Valesti parkijad

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Ajuhiiglased

kivikas27
09:15 18.03.2009
Kas inimesed teil nii kuradi vähe seda ajuraasu ongi peas et nyydsex on see aeg kus pargitaxe murule ja kõnniteele!? Haiged inimesed kust te load saite
Nende
11:03 18.03.2009
korrusmajade vahel ei olegi tihti kuhugi parkida. Parkimisvõimalused aastast 1968.
kivikas27
11:08 18.03.2009
Seda kyll loomulikult ei leia alati seda kohta ju aga see ei anna õigust ju jalakäigu teed kinni panna ja muru peale ehk siis haljas alale parkida.
ALIGARH
11:18 18.03.2009
Pooldan.

Aga mind ärritseb, kui lähed statoilist välja, ja sinu teel kohe otse uste ees seisab kõva Bemm. Imestan mix nad kohe sisse ei sõida.
kivikas27
11:20 18.03.2009
Sinu point!??? Ei saanud su lausest praegu aru . Ärritseb!? jne

Muudetud 18.03.09 11:20

kodanik305520
11:25 18.03.2009
selle asemel et oma seebikarbiga akna peal passida,võiks midagi kasulikku teha.kui oled nii tark ja osav siis ütle palun kuhu kuradisse ma selle auto panen kui ma olen üks viimastest kes õhtul hiljem koju tuleb?võtan auto pulkadeks laiali ja tassin tuppa?kurat saage aru ükskord et need majad on ehitatud koos parklatega siis kui terve maja peale oli 3sigulli ja 4 mosset.olen kindel et kui iga maja juurde teha korralik ja suur parkla kuhu kõik autod ära mahuvad,siis need samad ´´seebikarpidega inspektor klõpsud´´hakkavad irisema et ohhh terved linnad ainult parklaid täis,ja ei mingit rohelust ega muru kus oma kutsikaid kakatamas käia ja nö.miinivälju tekitamas.kes on loodud irisema,se leiab alati mille üle iriseda.jutu point.kui on parklas vaba koht pargin sinna,aga kui ei ole siis tuppa kaasa autot ju ei võta ja edasi mõelge ise...
kivikas27
11:29 18.03.2009
to sulle sa õigustav ajuhiiglane ex siin majast edasi 50 m on parkla kus autot hoida. Sa ei pea seda hoidma muru peal elan ise ka korrusmajas oman sama probleemi kuid see ei anna sulle õigust parkkida haljasalale ja kõnniteele. Kui sa autoinimene thax sealt korra ise lapsekäruga mööduda usun et vannuxid end sinisex. Enne kui inisema hakkad ex tee paar mõistet endale selgeks ja siis hakka rääkima et sulle on liiga tehtud seepikarbi piltidega. Mõiste 1 KÕNNITEE ja selle otstarve mõiste 2 Haljasala

Muudetud 18.03.09 11:31

kodanik305520
11:33 18.03.2009
ma ei räägigi konkreetselt sellest majast,vaid üleüldse neist sitsivatest filmigrupi klubiliikmetest üleüldse.arvad et ainult Sinu maja ees on selline parkimis probleem?Ja selle asemel et oma seebikarbiga järjekordset võtet sätid,katsu välja uurida mitme maja läheduses on selline suurem parkla(üle vabariigi)
kivikas27
11:38 18.03.2009
kle **** myy siis auto maha ks kui ei oska parkkida ja need mõisted pole ikka selged sulle veel või? KÕNNITEE JALAKÄIJATELE MÕELDUD ALA saad aru juba ve pointist mida tahan öelda või. Õigus sa oled samasugune parkija ju see tähendabgi et pööning viliseb.
kodanik305520
11:45 18.03.2009
.kas sa saad sellest mingitsorti rahulduse siin virisedes?ja kui se parkimine sind ikka nii jubedalt häirib siis tõmba omale õhtul kollane helkurvest selga,sebi mingi kaigas ja hakka oma maja ees parkimist korraldama,et saaksid öösel rahuliku südamega magada. p.s kas sind ei õpetatud väiksest peast et teistele ei tohi **** öelda,sa murdsid mu südame seda mulle öeldes.
kivikas27
11:47 18.03.2009
nagu aru saan siis sinu ajukääbiku mõistus seda kinni ei võta mille jaox on haljasala ja mille jaoks kõnnitee on. Ehk peaxid siis mõtlema uuesti autokooli peale??
to kivikas27
11:54 18.03.2009
aga korralda uue parkla rajamine siis. Oled tark ja ettevõtlik sõi ei ole.
kivikas27
11:57 18.03.2009
Asi pole korraldamises eks kuidas inimesed teil nagu ei naxa see asi. Arutlege ise lahti enda jaoks teema KUI POLE PARKIMISKOHTA SIIS PARGIN KÕNNITEELE MIS ON MÕELDUD JALAKÄIJATELE VÕI SIIS HALJASALALE. Selles on point arvestate vaid endaga ju et ohh kuhu auto saan panna ja mul on hea krt mõelge et teisi inimesi liigub ka
to kivikas27
12:10 18.03.2009
See, et paljud inimesed on hoolimatud on paratamatus. Aga kui aknapealt pildistada ja foorumis kiruda siis seda parklat sinna akna alla ei teki ka ning veel vähem õnnestub seeläbi muuta inimesi headeks ja õilsateks. Parem räägi sellest ühistu koosolekul ning küsi mida teised arvavad. Saate ehk midagi kokku leppida ja probleemi lahendatud.
kivikas27
12:37 18.03.2009
§ 9. Juhi kohustused - (3) Juht ei või pargitud sõidukiga sulgeda teiste sõidukite liiklust sissesõidul õuedele ja teega külgnevatele aladele ega takistada jalakäijate liikumist ülekäiguradadel ja ristmikel kõnniteede kulgemise suunas
§ 48. Piirangud mootorsõidukite liiklusele - (3) Kõnniteel võib:
1) peatuda ja parkida, kui see on liiklusmärkide või teemärgisega lubatud;
2) peatuda ja parkida liikumispuudega juht, kelle sõidukil on käesoleva seaduse lisa 2 kohane parkimiskaart;
3) peatuda veose laadimiseks, kuid mitte lähemal kui 15 meetrit ühissõidukite peatuskohast.

(4) Käesoleva paragrahvi lõikes 3 nimetatud peatumise ja parkimise korral peab jalakäijale jääma vabaks vähemalt 1,5 meetri laiune käiguriba.
torupea
12:43 18.03.2009
ma ei teex sellest nii suurt probleemi,siin polegi kuskil normaalset parkimiskohta,keset teed peab parkima või,,,,,,las korteriühistu ehitab vajalikus suuruses parkla, tee ettekanne sinna mida sa siin klatsid va külamoor ,arvata võib et sul väga igav seal. ka mina tean ühte inimest kellel fotokas välgub kardina tagant kui midagi huvitavat toimumas äkki annan sulle (kivikas27) ta tel nr-i. ja teinekord pildistate koos:)
kivikas27
12:45 18.03.2009
kle kas see ajupoolus on ikka nii napp või?? Krt kas see et pole parkimiskohta siis pargin kõnnitee täis või!?
kivikas27
12:47 18.03.2009
ei nagu ikka näha on siis kui inimene ei taha oma vigadest aru saada ega ta siis ei saa ka. Kõik on lubatud kuna pole kohti parkimiseks tööle jään hiljaks siis on ka ju õigustus olemas kiiruse ületamiseks eksju!?
MD
12:59 18.03.2009
Olen ise 3 aastat Tallinna kesklinna panelkas elanud (õnneks minevikus), kuid kordagi ei ole parkinud haljasalale ega kõnniteele nii, et 1,5 m vaba kõnniteed ei jää. Kui vaja, olen parklasse viinud.
Kui inimene valib endale elukohaks piirkonna, kus projekteerimisel arvestati parkimiskohtade arvuks mitu korda vähem kohti kui kortereid on ja kui inimene hellitab end luksuse omamisega, mida nimetatakse autoks. Siis kes on süüdi, et inimene ei saa oma akna alla parkida? Ja milles on süüdi jalakäiad, kui nad juhivad neile mõeldud tee õigusvastasele hõivamisele tähelepanu.
Ei ole minu arust loogiline järeldus see, et kui inimene ei viitsi ühistransporti kasutada, siis ei pea ta ka autot tasulises parklas parkima.

Soovitan maaameti kaardilt järgi vaadata, kellele probleemses kohas asuv maa kuulub ning murega vastavalt omaniku poole pöörduda.
kivikas27
13:00 18.03.2009
Tore 1 mõistev inimene leidub siiski. On veel selliseid????
12:10 to kivikas27
13:13 18.03.2009
Arvan, et keegi ei õigusta selliselt parkimist vaid pigem häirib pidev vingumine. Foorumisse oleks mõistlik pöörduda küsimusega "Mida sellises olukorras ette võtta?" või "Kuidas sellist probleemi lahendada?" aga mitte sinu teemaalgatusena saadetud postituses leiduva negatiivse ning sõimleva "sõnumiga". Selles on uba.
kodanik305520
13:14 18.03.2009
1.keegi ei räägi akna alusest,räägime maja esisest. 2.auot olemasolu pole juba vähemalt 10 aastat olnud luksusese,vaid on tänaseks päevaks juba tarbeese,samamoodi nagu arvuti ja internet on tarbeese,lihtsalt eesmärgid on teised,kes teeb tööd arvuti/autoga,kes riputab igasugu jama siia ülese ja halab,selle asemel et minna ja võtta valesti parkijal nööbist kinni ja rääkida. ma ei ole eitanud et on olemas panelkasid kus on piisavalt parklakohti,kuid siiski on neid väga vähe.ja kordan ma(teiste kohta ei oska kommenteerida)panen oma auto ilusti parklakohale kui on kuhu panna ja kuna minu maja (ei ela tlnas)läheduses pole ühtki teist parklat,siis ei jäägi mul muud üle kui valesti parkida. to kivikas27,siin internetis vingudes sa küll maailma ei paranda.
kivikas27
13:15 18.03.2009
uba on selles et kui loed ka teisi teemasid siin siis kus kirjas on selline lause et oh äge vend jumala ilusti parkinud yle ridade jne.
kivikas27
13:18 18.03.2009
to kodanik kle kes siin viriseb? Pole öelnudgi et muudab maailma kas sinu arust siis neid teisi teemasid vaadates ka inimesed virisevad või!?
kodanik305520
13:29 18.03.2009
kui sa ka ise aru saad et see teema ei muuda midagi,siis mis on su asja point siin?loodad et mõni pildil olev valesti parkija tuleb sulle ukse taha asja arutama?
kivikas27
13:33 18.03.2009
Sama mida teised oma piltide näitamisega. Imelik on see et sina lähed jube leili selle kaitsmisega? Mis sind nagu praegu eriti vaevab või mis see sul nii hinge läheb??
kodanik305520
13:43 18.03.2009
ilmselt sinu õnnetuseks sattusin ma juhuslikult sellele lehele ja konkreetsele teemale,ja ma ei kannata tegelasi stiilis a´la et kui kukub toas nt.kohvitass kildudeks,siis panen kohe netti teema üles ja läheb aruteluks,et miks juhtus ja kuda juhtus jne,jne ja samas mudugi loodad et killud kaovad iseenesest,aga võta näpust palja teooriaga ei muuda sa midagi,võtan mütsi maha su ees kui oled praktikas sama tugev kui teoorias.aga kui nüüd su postitusi vaadata siis,seda sa küll ei ole,ainus asi mis sa oskad on näpuga raamatust rida ajada(antud juhul siis paragrahve).vot see ajabki mind leili.Selle asemel et akna peal fotokaga passida võiksid ette võtta midagi mis olukorda muudab,majakoosolek,vastavad avaldused kuhugi ametkonda jne,jne
kivikas27
13:48 18.03.2009
kulla kodanik oled pisukene valesti asjast aru saanud keegi ei istu fotokaga akna peal ex sry siis et vabapäew ja silma jäi ex. Liikluseeskirja otsisin just sinusuguse tumbajumba jaoks välja et saaksid aru mis pildil valesti on. Võitled siin ma ei tea mis õigusi. See on täpselt samasugune teema nagu iga teine siin. Kes pildistas parklas kes mujal.
kodanik305520
13:57 18.03.2009
näpuga rida ajades võib igaüks perfektselt igat seadust lugeda,aga kuna ei tea ka sina neid peast(otsisid minu pärast LE välja,et lugeda) siis oled sa täpselt samasugune tumbajumba nagu kasvõi mina. ühesõnaga võtan jutu kokku sellega,et olen 100% kindel et mõttejõuga parklakohti juurde ei tee ja kui häirib siis tuleb miskit ette võtta et ka reaalselt midagi muutuks(siia teemasid riputades kindlasti ei muutu).aga siiski ole tubli ja edu sulle ja eredat välku:D jätkake nüüd palun ilma minuta
MD
14:00 18.03.2009
Ega see, kui parkimiskohti maja ees ei ole ei tähenda, et peab valesti (murule) parkima. Kui kodaniku jutt jutt ei käi suurematest linnadest, siis parkida on lubatud peaaegu igal pool tee servas.
Luksus või mitte ei ole praegu teemaks. Point on see, et keegi ei sunni sind parkima nii, et sa rikud muru või takistad mitteauto-liiklust.
kivikas27
14:01 18.03.2009
nu seda peax iga juht teadma et kõnniteele ei pargita ja kuna sinu hernetera suurune aju seda ei mõikand siis otsisin sulle kinnitus materjali ja kuna sa eelnevalt ka ise väitsid et kui kohta pole pargid valesti siis jah ega autokoole on palju tln nii et peaxid 1te neist sisse astuma.
kivikas27
14:09 18.03.2009
Ja tänan välgu eest läheb vaja vaata et sina järgmine pole kes välgu alla jääb:D Kui jääd siis otsid oma autot teisaldus parklast:D
tom3334
14:20 18.03.2009
...
14:24 18.03.2009
õnneks käivad menetlusteenistuse inimesed valesti parkijaid noomimas. Pealegi kus on see kirjas, et te peate oma masina ukse ette saama parkida? Auto on vabatahtlik ning sõidukile tuleb leida parkimiseks lubatud koht.
kivikas27
14:24 18.03.2009
?
14:36 18.03.2009
kivikas27, mine palun arsti juurde, igast pisiasjast ei maksaks lasta ennast häirida, Nigeerias lapsed nälgivad, tee sellekohane teema ka ...
tom3334
14:37 18.03.2009
Keegi ei hakka kilomeeter majast eemale parkima oma autot. Nendel piltidel mis sa oled teinud ei näe ma küll probleemi erilist, mis takistaks jalakäijate liiklemist. Ilmselt oled äsja sinna kolinud ja ei ole veel täitsa pihta saanud, kuidas asjad seal käivad. Ja kui sulle midagi ei meeldi siis võta midagi ette. Kedagi ei huvita see, et sa siin foorumis inised selleüle. Nagu eelpool mainitud räägi sellest ühistu koosolekul või pöördu linnavalitusse.
kivikas27
14:37 18.03.2009
kle ma ei saa aru mis point see oli kyll hetkel. Kle siin veel on miljon taolist teemat mida sa irised.
kivikas27
14:40 18.03.2009
kle tom ehk peaxid eagle visionisse pöörduma kui sul nägemis häired on. Annan sulle isiklikult käru kätte ja mine sealt mööda
ajsk
14:45 18.03.2009
Kui siin veel 100 sellist teemat ***** sa oma siis veel tegid? Pole sõpru?
kivikas27
14:47 18.03.2009
ilus vaadata te aju toodangut:D
pdrn
15:20 18.03.2009
kle kivikas mine tao peldikus pihku usu saad parema rahulduse
kivikas27
15:22 18.03.2009
nu teiesuguste ajuhiiglastega pole tõesti midagi teha. Autod on riistapikendused ja esituledest kaugemale te ei näegi. Tiblad
kivikas27
15:25 18.03.2009
Kle pdrn ime ka et nii lapse juttu ajad ehk peaxid minema ja uue nime endale esmalt võtma. Sellistele tyypidele ei tohix lube andagi.
ajuhiiglane 77
16:11 18.03.2009
Iksid, igrekid, kirjavead, ilma seoseta jutt. Hästi paned! :)
kivikas27
16:15 18.03.2009
ja sinul lonkab ylevalt vähe nagu aru saan. Kas räägime õigekirjast või parkimisest!? Valesse kohta topid oma haiged komme
ajuhiiglane 77
16:29 18.03.2009
Jah lonkab tõesti vähe, peaaegu, et üldse mitte. No ega minu ''kommid'' pole haigemad kui sinu omad, niiet täitsa õiges kohas. Kas sul endal auto on? Sõidad iga päev? Kui ei, siis ei maksa sõna võtta.
kivikas27
16:33 18.03.2009
jah on auto sõidan igapäew mis veel tahad teada. Käin ka jala kui vaja on ja siit piltide järgi yritangi mõista anda seda et arvestada tuleb ka teiste liiklejatega kaasa arvatud jalakäijatega ja nendega kes ka lapsekärudega liiguvad. Nagu näha seda mõistmist ei tule
ajuhiiglane 77
16:39 18.03.2009
Tubli oled, tahaks veel teada, et mis su jalanumber on ja kas tavaliselt võtad rohud enne või pärast sööki.
kivikas27
16:41 18.03.2009
ja vot sellistele aju inimestele peax midagi selgeks tegeme ve. Mõtetu seletamine ju
ajuhiiglane 77
16:45 18.03.2009
Mul on sinust nii kahju, raiskad oma väärtuslikku aega siin mingisuguste ''aju inimeste'' peale. Mine osta poest lapsele paar raamatut parem, saab temastki toredam inimene.
fuubo
16:47 18.03.2009
Sai kunagi räägitud ühe vana arhitektiga, kes ütles, et Mustamäe paneelikad ongi nii projekteeritud (kuldsed kuuekümnendad siis), et elanikud , kes seal tulevikus elama hakkavad, need hakkavad transpordina kasutama ühissõidukeid. Mingeid parklaid ega teelaiendusi ei olnud mõtteski teha. Jäid ainult haljasalad ja juurdepääsu teed operatiiv- ja prügisõidukitele. Seevastu Lasnamäe magala ehitusel juba arvestati perspektiivis sisse ka teatud majade kohta suuremad parkimisalad ja ka majade ees on laiemad teed.
See, mis hetkel autode üleküllastuse tõttu parkimiskohtade puudumise tõttu paneelikate ees toimub peaks olema MuPo rida, sest sealt saaks magusad summad valesti parkijate taskust riigikassasse!
kivikas27
16:49 18.03.2009
Jaa naljanina oled sa kõva kyll:D
raitssss
16:50 18.03.2009
Kle see autor on peast täitsa idioot, kas tõesti midagi teha enam ei ole:D
?
17:02 18.03.2009
Las lahmib, koolitööd tehtud ja igav hakkas, küll varsti klotsid kapist välja võtab ja laduma hakkab, isa tuleb ju koju ja tahab arvutist porri vaadata ;)
to: Kivikas27
17:47 18.03.2009
Ma ei saa aru kas sul (Kivikas)hakkas valus, et keegi niimoodi parkis.
Eks kutsu mingi puksiir või mis iganes ja lase lihtsalt need autod minema vedada, sest see jutt ,mis sa siin kirjutasid, ei too küll asjale lahendust.
Minu arust oleks see ainuke lahendus, mitte foorumeid oma mõtetu mölaga risustada.
autujuht
22:55 18.03.2009
See kivikas tõesti haige pisut :(
Ajagu ühistu kokku, pangu kivi/asfalt maha, või kuis see ei sobi , ehitagu parkimismaja!
Need mudamülkad(kevad kohe käes ju) ei sobi tõesti kuhugi, kuid mingite postide, tarade ehitus nagu tavaliselt tarvitsetakse teha pole ka lahendus, kuna autosid meil vähemaks ei jää - pigem tuleb neid veel juurde.
kaks
23:23 18.03.2009
Ei tea, miks kivikas peab neid koosolekuid kokku ajama, probleem on ju siin ülejäänutel
huumor
08:32 19.03.2009
probleem ikkagi kivikal,ega ´´ülejäänud siia mingit teemat ei algatanud,kivikas oli teema algataja´´ need ülejäänud üritavad pigem kivikat maa peale tagasi tuua.
eurotont
13:29 19.03.2009
Ei ole linna asi kõigile eraisikutele ja nende pereliikmetele tasuta parklaid ehitada. Mina leidsin ainukese lahendusena linnast väljakolimise.

PS! Teise põhjusena ei viitsinud ka lisaks kõigele oma kpoera järel kilekotiga ***** koristada. Nüüd ajab asja oma metsas ja kõik on õnnelikud :-)

Minu küsimused:
* miks linnaosaametnikud sellise jama peale oma m... sügavad ja trahve ei lajata. Ah jah õige eramaa! Kuid sel juhul on ju majaelanikud ise dementsed, et ühiselt asja ära ei korralda.
* miks üldse on nii palju autosid linnainimestele vaja?
* miks neid on vaja peredesse nii mitu tükki?
* miks jalakäijad nii tolerantselt autoülbikutesse suhtuvad?
jahha
19:01 19.03.2009
riigimaa pargib siis pargib märki kah pole pole midagi parata mis sellest pead ika murda.
WSM09
08:44 20.03.2009
Mina sündisin siin, see on minu kodumaa, olen oma maa kuningas. Olen kõva chuhnaa, ****** kes mida siin möliseb, pargin nii kuidas mina ise soovin.
to all
09:45 20.03.2009
Nagu paar meest mainisid, siis tõesti vist isa tuli koju ja tahtis arvutist porri vaadata ja kõpsti kivipea nurgas kapist võetud klotse ladumas. Viimane kommentaar täpselt enne kella viit kui isa jõudis, järgmine tuleb siis kui poisike koolist jõuab, nii orienteeruvalt põhikoolis valdavalt äkki kell 13.00 . Siis saab jälle vastata kõikidele oma vigases eesti keeles kui lollid kõik on ja millestki aru ei saa... OK, rahu kõigile siia! :)
WSM09
16:28 20.03.2009
TO - to all

Päris hea fantaasia sul on.
torupea
14:42 21.03.2009
on ikka taun küll
qqqq17
02:07 22.03.2009
ei näe jalakäijate teed ega haljasala, kui võimalus siis pargiks ka nii aga oleks nõus ka maksma korraliku parkla eest

Muudetud 22.03.09 02:08

julmur
03:50 22.03.2009
sa kivika-tont garanteeri inimestele kõigepealt piisavalt parkimiskohti maja juures ja siis tule mölisema ,kloun sihuke.
Kõikide õigustajate kunn
19:05 22.03.2009
Tegelikult on siin suur kivipurakas kojamehe kapsaaeda, kes pole kõnniteed lumest puhtaks hööveldada viitsinud ja autojuht ei hooma seeläbi kõnnitee piire ning eeldab et tegemist on ikka korraliku 3-4 meetri laiuse kõnniteega, kus ta paarkümmend sentimeetrit ampsatas kellelgi liiga ei tee. Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida...
Vaid teema autorile soovida jõudu tema väsimatus võitluses ning kutsun üles teda lä'hemalt takseerima esimesel pildil olevat liiklusmärki, millele on vahva vigurina üks lisatahvel juurde keevitatud ning soovitan...ei, lausa nõuan! igast proletariaadi õiglustunde vastu suunatud vandalismiaktist teavitama Mupot või Transpordiametit või muud jõuorganit, kes rikkujate suhtes võtavaksid ette karmid ja ühtlasi õpetlikud meetmed.
ajuhiiglane on loll
22:26 23.03.2009
pyhi siis oma hoovipealne lumelögast korralikult puhtaks, kyll siis näha on kuhu seal tohuvapohus autot parkida
ajukashiiglane
23:02 23.03.2009
Kus seal pildil on haljasala ja miks sa lapsevankriga keset talve lumehanges sumpad. Praegu on ju kelgu aeg. Närvid läbi lapse hoidmisest ja akna peal vahtimisest vöi ?
jolleri jura
09:37 27.03.2009
Jüris samuti selliseid Kivika suguseid aju hiiglasi, kel oma argielukõrvalt veel parkimiśe pildistamisega aega tegeleda on ,kahju inimestest kel midagi tarka teha pole.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte