Plaan omale 2000.a ja üles WRX mingi hetk soetada. Siinsed müüjad tahavad ikka väga palju oma masinate eest saada. On sellele huvitav ka mingi selgitus? Koos toomiskuludega saaks šveitsist värskelt ülevaatuse ja teeninduse läbinud masina hetkel max 145tuh eek eest. Kusjuures ei ole päris tehasekonditsioonis masinad, s.t. on ka tehnikasse/ välimusse investeeritud. Seega praegused müüjad siin - tulge maa peale tagasi. Muidu jäätegi siin neid masinaid pakkuma.
Allikas: www.autoscout.ch
//
Terv.Priit
PS. Jah, ma tean, et kauge toomine ja KM tuleb ka veel lisada, aga need on minu 145tuh sees juba arvestatud ja ennem toon šveitsist ülevaatusega masina kui igatsen Eestis sõitnut.
Tänud soovituse eest. Aga otsin siiski igapäevaautoks WRX'i. Siinsed hinnad 2000-2004a. masinate eest (155-195tuh) on tõesti väga üle pingutatud. Olgu mistahes kiidulaul neil tahes juurde lisatud.
Siin sõitnud autodel on hoopis lihtsam ajalugu ja reaalset seisukorda kindlaks teha, kui mingil Šveitsi autol, kui seal just alalisi tutvusi ei ole, kes selle sinueest enda peale võtavad.
Ülevaatus ei tuvasta kuidagi näiteks seda, kui neliveolisel on keskdiffer kulunud või turbo juba ostakorral või käigukast "minekupeal" jne.
Need WRX-d ja STI-d jne on parajad taburetid, igapäevasõiduks sellist endale vähemalt ei sooviks kui just tõesti väga ei meeldiks.
Ja milleks minna kuhugi Šveitsi kui Saksast saab ka 6-7K euriga kätte.
Ja kui ekstreemsuseks läks, siis võiks ka USA turgu piiluda, seal on Subaru mittekeegi ehk tavasõiduk ja kui leiad pisikõksuga a´la uks mõlkis, siis peaks ju võilevahinnaga kätte saama.
Samas kui Eestis 155-160, siis ehk tasuks raha kõrvale panna ja lasta see masin täielikult ära testida ja ikka Eestist võtta. Viimase eest ei tasuks sellist looma osta.
Minu arvates ei ole Impreza eriti roostekindel ja Eestis sõit mõjub igatahes halvasti. Sveitsist toodud 10-aastased masinad paistavad alt välja tavaliselt nagu uued.
Eestis ostavad selliseid masinaid n.ö. rullnokad. Sveitsis hangivad neid endale ka nn. tavalised pereisad, et mägisel maal lihtsalt kindlam sõit oleks. Nemad ei ruuna ega kisu masinat heast peast lahti-kokku. Palju on nii-öelda kiirtee-masinaid, mis on küll suurema läbisõiduga, aga samas see läbisõit pole autot nii palju kulutanud kui tavaliselt.
Sveitsi ülevaatusega masin on pea 100% kindel ost, sest selle maa TÜV on kurikuulus üle Euroopa. Mitte nagu Eestis.
Maksud võib maksta minu teada mistahes EU maas. Vähemalt on varem mulle nii masinat toodud. Seepärast võib need maksta näiteks juba Saksas kus saab odavamalt kui Eestis.
See on täiesti kahe ostaga asi. Ega kusagil Saksamaal või Šveitsis mingi imedemaa ole, kus autod ei kulu ja neid ainult kuurialla seisma ostetakse, et siis keegi siin saaks omale üdini korras ja odava auto osta.
Meie soolalöga talvel teeb muidugi oma töö, aga vaveavlt, et tuleb kuidagi odavam taastada peetis mootoriga(turboga) käigukastiga või diffritega masinat, kui teha keretöösid. Kõik oleneb sellest, mis seisukorras on Eestis sõitnud auto kere, kuidas seda hooldatud ja kaitstud on.
Keegi mittekusagil ei sta neid autosid selleks, et seda siis ainult kuuriall imetlemas käia. Suvaline sõidufanaatik hoiab oma masina üldjuhul korras, sams kui mõni suvaline "pereisa" Šveitsist sõidabki sellega niiakaua, kuni mõni kallim remont päevakorda kerkib ja müübki selle enne seda odavalt maha.
Ehk kui nende Šveitside ja muude imedemaade suhtes silmaklapid peas, siis koti pähe saabki. Loll pidavat mitte ainult erinevates riikides, vaid isegi kirikus peksa saama.
Šveitsis on lihtalt Subaru üsna levinud mark, võibolla selle pärast on odavam ja valik võibolla laialdane. Samuti olen ma märganud teatavat korrelatsiooni üldise elatustaseme kõrguse ja kasutatud asjade hinna vahel, nimelt on see negatiivne. Ju keskmiselt rikkam inimene ei ürita viimast välja pigistada. Saksas on Subaru üsna haruldane, samas riik palju suurem. Nii et võib ju leida, aga internetis ma kasutatud autit ei ostaks. Nii et kohal käimise kulud tuleks juurde arvestada, ja kui esimese korraga ei leia sobivat siis tuleb ju ka mitu korda käia.
Vaevalt see kuidagi Sinu otsutada on kes, kus ja kuidas millegiga tegeleb. Pole absoluutselt kellegil siin mingit kohustust anda just sulle meeldivaid ja mugavaid vastusied.
Ehk suvalise auto kohta öelda oskab keegi alati midagi, iseasi kas on mõtekalt öeldud või siis ka mõtekalt küsitud.
Seda mida minul teha on või ei ole, pole siin õnneks teemaks. Ma pakun, et autootsimisel mõistlikult käitumise asemel võiks ise midagi targemat teha ehk mis objektiivset infot sa loodad saada siit ühe konkreetse auto kohta, mille kohta üldjuhul MIDAGi teab ainult auto omanik ja sedagi siis, kui on ise autohuviline.
Ütled inimesele "läbi lillede" aga ilmselt pole taiplikus just piisaval tasemel, ütleb sulle vastu, et ooed loll. Vaata mina võin isegi loll olla, aga kes oled siis sina, kui taolisel "eriti targal" viisil püüad omale ühte suht sptsiifilist autot osta-leida.
Kui sa tahad omale korralikku kasutatud autot osta, siis mine kõigepalt kohale vaata ja katsu seda autot ise, tee korralik proovisõit ja siis lase viia pädevasse kohta kontrolli nende juurde, kes just selliseid autosid tunnevad, kui ise nii tark ei ole, et antud autost midagi arvata. Kui nagu ise piisavalt tark oled, et siin haukuda, siis poleks ju vaja üldse midagi küsida siit.
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.