Ma eelistaks mingit teist diiselmootorit. Käigukasti pead valima ise ,kumb sulle meelepärane on.
Kui jaapanlane siis Toyota D4D või Euroopast VW TDI.
Honda diisel pole just laialt levinud mudel ja ....
Pigem automaat. Suure ls euroopast toodud autodel arvesta siduri ja kahemassi hooratta vahetamisega. Accordi kassikaline automaat töökindel, kuid keeruline leida. Ps. Uus mudel tuli 2008 keskel ja automaat diisel minu mäletamist mööda 2009 lōpus. 2007 oli veel vana mudel millel automaati ei olnud üldse. Muidu tasub valvel olla tahmafiltri osas. Ōnneks on see Accordi puhul suht odav.
Soovitaks 2008- mudelit millel juba uuem i-DTEC mootor. Eelmisel mudelil esimese põlve diisel i-CDTI, mis pole ka iseenesest paha. Vana mudelit tehti nii tahmafiltriga kui ilma. Eestis müüdi ainult ilma. See siis muidugi kasutatud auto mõistes pigem halb "lisa". Mugavuselt ja olemuselt muidugi uuem mudel kõva edasiminek.
Olles sõitnud uuema Honda Accordiga (miskit 2009 äkki), millel 2,4 bensukas ja aut kast, siis olin hämmingus, et honda ei oska ikka veel tänapäevast automaatkasti teha, tagumiku tunnet kinnitavad ka tehaseandmed, vähemalt selle mootori ligi 150-st kilowatist halvab see ca 60, järgi jääb suht uimane, janune ja kõrgematel pööretel lärmakas masin. Mina sellele masinale aut kasti ei soovita, ükskõik, kui vastupidav see ka on.
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.