Honda

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Kui kallis on Civicu teenindamine?

axxxelll
11:42 16.02.2013
Tere rahvas. Mul on suur soov osta Honda Civic. Autogi on enam vähem väljavalitud. Kuid ei tea täpselt, kui kallis on ta teenindamine, varuosad. On ta kallim, kui näiteks Toyota Corolla. Tänud nõuannete eest.
Antskuslapuu
12:43 16.02.2013
Minul on peres üks Civic, millel vanust 14 aastat. Sõitnud temaga üle 140 000 km, odomeeter hetkel miski 450 000 kandis. Teeninduses käin vaid õlisid, filtreid ja rihmasid vahetamas ning vahetevahel väga harva ka mõnda veermiku detaili. Civicud on tuntud väga hea kvaliteedi poolest ning teenindustes kohtab neid väga harva - pole lihtsalt asja. Toyota Corolla ülalpidamise kulud on suuremad, sest varuosad on kallimad. Toyota puhul on väga hirmuäratav tohutu tagasikutsumiste arv erinevate mudelite ajaloos ja põlvkondades.
............
13:25 16.02.2013
Mis olukorras kere on ?
riuka
13:26 16.02.2013
mine veho või catweesi kodulehele,kontaktide alt otsi teenindus ja kirjuta kiri neile.Küsi mis maksab sellise aasta civicu tavahooldus
Antskuslapuu
13:45 16.02.2013
Kere on väga heas korras. Alusvankril puudub rooste, niisamuti puudub rooste ka külje karpidel. Siiski selle aasta alguses avastasin parempoolse ratta koopa äärelt u 1 cm pikkuse roostes koha. Õnneks mujal ei ole roostet. Selle kuu lõpus viin auto keretöödesse ning teevad selle korda kahe päevaga, maksma läheb umbes 125-150 eur. Aga selline auto on seda väärt.
,.,.,.,.,
15:39 16.02.2013
Küsiti teemaalgatajalt vast väljaotsitud Civicu kere kohta! Kui kere korras siis miks mitte osta.
ah
16:15 16.02.2013
Mõtetu teema kui inimene ei ütle kas ostab uue -kasutatud auto ,või üldse mingi roostes panni .
.......
20:09 16.02.2013
No ma tahaks päris näha 14 aastat vana Hondat millel kere korralik, eranditult kui läbi ussitanu plekkidega....kui ongi mõni erand siis see ainult kinnitab reeglit.
axxxelll
09:27 17.02.2013
Civic on 11,07 ostetud uuena ls.54000km, roostet ei paistnud olevat, hooldused vehos ja catweesis
Antskuslapuu
10:00 17.02.2013
TO: .......
Aga palun tule üle lahe ning ma näitan sellist Civicut, lähme kuhugi töökotta ning võid ise veenduda minu jutus nii kanalil, kui ka tõstukil.
,.,.,.,.,
11:25 17.02.2013
Jutt siis ilmselt sellest isendist
http://www.auto24.ee/used/1233058
Ehk siis keegi kursis selle auto ajalooga ja oskab pajatada midagi!
............
12:48 17.02.2013
...kaua see Honda soomes sõitnud on ? Soome teedel ei ussita isegi 83nda aasta Opel Kaett, kuna seal ei kasutata libedusetõrjeks soola/soolvett.
Antskuslapuu
12:55 17.02.2013
TO: ............
Ostetud uuena Soomest, ka sealses registris olnud pidevalt. Eesti teid on see auto minu käes sõitnud miski 25 000 km. Jaapani masinaid kohtab põhjamaades valdavalt, sest tegu on kvaliteetsete, vastupidavate ja sooja pidavate masinatega, seda kahjuks ei saa väita saksa või prantsuse toodangu kohta. Iga aasta ülevaatusel käies saab ka tutvuda Soome statistikaga soovi korral ning tulemuseks on see, et Civicutest mõni üksik 100st autost ei pääse läbi ning sedagi kas eluea lõpetanud pirnike või liigselt kulunud kojameeste tõttu.
vihmamänn
15:19 17.02.2013
to:Antskuslapuu

Tore on kiita kui pole omanud midagi paremat.
Aga võrdle civicut 10 teise autoga mida oled omanud.
Antskuslapuu
18:01 17.02.2013
TO: vihmamänn
Võrdlen pidevalt ja pean täpset arvestust erinevate kulutuste kohta. Omanud olen nii Audi A6, BMW 5 seeria, VW Passat, Opel Vectra, Opel Astra, Citroen Picasso, Peugeot 407, Saab 9-5, Toyota Avensin, Honda Civic, Honda CR-V. Kaks viimast on alles ning igapäevases kasutuses. Kui võrrelda Honda kulutusi hooldustele ning kasutusperioodi jooksul ilmnenud probleeme teiste minu poolt omatud sõidukitega, siis on Hondal selge eelis ja hinnavõit. Kõige enam neelasid raha just saksa ja prantsuse toodang.

Olen nüüdseks jaganud piisavalt siin teemas nõu ja kogemusi ning kuna teema püstitaja poolt puudub osavõtt, siis loobun selles teemas kirjutamast edaspidi.
Audi A8V8
19:36 17.02.2013
Honda accord 2001a eestis sõitnud algusest peale ls umbes 300000, roostet pole kusagil ka põhja all mitte. ka pole suuremat remonti nõudnud.
axxxelll
23:12 18.02.2013
Suured tänud nõu ja soovituste eest. Sain ikka targemaks, valin kindlalt Civicu kuigi jah, pagass on väiksem, aga see ei muuda otsust. Tänud
axxxelll
23:16 18.02.2013
Ants, sulle suurimad tänud.
kaader
00:27 19.02.2013
2008 aasta Civic (ufo) on küll väga odav pidada olnud. Kulgetud on 120 tuhat ja minu arust pole hooldus üle 200 euro kunagi läinud. Midagi erakorralist pole vaja vahetada olnud.
Selle eest eelmine Civicu mudel on nati kallim pidada. Küünlaid pidi vist 60 tuhande tagant vahetama ja rihma vist 120 tuhande pealt. Roolilatt läks kohe peale garantiid läbi.
ah
09:28 19.02.2013
Kus võetakse see arusaam ,et Soomes autod ei roosteta???
Täiesti vale jutt.
Soome autod on just Eriti roostes ,nii et kole vaadata .
Jaapani autosid on tõesti palju ja need on .......... paha lausa vaadata.
Lapimaal on tõesti korralikumaid autosid liikvel.
Suuri pea maanteid ikka soolatatakse Oulu lähedal ja kaugemalgi.
Aga üldiselt elab Põhja -Soomes väga väike protsent inimesi ja see osakaal üldisest masinapargist väga väike.
Olen 5 aastat Soomes sõitnud pea kõik külad läbi veokiga.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte