Tegin avarii (sõitsin teelt välja), oli kasko ning kindlustus (If) maksis ilusti remondi kinni ja nüüd auto korras. Siit ka minu küsimused:
1. Kuna mul oli kasko igakuiselt otsekorraldusega, siis kas ma maksan samamoodi nüüd kaskot edasi? Uut lepingut tegema ei pea avarii tõttu?
2. Kui mul suvel saab aastane kasko täis, siis kas uue kaskolepingu tegemisel läheb mul kasko kallimaks, kuna tegin avarii?
Maksad samamoodi igakuiselt edasi kaskot, midagi ei katke iseenesest. See, kas kasko makse tõuseb või mitte selgub suvel lepingut pikendades. Oleneb kas autole on tehtud tavahinnaga kasko või soodustusega, üldjuhul kahju puhul seltsid ei taha enam soodustust teha ja leping pikendatakse tavahinnaga, mis aga ei tähenda ilmtingimata makse tõusu. Kui oleks olnud liiklusõnnetus milles Sina süüdi jäid, siis oleks küll makse kohe tõusnud uut lepingut sõlmides, aga kasko puhul asjad päris nii ei käi.
võid kindel olla, et IF tõstab sinu kindlustusmakset olenemata sellest, kas sa olid süüdi või mitte, omal konkreetne näide klaasikahjust, mis läks vahetusse, ning uus pakkumine tehti 5000 eeku kallim, põhjendati, et oli kahju väljamakse.
Zlatele teadmiseks, et tema kindlustusmakse kahju tõttu ei suurene. Küll ei tule järgmisel kindlustusaastal kahjudeta aastate eest soodustust 5%. Samas langeb kindlustusmakse, kuna auto saab aasta vanemaks. Kaskokindlustuse baasmaksed aga tõusevad või langevad sõltuvalt sellest, kui palju on olnud väljamakseid eelneval perioodil kõigi antud marki ja malli sõidukitel. Kui Ehhee 34 on tõesti olemas konkreetne näide vaid klaasikahju korral kindlustusmakse tõusmisel 5000.- kr võrra, soovitaks tal minna läbi IF Kindlustusest, et seda juhust uuesti läbi vaadata. Kui ta selle lahendamisest foorumis täpsemalt ei kirjuta, siis ei peaks tema juttu tõsiselt võtma.
Vastus siis eelmisele tagale. Olen täitsa olemas, ning asi ka reaalselt toimunud, algul ei saanud ma If kindlustusest ei maili ega telefoni teel vastust (2nädalat) miks mul kasko hind tõuseb, käisin asja kohapeal uurimas, ning siis suutis klienditeenindaja lõpuks oma majasiseselt uurida, et keegi tark nende majast, nimeks Uusjärv, juurutab mingit kliendipõhist asja, et olenemata sellest kas sa oled süüdi või mitte, kui on kahju väljamakseid, siis summa suureneb (minu klaas läks koos vahetusega 11 000 eeku). (isegi nende klienditeenendaja ütles, et proovis oma isikukoodiga ja summa tuli tunduvalt väiksem).
Kindlustaja ära tee siin oma kindlustusele reklaami, et ei suurene makse. Kui oled IF esindaja, siis anna oma kontakt ja proovi mind ümber veenda olemasolevas asjas.
Sain ka täna uue arve, ning lootes et auto hinna langedes ka kindlustusmakse langeb oli üllatus suur kui eelmise aasta 10k eest nüüd 15k tahetakse. Tegu siis IF kindlustusega. Öeldi et eelmine aasta oli 16k eest kahjunõue ja see mõjutab makset. Ühesõnaga kui mingi nõude esitad siis pead selle ikkagi ise jälle välja maksma, tublid IF. Ütlesin ka neile mis ma asjast arvan ja et IF'ga rohkem tegemist ei tee.
Oskab keegi öelda kas selline poliitika on ka teistes kindlustusfirmades ja kas äkki mõne teise kindlustuse poole pöördudes arvestatakse ka IF esitatud kahjunõudeid.
Kas tõesti peale IF-i teisi kindlustusi ei ole, kus kaskot teha? No vahetati esiklaas ja kui uue pakkumisega keeratkse 5kilo juurde, siis vali endale uus kindlustusselts. Lihtne ju. Makstes rohkem jääd pigem sina vaesemaks kui kindlustusselts, kelle jaoks see 5 kilo on niikuinii kommiraha.
IFiga tasub ära lõpetada jah. Kui vaadata teiste pakkumisi, siis tuleb ikka odavam küll.
Teised kindlustusfirmad ei lähtu IFi väljamaksetest, aga paraku eriti odavam ta kindlasti ei tule, sest kui pole nende klient, siis nö soodustuste rida veel puudub.
Aga IF on naca ülbeks läinud küll! Nad ei arvesta seda, et oled aastaid neid nuumanud, et kui mingi apsakas juhtub (nt autoklaasi purustus, mis on ilma omavastutuseta) siis nad loevad seda firma kahjuks. Samas nad võiksid ikka korrektsemalt vaadata üle autoteeninduste hinnakalkulatsioone - need on ikka kohati lausa laest võetud!
Kõik kindlustusfirmad loevad eelmisel kindlustusperioodil toimunud kahju hüvitamist firma kahjuks ja tõstavad ka kindlustusmakset, samas kui tavalisel liikluskindlustusel on avalik infobaas, siis kaskode kahjud seal ei kajastu ning teised kindlustusseltsid seda kahjumit ei arvesta.
Põhimõtteliselt saab küll nii raha säästa, aga esiteks pole neid kindlustusfirmasid eriti palju ja teiseks tean, et nad püüavad luua sellist ühist infobaasi kaskokindlustuste kahjude kohta.
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.