Valesti parkijad

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

No andke andeks!!!

teet83
09:21 13.01.2009
See mees vist küll hommikul ei lähe tööle autoga...
Ja mõelege, kui terve tänava raffas nii pargiks, siis ei saaks ju keegi juhiuksest sisse.
Mahno3
09:34 13.01.2009
No selline parkimine JUHIUKSEST sisse saamist küll ei sega, vähemalt kui juht tagaluugist sisse ei käi.

Muus osas aga - võib juhtuda et see keskmine auto sellise parkimise kuidagi välja teeninud on.
plahh123
11:06 13.01.2009
See ju parkimine Itaalia moodi:-)), tõenäoliselt aga on mõlemal autol käik sees või kässar peal, nii et eest neid ära ei trügi. Samas on v-olla varga hirmus nii pargitud...
juss 11
16:09 13.01.2009
kui keegi sind kinniparkind siis kutsud treila ja asi wask
teet38
21:10 13.01.2009
Teadmiseks foorumi külastajatele, et olin ise üleval toas, kui kuulsin väljas mootori üürutamist ja häirivat raginat mitme minuti vältel, see keskmine tont siiski ise pressis end sinna vahele, täpne silm või mis :D
renXx9
21:10 13.01.2009
Aga võibolla töristasid hoopis need teised autud seal et too seltsimees kinni parkida? Krt, sinna vahele ikka annab saada ju..

Muudetud 13.01.09 21:13

Vuffel
15:58 14.01.2009
Mismoodi see parkimine segab juhiuksest sisenemist?

Lisaks ma ei usu, et see keskmine sinna ise parkis. Vast jah, kui kas esimest või tagumist autot ei olnud, siis saaks parkida sinna, aga kui äärmised autod on kohal, siis ma tõsiselt kahtlen, et ta ise sinna vahele ronis. Autode vahel on vast mõned millimeetrid ruumi ning peab ebainimlikult täpse silmaga olema, et auto sinna vahesse suruda ilma autot vigastamata.
ercci
16:37 14.01.2009
ennox
17:34 14.01.2009
Jah, see on võimalik. Näiteks Pariisis on see suht tavaline ning sirge või kriimudeta pamperiga autot on praktiliselt võimatu märgata seal.
yobucaq
19:43 14.01.2009
no see ju vana hea itaalia stiilis parklimine. nii teevad seal kõik.
notreservedname
20:17 14.01.2009
võimalus muidugi veel,et ühe omaniku autod ja ruumi kokkuhoiu mõttes ...
mis ühe jaoks normaalne, pole teise jaoks sugugi mitte
tropp vist siis
17:20 18.01.2009
Kas te selle peale ei tule, et auto omanikud võivad olla ühest perest või külalised. Ka mina olen nii parkinud, sest tegemist on olnud tuttavate inimestega, kellest ma tean, et nad kuhugi ei kavatse minna.
qqqq17
17:09 27.02.2009
vanalinn ju. Polegi muud varianti, load olemas siis on ka kohad olemas! Nagunii ühe maja rahvas väike tõrts signaali ja kül välja roomatakse muidu saab veel trahvi ja viiakse masin ka ära kui vaja
niisama mehike
20:20 27.02.2009
Ise oleme tuttavatega ka nii parkinud oma 4-5 autot järjest kuna nagunii kõik on parajasti ühes korteris. Järjekord ka selline, et esimesena minejate autod kõige ees ja taga. Samas paar korda olen ise ka taolisesse vahesse oma auto ära mahutanud (max 10cm ees ja taga ruumi pärast) kui lähima 1km raadius pole autot mujale panna ja ühelegi autole ei tulnud kriime juurde, aega läks lihtsalt natuke rohkem kui tavaliselt.
scobi
19:05 03.03.2009
Niimoodi parkides peaksite sama tulemuse saama.:)
http://www.youtube.com/watch?v=nqfNIsPnAG4
Joep
11:59 12.03.2009

Foorumisse postitamiseks peavad küpsised (cookies) olema lubatud.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte