Plaanis on lähiajal soetada endale auto. Praeguse aja kütuse hindasi arvestades kindlasti diisel. Silma on jäänud selline masin: http://www.auto24.ee/used/817493
Kuidas selle aastakäigu 9-5 üldse on ja kas keegi ka konkreetse masina kohta midagi öelda oskab.
Kuna Saabi pole kunagi omanud, on igasugune tagasiside ja mõtteavaldused abiks.
Ette tänades!
passati omanik pole vist jah eriti terav pliiats.mis sellel saabil siis laguneb,et teda osta ei tasu.sama aasta audi maksab ikka kõvasti rohkem ja km hind ikka oluliselt kõrgem kui saabil.ise ostaks küll saabi,ainult,et mitte seda.kuidagi liiga mage näeb välja.kui audi ja saab maksaks ühe palju,siis tõesti kaaluks audit ka.
passati omanik näitab ikka oma harimatust siin.see link on esimesest 9-5 millel pooled mured olid seotud mootoriga.küsiti ju 2006a auto kohta,millel hoopis teine mootor.see 1,9 diisel tegelt väga hea mootor.
to ghg. passat on kordades vastupidavam kui saab v opel. olen passatiga rahul. kui passat oleks veel 4wd siis oleksin üli rahul. kui peaksin passati välja vahetama siis kaks varjanti kas passat 4wd v siis audi A6 quatro. a mite mingil juhul enam poole veoline v siis saab v opel v muud teised margid. mina hindan kvaliteeti,mugavust ja vastupidavust. ja seda pakuvad ainult audi ja vw.
Passati omanik tahab öelda vaid seda, et ta on endine Vectra omanik, sellepärast et just viimase nimega teda tuntakse siin, ning ta peab ennast pidevalt uute nimede taha varjama. Nüüd kui Opeli terroriseerimisest ära väsis, algas sama jama siin Saabi foorumis!
Lugege inimesed ridade vahelt ja saate aru küll! Varsti kui Passat ära laguneb, saab temast automaatselt endine Passati omanik ja ainult tuul teab vastust mis auto ta järgmiseks soetab. See kirumine saab olema pikk elutöö, sest automarke on päris palju!
Muide, ainus asi mis Saabi ja Opelit omavahel ühendab on see Opeli V6 mida pandi vahele Aerodele ja Griffinitele. Jaa, muidugi on osi mis sobivad Opeli omad, aga vaadake kui odavad on Opeli jupid!
Ma ei kiruks väga Saabi, teades kui **** kvaliteediga on VW Groupi poolt toodetud Audide elektroonika ja kui kallid on selle firma jupid. VW on Lihtsalt VW, puudub igasugune omanäolisus ja stiil, lihtsalt voolujooneline junn. Täpselt nagu Mini ja Beetle. Minil oli stiil ja iseloom, põrnikas oli lihtsalt ümar ja inetu ratastel munakoor.
Aga nimigi ju ütleb et tegemist on rahvaautoga ja rahvale sobib igasugune rämps, peaasi et raha sisse voolaks!
Rahvale *****, staaridele, riigitegelastele ja muidu VIPdele korralikke autosid! Miks VW muidu inimesi tööle juurde võttis, keegi peab ju parandama ka neid!
Mul oli vana hea tonnine Saab, inimesed näitasid pidevalt auto poole kui foori taga seisime, et vaata vaata Saab seisab meie kõrval foori taga. Inimeste huulte liikumisest oli aru saada millest käis jutt ja kuhu poole vaadati. Vana Passatironti ei vaadanud keegi, kuna polnud midagi vaadata!
vw pumppihustitega diislid teevad alati kõvemat müra ja nende remont on kordades kallim kui näiteks kasvõi sellesama 1,9tid mootoril.Muidugi kütusekulu ja võimsuse suhe on neil parem.
Uute common rayl volkarite tugevustest ja nõrkustest pole veel midagi eriti kuulda olnud.
Ma pean opeli elektroonikat paremaks kui volkaritel,kas saabil sama on ei oska öelda.
Eile juhtusin salongis vaatama uut 9-3e 132kw 1,9 TTid keskmine kütusekulu 4,6l sajale. Selllele vist pole küll uuematel volkaritel midagi vastu panna. Muidugi ka hind on krõbe.
kle sina passati omanik loe oma sente edasi ja ära mölise.inimene küsib saabi kohta mitte kas on öko.selline rott nagu sina passati omanik pead sõitmagi passatiga.kiida oma passatit oma naisele ****!osta omale 110kw asemel 118 kw motoga passat ja siis hakka alles rääkima.sul kusel pole raha selle ostuks?mis tuututad siis?!
Passat on mõttetu auto, pole temal tegu ja pole temal nägu! Mul oli varem 95 aasta 9000 ja klassivennal aasta vanem Passat, mis roostetas nagu vanakurat, samas minu tonnisel polnud mingit roostet.
Passat klassifitseerub minu jaoks samasse gruppi Ford Mondeoga. Samasugune ****käkk! Tahate endale odavat rimakat, ostke lätist või leedust vana mondeo või passatijunn!
Saab on hoopis teise ja kõvasti paremasse liigasse kuuluv auto!
Passati omanik, Palju sul vanust oN ? Pakuks 11-14 kelle isal või perekonnas on vana Passat. Lugedes igalpool sinu postitusi mille sisu laiaslaastus üks, võib teha julgelt järelduse et kas tegu on alles lapse või totaalsest maakast idioodiga. Väga vabandan kuid ei suuda endajaoks ühtegi teist lahendust pakkuda.
See sinu niinimetatud super Passat on tõesti samas klassis esimese Mondeoga.
Eesti keskmine mees on Margus Tamm, töötab ehitusel ja omab vana Volkswagen Passatit !
Loodan siiralt, et kedagi ei solvanud....välja arvatud Endist vectra omaniku vs. passati omanik.
saab 9000 2,0 bens 96kw.seisin foori taga vasakus reas.paremasse tuli 5-ne bemariront.juhil müts rullis ja neiu kõrval.vahiti minu poole ja ilmselgelt arvustati.ise tainas tuuritas,tuli roheline-noh ma siis läksin,**** sai täiega suhu!pistke ***** oma audid-bemmid.
vabalthingavast 2,0-st on praktiliselt iga bmw parema kiirendusega, turboga versioonist aga on ikka veel enamik bemareid kiiremad. Oleks et toote näiteks 2,3 turbo, aga ei lahmite siin oma 96-110kw mootoritega sellise kere peal... pulli vennad.
tüüpilisel BMW omanikul on vaid keskkooli tunnistus või isegi alla selle ja enamik neist elab võlgadest võlgadeni, vanemate BMWde tüüpiline omanik on suht mõttetu lihttööline, kes taob kuskil euroaluseid kokku või on siis kuskil Soomes teinud mõned kuud lobitööd ja siis selle raha eest endale ostnud selle vana bemmireha! Uuemate BMWde omanikud on suht kergatsid, enesekeskse mõtlemisega poissmees, kes lihtsalt vahetab naisi nagu sokke, aga reaalset pereelu luua ei suuda, tänu sellele et ta on väga enesekeskne ja ainus asi mis tema elus on, ongi see sama tuliuus ja hirmkallis BMW millega siis poosetada. Aga ma küsin, mis elu see on?
Mida teil pärandada on oma elust peale selle oma BMW, mis aastatega muutub lihtsalt rauahunnikuks?
Erinevalt Saksamaast ehk siis BMW kodumaast, on sealne uuema BMW omanik enamasti kõrgharitud, keskealine või vanem mees või naine kellel on pere ja ka muu elu, kellele on see auto lihtsalt mugav liikumisvahend autobaanil.
Mul üks koolivend võttis mõni aasta tagasi SMS laenu et vana bemarireha osta! Ajab naerma küll! Miks mitte siis juba noorepere laenu!? Nii palju kui ma tean on see laen siiani tagastamata ja vana bemarireha ostu laenuvääring on kasvanud juba veidi parema BMW hinnatasemeni.
siin jah ei püsita teemas.eriline kibestus siin bmw vastu mõnel.aga sellele saabi juurde tulles.seda konkreetset ssabi ise ei ostaks.ise sihiks vector paketti saabi,või vähemalt nahaga.mõni siin väidab,et lahja.seda pole mõtet tõsiselt võtta.osta tasub saab küll.samas kui sulle see meeldid anna tuld.eesti ajalooga ja ahjuga variant,see on hea.
Ei ole kibestumus, reaalselt juhtunud ikka! Muidugi tonnisest Saabist ilusamat ja omapärasemat Saabi eriti polegi, muidugi pole viga ka Alfa 164, Fiat Chromal ja Lancia Themal! Uute Saabide välimus pole enam see nagu ka uute BMWde välimus! Isikupära kaob! Motod pidid ka kehvemad olema, aga ärge hakake jälle Opelit kiruma, sest Saabil oli vaid V6 Opeli pealt ülejäänud ikka Saabi enda mootorid!
Tonnine on auto millele ka järgi vaadatakse!
sitt näide igal juhul. Commodore võib ju olla Austraalia Opel Senator. Aga tänane V6 mootor ei ole Opeli toodang. Seda toodavad austraallased. Põhimõtteliselt sama mootor on ka Cadillacil 3,2L ja 3,6L V6. http://en.wikipedia.org/wiki/GM_High_Feature_engine
Who cares? Igaüks teab millised joodikud on ameeriklased! Opelil on läbi aegade ka häid mootoreid olnud kamaluga! Kõik CIH ja OCH mootorid on Opelil väga töökindlad, seega ärge hakake jälle oma möla ajama!
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.