kuna BMW sulle ei meeldi (maine jne.) ja Audi meeldib (oma auto ikkagi) siis bemuga parkijad =diagnoositud puue, aga Audi meestel ükskõik mis laadi käitumine on iseenesest mõistetav!
be-em-wee
01:33 27.12.2008
Üks parandus ja vabandus Vufflile!
Lugesin korra veel neid kommentaare ja selgus, et valesti parkija teed sa Audi puhul ikka kohati maha ka, aga bemu puhul kõik vale, nii mark, omanik, maine, käitumine, parkimine ja veel mustmiljon asja!
Vuffel
05:28 27.12.2008
Saa üle juba. Ma ei õigusta mitte üht valesti parkijat, ükskõik millega nad sõidavad.
be-em-wee
09:54 27.12.2008
To vuffel
Tundub, et jätad midagi lugemata aegajalt1
Nudinunnadi
20:24 29.12.2008
Avastasin eelmisel nädalal Lasnamäe Centrumi ees olukorra, kus MITTE ÜHELGI invakohale parkijal ei olnud vastavat märki. Kutsusin politsei. Nad tulid heameelega ja lubasid mõnuga väänata. Ka neil olevat sellest ülbitsemisest kopp ees.

/Ise oman vastavat märki./
jupatzz
23:08 29.12.2008
parkimisest sis: põlvas nägin yhe nö suurema poe ees yht vana väsinud sinist sigulli ehk sis kopikat, mis oli täpselt 4 parkimiskoha peal ja nii öö läbi....ruumi oli ja ega see ei seganudki kedagi, kuid lihtsalt naljakas oli seda vaadata. Pilti kahjuks pole.
x36
10:40 12.01.2009
Invaliidsust ning invaliidi eriparkimist lubavad tõendid on 2 eri asja üldse, kuid need mõlemad peaksid olema nähtavad selgesti sellelt kauguselt.
p2rnu
11:26 12.01.2009
Olen autot näinud pärnus parkimas, ja nägin oma silmaga invatunnistust vms akna peal. Võibolla oli tal tol hetkel see ära võetud, või pole lihtsalt pildi pealt näha
biechon
11:46 03.03.2009
what is the favorite Estonian food?another estonian.
do I undertstand that disabled people are stupid and do not have a brain so they cannot have expensive cars?
well my friend there are two kinds of disabilities:
one disability of the body, but ther brain is still working to be able to work hard and have a good life.
two disability of the head, when the brain is so small that the owner is busy walking around car parks taking photos of cars he cannot afford.
if you need help to overcome your disability please contact me and i will help you free of charge, but i doubt if you can read english at all
idalimusiin
18:55 28.03.2009
Q7- saksa keeles kuu ziiben - eesti keeles kusipeen
??
12:22 12.04.2009
Miks ei ole teemat kustutatud? Olen ka ise näinud seda autot seal ja tõepoolest on invamärk olemas ! Kadedad olete lihtsalt kõik siin. Kui invaliid, siis ikka peab olema 20a vana auto. pff..
kpl
12:57 12.04.2009
invamärk ei tähenda veel,et ta on invaliid.olen täiesti kindel,et pooled invaliidid on selle märgi ostnud tutvuseid kasutades.
Zpez
14:46 13.04.2009
Mina olen invaliid, mul on kallis auto (tööga teenitud raha eest ostetud) ja ma ei ole midagi kuskilt ostnud. Niiet, kas palud vabandust või saame kokku ja räägime natukene?
kuu siiben
19:47 13.04.2009
See hypno pole mingi invaliid. Nädal tagasi parkis Tatari tn ning mingi ca 1.50 käblik kepsles sealt välja ja ilma nähtava füüsilise puudeta! Aga vbolla puue peas ja dokument selle kohta? Sellisel juhul vabandused!
biechon
20:02 13.04.2009
Vuffel !!!!!!
WANT TO SEE YOU FACE TO FACE!!!!
to biechon
20:34 13.04.2009
palun õpi inglise keele käänded ja sõnad kõigepealt selgeks ehk saad sinagi siis kunagi ilusat elu nautida ja ei pea oma ila teistele näkku pritsima.
Vuffel
01:35 14.04.2009
biechon do you have any problems with me?
If you do, then please, don´t be shy, tell us.

Tõlge, kes aru ei saanud: "bicheon, kas sul on minuga probleeme?"
"Kui on, siis palun, ära häbene, räägi meile."
Hm
15:32 14.04.2009
Antud fotol pole häda midagi, siin taheti vist näidata ruumi, mis on selle käru ümbruses laialt saadaval. Samas on invaliidi kohad mõnusalt laiad aga tavaauto koht kitsas. Ma ei propageeri invaliidikohale parkimist aga tavakohad võiks kaupmees laiemaks joonida. On ikka odavam kui nende külastajatel täkkeid ja mõlke eemaldada.
to to biechon
16:46 15.04.2009
Äkki seletad, mis siis valesti on?
vunt$$ ka targutab
21:24 15.04.2009
Vuffel
Re: Kaua te logardid sõidate veel naeladega??
Q7-l suvekad all reedest. Naise A6 saab suvekad alla teisipäeval tõenäoliselt. Ei ole aega lihtsalt enne vahetada neid.

Vuffel saadeti yksi poodi, tea kus naiska on oma A6-ga

TO to to biechon : sa ka inva ?
Vuffel
14:33 18.04.2009
vuntss, mis see rehvide jutt siia puutub?
9685125
15:29 18.04.2009
Usute või ei usu aga nimetatud autole on väljastatud inva kaart...
Vuffel
17:14 18.04.2009
TO 9685125: Ja kust see info pärineb sul?
Mh !
17:52 18.04.2009
No omg. Mis se auto siia puutub ? . Kas on ****d veljed või ei ole . MINUMEELEWST HEA AUTO , JA KUI ON-gi Ühejalaga invaliit . Nendele makstakse suht head palka juh kui oled invaliit . Nuh siis saapki osta niikalli auto ! . Nahh hea auto onn !
quattro mees
18:18 20.04.2009
piisab sellest et oled invaliidi hooldaja ja saad ka selle kaardi lihtsalt pead ää tõestama et ta hooldaja ....vead teda teatrisse haiglasse jne.....
Mafia3
08:14 26.04.2009
Tere nägin antud Masinat Rimi parklas ja tal oli vastav luba seal parkida!!
biechon
22:05 26.04.2009
Vuffel!!!!!
I parked my car ligally!
I am angry you have insulted me, stop hiding!
apologise and face me like a man.
JURE BIECHONSKI
ls
23:31 26.04.2009
see on normaalne et inimene peab oma mainet kaitsma siin ilalõugade ees, tõestama teile, kellel teil pole üldse aimu. Kas pildi tegija käis invam'rki kontrollimas? idioodid. Kohe paugute , rotid. Inva kohtadel parkijad, kellel selleks õigust ei ole, tuleks vabastada juhilubadest , aga enne kui kadedusest pilti teha ja eeldada , et nii uhke autoga ju invaliid sõita ei saa, võiks 2 korda mõelda ja oma seebika tasku toppida ja mune edasi näppida.
sang sung
08:33 27.04.2009
noh, neid invakaarte saab suht lihtsalt ja paljud seda võimalust ka kasutavad. Ühel vanainimesel ei pea olema ju paberite j'rgi ainult 1 hooldaja.. põhimõtteliselt saab ühe invaliidi kohta kasvõi 10 kaarti väljastada oma tuttavatele. Keegi teine seda ju ei kontrolli.
Ja siis on hea rind kummi ajada, et mul on luba olemas!
See, et sellised inimesed olemas on, tekitabki tavainimeses tihtipeale põhjendamatut pahameelt, kui näeb invakohal uhket autot parkimas. Tavaliselt sellel uhkel autol on ka ametlik luba olemas. Kas ta parkimine seal ka põhjendatud on, see on teine asi.

Nimelt luba peaks kasutama siis, kui lähed invaliidiga koos poodi näiteks. Tegelikkuses aga kasutab hooldaja seda ise oma käimiste jaoks.
Vuffel
17:11 28.04.2009
biechon, look at the picture- i made my conclusions by that picture. Where can you see any parking card there?
You really should get some help, if you get so angry in internet.
And by the way, it´s quite easy to get those cards, so get real, will you?
And so i have seen you acting like a moron in traffic so what? And did i took that photo? No. So you have no reason to be upset with me.
From face to face you may look yourself from the mirror.
Have a nice day!
ls
22:55 28.04.2009
aga miks siis üldse kommenteerida, kui tegelikku olukorda ei tea? mölavajadus?
kcas
18:02 29.04.2009
Isiklikult hoolitsen alati selle eest, et auto saaks korrektselt ja teisi segamata pargitud, kuid see mis siin toimub on naeruv
kcas
18:04 29.04.2009
Isiklikult hoolitsen alati selle eest, et auto saaks korrektselt ja teisi segamata pargitud, kuid see mis siin toimub on naeruv22rne.
Kohalikud abitud fooruminolgid saavad tunda end moraali kehtestavate seadusesilmadena ja rahuldada enda interneti edevust neid pilte tehes. Kyll aga kui mitu tundi parklas longitud ja yhtegi sensatsioonilist juhust ei teki, siis hakatakse sobimatutest olukordadest seda sensatsiooni välja imema nagu kollases ajakirjanduses.
Juhul kui teil konfliktsetes situatsioonides 2gedat p6iepidamatust ei tekiks, siis võiks te abipolitseinikuks või kaubanduskeskuse turvameheks minna. Sellisel juhul saab ka n6rga vaimu ja kehaga noorsant end rahva kaitsjana tunda.
hirom
23:00 29.04.2009
Transpersonaalse hüpnoteraapia kooli lõid Poola päritolu, Iisraelis kasvanud ja praegu Suurbritannias elav psühholoog Jure Biechonski ja tema eestlannast kaastööline Katrin Eimla, keda on kooli koduleheküljel nimetatud kontseptsiooni kaasarendajaks.

poola juut ju....mul ahi kuumaks köetud...:)

pildil tunduvad käed jalad terved olevat, ilmselt viga kaalikas...
biechon
06:28 01.05.2009
no you cannot see the invalid card from there, but I have one!
so at least be a man and apologise for making a mistake, if not I am going to find you!
you cannot **** with me and get away with it hiding behind a false name, so show your face and lets sort it out as man to man, and I will find you even if I have to turn Estonia upside down.
So I the morron will wait a week to see if you are man enough to face me, then I will move to the next stage.
COWARD!
marita57
11:02 01.05.2009
Teema kipub kangesti muutuma biechon ja Vuffeli personaalteemaks. Aitab küll!
See teema on vastusteks suletud.