Valesti parkijad

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

viha naabri vastu

tommusser0
20:11 29.11.2008
Olgu öeldud, et sinise ja punase auto ees on kivid ja sealtpoolt välja ei saa, ainult tagurdades. Kuna kinniparkija ei saanud parkida punase auto kohale, kuhu ta tavaliselt pargib, siis leidis et võib teise kinni parkida. Maja ees ei ole kellelgi kinnimakstud kohta.
raiped
15:08 01.12.2008
No aga närvi ajavad sellised saapad kes kellegi külla tulles pargivad majaelanike kohtadele. Omadel on välja kujunenud kes ja kus pargib, öelgu oma külalisele siis ka... Ja siis pargitakse lisaks sellele, et võõra koha peal, ka nii, et kõrvale ka ei mahu enam. Sellistele olen kiusu ajades mm täpsusega ligi ajanud, et neil võimalikult raske välja saada oleks või siis vahest kui eriti sitt tuju, täitsa kinni parkinud. Auto on mul paarkümmend aastat vana sai, pigem kardab tema mulle vastu minna.
tommusser0
20:29 01.12.2008
kõik need autod on oma maja omad! konkreetne kinniparkija küll elab siin, aga ajutiselt teiste juures. kujunenud koht või mitte, aga see ei anna õigust teisi kinni parkida.
tohmann
21:37 01.12.2008
Ise sa kirjutasid,et tavaliselt ta sinna pargib-tähendab teadlikult otsite konflikti!Kui sa ei austa teisi siis ära oota seda ka teistelt-mina ka pargiks sellised tõprad kinni!
naaber123
21:41 01.12.2008
meil tehakse maja ees samamoodi, kuid olukord selline, et ees auto, taga auto ja küljepeal auto... Aga õnneks teada kes seda harrastab... Ega muud üle jää kui hommikul kell kuus minna ja vastu aknaplekki taguda :k
R.K.
22:10 01.12.2008
inimesed on ikka lambad- minu koht ja mina ja mina ja mina ja mina. ma ei kannata ka selliseid, krt sa näed, et võõras auto- ilmselt külalised, no kannata ära, aga ei, ikka vaja ajusid ****ida. lõpuks tuleb ju ikka lont-lont trepist alla ja ajab auto eest ära. kellele seda jama vaja on? oma elu teeb ainult keerulisemaks.
naaber123
15:50 02.12.2008
aga R.K., mida sa teed, kui sul on VAJA oma autoga kuskile minna - kas ootad näiteks terve päeva selleks, et oma auto kätte saada sellepärast, et ei taha minna kedagi tülitama?

Lisaks veel kena on kui käivad külalised, kuid MIKS PEAKS kohalik majaelanik oma auto kuskile pärapõrgusse parkima tingimusel, et kallis külaline on ainsa vaba parkmiskoha majaees hõivanud? Sealjuures kui külaline on lahknud seisab sinu auto kuskil totakas kohas, kuigi nüüd ju ruumi maja ees on ja sul ei ole plaaniski autoga kuskile minna selleks, et ta pärast mujale parkida või on õues selline koerailm, et ei tule tahtmistki oma autot ringi parkima minna?
parkimine
16:37 02.12.2008
§66. Juht ei tohi pargitud sõidukiga sulgeda teiste sõidukite liiklust sissesõidul õuedele ja teega külgnevatele aladele ega takistada jalakäijate liikumist ülekäiguradadel ja ristmikel kõnniteede kulgemise suunas.

§152. Parkida ei tohi:
6) kohas, kus takistatakse teise sõiduki sõitmist parkimiskohale või väljasõitu sealt.

Ja see kehtib kõigile. Pole vahet kas külaline või oma maja elanik.
parkimine1
16:39 02.12.2008
oleks ma punase auto juht siis kutsuks kenasti politsei ja sinise auto juht hakkaks trahvi maksma. Vot nii palju siis vihast naabri vastu.
R.K.
17:57 02.12.2008
naaber123, ei saand su kommentaarist muffigi aru???? või ei saand sina minust aru?

ka üks naaber
14:02 03.12.2008
sellele saranni poisile tuleks natuke ihupeale anda, siis ta enam nii teise pepusse ei trügiks
hm
14:43 03.12.2008
Kui hooviala ei ole jagatud korterite vahel reaalosadeks või ei ole sätestatud mingit muud parkimist korraldavat korda siis võib iga autojuht parkida just talle sobivale vabale kohale. Ja et keegi kusagil elab või on harjunud parkima ei ole seejuures mingi argument mis annaks eelisõiguse mõnele parkimiskohale. Kes hiljaks jääb, see saab kehvema koha. Seda pole veel juhtunud , et mõni auto seepärast sõitma jääb, et parkimiskohta ei ole.
Koos nende "harjunud parkimiskohtadega" võiks ju siis murulappi kah ära jagada. Kes tahab situtab koera, mõni teine jälle kasvataks kanepit või porgandit.
vanasõna
19:47 03.12.2008
see ,et naabrimees selle sarannimehe naist paneb, ei tee veel teda naabrimehe naiseks. sama on ka parkimis kohaga- kui sa ühte kohta koguaeg pargid ei tähenda see et see sinu oma oleks.
eelmisele
21:36 03.12.2008
ma komandeeringus olles parkisin suva kohapeale,maja ees oli hulka vabu kohti,sain olla 10 min korteris kui tuli mutike ja hädaldas et tema mees on 20 aastat selle kohapeal parkind,et olgu ma hea ja ajagu auto ära..kuigi ruumi oli mõlemal pool
Sean Commery
14:01 05.12.2008
Kas silmad petavad või ongi nii ...
Igatahes tundub, et Sharan on pargitud meelega veidi viltu ning sellele punasele Vectrale on jäetud täpselt piisav ruum, et sealt vahelt läbi pääseda. Kui tõesti silmad petavad siis soovitaks kaeblejal järgmisel korral parem pildistamisnurk valida. Hetkel tundub, et hoopis pildistajal on viha naabri (Sharani mehe) vastu ning ta ise pole Vectraga seotudki.
tommusser0
14:04 05.12.2008
jah su silmad petavad! seal ei ole välja tagurdamiseks ruumi ka kõige osavamal autojuhil. sealt vahelt kõnnib läbi vaid inimene. ise olen sinise mondeo omanik.
tuttav tunne
08:24 06.12.2008
Kinniparkija on täielik mats. Olen sarnast olukorda tundnud kui kell 12 öösel tuli naabetrepikoja tüüp nõudma et ma oma auto *tema* kohapealt ära ajaksin. Kusjuures väga ülbes ja nõudvas toonis. Taustaks niipalju, et tol õhtul oli see juhtumisi ainus vaba koht ja ma ei näinud mingit põhjust miks minul ei olnud õigust sinna parkida (õueala reaalosadeks jagatud ei ole, ühisu tasusid maksan samamoodi nagu teised jne). Minu soovitus: ärge laske sellises olukorras kõrvu lonti, sest isetehtud blatnoiseadusi ei tule täita. Meil läks sel ööl hulluks skandaaliks, sest viisakas selgitus et minul on täpselt samad õigused meie majaesisele hoovialale kui teistel majaelanikel, ei töötanud. Lõpuks olid jalgade peal nii ühistu esimees kui muud asjapulgad. Aga resultaat oli see, et minu auto jäi sinna kus oli. Muuseas, need oma seaduste kehtestajad tunneb ka liikluses ära ja on väga vastikud tüübid. Standardolukord on selline: soovite rida vahetama hakata, vaatate peeglisse ja näete et ruumi on, lülitate suunatule sisse ja siis avastate et TAGUMINE AUTO KIIRENDAB ning on hopsti teie kõrval. See on eriti jälk käitumine.
Kinniparkija ohvrile: kutsu Sahranile teisaldusmasin. Ära karda tagajärgi. Sest nagu Oja Pets teles rääkis oma kuulsast Petra pesutänava kaklusest kui keegi blatnoi vahele trügis (küsiti et kas kättemaksuhirmu ei olnud), vastas Oja, et aga mis siis teha? Jäämegi jõmmide ees taganema või? Täpselt minu mõte
VT
09:47 06.12.2008
Kui inimesed pargiksid nimetatud juhul diagonaalis ,siis mahuks maja ette rohkem autosid,kõik saaksid sisse ja välja.Enamikule autojuhtidest oleks isegi parkimine sellisel juhul ajudekohane.
Muidu nõus hm ja tuttav tunne-ga.
eiolereserveeritudre gistreeri
10:26 06.12.2008
kapitalism oma parimas vormis, kui tundub et midagi on ripakul siis ära ja omale. kui ripakul pole (märkimata parkimiskohad) siis tirime ripakile (kuulutame alusetult enda omaks) ning hakkame aga teistel ajusid ****erdama. kas maa on maja ees üldsegi ühistu või linna oma? parkimiskorralduse kohapealt vel, et aknast paistab majale lähemal veel mingi valge joon ... kas see eraldab parkimiskohti? üldiselt pseudoprobleem, mis saab tekkida ainukt väiklaste ning elus kibestunud tegelaste(l) ning eriti teravaks läheb probleem kui kaks sellist kokku saavad.
tommusser0
11:05 06.12.2008
Maa on yhistu oma. Maja ees ongi t2pselt nii lai tee, et kaks autot mahub k6rvuti. Valgeid eraldavaid jooni pole.
eiolereserveeritud
18:06 06.12.2008
no siis võtke ja korraldage koosolek, nummerdage-märgistage ära ning müüge või loosige kohad välja. samas on väga tark ka ära korraldada külaliste parkimise küsimused ning suuremate autode ligipääsu küsimused (kolimised jne). arutada võiks ka talvise lumekoristuse ja muudel olmeteemadel mis isegi vene ajal sai lahendatud laupäevaku korras ilma suuremate probleemideta. viimased lahendati lihtsalt - lumekoristusel mitteosalenu tõsteti hange kui mujale parkis ja probleeme polnud. suhelge naabritega, pole mingit mõtet aknast pildistada ja vaikselt mingit mõttetut vimma inimestesse ajada. ****sid on muidugi igal pool kuid ei ole mingit mõtet olla üks neist.
tommusser0
01:09 07.12.2008
Lumega on meil yldse toredad lood :D Lumekoristus graafik t2iesti olemas, aga kellel autot pole need kyhveldavad hoogsalt lume autode alla :P Aga saame hakkama :) Head 2 adventi!
ventilaator_
15:57 31.12.2008
Kui koht müüdud ei ole siis ei ole ka kellelgi õigust enda väljakujunenud kohal esineda kuna see ei kuulu talle. Isegi kui inimese ajus on kujunenud loomalik refleks, et ta on harjunud sinna parkima ei ole seaduse silmis sellest mingit tolku. Kui niimoodi kinni pargitakse kutsuge politsei või puksiir ja laske auto lihtsalt ära vedada. Mida te lasete endaga mängida.
Hiugo
16:15 31.12.2008
Sellisel juhul oleks ma lasknud selle kinni parkija ära vedada. Seda on väga lihtne korraldada ja tahaks teada, kas ta hiljem ka veel nii ülbe on, kui oma autot linnas taga otsib ja raha eest välja lunastab. Kui nimelisi kohti pole, siis pole ka midagi ülbata.
ei salli troppe
22:31 10.01.2009
mul oli paar kuud tagasi maja ees juhtum, kus kõrvalmaja elaniku auto oli minu maja ees pargitud nii hästi minu auto taha, et tema nina oli vastu minu auto konksu :O kirjutasin kakskeelse kirja, et kui veel seda autot näen, siis see terveks ei jää. Kuna ei viitsinud enam tuppa noa järgi minna, et rehve ära lõhkuda, siis lükkasin selle käraka tagurpidi eest ära(tema stange kannatas) ning sain parkimiskohalt välja. Rohkem pole seda autot oma tänavas näinud.
Korra on mind veel niimoodi kinni pargitud ja õnneks oli ka sel ajal mul auto, mis omas konksu:)
ara vaga
23:38 10.01.2009
kova haalega keksi oma konksust kui sull kunagi peaks keegi tagalt sisse soitma ja weidi osavam kindlustusemees juhtub olema maksad molema auto remondikulud E.
kriux
16:03 19.01.2009
Nii on võimalik ilusti kenasti politseiuurimine endale kaela saada, sest lõhkusid tahtlikult teise vara ja kui mees peaks seda siin lugema, siis maksad tal kõik kahjud kinni. Sinu ülesanne oleks olnud kurta oma probleemi politseile või munitsipaalpolitseile ja nemad oleks asja lahendanud - kõne autoomanikule, trahv, puksiir. Ja mis kõige olulisem - tihti on nii et a la "suur ameeriklane" mahub autode vahelt läbi või parkima, aga siis tuleb peale teda a la "Getz" ja karjub ja möirgab et ruumi pole ja ei mahu ja tehke midagi.
Ükskord
18:29 23.02.2009
Ükskord oli minul nii, et läksin prügi viima Lasnas prügikasti, noh olin just eelmine päev kolinud sinna ja kohe plax vanamammi akna peal õiendamas, et ära sa sinna prügikasti küll pane, sinna panevad I paradna elanikud ja nii on terve elu tehtud. Ise olin II paradna inimene... ei aga nalja sai selle mammiga ikka pikalt. Siiani tuju hea, kui tuled prügi viimast.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte