Autondus

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

GPS Jälgimine

madmice
14:29 02.07.2010
Siin on mõned korrad olnud juttu gps jälgmisteenuste pakkujatest.
Arvutimaailm võttis kätte ka tegi nende vahel siis testi ära, et kes on kes ja mida, siis ikkagi pakutakse. Oli ka paar sellist kes ei tahtnud osa võtta sellest :)) miks küll :D

Testimeeskonda kuulusid:
Madis Veskimeister / lT-ajakirjanik
Kristjan Karmo / Telema, tarkvaraarendaja
Zahhar Kirittov / Baltic lT Sotutions, juhataja
Kaido Einama / AMi peatoimetaja

Kui AMi osta ei raatsi, siis uploadisin tektsi siia lugemiseks: http://www.upload.ee/files/666330/Arvutimaailma_GPS_test.pdf
.html

Kohad jagunesid siis nii:

1 Navirec
2 Oskando
3 Metrotec
4 AVL Express
5 Track24

Muudetud 02.07.10 14:32

?????????
16:04 06.07.2010
????????
16:05 06.07.2010
asd123sdf
12:51 28.07.2010
iga teine jüri sul läheb ostab jammeri kindlasti!!
ehehh
13:01 28.07.2010
jüri ei peagi ostma, kes autot tahab see ostab. saab päris odavalt auto ju.
sdfsdgf23
09:53 29.07.2010
ja suvakaid keskklassi autosid millega tavaliselt tööülesandeid täidetakse hullult varstatakse! Nooot!!

kui juba siis kallimaid mitte berlinxe jne..
Koort06
11:45 29.07.2010
www.gpsvalve.ee on ka veel olemas oma seadmetega!
ddfdsk
09:52 01.08.2010
teil on mingi täiesti teine rida ju... ?!
Hoopis teine suund kui need esimeses postis välja toodud firmad
GoGPS
16:13 29.11.2011
Tegelekult olemas veel üks firma kes tegelevad GPS ja kütuse kontrolliga. Olemas rohkem võimalust ja funksionaal odavama hinnaga. Vaatage www.gogps.eu
e36forever
16:39 29.11.2011
Huvitav test küll, kus turuliider jäetakse testist välja.
Kõige parem teenus on siiskis gsmvalve autovalve.ee
GoGPS
17:07 29.11.2011
Teie vist ei proovinud GoGPS süsteemi. Hind odavam aga seadmed on parem.
Ivar Luur
03:59 06.04.2013
Proovisin GoGPSi teenus, kõige parem ja kvaliteetne. Riikumise korral, lahendavad probleemi 10 minutiga. Hinad praegu turul saamad kõigil pakkujal.
Siis soovitan GoGPS.
www.gogps.eu
qp
09:44 06.04.2013
Miks küll ometi on grammatika nii sarnane mitmel erineval kommijal?
trtrtr
09:53 06.04.2013
Mina küll seda GoGPSi ei soovita.
Keegi teine
10:31 06.04.2013
trtrtr

Kui soovitan - siis argumendid
Kui ei soovita - siis ka argumendid

Lihtsalt ei soovita - see on null, ilma põhjuseta
trtrtr
11:14 06.04.2013
Ei soovita sellepärast, et enda siin kiitmine 3 erineva nime all on ikka eriti nõme.

PS. Kui null, siis miks sa reageerisid?:)))
Keegi teine
11:18 06.04.2013
trtrtr
Ei soovita sellepärast, et enda siin kiitmine 3 erineva nime all on ikka eriti nõme. - sellega olen täesti nõus :). Tundub et mingi diletant tegi sellised postitusi. Võib olla oli võtnud student reklaami jaoks :) he he

Aga ei ole nõus, sest ise kasutan nende teenust. Ütlen ausalt et väga tip-top.
jee.kim
11:49 06.04.2013
Firmasiseste "kadude" jälgimiseks on see OK aga niikaua, kui jammer maksab 25€ ei ole ainult autovalveks paigutamine eriti mõtekas...
.:.:
12:02 06.04.2013
olen kasutanud track24 nüüd siis oskando kuna nad ühinesid. Mul sõiduautod ja kütuse asja ei kasuta. Aastaid rahul hind ka mõistlik kui ei eksi siis 4.60 on kuu.Mul odavam pakett kuid mulle piisab.
Keegi teine
18:11 07.04.2013
.:.:

Ma maksan 8+km. Aga ma tean et nendele kellele ei ole vaja mingid erafunktsioonid on üldse tasuta pakett
.:.:.
10:04 17.09.2015
Meie ettevõtte kasutab pilvepõhine lahendus Plottera

https://plottera.com
selgeltnägijavalerka
10:19 17.09.2015
Viimane postitus 07.04 :)
Saite lahenduse valmis aga reklaamiks ja müügitegevuseks enam raha ei jätkunud? Humoristid!

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte