Seat

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

seat exeo

seganelugu6
14:13 29.06.2009
tere!
kas keegi midagi kuulnud/näinud seoses uue mudelgiga Exeo!Pidi juba ammu müüki siia tulema aga kuskil midagi ei näe!
q peal
10:38 02.07.2009
Nägin kuu aega tagasi oma silmaga Exeo nime Seati nimekirjas- nüüd enam mitte. Pole nagu miskit kuulnud ka. Kes ei tahaks siis Audit Toledo hinnaga:-) Oota, ma uurin vähe sakslaste käest.
q peal
11:16 02.07.2009
Jah, egas ta nii vabalt saadaval polegi. Exeo hinnad lõpevad seal, kus alles A4 omad algavad. No A4 alla 1,8 turbo nüüd enam ei pakutagi.
Võta järjekorda, ehk jõuludeks saad oma kätte...
juhyt
11:49 02.07.2009
Eile veeres Pärnu tänavatel üks soome numbritega exeo, päris ilus teine...
Salongis
14:36 17.09.2009
Käisin Tartus SEAT-i esinduses vaatamas. Kena näeb välja aga ruumi sees peaaegu et polegi. Mul pikkust 1.88 ja kui ma rooli taga olen, siis minu selja taha ei mahi isegi lapsed enam istuma. Kui seda tuleks kaheukselise sportvariandina ja raha ei oleks probleem, siis ostaks endale hea meelega.

Sisekujundus on täiesti kena aga arusaadav, et SEAT-i päritolu. :) Teistega sassi eriti ei aja.
seganelugu6
20:50 17.09.2009
nu ega ta palju seat nüüd polegi!sisu on audi TT oma
keemik1
22:02 17.09.2009
to seganelugu6: kust otsast kui küsida tohib? Kas see et tal on 3 keskmist vendiava teeb kohe TT sisu?
VVV1
11:58 18.09.2009
Igasugustes võrdlustestides Exeod peetud ikkagi mingil määral vanamoeliseks ja konservatiivseks, eks seda võrreldes just VW-Audi teiste kaasaegsete analoogidega ehk kes tahab odavama raha eest "uut eelmise mudeli A4" las ostab.

Muudetud 18.09.09 11:59

seganelugu6
15:54 13.10.2009
sry!ajasin segamini!Interjöör pole tt vaid a4 cabriolet´i oma!
Taneli arvamus
03:07 24.10.2009
Mõned mõtted seoses Seat Exeoga...

- Minu meelest on tore, et vana A4 jätkuvalt SEATi nahas edasi hingitseb, liiatigi veel, et hinnad hakkavad u. 300 000-st A4 kunagise poole miljoni vastu. Loogiliselt võttes tähendab siis seda, et Audi rõngad maksavad mõned sajad tuhanded rohkem kui SEATi logo :)

- VAG kontserni kuuluvatel autodel on olnud peaaegu alati korrastatud, viisakas ja läbiv stiil. Exeoga oleks siiski võinud rohkem tööd teha - tehnika on ilmselgelt tip-top, ent visuaalne külg on jala visatud. SEATi ühtne mudelirivi on kahjuks seoses Exeoga rikutud.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte