Varuosad

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

LGP. REFEUS

splenda
15:19 30.08.2010
Pärnu Savi 22 aotolammutus on väga ahne. Teenindus jätab samuti soovida, mingi siniste silmadega tüüp käib ringi nagu arutu, andes vaid lubadusi. Leppisisn tel. kokku, et tulen juppidele järele ja samuti hinnas. Kohale minnes polnud veel asjad auto küljest lahti võetud, ootamist 1,5 tundi. Kõige tipuks oli hind ka kerkinud 1000 eeki. See pole normaalne, kui mul lubatakse , et asi on kohe olemas ja sellise hinnaga. Ega ma asjata 200 km maha ei sõitnud, ikka ostsin ära. Huvitav mille järgi seal hinnatakse neid vidinaid.................näo järgi! Nüüd uurides selgub, et see on üls kallimaid lammereid eestis. Ühesõnaga mõtetu koht. 2000 eekiga ostad sealt ja mujalt saab 750 eekiga.
Maksuamet niikuinii ei tea tuhkagi lammerite käibest. Tubli REFEUS, maine teil 0, vähemalt minu silmis. EI SOOVITA! See on hoiatuseks teistelegi, kes on sama rumalad nagu mina.
sanitaarlaskur
16:12 30.08.2010
Mis ime jupp maksab lammutuses 2000.- ,selle raha eest saab terve auto doonoriks.
...
16:13 30.08.2010
Sierra võid jah omale 2 tuhandega osta.
Fiatist
17:47 30.08.2010
Teema-algatajaga tuliselt nõus.
Mitu korda olen otsinud detaili ja mitu korda sealt pakutud.Kui midagi veel täiendavalt tahad teada siis vastus laekub viie päeva pärast.Otsisin käigukasti mille nad lubasid nädala pärast saabuvalt autolt.Kolm kuud ootan seda autot ja käigukasti ning iga kuu tõuseb hind 1000.-eegu võrra.
Kas lammutuskodade liit kuidagi kontrollida ei saa oma liikmete tegevust?
Mingi imelik hämamine käib kogu aeg ja lepetest kinni ei peeta.
Minu jaoks on see koht olematu urgas.
....
18:05 30.08.2010
Hinnad seal töesti tunduvalt kallimad. teenindus vöiks ka parem olla(ise pead palju vaeva nägema, enne kui sinuga üldse tegeldakse.
...
22:12 01.09.2010
vot krt, ise just vaatasin et seal sobiv auto sees, aga eks jsiis ääb ära see nali! tänx mehed, naised!!!
refeus
08:55 06.09.2010
Lgp. splenda - Teie tung hoiatada kaaskodanikke on igati kiiduväärt, kuid miks põhineb Teie jagatav info VALEL?

Mina Teid ei teenindanud, kuid olin antud teenindusprotsessi juures, tegin isegi kõne Saksamaale, et müügijuhi käest infot kontrollida.

Helistasite Tallinnast ja ütlesite, et hakkate mootorile järgi tulema. Alates sellest hetkest hakkasid mehed töiskomplektselt autolt mootorit maha võtma. Aeglase sõidu puhul võtab Tallinn-Pärnu teekond aega 1,5h. Pole midagi erakordset selles, et selle ajaga ei jõutud täiskomplektselt autolt mootorit maha võtta ja paljaks võtta.

Pidite ootama 1,5 tundi - kurb lugu, aga paraku juhtub.

HIND jäi täpselt samaks, mis telefoni teel kokku leppisite. Palusite ootamise eest allahindlust 100eek, vastuseks oli midagi taolist "anna andeks, müün sulle sellemootori niigi normaalse hinnaga. Pidid küll ootama, aga nägid ise, et mehed olid kogu aeg töös."

Ma seisin kõrval kui see teema üleval oli :)

Kui Teil on midagi öelda, siis palun ärge vähemalt valetage.

Kogu see hinna teema on puhas vale ja ka see, et midagi polnud tehtud kuni Te sõitsite, on puhas vale.

Viha on hinges sellepärast, et ei saanud 1000eek allahindlust ja nüüd on vaja firmat laimata ning inimestele udu ajada.

stammer
09:16 06.09.2010
Mis valemiga üldse leitakse üles mingi 200 km-it eemal asuv romula, kust saab varuosa kallimalt kui mujalt? Tase....
lammutaja99929292929
09:24 06.09.2010
Hind on 50% uue jupi hinnast nii lihtne see ongi.
63amg
21:07 06.09.2010
no vaevalt nad nüüd mootori või käigukasti eest 50000.- küsivad.
ah nah
23:36 06.09.2010
Pool hind uue jup hinnast on hästi öeldud ,tegelikult osatakse pähe määrida isegi kallimalt kui uus B-osa. tüüpiline näide Corolla esituli B -osa(DEPO)350 kr romula hind 500 kr .kah samuti Depo oma oli.
Eestis on 3 räige kirve lööjad
.1 Prillimäe autolammutus. 2 Betooni tänaval lammutus .3 refeus.
splenda
00:02 12.09.2010
Kahjuks on siiski teie info vale! Ma ei tulnud Tallnnast, samuti mitte mootorile järele vaid konkreetsele tetailile. Tel. oli lepitud hind kokku, mida te oma suva järgi muutsite. Teete seal, mis pähe tuleb, et saaks kliente tüssata. Sellegi poolest ma ei soovita seda lammerit. Nüüd tagantjärgi tarkus teie kommentaarile: kes see ikka koera saba kergitab, kui ikka koer ise. Edu inimeste nahhaalses ärakasutamises.
imelik koht see refus!
10:34 12.09.2010
Saatsin sinna kunagi kirja konkreetsest autost mis neil netis üleval ja küsisin mõningate juppide hindu. Aga pole mingit vastust sellele saanud.
Oeh
22:00 16.09.2010
Lasteaed, loe ja imesta. Konkreetset teemat Refeusega ei tea kommenteerida aga üleüldiselt:

Miks peab autolammutuses olema korraliku kasutatud originaalosa hind odavam kui uue B-osa hind? Jah, küsida sama Depo tule eest kasutatuna rohkem kui sama Depo tule eest uuena küsitakse on liiast aga kui jutt käib originaalist ja Depost siis paljud küsivad rohkem ja imo on see normaalne. Ise kliendina panen ikka enne võimalusel korraliku originaali kui B. Säästu Depot ei saa võrrelda korraliku originaaliga, teine teema on Hella, Valeo ja veel mõned asisemad tootjad.

Sellised kommentaarid, et Prillimäe v Refeus v keegi kolmas on kirvelööjad ei maksa midagi. Näitab rohkem kommenteerija enda madalat laupa. Iga kaupmees võib küsida, mida soovib. Järelikult on siis nö kirvemeestel ka klientuuri kui nad aastaid tegutsevad aga igasugused head ja soodsad B osa müüjad ja mittekirvemehed vaid tekivad ja peagi kaovad? Huvitav miks? Ehk tahad sa ise kõike poolmuidu saada ja mittesaamisel lahmid negatiivseid väiteid? Mina näiteks olen Eesti lammutustest asja olemasolul sageli viisaka kauba mõistliku hinnaga saanud. Mida pole saanud või hind pole sobinud, on mujalt tellitud. Nii lihtne ongi.

Lisaks kirjale on välja mõeldud veel üks sidevahend - telefon. Lisaks sinule saadab varuosamüüjatele ilmselt päevas kirju veel sadu inimesi. Võib juhtuda, et kõigile ei jõuta vastata operatiivselt. Tõsise huvi korral on sul võimalus helistada või valida teine kaupmees, kes kirjadele vastab.

Meie lammutuste kultuur on siiski vaatamata kõigele võrreldes nii mõnegi naaberriigiga üsna arenenud juba ja muutub tasapisi paremaks, tuleb ise kliendina ka inimene olla ja ka sinuga käitutakse mõistlikult. Igal alal ja enamike firmade töös ja kliendisuhtluses tuleb ette agasid aga ei maksa kohe targutama kukkuda, ikka juhtub ja kahtlemata ka siin kommenteerijad ise pole kõike briljantselt alati teinud.
OEHOEH
08:12 17.09.2010
Hea näide sellest, kuidas üks lammeri- tegelastest on podisema hakkanud :) nagu valimised juba, poliitikasse pole mõelnud minna? :D
ah nah
09:28 17.09.2010
autolammutustes pole mingit kultuuri, müügimees on üldjuhul väga närviline ja üleoleva suhtumisega, otseses mõttes antakse teada et kui hind ei sobi siis kasi minema.
ühe teise Pärnu autolammutuse värava juures on silt- Mondeo stangesid ei ole ja ei tule .!!!!!!! milleks see, kas ma ei või küsidagi . sellise suhtumisega romulasse küll ei kipu midagi ostma.Mondeo(97-2000) uus B-osa stange maksab 590 kr,romula küsib healjuhul originaalide eest 1500 kr. aga ega paljud,inimensed ei oska vaadata kas on orig või mitte ja nii tõmmataksegi ikkagi pähe kasutatud B-osa 3kordse hinnaga.
Originaaltuled on paremad kui DEPO toodang - ütlen seda et uus originaal on parem ,kuid romulad müüvad vanasid ja tuhmunud tulesid ka . ikkagi tasub osta Depo kui vana originaal mis ei valgusta enam üldse .
Olen Soome romulas tegutsenud aastaid ja olen pidevalt käinud Eestis romulates kaupa hankimas Soome jaoks ja väga hästi kursis Eesti romulatega.
keemik1
10:09 17.09.2010
Lgp. splenda alias OEHOEH. Hetkest kui hakkasite siin enda tekitatud kaheldava väärtusega teemas erinevate nimede alla sõna võtma, kaotasite usutavuse.
splenda
14:25 17.09.2010
Refeus on ammu oma usalduse ja usutavuse kaotanud, ole siis pealegi refeus, oeh, keemik või kes iganes. Ei hakka teiega vaidlema ja pealegi saan ma aru, et tühi kõht teeb inimesed tigedaks. Pange mõned kroonid vidinatele lisaks siis saate leiva peale vorsti ka osta. Korjanduskarp oleks ka ju tore lahendus. Aga oma klienditeenindus tehke korda ja pidage tähtaegadest kinni!
andero6
14:51 17.09.2010
betooni lammutuse kohta küll midagi halba öelda ei saa.tegelased seal vägagi normaalsed.ja arvestades et tegemist on venekeelse seltskonnaga siis saab seal hakkama vägagi hästi eesti keeles.mehed on viisakad ja jupid norm hinnaga.ootama peab vahel kaua aga ju see ikka tingitud sellest et kraam korralik,kuna inimesi seal ikka käib ja järjekorrad on igapäevased.
vanames
16:14 17.09.2010
No ei tea Kadaka tee MB lammutuses on küll mõistlikud ja väga kompetentsed tegelased. Ilma abi saamata pole sealt kunagi tagasi tulnud. Käinud seal juba algusaegadest peale kui lammar oli veel 100m eespool asuvas majas. Viimasel ajal on neil ka hinnad üsna soodsaks loksunud.
Õige lammar on margipõhine, selliseid kus on igast marki autosi sees kehtib vana ütlus; kus on kõike seal pole midagi.

Väga hea on juppe osta eraisikult kes lammutab mõnda autot, tema on huvitatud oma kraamist lahtisaamisel ja ka tingida reeglina annab alati.
ah nah
16:44 17.09.2010
Betooni tn. lammutus küsis Ford focus TDCI mootori eest 13000 kr ,teised romulad 8000-9000. lõpuks sain viljani kandist lammarist 7000 ga . tehke järeldused kas ei löödud kirvest selga.
Ära virise
20:33 17.09.2010
Ja siis, mida sa "ah nah" vingud? Küsiti kõrgemat hinda, mis siis? Selveris on ka piim teinekord kõrgema hinnaga kui Säästumarketis, mis siis? Hull häda löödi kirves selga, keegi ei käskinud sealt osta ju. Pole mõtet viriseda erinevate autolammutuste hindade üle, teed päringu kasvõi varuosakeskus.ee, lammutused teevad sulle pakkumise, kus soodsam või usaldusväärsem tundub, sealt ostad, mida sa siin vingud??
ah nah
21:05 17.09.2010
mida kuradit ma virisen ,tõin lihtsalt näite hindade kohta ,leidub lolle ikka kellele pähe määrida räige hinnaga .ja just sina oledki see loll kes ostab .
mina käin iga nädal romulates kaupa kokku korjamas ja viin kaubikuga soome tean vägagi Eesti romulamajandust, samas käin ka Leedu romulates .
kes ei tea ja 1 jupi kuus ka romulast ostab on ikka ka veel sellel alal võhik ja hoidke oma suumulgud kinni.
waic69
21:23 17.09.2010
See lammutus on ka minu arust 100prossa mööda koht,negatiivseid kogemusi on seal olnud rohkemgi,aga meenub kunagi, kui A6-le(C5kere) käisin kõrvalistujapoolset peegli klaasi küsimas (väike klaas)... selgitasin,et sinna sobib ka C4 klaas lisaks passati peegli klaas, A4 oma jne, raiuti vastu, et EI EI, C5 RAUDSELT hoopis teine, hinnaks kysiti 500.- saatsin mehed p... ja läksin riia mnt-le, aave vist on/oli seal sel ajal, vaatasime kataloogist, sama koodiga peegliklaasi pakuti nii C4 kerele C5 kerele ja passatile, uue soendusega klaasi hind oli 290.- audiclubi kuldkaart aitas veel sellest ka alla saada, lisaks sõbralik ja normaalne suhtmune, krt aru ma ei saa kes neis jaburates lammutustes yldse käib, maainimesed nädalavahetustel vist...
....................
21:30 17.09.2010
Mhh, olen ka juppe võtnud ja ümber vahetmas käinud, kui on lubatud, et jupp tuleb autoküljes maha tunni pärast,siis nii on ka olnud. Hindade kohta ei oska midagi rääkida, kui olekd võimalus esindusest/poest osta,siis ju lammutustes ei käiks?
waic69
21:47 17.09.2010
Jepp, ma lolli peaga sattusin sinna, tegime seal samas lähedal Matekis tööd ja hüppasin korra läbi... ALATI tasub ennekõike poest uurida, normaalsemas poes kaupled tänapäeval rohkem kui selles jaburas ja üleoleva suhtumisega lammaris.
tramaeivoi
22:01 17.09.2010
see prillimäe ja see maasikas või, mis ta krdi nimi seal omanikul on. vot seal on alles tase. lisaks omanikule, kes arvab, et on universumi valitseja on seal ka iga müügiõli ka kunn. hindadest ärgem rääkigem. esindusest saad ka mõne asja odavamalt.
mis...
22:03 17.09.2010
...pagana lammutusmehed te olete,et ei suuda 1,5 tunniga masinalt mootorit maha võtta?Hullem,teie jutu järgi pidi klient veel 1,5 tundi ootama.Soss-sepad olete,mitte töömehed.Peab ikka jultumust olema,et siin ennast veel õigustada,vahet pole mis nime all.
andero6
10:55 18.09.2010
viljandis on korteri üür ka 1000 krooni ,tallinnas aga 5000.suht loogiline et saad viljandist odavamalt asjad kätte.kõik on hirmsad vingujad siin lammarite pihta.kui need nii hullud kohad on siis miks te seal käite-minge esindusse ja pole muresid.LASTEAED.
kastan tõru
11:10 18.09.2010
Transporteri t 4 esiklaasieest küsiti lammaris 1500 ,tutikas maksab 1000,naljanumber ikka.
Ja siis?
21:51 02.10.2010
Hullud ässad koos.

ah nah nimelisele - sa suur tark käid igalpool Eesti lammarites ostmas...mida sa siis ostad neilt ja irised siin, kui kõik nii pahad ja kirvega löövad? Täiesti mõtetu postitus.

Ja viimane tõru nimeline samamoodi, mida me Su postitusest targemaks saime?

Annaks ehk head nõu millistes lammarites hea valik ja asjalikud müügimehed, oleks inimestele kasuks?

Aga üldiselt - lisaks muule võib hinnataset mõjutada ka see, et suuremad Eesti lammarid ei lammuta vast varastatud autosid, Leedus on see tavaline.
paistab
22:51 02.10.2010
Lammari mehed asunud vastupealetungile?!
Ross88
11:24 18.10.2010
Jõudu kõigile, parasjagu lugesin teemat ei uskunud seda eriti et seal nii palju kallim .. endal parasjagu ka vaja 124mb küljeklaase, kallid foorumi inimesed müüvad 100.-tk lammarid 200-250tk ja REFEUS küsis 500.- tk siinkohal lõppesid ka minu külaskäigud sinna. Päikest kõigile
mis seal ikka...
20:34 20.10.2010
Lahkamisel väga päevakohane teema . Kasutanud ise nii lammutuse kui poe teenust ja pean ütlema , et viimased kolm aastat on kaalukauss kaldunud poe kasuks . Ja konkreetse poe kasuks. Mitte ainult hinna pärast vaid aja kokkuhoiu pärast . Kuulutus näitab , et vajaminev detail on lammutuses olemas .Lepid aja kokku , aga mida pole , seda pole . Lubavad tunni pärast . Tuled tund hiljem - ikka netu. Lubavad kohe hakata kruvima , aga võtmeid pole. Kahju oma ajast .
Nüüd helistan oma konkreetsesse X poodi ( nime ei maini - hakatakse veel reklaami tegemises süüdistama , kuigi tahaks reklaamida - hea pood). Kui jõuan tellida enne lõunat , on järgmise päeva lõunaks käes . Mõne defitsiitsema osaga läheb paar päeva aega , aga lubatud kellaks on asi kohal . Ja siiani ei saa kurta ei kvaliteedis ega hinnas , mis paljudel juhtudel on romula omadest oluliselt odavam .
asopix
22:26 16.12.2010
tean konkreetset juhust kus romulas küsiti automaadi hooratta eest 5kilo(plekist ketas aukudega?) aga esinduses oli 1500 a osa 2 päeva tellimist? ma ei mõista? ja veel kui julged talvel minna siis öeldaxe et kusagil lume all on aga kes see otsib? ehitage kuhugi normaalsed angaarid ja siis küsige kuivas olnud varuosade eest norm hinda, aga mingi roostes käki eest ? ei ..
205d
10:05 25.12.2010
Jah, olen isegi mootorit otsinud lammutustest ,aga paistab, et elavad liigagi priskelt veel, kui vanatüübi disla palja mootori eest juletakse 8-15 keeku küsida. Selle raha eest saab juba täiskomplektse sama mootoriga auto. Ja prillmäe koomikule ütleks niipalju, et kui ma helistan ja küsin mootori hinda, siis ära küsi, mis auto mul on, sellel ei ole vahet, ma võin selle mootori ka sapikale aiste vahele visata.
votniimoodi
15:09 25.12.2010
vaja oli toyotsile radikakorki. Küsiti ühes Jõgevamaa lammaris 300 ekut. Hiljem ostsin Tartust uue 100 ekut.
sass99999999
16:23 11.02.2011
Said mingi uue hiinaka originaali asemele?!! Loll mees, kes on hiina sodi auto külge keeramisest õnnelik!

Mahno3
18:16 11.02.2011
Ja mille poolest see vana roostes ja pees tihendiga oma aja ära elanud kork siis parem kui b varuosana uus on? Sama jutt tuhmunud tule ja kasutatud täksitud esiklaasi kohta.

Pealegi ei maksa sinisilmi uskuda, et autotootjad neid korke ise teevad...täiesti vabalt võib A ja B osa samalt liinilt tulla...lihtsalt ühel on embleem peal ja teisel pole.

Vahepeal müüdi B osana teatud pukse, millelt oli vabrikuembleem maha käiatud...arva mis vahe oli A ja B osal?

Minu isiklik arusaam on, et kui lammari kasutatud osa ei ole poe uuest detailist vähemalt poole odavam, siis ma pigem ostan uue detaili. Kasvõi sellepärast et ühel juhul on vähemalt mingi garantii.
farmikas
23:13 15.03.2011
Esiteks, ma ei ole lammutaja ega nenede palgatud advokaat.
Isiklik arvamus, aga kasutatud originaalosa on parem, kui uus odav hiinakas.
Igasugu üksikasjad, nagu hind, demonteerimise aeg jne. on ikkagi telefoni ja suhtlemise teema. Isiklikud kogemused selle firmaga ainult positiivsed. Alati leidub kuskil mingi odavam müüja, alati leidub ka kallim - selleks ju turg ongi!
Fiatist
20:48 22.03.2016
Sain siis veelkord tunda Refeus lammutuse nn.lahkust ja teeninduskultuuri.
Otsisin veovõlli otsa X autole.Uus tellides maksab 16 eurikut aga kuna asjaga oli kiire siis mõtlesin,et uurin Pärnus kas kusagil romulas ehk asi olemas ning masin saaks ruttu liikuma.
Läksin siis Savi tänavale ja esimesed minutid kulusid romude vahel seiklemiseks,et otsida ülesse kontor või midagi selletaolist.Territoorium oli hullem kui vene ajal töökoja vanarauaplats.ULME!!!
Astusin kontrisse sisse ning teine minut kulus selleks,et jõuda asjapulga juurde ,sest põrand oli erinevaid detaile täis,ruum must,räpane ja haises.Põrandapesulappi pole seal juba vist aastaid nähtud.Teenindaja poolt ei tere,viisakustest räägimata.Kurtsin oma muret ning vastus oli selline:Mine küsi väljast töömehe käest,las vaatab hunnikust järgi!!!
Läksin,rääkisin uuesti mure ära ning töömees navigeeris romude vahel mõni minut ning leidis terve veovõlli.Koos uurisime detaili sobivust ning asi läks kaubaks,mina suundusin nn kontori poolele hinda küsima ja tasuma ning töömees kuskile katuse alla veovõlli otsa demonteerima.
Ootasin aga kedagi ei tulnud ega olnud.Läksin siis vahepeal sinna katuse alla vaatama kuidas töömehel asi edeneb ning jahmatusest jäin seisma ja hindasin vaatepilti.Sellist bardakki pole ma oma 25 aasta jooksul veel näinud kui olen töötanud ja tegelenud autoremondiga.
Pime,kola täis,vaid kitsad jalgrajad,mustus,räpasus jne jne.
Järgmine üllatus tuli siis kui töömees teatas mulle,et see pole demonteeritav kuna alati tuleb vahetada terve veovõll.No nii lolli juttu ei aja isegi minu 92-e aastane vanaema.Kui küsisin millest selline arvamus vastas töömees,et ta ei leia kaitsekummi kinnitusklambril lukukohta ning võttis kätte noa ja lõiks kaitsekummi lihtsalt katki.No pole veel suurem õnnetus arvasin,sest neid kaitsekumme eraldi müügil.Et näha kas on kuskil ees rõngassplinti oli vaja veovõlli ots puhastada määrdest.Eeldasin,et võetakse puhastusvedelik ja puhas lapp või kalts siis selleks puhuks hoopis töömees haaras nurgast põrandalt vana kinda(õline,tavotine) ning hakkas detaili sellega puhastama.
Vaatasin seda pealt ning mõtlesin kuhu ma olen sattunud??OK...sain aru,et asi tuli ootamatult ning meestel tegemist palju ja neelasin ka selle alla.Vahepeal suundusin uuesti selle ruumi poole mida nimetati siis kontoriks ning saime hinnas kokkuleppele.Tasusin ära,teenindaja ei küsinud kas soovin tsekki ostu kohta.Tühja kah,arvasin,summa oli väike ja mis siin ikka targutada.Läksin uuesti sinna katuse alla kus töömehed maadlesid detaili kallal ning asi ei edenenud.Nüüd oli sekkunud juba teine töömees ka ning hoidis kinni veovõlli.Ja see esimene töömees kahe haamriga andis väsimatult minna ning ttagus veovõlli otsa püüdes seda võllilt maha saada.Peale 10 min.tagumist ütlesin,et ära näe vaeva,loobun sellest detailist ning suundusin uuesti kontori poole,et tagasi küsida raha.Umbes 5 min. ootamist ja teenindajale asja ära rääkimist võeti taganttaskust kortsus rahatähed ja ulatati sellise näoga,et võta ja kao.Ei mingit selgitust miks ei saadud detaili demonteeritud ning mingit muud lahendust välja ei pakutud.
Sellest käigust jäi ikka väga mõru mekk külge ja võin julgelt siin välja hüüda seda,et kui jätate sinna minemata teete endale suure teene ja maailm ei muutu sellest halvemaks.Kuidas on võimalik sellises seapesas teha tööd,teenindada kliente ning müüa varuosi jääb mulle tõesti arusaamatuks.Ja ikkagi mind painab küsimus,et kas autolammutuste liit üldse oma liikmete üle kontrolli ei teosta??Kas igaüks teeb seda mida tahab?Pean veel kinnitama seda,et ma ei ole mingi romulate fänn ega käi regulaarselt otsimas varuosi aga nagu eelpool mainisin oli asjaga kiire,et masin kiiresti liikuma saaks.
Soovitan Refeusi asjapulkadel oma asjad üle vaadata ning natuke oma teeninduskultuuri muutma.Ja veel üks asi.........ma ei mäleta,et oleksin sealsete teenindajate ja töömeestega joonud sinasõprust või koos seakarjas käinud aga nendepoolne sinatamine esimesest lausest oli kummaline.....
sahtlisse luuletaja
20:57 22.03.2016
sa kirjutad ju vales kohas seda monoloogi, kirjuta otse neile või veel parem, mine tagasi ja ütle näkku, kui mees oled.
gugwufi
21:36 22.03.2016
Tegelikult imestan ikka väga, kuidas riigi poolt keegi ei kontrolli igasugu autolammutuste territooriume, kus maapind on automahladest làbi imbunud ja räpasus vaatab igalt poolt vastu aga eraisik oma garaažis autot lammutada ei tohi kuna keskkonnaohtlik tegevus??!
1neutraalne
23:34 22.03.2016
Oli endalgi esmane kogemus antud ettevõttega.
Jättes kõrvale kõik muu: räpasus, ükskõiksus, jne millest siin teised juba maininud, siis sellest hoolimata sain oma autole just sealt vajaliku jubina, mis töötas korralikult ja hindki oli selline, mis algselt kokkulepitud. Mul nimelt polnud valikut, kuna auto on ikkagi suht haruldane ja mujalt, kui esindusest poleks ma enda autole antud juppi saanud, mis oleks siis olnud romula hinnast lausa 40 korda kallim. Seega mul vedas, et üks haruldus seal parasjagu sees vedeles. Ilmselt levinud autole sealt jah esmalt osi ei otsiks, kuna jääb minu jaoks suht kaugele.
Sd
18:14 18.07.2017
Korduvalt oma vanale rondile sealt varuosi ostnud ja ostan ka edaspidi. Hind on üldiselt odavam olnud kui ühel teisel romulal seal kandis, valik samuti suurem.
Pärnu mehed
21:13 18.07.2017
ikka tümitavad üksteist hoolega igas vallas
Loomulikult ei taha keegi peale seda Pärnu ettevõtetega tegemist teha

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte