Auto välimuse muutmine

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Autopesula

Autopesula
16:14 08.11.2003
Soovitage häid autopesulaid Tallinas.
TCO
16:31 08.11.2003
Vaata remont ja hooldus foorumis varasemaid foorumeid. Lihtsamalt saad, kui kasutad foorumite otsingut. Tallinna pesulad on juba lahatud teema. No tegelt on neid teemasid mitu.

Tänud sulle
AX
22:30 10.11.2003
Miks sa ise ei pese oma autot?? Õige peremees hoolitseb ise oma asjade eest!!
m
06:19 11.11.2003
Vott... see on mugavuse küsimus.

1 Autoomanik istub -2 kraadiga õues, külmetab ja nühib oma autot, kuid teine omanik sõidab rahulikult pesulasse ja väljub sealt puhta autoga, tegematta mingit pingutust. Asi kindlasti ka rahakoti paksuses.
VVV
10:33 12.11.2003
Ei saa seal pesulas autot iial nii puhtaks kui ise pestes. Kui mitte just kallimaid käsipesulaid kasutada.
Pred
14:38 12.11.2003
Nagu ütleb vanasõna:"Ise tehtud,hästi tehtud!"
Fabia
17:33 22.02.2004
Autopesulas juhtub naljakaid asju! St. Rakveres Tartu tn. pesulasse viisin oma vaevu kolm kuud vanaks saanud auto. Soovisin käsipesu! Tagasi aga sain auto millel oli taga nurk kuhugi vastu ära sõidetud! Pasia õtles, et ei tea kust see tuli pesu ajal ei olnud - nüüd aga on tekkinud. (auto sõideti pesulast välja - pargiti pesula juurde) Aga omanik saatis mu pikalt ja ütles, et seda ikka juhtub! Aga et meie midagi maksaks tuleb tõestada, et mille vastu on sõidetud!
Maksa pesemise eest ja veel lõpuks auto remondi eest!
Sellisele firmale vesi peale!
VVV
13:37 25.02.2004
Kui ka tegelikult väljas keegi ära rihtis, ega ikka ei kipuks ise ka maksma. Isaeasi, et normaalne koht peaks mõtlema ka sellele, et klientide vara säiliks ka pärast pesu.
noname
19:18 26.02.2004
mine pane pomm sellele pesulale vms alla krt:P Ma vist põrgupõhja nad vannuxin ja ma ei tea mida vee teex :P
Tigelind
19:24 29.02.2004
"Värvilistel poistel" on need rihtimised (ja autode muul moel 'peesse' keeramised) üsna sagedased - nad tahavad ju kah heade autodega rallida.
r e n X x
21:22 29.02.2004
minge sikupilli prisma maa-alusesse parklasse ja laske auto puhtax pesta.125-150.- , aga auto on puhas ka ,mitte nagu mõnes pesulas et tuled välja ja hakkad vaatama et sitt pesula oli.talvel kui ise autot ei pese siis soovitan küll käsipesulaid,seal saad lasta üle pesta kui midagi ei meeldi.
Ain
22:04 29.02.2004
Dekoltee juures on üks pesula. Ma ei oska öelda, kuidas teised vahetused teevad oma tööd, kuid see kutt, kes minu autot pesi, tegi seda küll hoolikalt. Soovitan soojalt. Pesu maksis 125 eeku.
Flint
11:35 01.03.2004
Tõsi ta on, et pesulaid on erinevid ja tase on erinev. Pean mainima, et olen igati oma sõidukeid hooldanud ning pestnud ning viimati leidsin juhuslikult PROFI Autopesula, mis pole veel reklaami teinud , kuid töö juba käib. Sattusin sinna kuna oli asja kõrval asuvase DC-Ice tuning firmasse. Pesu oli viimasepeal ning auto läikis ega sirisenud veest. Hind oli 150 eeku, kuid andsin selle heameelega. Mõned ikka teevad asja tõsiselt ning laitmatult..
Way to go...mehed.. Seega soovitan soojalt , kellel sinna poole asja . Rannamõisa te 4 vist, DC-ICE tuningu kõrval.
ain
11:52 01.03.2004
To Flint..
Olen kuulnud, et seal hästi pestakse. Ootan, et natsa kuivemaks läheb siis lähen sinna. Mulle on see koht suht lähedal ka:)
VVV
15:04 05.03.2004
Sikupilli alt kah head kogemused 150 eest.
pred
15:13 05.03.2004
Kas siis Tallinnas autopesu nii kallis? Pesen autot ise ja ei nurise kvaliteedi üle ;) 50.- pesen 1h niipalju kui süda lustib, pealegi ei ole siis pärast kedagi süüdistada peale iseenda :)
MarcoV
15:47 05.03.2004
Kas 50.- tõstad vasakust taskust paremasse?
Ei taha norida, lihtsalt selline mõte tekkis kui nägin et oled hinna ära maininud.
pred
15:57 05.03.2004
Tõrvandis saab 50.- 1h pesulat ja survepesurit kasutada.Talvel pesen seal ja suvel maal.99% pesen autot ise ja teen ka pigihoolduse,vahatamise jne.Ise tehtud,hästi tehtud!
mb
13:58 06.02.2007
J.Kunderi 15 (tel-58301746) hea pesula
Autopesu
17:05 15.06.2009
Väga hea käsipesula on värviliste käsipesula, mina ise olen käinud peterburi tee 44 ning jäin väga rahule, hinnad on ka päris odavad käsipesula kohta, jäin autopesuga väga rahule ja kindlasti jätkan seal käimist!! Soovitan kõigile
AutosõberX
19:22 21.12.2009
Tere autoomanikud. Lugedes teie arutelu, peab tõdema et koduste vahenditega on tore autot pesta. Eriti soovitaks teil pesta Fairyga põrandaharjaga. Kui käes aeg auto maha müüa, siis minnakse poleerima ja kui olex enne maksnud vähe, siis maksate topelt ja müügi hind on madal, kuna auto värv on tuhmunud ja kriibitud, siiski hinna määrab väline ilu.Aastas tulex 2 korda vahatada, kevadel, et auto värvi kaitsta putukate eest ja enne talve - soola eest. Tulex vältida odavaid pesulaid, hind 50 krooni välipesu eest on ahvatlev, aga sinu autole pritsitaxe peale mingi suvaline aine, ja pestaxe survekaga üle. Sõidad pesulast välja ja avastad et sama must kui enne. Piisab kui pesta 2 korda kuus käsipesulas. Hind võib varieeruda 150-210 vahel ja tulex valida väikesed pesulad, sest seal on vähe kliente ja neil ei ole massitöö. Pesijal on aega teha kvaliteetne töö ****inii on kliente vähe, siis tuleb kasvõi neil nahast välja pugeda, et kliente hoida. Ärge peske ise, tehke seda käsipesulas. On kogemust erinevate pesulatega.
Triiiinu
12:56 03.01.2010
Tere ! Ise külastan Pärnu mnt kõrval, türi7 estfixi pesulat juba pool aastat, igati rahul. Töömees on seal ilus noor kutt ja väga muhe :P
vaanja!
16:37 14.01.2010
Tere!
Soovitage häid autopesulaid kuressaares. Hind, kvaliteet, asukoht. jne.
mait999999
16:51 14.01.2010
mina käin lõuna ajal kessu kohvikus söömas ja auto viin alla parklasse pesulasse st (ajamaja autopesula) pesuga väga rahul ja hind on ka normaalne.On ka selliseid pesulaid kuhu teistkorda ei lää tagasi.
peeter mägi
12:52 19.01.2010
Aleks23
18:17 20.01.2010
Soovitan palavalt Tulbipesulat, asukohaga Tulbi 9a.
Hinnad soodsad ning teenindus viimase peal.
vaanja!!
20:35 20.01.2010
Kas keegi kuressaares ei oskaks soovitada v keegi saarepeal pesulas ei käigi w!
kaidi 80
15:31 24.01.2010
Aivar Hunt
11:28 15.02.2010
Meil oli firmaga leping sellise firmaga nagu Minismart. Pesid hästi.
Praegu aga tegelevad vist ainult suurtemate töödega.
www.minismart.ee
Hm
11:45 15.02.2010
Viimati oli Laki tänaval (Tallinn) kiri, et autopesu alates 36.- (või 39.-).
Talvel õues pesta endal on keerukas. Jääse läheb, ennem kui pestud saad.
rahulikmees
16:04 18.06.2010
http://www.kasipesula.ee/ Soovitan tehti korralik pesu , nagu mina aru sain neil ei ole nii nagu osad pesulad et teeb pesu ära ja kao minema , mina soovitan jäin rahule . Asub tondi 1
maia123
13:58 08.01.2011
türi 6 tallinnas ka väga hea pesula ja saab ka rehve vahetada ja osta ok, pesukaru.eu oli koduleht vist
Pikelar
10:34 12.01.2011
ise käin ülase 12 pesulas igati mõistliku hinnad ja tööline ise kah bemari omanik ja hoiab neid autosid nagu oma silmaterasid :)
juhtus nii
15:43 28.03.2011
Soovitan teile „soojalt“ Laki 6 autopesulat, Motopartner OÜ, kui :

1. sa soovid 7 minutit pärast auto võtmete ära andmist firma töötajale näha oma autot sinust mööda sõitmas poe poole..
2. sa soovid oma autot paari minutit hiljem UUESTI näha sinust möödumas, võõras inimene roolis..
3. sa helistad firmasse ja pärid, miks sinu auto linna peal ringi sõidab, kui ta peaks pesulas enda korda ootama, siis põhimõtteliselt vihjatakse sulle ülbelt , et sa oled no täielik ajugeenius ja sa kujutad oma elava fantaasiaga ette oma autot sinust möödumas. .
4. sa üritad pärida, et mis me nüüd siis teeme, kui mina usaldan oma auto teie kätte ja teie lihtsalt lähete sellega sõitma, siis vastatakse sulle „geniaalselt“ : „See on sama hea kui ma nüüd praegu ütlen teile, kui te auto kätte saate, et ma kaotasin oma 200 € sinu autosse“
5. sa lähed autot kätte saama ja küsid siis silmast-silma MIS TOIMUS?? Siis öeldakse, et teie autot ja teie bensiini kasutati selleks, et tuua pesulasse keemia, millega minu autot pesema hakati..
6. Kui sa siis töötajaga koos autot üle vaatama lähed ja avastad, et esiotsas on selline ilus suur pruun plärakas, siis teeb tema sinuga koos suured silmad. Ja siis vaat kui tore, sina kui auto omanik ja tema, kes su auto just seest ja väljast „hoolsasti“ puhtaks tegi, arutate ja imestate koos kuidas see plärakas küll sinna tekkida võis.
7. Ja siis lõpuks kui autosse istud, siis läheb kohe süda soojaks, sest sa tõesti tunned oma ninaga seda keemiat, mille järgi töötaja sinu autoga käis.. :):):)

Soovitaja
08:51 31.03.2011
Põhjalik pesu ja püsivahatamine Cleanservice`ilt - 54%

www.tasty.ee
toledo64
20:44 26.04.2011
Mina soovitan autot pesta margiesindustes, kuna esinduses peab olema tagatud kliendi auto eest usaldusväärselt hoolitsemine kõigi töötajate poolt ja aega saab seni sisustada uute autode imetlemisega või tasuta kohvi joomisega. Ise olen autopesija (kuna reklaami ei tohi teha, siis ei täpsemalt ei maini) ja kohtlen igat autot nii, nagu ootan, et koheldaks sarnases olukorras minu ainsat maist vara. Sealjuures, esinduste juures on enamjaolt ka kaamerad ja hiljem lihtsam tõestada . Kui keegi tõesti soovib pealt vaadata, kuidas ta autot pestakse, siis tasub alati vähemalt küsida.
uhhhhh
15:59 20.05.2011
lisaks et kunder tänavale rsh pesulasse ärge ronige. auto on peale pesu laiguline, veljed jumala mustad. uksevahed porised. võibolla sai ka sampoon ja veljehape otsa, siis mul vedas, et ei mindud minu autoga keemia järele, nagu eespool juhtus :)
kass23
00:42 27.07.2011
Käisin Rsh pesulas. Nõia-Ints isiklikult pesi auto puhtaks. Üks parimaid pesusid üldse, mis mu autole tehtud.Kiidan.
vänn123
17:20 10.09.2011
Soovitan "KARLER"pesulat Tähetorni tn. vana ETKVL-i hoovil.
kpl
21:09 10.09.2011
tähetorni hoovi peale saamine on paras katsumus nii,et veljed sirgeks jääks.
väga rahul
17:11 08.10.2011
soovitan Tondi Käsipesulat, Tondi 1-s.
Pole pidanud aastate jooksul kunagi pettuma.
Hea pesula Tallinnas
23:07 14.12.2011
Clean Service autopesula
Madara 33
www.cleanservice.ee

Super kvaliteet! Soovitan kõigile!
Clean Service
23:45 15.12.2011
ei ole küll mingi pesula mida kiita! Täiesti mõttetu koht!
püsiklient
00:14 16.12.2011
Arvan, et kes Tondi käsipesulas ära käib ja kellele asukoht sobib, see ka püsikliendiks hakkab!
Sellist teist tallinnas ei ole...vähemalt pole ise sellises käinud.
Kui kellegil veel mõni selline on silma hakkanud, siis andke teada kuna sõidan teisest linnaotsast sinna pessu ja vahest päris tüütu, aga tööajal pole probleemi, seal Wi-fi ja odav kohv olemas ja saan kõik asjad aetud : )
SERGEY 555555555
23:02 22.03.2012
Ездил на мойку Laki привез машину утром к 9 никого не было. пришел парнишка с опозданием, делали мойку с химчисткой, сказал к 6 вечера будет готова. пришел к 6 вечера сиденья почистили нормально мойка так себе. вечером темновато было, утром посмотрел мойка плохо сделана, но мне было все равно когда я увидел что на зеркале содрана краска. поехал на автомойку говорю им поцарапали мне зеркало, они мне надо было вчера смотреть, а вчера темно уже было. спросили что я хочу компенсацию или ремонт, я говорю деньги не нужны сделайте зеркало. вообщем взял мой номер телефона сказал что позвонит завтра. естественно не позвонил, я сам звонил трубку никто не брал. послезавтра жена дозвонилась до этого парнишки. ВИТАЛИЙ который мойку нам делал он все отпирался что это не он. узнали что у него даже прав нет !!! Вообщем лучше бы я не ездил на эту мойку вообще !!!!
Aarnekas
15:15 06.04.2012
Kas kunderi tn Rsh autopesula millest eelpool juttu on aadressil Kunderi 8a. Kavatsen just sinna minna kuna hiljuti asusin lähedusse tööle ja ei tea kas usaldab enda MB GL sinna jätta.
rahul
21:05 06.04.2012
Soovitan tondi käsipesulat, sinna hoovi on vahel häbi sõitagi enda autoga kuna hoov on uusi lux autosid täis
Igati rahul
21:51 26.05.2012
Olen käinud Europarki käsipesulas,see on ikka tase.Igasse klienti suhtutakse personaalselt ja pesu kvaliteet on ikka super ja hinnadki väga soodsad.
Saatanas
22:25 22.03.2013
Suur sooduskampaania: Peseme ja vahatame Teie auto 49e asemel 25e-ga!!!!
Pakkuja Pesula Laki 6.
Ostis siis selle sooduse ka mu abikaasa,sisaldama pisi see teenus,velgede puhastus,pesu,kuivatamine,vahatamine,sisepuhastus,uksevahede puhastus,pigi eemaldus. Raha tuli muidugi ette maksta.!!! Kui mu naine sinna kohale jõudis,tuli esimene kõne,stiilis kuule mis auk see on ,ma tulen küll ära.Vastu võttis teda sinise silma ja lõhkise näoga imelik tegelane ja koht ise nagu ikka korralik lasnamäepärane pommiauk.
Autole järgi minnes olid üllatused nagiu arvata ootamas. Veljed olid pesemata,vahatatud seda autot küll ei olnud,jalamatid ja isegi armatuur olid nagu enne,samuti klaasid ja uksevahed.
Protsessimine tulemusi ei andnud vähemalt täna.
Ühesõnaga,sama pesu ja kvaliteetsemalt saab igast vähegi normaalsest pesulast 8e eest,niiet kes tahab elamusi saate vahetada oma 25e..st. 49euroraha 8e vastu.!!
-
21:00 16.04.2013
На "замечательной" мойке Laki 6, нам сломали дворник, само крепление. Хозяин согласился, что виноват тот, кто мыл машину и на этом всё.... Единственное, что он смог сказать, это - делайте экспертизу (за свой счёт), чтобы подтвердить вину мойщика, и тогда они подумают что же делать..
Делали у них химчистку, и как-то совершенно была не заметна разница До и После.. Стёкла все в разводах, пороги вообще не помыли. И само местоположение мойки просто ужасное.
Беспредел в общем.
raivov
17:29 15.03.2014
Jagan "meeldivat" kogemust Laki 6 Gold Service autopesuga. 11 tunniga sai siis auto puhtaks teenusega, mis nendel hinnakirja järgi maksab 96 € (välispesu pigieemaldusega-survepesu, leotuspesu. pigieemaldus, sampoonipesu, uksevahade puhastamine jne, salongi keemiline puhastus ja auto vahatamine püsivahaga) . Headiili vautseriga ( http://www.headiil.ee/et/autopesu-keemiline-puhastus-ja-vaha
tamine-gold-service-autopesulas-kuni-61-3656.html)
selle 40 euroga pluss 3 € vautser lisaks. Piltidelt on näha siis tulemus. POLE PAHA...Kui keeldusin sellise töö eest raha maksmast, siis pesula väidetav juhataja ütles, et aga seest on ju puhas, vaata, istmed läigivad, enamus mustusest ja pigist on eemaldatud, 90% tööst on tehtud!!! Teie auto võrreldes sellega mis te tõite, on ikka väga ok juba! Pakkusin variandi, et võtate kohe ette uuesti kõik ja toote mulle auto pärast koju ära...see neile ei sobinud....Huvitav, mida tehti 11 tundi! Ja nüüd siis asja point - see "pesulakloun" helistas politseisse ja kutsus nad välja. Politsei tuligi päris opetatiivselt, aga konstanteeris fakti, et tuleb anda auto kätte ja kui pesulal on pretensioone raha mittemaksmise kohta, siis on neil seaduslik õigus kohtusse minna.....Kurb, et raisatakse politsei kallist resurssi oma tegematta töö eest.
See töö mis nad tegid, maksabki 3€ nagu oli vautseri hind:) www.dropbox.com/sh/1ovira4uxip5828/e6BQFaKyTa
:)
18:36 15.03.2014
Piltide järgi pole see auto vähemalt 3 kuud pesulat näinud.
minu arvamus
20:56 15.03.2014
Kuidas saab üldse auto nii sitaseks kätte lasta? Nii nagu auto, nii ka mees!
PS
21:56 15.03.2014
Mu Maverick oli üle poole aasta pesemata ja ei näinud ka nii nutune välja kui see peale pesu.
Paistab, et autot on vaid kuiva lapiga veidi nühitud.
Peeeets
08:47 16.03.2014
Raivo, kirjuta see info ka sinna headiili lehele kommentaari alla. Kas vaucheri vahendajaga ka rääkisid, osadel neist on ka mingi nägemus oma leheküljel vahendatava kauba/teenuse kvaliteedi kohta
teretali
10:01 16.03.2014
Näidake lolli kes viitsib selle 40 eurtsi eest päev otsa autot nühkida. What you pay is what you get.
olen realist
10:12 16.03.2014
Täpselt nii ongi, nii palju kui maksad nii palju ka saad.
Kehvem lugu on aga sellega, et käies sellistes pesulates pesemas, rikutakse ära iluliistud, tihendid, plastik jne, hiljem märgates ei tulegi paljud selle peale, et see just pesulas tehtud on ja arvatakse, et see ongi loomulik, et suhteliselt uutel autodel need detailid tuhmiks või halliks nii kiiresti tõmbuvad, kuigi masin vahatatud regulaarselt.
Seda ainult pesuga, nüüd mõelge milliseid kahjustusi tehakse veel poleerimisega...
professor_sammaljalg
11:48 16.03.2014
räägi, realist, mis kahjustusi siis poleerimisega tekitatakse? kuulaks huviga..
olen realist
13:41 16.03.2014
No mis seal muud kui kettaga plastikusse, tihenditesse ja värvipinda sisse lõikamine, laki kihi maha lihvimine jne...
professor_sammaljalg
14:08 16.03.2014
kas sa käisid laki 6 poleerimas või? :)))

see lakikihi maha lõikamine on kaduvväike, ülejäänud "miinused" on tõesti mingi purjus ossi poolt kuskil garaazhis kasutatav tehnika...
Katrin9993
22:31 25.03.2014
Mina olin harjunud külastama ainult margiesindusi. Mõne aasta jooksul on nii mõnigi esindus läbi proovitud ja hetkel on sõelale jäänud ainult Unelmauto ehk Lexus Tallinna müügiesindus. Hind on selline keskmine, arvestades seda, et ei küsita raha eraldi pigipesu ja ülejäänud asjade eest. Lihtsalt tehakse kõik ära, kõik. Rattakoopad, uksevahed, matid jne jne on perfektselt puhtad. Peale Lexuse, teevad kenasti puhtaks ka Infinity, Porsche ning kui vaja ka Toyota Lancruiser'i. Kuulduse järgi, kaks poissi, Margus ja Raido on isuga asja kallal ja motivatsioonist puudu ei jää. Suurepärane! Järgmine kord viin tip'iks järgmise pudeli...
zz
10:17 04.12.2014
Clean Service. Täiesti selline tavaline koht. Pesu kvaliteet on 3 viie palli süsteemist (ei ole väga korralikult pestud, osaliselt mustus jäänud, nii seest kui ka väljast). Ka kirjeldus ei vasta tegelikkusele kahjuks.
"mugav ooteruum koos teleri ja WiFi levialaga" - seal angaaris seda ei ole.
"vahatamine meelepärase püsivahaga"- ja-ja. sellest isegi ei mainitud. Ilmselt ei ole seda ka tehtud, vedela vahaga töödeldud.
"Protseduurid kestavad orienteeruvalt 3-4 tundi"- ka vale. 1.3 tunniga oli tehtud.
Selline ebameeldiv mulje on jäänud kahjuks.
laki pakkumine
13:27 23.01.2015
Lugedes eelnevaid kommentaare ei imesta chilli pakkumise üle kus Laki 6-s pakutakse väidetavalt 99.- maksvat teenust (pesu+vaha) ainult 18.90 eest.
puhasee
19:34 04.03.2015
Jagage kogemusi Pärnu autopesulate kohta

Muudetud 04.03.15 21:02

rr
21:18 04.03.2015
ja kogemusi võru pesulate kohta
sdee
21:41 04.03.2015
Tallinnas ainuke normaalne pesula on MobileSPA.
VilluViljar
13:09 11.03.2015
Nädalavahetusel külastasin ka Lexuse esindust, hoolduse juurde käiv välispesu ja sisekoristus oli tehtud perfektselt. Pesulasse polnud jõudnud juba pea novembri saadik aga töö kvaliteet oli super. Pole varem näinud, et nii põhjalikult auto ära tehakse.

5+ pesijale ja soovitan kõigile
jlhnkbkj
17:05 11.03.2015
kuressaares soovitan ajamaja autopesulat. tip top

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte