Mitsubishi

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Carisma GDI 1.8

c]-[X
16:00 17.12.2003
Mis te oskate öelda 1997 aasta Carisma 1.8 GDI kohta?
Lagunevus, juhitavus, kütusekulu jne.

Asi nimelt selles, et soov osta aga kuna selle auto kohta kasutaja poolseid kommentaare ei ole siis ei julge päris ostma ka hakata.
rtd
00:42 08.01.2004
-carisma kui mudel on tootmisest maas (ka uuem mudel),ja gdi mootoriga neid lõpuks eestisse ei toodudki enam hea ekonoomne mootor aga ajas auto hinna kalliks.
korras gdi mootor käies ainult sahiseb,nii et salongi pole kuuldagi
-GDI mootor on suht väga hea,ainult tuleb kuulata külmal mootoril hüdrotõukurite võimalikku klõbinat,kui klõbisevad peab kogu komplekti vahetama-see on üks gdi mootori nõrk külg
-kütusekulu -maanteel 90km-ca 6l,suvel linnas 8-9 l,talvel 10
-teel püsivus normaalne ka talvel (sõidan lamellidega),ainult kiires kurvis kaldub
-nõrk koht on el.klaasitõstukte nupud -kõvemini tõmbad krõps ja katki
-see veermiku värk sõltub kõige rohkem eelmisest omanikust,soovitav enne kontrollis käia;kas B juppe veermikule on ei tea-uuri ise- aga orig. jupid on üsna kallid
omal on 2000 a GDI ja vahetanud ainult filtreid ja selle kl.trõstuki nupu(2500 EEKsic!),üldiselt aga rahul
alternatiiv:GOLF-tõsiselt

mitsupitsu
10:54 08.01.2004
kas carisma mootorid mitte 1,6 ja 1,9 pole? mul on 1,6, ikka gdi ja julgen soovitada. aga '97 mudeli osas ei tea. mis selle hind on? küsin sellepärast, et ostsin enda oma kasutatuna, ning pärast pooleaastast kasutamist käisin helkamas uut masinat vaatamas. küsisin, et paljuga nad mu carisma vahetusse võtaksid. pakkusid "mittesoodsat kiirostuhinda" - rohkem kui ma ise olin poole aasta eest maksnud. nii et hinda "hoiab" hästi.:) aga auto on hea ja ei raatsinud tast loobuda.
Karvad
01:29 09.01.2004
rtd, et miks sel GDI'l siis just nende hüdrotõukuritega kala on? See sodi peaks neil kõigil ju üks olema, olenemata kone tüübist.
rtd
22:53 09.01.2004
1.GDI mootoreid on ainult 1,8 liitriseid carismadel ja 2,4 liitriseid galantidel ja Space Wagonitel.DGI(gasoline direct Injector)-s.t pihustab kütust otse silindrisse umbes nagu diisel,sellest ka ekonoomsus.
2. miks see kala on ei tea arvatavasti firmade reklaamkampaaniaatest 15 tuh ,20 tuh jne õlivahetiuseta.Bull.sh...
14000 km läbisõidu peal tuli tiks sisse ja ei aidanud ei õli vahetus,ei ussi ega p.rohi.Mootoris oli täissünt TOTAL.
sellest moraal-10 000 ja uus õli sisse
osw
15:24 22.03.2004
mis too ülaltoodud mudel uuena maksis? tunnen ühe 98.a carisma vastu teatud huvi aga hirmujutud meeletutest kuludest hiljem hoiavad praegu eemal.
vana koer
13:28 24.03.2004
Carisma 1997 1,8 jõnksutab, kusagil on tekkinud mingi tõsisem lõtk. Olen ka paaril korral murega maaletoojate poole pöördunud, aga need väidavad, et kõik OK, nii peabki olema. Aga mulle tundub, et varem oli parem. Ega tea, kas mootori patjade vahetamine tuleks kasuks, või on mingid muud sõlmed, mida tuleks uurida?
ka oli jama
17:26 25.04.2004
Kui jõnksutab, pane normaalne küte sisse. tavaline 95 euro on jama:)
Mul aitas, panin ultima sisse ja asitoimib kui seda silmas pidasid.

beris
20:42 29.01.2006
Kas Carismal 98a on võimalik km näidud tagasi keerata..????
jaa
21:41 10.02.2006
minuteada on võimalik kõikki näitte tagasi keerata ,mehaanilistest rääkimatta.kuskil saidis olid spets riistad isegi müüa millega paned sellise näidu mida tahad.
gdi
19:29 11.02.2006
kuradi jutud ikka levivad.erinevate markide kohta.omasin 1.8 gdi 98a carismat.öko.suht hea kiirendusega.moodne.mugav.olenevalt rehvidest ka vaikne.küünla võti oli mingi eriline mille sai mitsu esindusest laguneb vähe.ära kuula teisi.
r2mzy
09:11 19.04.2006
oman ise ka Carismat 98, GDi, väga ökonoomne ja hea kiirendusega, mootoriga pole veel mingit probleemi olnud, aga jah suht selline pereauto on. vaikne jne. luukpära annab istmete allalaskmisel palju ruumi, vabalt võib külmkapigi ära viia. aga nüüd vaja endale suuremat ja luximat, milles telekad jne edasi sees nii et müün oma ära, http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/842/auto_php-id=2148
42-www_auto24_ee.html
varsti roolis
03:15 15.06.2006
Teadjamad, kas see on hea pakkumine?

http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/534/auto_php-id=2365
34-www_auto24_ee.html

Pildilt näeb ilus ja hind tundub hea, aga on seal mingi konks, mida mina ei oska märgata? Peale stereo puudumise.
endine omanik
08:34 15.06.2006
ei näe kyll seal mingit konksu, isegi veokonksu pole näha:D tegelt ei saa pildi pealt ühestki autost aru peab ikka ise proovima ja nägema, aga hind paneb kyll mõtlema, ma ise müüsin oma 98 aasta GDI 45 000, kuigi jah lisasi polnud nii palju.
pups
09:52 15.06.2006
Isiklikud kogemused Rakoga näitavad, et tegu soliidse firmaga ja ka müüdavad autod keskmisest paremas seisukorras (muidugi tänu sellele ka natuke kallimad ;)
Mihkel
11:26 15.06.2006
Ärge unustage, et GDI meeldib ainult E98 bens....
jaa
12:49 15.06.2006
kirjas on küll,et läheb E95 pens..
mina ka ei tea
14:58 13.07.2006
kumb bens siis on õigem?
x
21:25 15.07.2006
Öigem? Ei tea, eestis ta yx **** puha. Ise kasutan Galandis 98E ja V-Power´it Shell´ist (Soome kyte). Palju parem kraam kui siinne.
sidur
00:47 07.09.2006
probleem järgmine sidur teeb hääld kas peaks ära vahetama ja kui palju maksab
Mihkel
19:22 07.09.2006
Kas teeb häält siis kui vajutad?
sidur
00:54 08.09.2006
ei tee just siis häält kui vajutan
sterile
00:56 08.09.2006
sidur ei te just siis häält kui vaiutan hääl tuleb siis kui siduri pedaal lahti
A
12:53 03.11.2006
siduri survelaager vist!!!
Snõk
20:19 30.08.2014

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte