Tegemist on autoga, millega sõitmine kisub suunurgad vägisi ülespoole. Kvaliteetne, väga vaikne salong, ülimugav. Suurimaid vigu ei tohiks välja lüüa, kuigi jah, vigadeta autot ei ole olemas. Mõnel mehel on elektrooniline käsipidur jändama hakanud ja muud pisiasjad. Kuid nurinaid eriti ei ole, hoolimata sellest, et antud mudel on teedel sõitnud juba kaks aastat. Soovitan kiigata ka võõrkeelsetese Citroen foorumitesse, kus uuest C5 hulga rohkem juttu. Eestis kahjuks ei osata C5-t hinnata. Kuid minupoolne arvamus autost on igati positiivne.
Tere. Olen täiesti nõus, et tegemist ühe mugavaima autoga, mida olen omanud. Olen siin erinevatest foorumitest lugenud, et osadele väga meeldib, aga teistele mitte viidates töökindlusele. Olen selle autoga sõitnud pea 3 aastat ja olen vahetanud vaid piduriklotse ja teinud hooldust. Seega ka töökindluse kohapealt täiesti laitmatu sõiduvahend. Lisaks veel meie viimaste lumerohkete talveilmade juures on auto tõstmise ja langetamise funktsioon super. Suure lumega vajutan nuppu, tõstan auto kõrgemaks ja sõidan rahulikult hangest läbi, kus teised oma autosid labitatega päästes siplevad.
Soovitan soojalt!
Tere! Kas C5 2008- kohta saaks omanikelt veel vastukaja, huvitaks just vasupidavuse teema, mugavuse ja ergonoomikaga olen kursis! Eesti lehtedelt ei leia kuskilt kastutajate kommentaare!
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.