Jeep

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Jeep grand cherokee limited 1999a istmesoojendus

kaiCat
12:35 19.02.2011
Minul on probleem istmesoojendustega... masin on juba kahes erinevas kohas remondis olnud ja ikka ei midagi.
Äkki mõni Jeep grand cherokee omanik oskaks öelda kui kiiresti tema istmesoojendus soojaks läheb...no ma ise nagu oma (naise) mõistusega mõtlen et peaks ju mingi ~10 minutiga ikka soojem olema
süsikas
16:14 22.02.2011
Sa jäädki ootama ja soojendad oma pekuga ta ise soojaks.Asi nimelt selles,et istmesoojenduse spiraal on katki.Seda saab ka parandada,aga ega ta kaua kesta.Nimelt see on GC tüüpviga.Ma olen enda oma paar korda parandanud ja jälle katki.Just juhipoolne,seal trambitakse rohkem seljas. See nahk on praeguse külmaga eriti külm.
jeee jee
17:29 22.02.2011
nii ta on,,pole mõtet lappida,,kui tahad et normilt töötab osta teised soendused sinna,,lased asjatundjal ylemõõta ja paigaldad ning,asi ok,,edu sulle
kaiCat
17:08 23.02.2011
2 kohas on auto juba paranduses käinud aga midagi paremaks ei ole saanud...väidetakse et see on normaalne et iste mingi üle pooletunni soojaks läheb aga minu arust ei ole..kui aus olla siis pole kordagi aru saanud et iste soojaks kunagi on läinud...loodan et järgmisel nädalal saab asi korda
(nüüd peale pikka vaidlust avastasid nad et nad paigldasid soojenduse "natuke" valesti et soojendus soojendab hoopis alla )

tänan teatele vastamise eest.
ehala1
14:25 11.09.2011
Mul selline asi, et mõlemad istme soojendused ei tööta. Kaitsemed kontrollitud. Lülitid kontrollitud. Võtsin ka kõrvalistuja istme lahti, seal hulka pistikuid, ühendasin need lahti ja mõõtsin takistusi. Takistused olemas. Ma pole elektrotehnikas väga kodus, seal vaja ka kuidagi maandust kontrollida!? Oskab keegi vast mingit nõu anda. Või on ikka küttekeha katki. Kusjuures ei usu seda, et mõlemal istmel ja ka seljatugedel see korraga katki saaks olla. Peaks ju eraldi toide olema.
ehala1
23:46 18.12.2011
Sain ikkagi ise jagu sellest probleemist. Olidki küttekeha katkestused, just kõige käidavama koha pealt, ehk siis sealt, kus autosse sisse istud, selle padja osa. Selleks vaja jah terve istme alumine osa lahti võtta. Kuigi eelpool mainiti, et parandus ei jää pidama, minul nüüd 2 kuud töötab igatahes...
Tommyt
21:14 29.06.2012
Kus kes neid istmesoojendusi remondib?
ehala1
00:52 30.06.2012
Tartus, Võru tänaval Texsas autoteenindus. Seal pädevad tegijad
Tommyt
09:24 30.06.2012

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte