Valesti parkijad

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

M##n kuubis?

lemmu
14:42 27.09.2009
Pilt tehtud täna Pirta selveri ees. Kus kasvuhoones sellised M3 arenevad?
Külvaks napalmi hea meelega...
..........
15:19 27.09.2009
Mina sõidaks oma Gaz-53 sinna joontevahele.Kes süüdi jääb?

Kõik BMW omanikud ei ole idioodid,kuid eranditult igal idioodil on BMW! See on juba Fakt!
KeegiTeine2
15:38 27.09.2009
Idioodid on need kes peksavad teiste autosid ustega!

Ja ei sõida selle M3-ga ja ise ka nii ei pargi kuid vahest saan inimestest täitsa aru...samas ei kiida seda ka heaks...

On väga palju selliseid kes absoluutselt ei arvesta ei enda auto uksega kui teise auto küljega ja kui mul ikka on korralik värv auto peal siis ma ei tahaks näha nt oma valge nö bemmi peal sinist mõlki!

Suht keeruline Lugu!
,
15:44 27.09.2009
Normaalne inimene ei osta never endale M3 linnas liiklemiseks. Paraku peab nentima,et jälle on mingi pemmi omanik suutnud BMW maine täis teha.
To ,
16:38 27.09.2009
Millise auto siis normaalne inimene ostab linnas liiklemiseks, lada nagu sinagi? Äkki polegi linna inimene ja käib sellega tartu mnt-l kiirusrekordeid püstitamas? Parkimisviis pole küll õige, aga vahest vaatan isegi, et mõni sõidab nii külge ja ei mahu enam ise autost välja. Mõtled sellisel juhul, et nüüd lööb külje mõlki. Vot sellistest ****dest aru ei saa, kes nii teevad. Seekord see auto jääb vähemalt terveks.
.........
16:45 27.09.2009
Kui kardetakse ustega paugutamist,mis on suht tavaline siis alati parkla kaugemas otsas on vabu kohti küll.Kui alati treppi vaja sõita siis tõesti võib arvestada et mölgid uksel.Ise ei pargi ammu enam uksele võimalikult lähedale vaid võimalikult kaugele..siis ei ole ohtu et kõhtjalgsed ustega paugutavad.
f1
17:09 27.09.2009
selliseid pelmeene mahuks siia kolm,ja inimesed kes on veel uhked et selliste pelmeenidega liiguvad peaks ise endale lõuga sõitma iga õhtu enne kui lahti saavad saastast
noBemmBljääd
17:37 27.09.2009
BMW juhist on inimene siis juba parem kui tal BMW-d pole...
indiaanlane
20:57 27.09.2009
Vaadates neid valesti parkijate pilte selles foorumis,tekib mote,kas eestis monedki liikluseeskirjad kehtivad. Tehes siin NYC-s selliseid parkimistrikke. olex sellised autoomanikud ammu pankrotis.
James75
22:22 27.09.2009
Käi jala kui autot kardad kriipida, aga ära sigatse nii. Parkimiskohti niigi vähe.
xl
08:37 28.09.2009
Aga tegelt sigilus bemm ju. Ja need kuradi usteda lehvitajad tuleks munepidi üles puua.
mmmmmmmmmmmmmmmm
14:49 28.09.2009
sellel kärsal on muideks flying spur ja m6 ka, elab pirita-kosel
Hm
14:56 28.09.2009
Auto****de värk. Igaühele ei ole auto tarbeese, seda on näha ka parkimisest.
kuubiskuubis
13:35 29.09.2009
Nõme teiste inimestega mittearvestaja. Sellistele tõesti lüüakse vihaga mõlk. Ise pean ennast viisakaks parkijaks, ja kunagi pole keegi külje alla roninud vms.
f1
21:28 01.10.2009
xl,öeldakse et maitse üle ei vaielda aga sinul on maitsega probleeme kui sinu arvates on see kanapasa värvi kotlet sigilus?!
E466
13:16 05.10.2009
Täiesti mõistan, et nii pargitakse. Ise küll nii ei pargi, sest ei ole vajadust parkida ukse ette. E46 M3 on piisav haruldus, nii et sedasi parkimine võiks neil täiesti lubatud olla. Mis puudutab selle M3 värvi, siis selle auto värv ei kõlba tõesti kuskile.
ilja78
19:24 08.10.2009
Tol päeval oli vist Rahvajooks ka.Jooksust osavõtjad parkisid Selveri parklas ja vaba kohta andis leida,mis muudab selle tegelase käitumise eriti ****ks.
ITF
19:36 08.10.2009
auto norm, omanik j..bu,numri tähedki ütlevad(ITF):ise tilluke fekaal.
art86
18:00 09.10.2009
Tunnen omanikku isiklikult. Ärge pabistage selle üle ainult idioot ostab M3 linnas sõitmiseks, pole see omanikul ainuke auto.
Ise pargin samuti tihti kahe koha peale, pärast paart mõlki ning situatsioone kus pärast kuskile parkla kaugemasse kohta parkimist avastan ikka et keegi pooletoobine parkis uks ukse kõrvela.
S4
19:47 10.10.2009
Lihtne asi ,võti välja ja üle külje las siis värvib oma kultset junni!!
seddd
21:32 25.11.2009
hoidis kohta naisele
ka mul on bmw
20:41 27.11.2009
taolistele tuleks koheselt ja kaalutlematta välja anda sinine lapakas ratastooliga
hlm
20:56 01.12.2009
Kurat küll, varsti hakkan küll ise ka nii parkima, kui see ustega minu auto tagumine ei lõpe. Hiljuti üks haige kõrvaistujaukse suutis ära täksida. Täna üks vanamees andis paraja litaka lausa siis, kui ise autos istusin. Lasin klaasi alla, et mida mida...vanake ainult pobises, et kas läks vähe tugevasti või? Hea, et liistu tabas...ma hakkan tõesti neist inimestest aru saama, kes nii pargivad. Neile ei meeldi täksitud küljed. Kas siis nii raske on natuke ettevaatlikum parklas olla oma uste avamisega?
erutunud
17:42 08.12.2009
sellise autoga peabki nii parkima
Korralik parkija
09:58 23.12.2009
Ega selline jama enne ei lõpe kui hakkavad trahvi kviitungid akendele ilmuma.
Soomes saad kohe litaka kätte kui nii pargid.Helsinkis terve suure keskuse parkla peale hakkas ainult üks auto silma kes oli ratastega joonel ning seegi oli Eesti numbriga.
pedev'rk
10:27 23.12.2009
mida karta ukse mõlke.
Minge ja magage kaineks, 1 kriips ees või taga. Auto**** kultuur on ikka mõned mehed nõdraks teinud.
ostke autod poest ja vahetage iga 2-3 aasta tagant saate rahulikult magada.
to: pedev'rk
10:43 23.12.2009
Point on ju selles, et paljudele on auto ainult m*nni pikenduseks.
Ja siit ka selline reaktsioon, et kui on kuskil kasvõi väike mõlgike või kriimuke, siis käib selline oigamine ja halamine nagu oleks jalaga m*nadesse saanud.
To pedevärk
11:48 23.12.2009
Eks sul on savi nendes mõlkidest ja kriimudest kuna su roostes sierra peal need tõesti ei häiri, ära ole normaalse auto omaniku peale kade. Sellist parkimist muidugi ise ka ei poolda ja pargin alati kõige kaugemasse nurka kus ruumi palju.
tavaline kuubis
12:22 23.12.2009
Kuulge teie idiootselt parkivad auto****d! Ükskord lõpetavad kõik teie riistapikendused romulas vahet pole kas seal uksel on 1,2,3 või 5 mõlki. Huvitav kas hakkate romulasse lilli ka viima oma tibukesele :).
Tundub, et mõnejoks on auto kogu tema elu kahju kohe sellistest, sest siin maailmas on veel vähemalt milljon asja mille nimel elada.
pruulija33
23:23 23.12.2009
Olin auto parkinud ja istusin sees kui uksega pandi kolakas (lömm ja värvikahjustus. Saime asjad korda rahumeelselt. Poleks mind seal onud siis 110% ,et oleks lihtsalt vilet lastud ja minema marsitud... Vot kui sellise kätte saaks...!!! Kui pargib keegi ülbik ja lõuga ka küsib... ja kui hästi küsib siis pole ma ka kade!!!
pruulija33
23:28 23.12.2009
Vot sellele kes teeb lömmi uksele tuleks nahk nii kuumaks teha, te kui teinekord midagi sellist juhtub siis on püksis rohkem kui kõhus ja 3 sugupõlve räägib pärast järgi ,et uste lömmimine parklates õnnelikuks ei tee!!!
jänes kuubis
23:32 23.12.2009
tule kainelt kriba homme edasi.saan aru ,et kaaslased juba vines magavad ja sa nüüd said lõpuks kah mõtteid avaldada.megakoomik ikka oled!
räägupurks
16:54 20.01.2010
Mis bemmi puutub siis see on hea auto ja kes julgeb selles kahelda ostku hästi hoitud eksemplar ja veendugu ise;) mis parkimisse puutub siis olen näinud nii audisid, bemme, ladasid, opeleid kui ka smarte parkimas niiviisi.
Auto ei muuda inimest, inimene muudab autot.
lemmu
17:27 27.03.2010
Ma ootasingi seda ****kotti. Aga kaua sa ikka ootad?
Ja mis siin valesti parkijate foorumis peaks muud rääkima? Õunte saagist?
Vaata uuesti foorumi nime, tule siis kobisema! Või oled samasugune torbik?
koltsin
10:20 30.03.2010
Arvestades seda kuidas debiilikud oma mazdade ja toyotade ustega teisi autosid lõhuvad siis on see täiesti normaalne nii parkida. Ostukeskuste parklad on maakaid ja ******ste täis. Kahel-kolmel korral on mul autole mõlgid sisse löödud. Ma pargiks ka nii kui tahaks, et auto säiliks. Õige!
tulebki teiste uksed ära mõlki
11:02 30.03.2010
to kolts

Kui kardad oma auto pärasts siis ära ajagi teist garaazist välja.
Auto on loomulik kulu artikkel ja et autole tekkib paar kriimu mõlki aastas juurde on täitsa ok. Olen näinud kuidas itaalias ja prantsusmaal pargitakse. Seal lastakse väikse hooga kuni pamper on vastu eelmist autot, siis rool teisele poole ja taas kuni vastu tagumist autot. Ja keegi ei nuta. SEal pargitakse selle bemmi ümber 2 autot vabalt ära. Kui ei taha et autot rikutakse, siis pargi parkla tagumisse otsa ja lisa kondiauru , et poodi jõuda. Kas bussis trollis ei tohi vastu sind ka trügida, et peatuses väljuda, äkki kulutan su jope ära , või astun kogemata su kingadele.

Ega ei saa ju olla ikka nii ihne, et iga asjapärast nutma hakata.
V8/V10
17:42 30.03.2010
Vigases keeles kirjutavad tegelased tulevad jälle rääkima, et ongi normaalne, kui toksitakse. Seos hariduse/harituse ja ustega mööda külgi tagumise vahel on vist siiski olemas.

Priiiiiit
10:01 31.03.2010
Need täkked ustel alandavad ju auto edasimüügi hinda!

Mingitel tarbesõidukitel tõesti on ükskõik kas külg on täkkeline või mitte - edasimüügihind on nagunii sandikopikad.
Aga sellisel performance masinal võib veel 10 aastat hiljem hinnalipik uue tarbesõiduki hinnaklassis olla ning sellised täkked hirmutavad potsentsiaalsed müüjad minema.

Võta kasvõi audi rs2 või rs4 b5 näiteks - masin 8-16 aastat vana ja hinnalipik 200-250 000 krooni.
lemmu
18:00 01.04.2010
Hinnalipik võib ju olla, aga keegi ei hakka 15 a. vana autot 15K € ostma.
Täkketest rääkides, vaadake kevadeti oma autode esiotsa. Nüüd kus lumi-jää läinud ning naastumehed paarutavad naeltega jaanipäevani, hakkab igasugu ***** asfaldi küljest lahti tulema. Ukse täkked on köki-möki selle kõrval...
appi mis nüüd saab
00:18 03.04.2010
Mis vahet seal on kas seal seisab üks või kaks autot, sina sinna ei mahu nii või naa! Sellises suures parklas lahkub koguaeg keegi ja parkimisega probleeme küll ei ole. Selline tegevus ei ole küll õige aga see ei too kahju kellelegi küll aga mõlk uksel paar tuhat krooni. Tõsine ****näppia peab olema, et sellise asja pärast niimoodi kettasse minna.
lemmu
12:14 03.04.2010
No mis see paar tuhat krooni siis ära ei ole?
Jääb paar korda Hollikas käimata...
Aga mine otsi seal suvel teatud kellaaegadel vabu kohti, siis tule siia tagasi seletama.
Asi on parkimiskultuurituses, mitte parkimiskohtades!
HEHE
15:49 19.04.2010
kadeduuuuuuuuuuus on see mis siin foorumis domineerib. saage aru lihsalt et mõndasi inimesi ei huvita mida keegi teine temast arvab, pole vaja kellegi ees esineda. BMW juht on parkinud väga viisakalt, mulle meeldib. ilus auto ka pealekauba! : )
RICKYROSS
15:51 20.04.2010
Ilus bmw väga hästi ja õigesti pargitud.
V
17:12 20.04.2010
Ma ostsingi omale spetsiaalselt veidike kriibitud ja täketega auto. Mingit roostet pole ja värv ka läigib, lihtsalt meetri pealt vaadates näeb erinevaid iluvigu. Üks põhjus oli ka samasugused situatsioonid parklates, teinekord lähed ise garaažis vastu millegi teravamaga. Vanasti ajas ka jube vihale kui uue kriipsu külge said. Tegelikult on see kõigekst kriips. Neid parandada on veel mõttetum. Aga nüüd mul sellist parkimise muret pole, saan ise oma ustega lehvitada kuidas jaksan.
tegudemees
14:02 09.06.2010
raha vedeleb parklas. kohe trahv! ei ole tarivs über kiirusekaameraid. raha saab ka seisvate autode käest.
stammer
14:49 09.06.2010
Trahviga on lugu keerulisem, kuna see on eramaa, siis eraisikul (ka juuridilisel isikul) puudub seadusandlik alus trahvi teha. Mõned aastad tagasi "premeeriti" Riias selliselt parkivaid juhte rehvide tühjaks laskmisega. Küll oli siis pärast hea pumbata ja mõelda, et mis siis nagu valesti oli. Loodetavasti mõjus. Ehk peaks meil ka mõne silmahaige "ärimehe" niimoodi parkima õpetama?
James75
11:59 11.06.2010
Neid üle mitme koha parkimise pilte on siin päris palju juba kogunenud. Alati tulevad välja õigustajad et näe muidu lüüakse uksega mõlki. Selline vabandamie on omamoodi imelik.
Ma ei poolda teiste vara kahjustamist, aga väikesed kummide pumpamisharjutused oleks siin omal kohal.
kiusupunn
12:53 11.06.2010
Maalt linna tulles on tore oma räpase ja mõlkis maasturi uksega linnameeste läikivaid saanikülgi prõmmida...
Viltupargitud pemmile tuleb samamoodi viltu ligi ajada ja siis uksega virutada.
V6
20:38 11.06.2010
Peale sellist tegevust võib ära prõmmitud face-iga tagasi maale sõita...
Mina näiteks pargin viltu sellepärast, et õigesti parkides sain nädalaga mitu mülki!! Nüüd viltu parkides on auto sile, aga mida arvavad teised minust on mul sügavalt pohh. Siiani pole ükski mehike mulle märkust teinud, ju siis kõik sobib.
kalahari
00:19 12.06.2010
õige! pane risti! kastid on nõrkadele!
astgaas
18:46 19.06.2010
Pildistage neid inimesi, kes autosid mõlgivad. Nüüdsest pargin ka nii, sest inimesed ei hooli teistest autodest nagu näha. Aasta tagasi auto ostetud ning totaalselt neli ust ära kriimustatud ja mõlgitud kohutav. Inimesed on ikka haiged, kes nii teevad. Üldse ei austa teiste inimeste autosid. Mul savi nüüdsest, kui inimesed õppust ei võta, siis varsti näete tervet parklat kahte kohta võtmas ... ehhee... edu teile pildistajatele :P :D Õppige austama teisi autosid!!!!!!
kardow
19:44 19.06.2010
selle jutu peale tuleb mulle väike seik meelde, mida juhtusin nägema. kui poleks oma silmaga näinud poleks uskunud. kodanik parkis oma bmw risti, ise istusin eemal autos ja kergelt naersin selle peale, ootasin kedagi. tyyp kes parkis oli mingi 160 pikk, selline väike mees, eemalt vaatates, tavaline poisike. sai siis kodanik autost välja ja hakkas poe poole minema. tagant hüüab keegi, kuule mees, kuidas sa auto parkisid! see vend ei tee teist nägu ja läheb edasi. hüüdja oli suht suure kontiga mees, koos sõbraga. jookseb järgi. bmw vend räägib midagi nendega ja läheb edasi, siis see suurem tüüp võttis talt õlast kinni, see oli viga. see mis toimus oli nagu action filmis, bmw tüüp materdas need mõlemad tüübid läbi, et suurem tüüp kes oli, seda lohistas ta sõber minema. ise ma mõtlesin, et nüüd saab vana õpetust, kuidas parkida. ei midagi, läks poodi edasi. ma arvan, et ikka ei tasu hakata maailma parandajat mängima. kahju, et ei filminud. seda oleks pidanud nägema. tegevus toimus, mustamäel magistraali parklas. eelmine sügis
fdfdfd
22:20 20.06.2010
enamus kes teisi autosi ohustavad on need golfiga sõitvad lohid...
MTMD
15:53 05.07.2010
Järjekordne näide.Ilusa BMW omanik aga parkida ei oska või siis tal on midagi muud viga.
VVV1
10:10 08.07.2010
Selles pole küll midagi normaalset, et auto uksed peakski "pooletoobiste" poolt mõlgitud olema. Joonte vahele parkimine on ainult üks "kultuurse parkimise" paljudest külgedest. Paraku ongi see ka ilmselt ainke asi, millele paljud parkijad on võimelised "pihta saama", kuna jooned on "puust ja punaselt" ettejoonistatud ja kusagilt kuuldud, et peab nende joonte vahele auto parkima, siis seda enam vähem teha suudetaksegi, aga edasi saavad mõtted otsa. Pole kõige vähematki mõtet sellel joontevahele parkimisel, kui muu käitumine on niivõrd puudulik, et iga taoline parkimine põhjustab kellegile tuhandetesse ulatuvaid materjaalised kahjusid kellegi äramõlgitud uste näol.
Inimesi üldiselt on väga erinevaid, mõned käivad ringi katkiste riietega, mõned käivad katkiste hammastega, mõned sõidavad mõlkis autoga ja mõned elavad ka katkise ajuga, aga üldiselt normaalseks peetakse seda, kui need asjad kõik terved on, kaasaarvatud aju.
See ei tähenda seda, et ma ristiparkijaid pooldaks, aga ilmselgelt on selle tüübil kogemusi mõlkidega ustel ja ilmselt ka mitte vähemaksvatega egas muidu selline ülereageerimine.

Kasvõi risti üle kahejoone parkimine on kõigest rahatrahviga karistatv väärtegu, vara hävitamine (tahtlik) võib olenevalt kahjusummast olla ka kuritegu. Kumb on ühiskonnale rohkem kahjutoov käitumine, seda peaks iga seaduslikult autojuhilod saanud inimene suutma eristada.

Muudetud 08.07.10 10:17

11
11:37 08.07.2010
üldiselt tuleb auto teisele autole võimalikult KÜLGE parkida, siis pole teisel ukse avamisel piisavalt JÕUDU seda täiega sinu auto külge lüüa.

Minu kogemus on selline, sai pidevalt pargitud nii, et naabril oleks hea mugav oma autosse minna. Aga krt viimane kord kui sügavad täkked sisse löödi, võttis nii hinge täis (olin auto just vahatamisest kätte saanud) et...

Ei ole vägivaldne tüüp, ei ole ka auto**** (pidulik sündmus oli tulemas, seepärast tegin auto puhtaks), kuid viskas hetkeks nii pildi eest. Muide, kahtlusalust autot ma lõhkuma ei hakanud, Rävala parklas uuem Mondeo, sest piisavat kindlust ei omanud.

Lihtsalt, see ülim hoolimatus teise vara suhtes käib NÄRVIDELE. Defineerin selgelt omakaitse piirid, ning riigi monopoli karistusele, kuid on hetki kus tahaks OMAKOHUT, s.o reaalselt kasutada clinchi või haaki. Sest massidele mõjub rohkem valu kui häbi.
ettevõtja
20:06 11.07.2010
Sõbral Volvo S80 ja pandi uksega pauk. Remont 12.000. Omavastutus 3000.
Ei ole ta mingi auto**** aga mõlgiga ka ringi ei taha sõita. Nii, et isegi saab aru sellest parkijast mingil määral.
lc120
20:17 17.07.2010
oman lc 120 , pargin kuidas tahan, kellele ei meeldi võib ju politseisse helistada või meie liikluskultuuri parandada õigesti parkimisega...
eelmisele homole
21:17 17.07.2010
Tainas oled. Kui sa üks kord suureks kasvad (kui kasvad), siis saad isegi aru.
lc120-le
21:42 17.07.2010
Tead, pargin järgmine kord oma gaziku su karpi, helista ka kuhu tahad!!!!!Sest ma ka ******st nagu sa isegi!!
to ettevõtja
21:46 17.07.2010
ilmselt on auto mäda kui nii lähedalt mõlki läheb.ja teistele lastele-tervis on tähtis mitte plekihunnik,olgu sierra või bmw,ärge halage.
KASKA.P
13:18 28.07.2010
KUI SA EI TAHA ET SU AUTO UKSED ÄRA KRIIBITAKSE SIIS JÄTA OMA AUTO KAUGEMALE JA LIIGUTA OMA PAKSU *****T!!
PARGIN NAGU IDIOOT!
laste kari
19:01 28.07.2010
12 000 kr remont ukse löögi tagajärel. ( pidi vast uks olema ja mees või naine kes sellega vehkis)
rainer300
15:39 21.08.2010
sellised tuleb kinni parkida ja las siis ootab kuna ära sõita saab,ma pargin neile ,kes joone peale pargivad nii lähedale ,et ta peab kõrvaluksest sisse pugema...
Turu_uuring
16:06 21.08.2010
Üldiselt mulle tundub, et tihtipeale pargivad luksus- ja kallite premium classi autodega elumehed just nimme ja kiusu pärast valest, mitte seetõttu, et nad oma pilliga manööverdada ei viitsiks.
reb.
06:58 21.10.2010
Tartu Kaubamaja maaaluses parklas on selliseid hälbeid :D
M*nniga Rämbu
21:28 11.11.2010
Üldiselt, kui mul ka E46 kerega M3 oleks, ma sõidaks siinsetel halisejatel üle peade:)
Elus on palju muud
21:55 11.11.2010
Head inimesed, selle asemel, et kibestununa fotokaga kuskil parklates valesti pargitud autosid jahtida, tehke oma eluga midagi paremat. Tehke tööd, kasvatage lapsed inimesteks, käige naisega reisimas jne. On miljon muud asja mis annavad parema emotsiooni kui sellised tobedused.
ee
22:25 11.11.2010
10 punni viimasele kommile,rahvas elage oma elu.
Oopelist
22:32 11.11.2010
Vabandan ette ja taha kõigi bemu*****e ees - aga ehk viitsiks keegi seletada misasi on E46 kerega M3? Kas seesama kollane automobiil mis selle teema alguses pildil? Mismoodi BMW-l üldse see keremudelite (E) arvestamine käib?
oma auto eest hoolitsen väga
14:06 20.12.2010
muidugi tore on lugeda,et inimestel nii palju raha käes,võiks ju küll koguaeg autot värvida aga iga mõlgi eest 3000 või 5000 välja käia pole ju normaalne.elage ise ja laske teistel ka elada.mõnele nt. meeldib oma auto.aga nagu siit lugeda saab on siin ka inimesi kes omavad just sellist autot nagu neil on,vastu tahtmist.sellest tulebki selline ükskõikne suhtumine,et mõni mõlk siia sinna.inimesi on erinevaid saage üle juba.
hks234
23:26 03.01.2011
suured sõnad väikesest suust!!!!!! kas omanikule silma ka julged seda öelda....ma arvan et sinusugustel meestel hakkab alum ine lõug ainult sellepeale värisema. XD
misasja
11:35 07.01.2011
Kui mul oleks selline pill siis ma pargiks ka samamoodi. Ma istun autos parklas ja mingi moor tuleb oma käruga kõrvale, avab ukse nii,et mul kukub sellest löögist suitsutuhk maha ja kui veel ütlema lähed siis oled ise nii m**n kui vähegi olla saab. Seniks kuni ei kao ära dibiilid kes taovad teiste ustelt värvi maha ei ole ka midagi imestada. Kui veel maisina laius 2m on siis huvitav kuidas seda üldse vältida annab a la 2.10m laiuste joonte vahel :D
#n kuubis?
21:21 18.01.2011
No kesse ikka tahaks masinatele kriime ja mõlke külgedele, tuleb ikka paraja ohutu vahega nendes kitsastes boxides parkida :D
toints
19:32 07.02.2011
Kui ma näeks siukest asja nagu see bemm pargib siis tõmbaks võtmega yle ukse.mul ka poh
w
23:03 23.03.2011
no ja siis tuleb omanik jatõmbab sinul üle näo!
hhhhy
12:15 25.03.2011
Aga samas on selliseid gabariiditundetud töllakad kes lihtsalt sõidavad parkimiskohale kuidagi ja ei vaevugi korrigeerima oma asendit, isegi kui teevad seda, on nad pärast veel rohkem viltu....
Pilti ma sellistest asjadest ei ole kunagi teinud ja ei tee ka, kuid pead vangutama paneb küll, vahest pean vajalikuks ka märkuse teha.
Üks naisterahvas parkis end ükskord 3 x uude kohta mu noomimise peale, kord oli auto *****ga tee peal, siis parkis hoovi sissesõidu kinni ja kolmandal korral ei tulnud talviste oludega toime, tallas gaasi nii et kets käis 200-ga ringi, peale tulutuid katseid loobus ja valis täiesti takistustevaba platsi kus üksilduses viltu parkida.
dr martens
18:08 14.04.2011
ise üritan küll joonte vahele parkida, kui mahub.

aga tõeliselt, see ei saa olla probleem, kui ruumi on.

halb on parkida murule, halb on parkida teise värava taha - aga kaubanduskeskuse parkla on see viimane koht, kus oma närve üles kütta.
sdgii
16:04 01.10.2011
AUSALT ÖELDES, kui näeksin oma silmaga sellist asja, siis uskuge või mitte peksaksin klaasi puruks, ja paneksin põlema selle bemmi. Ja ootaks südame rahuga selle bemmi omanikku!
nja
17:35 01.10.2011
Mis teil nii igav, et pildistate teiste autosid parklates ning siis vahite terve õhtu? Tehke omi asju ja olete õnnelikumad!
nja
17:38 01.10.2011
Kommentaare lugedes, saab täieliku ülevaate, milliseid tonte on linn täis, vot sellepärast peabki nii parkima, et teie oma odavate pannidega teiste autosid ei lõhuks!
savitsky223
22:55 10.10.2011
kus autokoolis sellist parkimist õpetatakse :D
savitsky223
22:55 10.10.2011
kus autokoolis sellist parkimist õpetatakse :D
Jukka-Pekka
09:13 13.10.2011
Loogiline ju, et kui esimese korraga päris kahe joone vahele ei saa, siis ei näe põhjust edasi tagasi 10 korda tagurdama hakata, nagu autokoolis tegema peab. Oleks elektriauto, siis suva, aga põlev kütus on kallis ja kui lähebki üle joone, siis ma ei hakka kütust kulutama, et sentimeetri täpsusega parkida, eriti kui kõrval on vabu kohti küllaga. Kujutage ette, et ma lähen poodi viieks minutiks ja selle pärast ma hakkan parklas 15 minutit manööverdama, sidurit ja kütust ja aega ja närve kulutama, ehk sõidan paar mõlkigi mõnele.
Ei!
Vaja kiirelt poes käia, siis lendangi 2 joone vahele natuke diagonaalis, pärast palju lihtsam uuesti välja keerata ning tihti võtan tagumised tühjad kohad, nii et tagurdama üldse ei peakski. Kui pretensioone on, esitage parkla projekteerijatele, et miks pannakse 2 rida parkimiskohti vastakuti, sest see nõuab tagurdamist ja tekitab palju ohtu, eriti pimedas. Natuke kokkuhoidu pindala arvelt ja saab teha ühe realised, et sõidad sisse ja sõidad otse välja, soovitavalt natuke diagonaalis ja sissesõi on ühesuunaline.
McVectra
10:51 13.10.2011
Nagu sai kirjutatud, kui parkida ei oska/taha või kardate kriime, minge parkige kaugemale. Ise olen ühe sellise ahvi koos sõbraga nii kinni parkinud, et ta autosse ei saanud, ei tulnud küll keegi üle näo tõmbama. Mõttetu on pildistada, aga pahatahtlik on nii parkida. Kui üks tegevus välistaks teise, siis las pidistavad.
AR.
15:21 27.10.2011
Olgu mis on kuid sellist parkimist ei õigusta mitte miski!
Ka see mitte, et see tolbajoob (nagu vbl ka paljud teised samasugused)tahtis mõlke vältida- see küll ei ole tema teha, küll aga leian, et viga on meie ühiskonnas, kus teiste vara absoluutselt ei austata ja ustega vastu teiste inimeste autosid taotakse. Sõidan ka ise BMWga, kuid just seepärast pargin oma auto alati piinliku täpsusega joonte vahele.
Kuid sõltumata auto margist tundub nii, et mida kallim on auto, millega ringi kaarutatakse, seda debiilsem on selle juht.
Bullit
22:01 28.01.2013
Taiesti normaalne, eriti arvestades seda millised sõidukid kõrval pargitud! Kahju, et nii tuleb teha, aga kärudega penskarid ja b...tchid lastekärudega ja muud ühistranspordi kliendid on palju hullemad faktorid! Kogenud juhid mõistavad, teisi targutajaid ei tasu kuulata.

Foorumisse postitamiseks peavad küpsised (cookies) olema lubatud.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte