Subaru

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Subaru Impreza WRX MY08 2.5 169kW

penzio
10:12 30.12.2011
Leidsin kuulutuse http://www.auto24.ee/used/962756 ja masin hakkas huvi pakkuma.
Oskab keegi rääkida sellest 2.5 mootorist miskit? häid ja halbu omadusi. Mis on selle mudeli võimalikud tüüpvead?
pIääque
15:57 01.01.2012
arusaamatu miks kuulutuse pealkirjas on et tegemist 2008 regatud autoga kuigi kuulutuse tekstis on selgelt et 11/2007.

Aga mootor 2.5 T oli juba enne Euroopasse tulekut mujal pool kaua kasutuses. Muud ei ole kui peab turbo kasutust jälgima - kui käid mootorit piinamas, tavakasutuses pole isegi seda vaja jälgida. Põhimõtteliselt Subarul pole nii palju erinevaid mootorivalikuid et saaks öelda et mõni neist oluliselt kehvema vastupidamisega- mudelite uuenduste on nipetnäpet muutunud aga midagi väga olulise eelmisel kümendil ei toimunud. Vaid diisel on veel suhteliselt lühikest aega kasutusel olnud.

sedatüüpi liikurite põhiprobleem on see et müüakse sest on kraavis käinud ja midagi olulisemat kõveraks keeranud ja/või omanikul puudus huvi remondi vastu. Selle konkreetse auto kohta ma seda ei väida sest ei tea sellest mitte midagi.

Njah, päris
16:36 24.01.2012
hea ekspert on välja karanud jälle-miks müüakse selliseid subaruid? Koomikud.
pIääque
19:16 15.03.2012
sm "njah, päris" ... saidki oma saani maha müüdud, õnnitlused...
njah,päris
16:14 27.03.2012
hea ekspert oled sa igas vallas.
Aga saa oma kibestumisest üle ja soeta ka endale üks "saan".
Valik on ka hindade osas suht kättesaadav...
pIääque
20:12 28.03.2012
jah peaaegu igas vallas- see on küll tõsi, katsu sellega ka leppida - kõik ei ole võrdsed.

mis "saanidesse" puutub, siis kahjuks mul juba on suht sarnane "saan", teist ei ole hetkel juurde vaja.

a muidu soovitus katsu endal mingi indentifitseeritav nimi leiuatada mida läbivalt kasutada suudaksid, see võiks olla sulle esimeks ülesandeks eksperdiks saamise teel olla
njah,päris
00:00 29.03.2012
on siis vähem identifitseeritav kui pIääque?
Anna andeks, ma ei ole igas vallas ekspert. Õnneks.
Suudan ka leppida sellega, et sina oled.
Läbivalt ei ole ka soovi kasutada, sest sinusarnaseks muutumine oleks päris masendav.
Edu!
pIääque
19:14 29.03.2012
paraku on jah keeruline, kuna eriti paljud pole siiani virisenud et minu sõnavõtud häirivad siis sellesmõttes oled küll eriline. igaüks ikka keskmisest kõrgemale ei tõuse, jällegi siirad õnnitlused.

mis teemasse puutub, siis hakkab tunduma et müüsidki kõveraks sõidetud "saani", siiani arvasin et sa olid ise sellise heauskne ostja. no vähemalt keegi teine sai õnnelikuks, temale tuleks küll edu soovida. ja mina vabandan siiralt et varbale astusin, ei olnud plaanis sind nii otseselt ambrasuurile vedada.

igatahes, meeldiv on see et sa oma piiire tunnetad, eks mindki häiriks kui keegi püüdleks minuga sarnanemise poole. päris õõvastav oleks...

subaru omanik
20:34 29.03.2012
to: plääque
Kahjuks ei kuulu see sõiduk kodanikule ´´njah,päris´´, vaid hoopis mulle.
Auto pole kunagi kõver olnud (ka avariiline mitte) ja seetõttu, palun oma teooriad ja tundumised enda teada jätta. Aga kui siin on kellegil tõsisem huvi, siis minuga saab ühendust telefonil 56888856.
pIääque
23:20 29.03.2012
aga siis on ju kõik hästi... tundub lihtsalt vaene sm "njah, päris" tunneb ennast kuidagi isiklikult puudutatnud kui ma mainisin et 2.5 l mootor on sama head kui teised Subaru turbod, ja et tasuks tähelepanu pöörata avariilisuse probleemile. aga kui aus olla, ei viitsi siin freudilikke põhjuseid sellisele valulikule reaktsioonile otsida.

autost endast, juhul kui avariilisusega pole probleeme, siis uus omanik peaks saama hea auto. seega müüjale ilma igasuguse irooniata, edu müügil!

njah,päris
10:34 30.03.2012
filosoofiliseks kisub. Ärritab mind ainult tore siltide kleepimine-Impreza-alati raudselt pooleks sõidetud, muidu ju ei müüdaks. Impreza-nõrk käigukast.
Subaru-ulmekallis varuosade poolest. Jne. Häirivadki just sellised toreda teadjamehed-tilganäppijad.
mingi nimi
18:59 30.03.2012
Mulle tundub, et te mõlemid figureerite ka subaru foorumis. Vähem möla ja rohkem kilomeetreid.
pIääque
16:46 31.03.2012
eks ta olegi algusest peale filosoofiline. käigukasti kohta pole sõnagi öelnud, kui kurta siis sidur ja seda mitte Imprezal, aga see ripub ära kasutusest. see et Impreza ja üldse Subaru kraavis käib, tunnen ma kasvõi kindlustust makstes. kusjuures ma rõhutasin et konkreetse isendi koha ei tea mingit siseinfot...

/Subaruid omanud ja igapäevaselt sõitnud üle 10 aasta/

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte